#Lars Winnerbäck

Om ni som jag är svag för kära Lars så får ni inte missa sista avsnittet av "Tack för musiken" avsnittet hittar ni på SVT play eler på den här adressen: http://svtplay.se/v/2544316/tack_for_musiken/del_6_av_6

Hur som så tänker jag på tjejerna när jag lyssnar på Lars, på alla hans fina konserter som vi varit på och på hur många sommarkvällar vi spenderat tillsammans med 3apor i glasen och Södermarken spelandes högt ur högtalarna. underbart.


#honey

Nyss hemkommen från skolan, möttes av Robban, Erik och a2 i lägenheten. Fick söta paket av mannen min och nu har jag o grabbarna gått vidare till Natasja och Jojo :) lite torsdags kul och trevligt folk! Puss


#Study time

Nöter in dom sista photoshop grejerna innan lektionen, för idag börjar den med photoshop prov!


#school

Marknadsföringen avklarad och har jag håltimme i evigheter sen börjar min grafiska design som håller på tills halv 10 ikväll..


#kabob

Imorse när jag vakna låg jag och kolla runt på Facebook.. Och jag kan meddela att jag nästan började gråta när jag såg min vän Morris bild på en fet kebabtallrik!!

Här borta existerar inte kebab. Här finns istället kabob!!! Jag själv har inte vågat smaka än men va jag har hört från andra så är det värdelöst.. Det liknar tydligen kebab fast utan smaken, ingen sås och inga grönsaker.... Men idag kommer jag nog inte kunna hålla mig längre, jag tror jag offrar mina känsliga kebabsmaklökar och provar kaboben bredvid skolan. Önska mig lycka till!!


#when I grow up

Morgonen har bestått av samtal med familjen, mamma, mormor och farmor är nu nypratade! känns bra att kunna ringa hem så pass enkelt! Nu ska jag Ems och Lovis snart åka till skolan, har den där långa jobbiga dagen idag... Börjar 14.15 och slutar 21.30. Men som vanligt kompenseras det upp med att jag är ledig imorgon! Älskart! Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till plugget.. yeeey.

#g'night

kiss and g'night


#miss u

Skypade precis med min älsklings Carro! Som jag saknar dig, vill bara kramas och dega i din soffa hela dagarna.. dra i snören och prata strunt!

Känns som att det är tur att jag åker hem en sväng i vinter och kramar av mig lite grann, annars hade det här året blivit ännu jobbigare! För utan mina fina tjejer och familjen är man inte riktigt sig själv.. Någonting stort fattas. Sentimentalt inlägg, ville egentligen bara säga att jag saknar dig Carro eller ja er alla tjejer!


#Louise Öwall

Bara för att jag saknar dig så där lite extra mycket ikväll! Hittade den här tatueringen igår i studion och det första jag tänkte på var dig :') jag saknar dig min älskling!!


testar nått nytt

Hämta precis hem appen blogg.se på min iphone, verkar kanon! Att dom inte har kommit på det här tidigare? Haha kul med lite nytt iaf!

Hahaha älskar att man kan ta bilder och lägga in direkt! Bjussar på den här fina....


"Jim Sylvia"

Igår var jag Ems och Natasja iväg till Unbreakable Tattoo, mycket bra ställe! Gillar killarna i studion skarpt. Det blev lite fjäderfän gjorda igår och här nedan ser ni lite resultat.

Natasja under nålen

Ems under nålen

Natasjas precis nygjord

Ems precis nygjord

Ems dagen efter

Jim ritar och jag bossar, som vanligt!


"television"

Vissa gånger älskar jag att vara tjej. För en liten stund sen ropades det ut att avokadosoppan var klar här i lägenheten, nästan i samma ögonblick så knackade det på dörren. Alla kollade på varandra, väntar vi någon? 

Där stog han, killen som istallerade vårat internet för 3 veckor sen.. Ehm? Trevlig som han var ville han kolla lite hur allt funka och när vi snabbt svarade att allt var bra och typ nästan stängde dörren så börja han småprata.. Så nu en halvtimma senare sitter vi här med 100 nya TV-kanaler, en ny TV-dosa och killens telefonnummer samt email.. och det bästa av allt, vi fick allt gratis! haha


"pool"

God kväll Sverige och morrn L.A! 
Morgonen har spenderats med Lovis nere vid poolen och nu ska vi vidare till skolan, känns helt okej att kunna ligga och plugga i den här miljön. Jag tror allt att jag kommer bli smart här borta.. haha. 

Efter skolan ska jag Natasja och Ems iväg till en tatueringsstudio, Tarzan ska gadda sig och Ems ska boka tid. Mor och Far var lugna jag ska inte göra nått, än.


"WITH A CHAIR"


#G'night

lägger bara ut två bilder, är för trött för att plocka bilder från alla som var med i helgen. själv hade man ju kameran med sig men minneskortet kvar i datorn.. så det blev inga egna bilder. puss och godnatt!




"black, soft and smooth"

Sådär. Håret är nyfägat och lika så mina ögonbryn, mina ben är nyrakade och mitt ansikte är lent efter att ha suttit med en mask alldeles för länge. Kanon bra start på veckan och välbehövlig efter helgen! 

Just nu sitter jag och försöker ringa till mormor och morfar, men det går inget bra.. Dom verkar ha råkat lagt av luren på hemtelefon och på skype svarar dom inte.. Attans. Ville ringa och mysprata innan jag gick och la mig. Saknar dom, mina fina gamlingar.



"dark dark dark hair"

Bloggpaus under helgen, har inte haft tillgång till någon dator. I lördags blev kvällen kanon, min dag startade ju inget bra då jag mådde som jag förtjänade efter fredagens tjejkväll. Men lördagskvällen kompenserade allt, vi tog vårat pick och pack och åkte in till Hollywood cemetery för en helkväll med picknick mys och ET. Det är så himla mysigt på den här kyrkogårdsbion, alla sitter på sina filtar, dricker vin och äter småtugg. Det är konstigt att det inte finns något liknande i Sverige. Eftersom det var säsongsavslutning i lördags så var kvällen lite speciell, till och med så speciell att självaste Drew Barrymore var där och presenterade filmen. Tufft! Kvällen spenderades senare hemma hos Bali och Jonte som hade hejdåpartaj. Kul kväll med mycket blandat folk! 

Igår var det en slapp dag. Jag stannade i Hollywood så jag och Robban strosade runt på stan och gjorde ingenting, på kvällen var det avskedsmiddag för Jonte så vi käkade ett gäng på Hard Rock. Sen blev det filmmys hos Robban resten av kvällen. Så i kort summering var det mina sista dagar på helgen.

Idag var det skola, foto kl 11.15 så jag klagade inte över att gå upp och bara åka en snabbis till skolan. Fick tillbaka min läxa, med bra betyg så det var skönt. Tog bussen hem och la mig vid poolen tillsammans med Lovis och när dom andra brudarna kom hem så hoppa vi i våra rumpdojor och gick till Ralphs. Veckohandlingen är nu avklarad och hyran är betald, kanon! 

NU MÅSTE JAG SKÖLJA UR MIN HÅRFÄRG!!!! shiiiieeeeeet, mitt hår kommer trilla av!

"pic by A2"

i love u girls

"hangover"

oj... vilken huvudvärk jag har idag och min mun är snustorr. nu ska jag till skolan.........................................

"för jag har blivit utskälld av en dj på Avenyn"

Våra smarriga fajitas är uppätna och nu ska våran rosébox öppnas upp. Vi ska slänga på oss våra nya bikinisar och sen gå ner till bubbelpoolen, riktig tjejkväll!

Johanna, du borde flytta till Island istället för L.A..... haha.



"true blond"

Dagen har varit skön hittills. Gick upp sent, städade köket, piskade trosor på ballkongräcket, samtalades med min man och nu ska jag tvinga Lovis att färga mitt hår! Äntligen, gjorde dock det för inte så länge sen.. Men färgen tog inte i hårbotten så ser sådär fint skallig ut just nu! Så nu ska en mörk chokladbrun färg i och mitt mörka hår ska tillbaka. Gillar att varva mellan rött och brunt, tycker skiftningarna i håret blir klockrena. Inte tråkigt och grått! Tänk vad länge sen det var jag var blond, helt blond alltså.. oj flera flera år sen.

Kommer ni ihåg den här tiden?



"mum"

  • disktrasor
ytterligare en punkt i listan, mamma!

Just i detta nu är Simon typ hittad, ingen har sett honom men vi har hittat en lapp om att han befinner sig i OC under dagen.. hm? 


fina fina mammsen

"transparant, vitt, underdel - eller?"

Våra nya bikinisar kom idag, mycket lägligt då det vankas pool/grillfest imorgon! yeeey. Nu gäller det bara att våga ta första doppet, hatar den klumpen i magen innan man vet om dom vita bikinitrosorna blir genomskinliga när man badar eller inte.. Känns ju toppen att inviga dom på en fest, åhh jag längtar redan! :) haha. 

Ems och jag hade skrattattack tidigare ikväll åt en massa roliga klipp, bland annat Aina mjau mjau.. hahaha! Nu är vi dock inte lika glada, vår vän Simon är mystigt försvunnen.. Frågan är ju vart han är? Han har inte varit hemma på hela dagen, ingen telefon igång, han var inte på sin lektion tillsammans med Ems.. ingen vet var han är.. frågan är ju var kan han vara?


"candy candy candy"

Vi myser med Eddie Vedder i högtalarna här hemma i lägenheten, trötta och slitna efter en lång dag i skolan.. Så fort Ems kliver ut ur duschen ska jag hoppa in och lägga mig i ett bad! Oj så skönt.

A2 kom precis ut smygandes ur sitt rum med en påse nappar!! Att det kan vara så gott? Jag är inte den som brukar äta speciellt mycket godis annars men nu smakar det ljuvligt! Mamma när du läser det här så vill jag att du packar ihop ett paket med:
  • djungelvrål
  • nappar
  • riesen
  • gott och blandat
  • marabou
  • sånna dära röda små supersura falskor som heter hallonshot på godisland
  • plopp och center
  • och fet blandpåse med allt gott från karamell kungen
  • ostbågar minst 4 påsar
  • kaffe
  • makrill
  • o'boy
  • bearnaisesås
Det kan bli så att jag lägger till en del grejer på den här listan. Men skynda dig att skicka, jag är super sugen!

"Coachella"

Tjejerna och jag sitter och trixar med lite hyss, gillar att vi inte är så strikta på vad som är rätt och fel här borta.. Haha. Dagen kommer erbjuda en lååång skoldag, börjar 14.15 och slutar 21.30. Men vad gör det när man är ledig imorgon? Och ledigdag betyder bra dag! Känner mig lite småpeppad över helgen faktiskt, tror att den kan bli riktigt kul med ännu mera hyss, kyrkogårdar, grillning, poolhäng, kul folk, vin, kanelbullar, sol och värme. Vi börjar så.




"BABY, DO WHAT U ARE TOLD "


"trix"

Idag har jag och ems haft en trixdag här hemma i lägenheten. Så nu är alla kläder tvättade, maten är lagad och toan är uppfräshad. Snyggt!

Klockan börjar närma sig 7 och vi är helt utslagna i soffan, vi ligger skavfötters och powernapar ikapp.. Planerna för kvällen är snart spikade, det lutar åt en Idolkväll hos grabbarna men vi får se. Nu ska jag skissa upp min Photoshop läxa och maila med dom andra eleverna i den klassen.. Fråga mig inte varför men vi måste skicka minst 2 meddelanden till andra personer i klassen och checka in oss i en gästbok på en speciell hemsida för att kunna få ett A i slutbetyg... 

Vill så gärna byta bort den här klassen egentligen, har till och med lyckats få en addcode till datakursen som A2 och Ems har.. Men då kommer det kosta mig över 7000kr och det känns inte värt det. fan.




"death skull"

Hinner skriva en kort summering av dagen innan vi ska sätta på en film här på loftet.

Jag tror provet gick bra.. Svårt att säga faktiskt men det visar sig nästa vecka när vi får tillbaka resultaten. Efter skolan hojja vi hem till lägenheten, där väntade A2 och Robban. Undertiden Lovis slängde ihop en pestopasta så trixa jag och Robban med min fotoläxa! Så nu är typ alla bilder klara, såg dock nu när jag kom hem att den ändå inte ska vara inlämnad fören nästa vecka så det är riktigt lugnt. Bjuder på två av dom tio bilderna, kolla min nya.. vän.

Nu ska det ätas glass och mysas lite!
Puss

Ser ni vilken äcklig jävla spindel vi hitta!!

"under promise and over produce"

Godmorgon LA, Godkväll Sverige!
Här hemma är vi hyffsat nyvakna, Robban sover fortfarande men vi andra är igång sen 1 timme tillbaka. Jag, Ems och Lovis pluggar in det sista innan provet och A2 leker med sin dator. Så allt är som vanligt.. Känns som vanligt som att man inte kan ett dugg av marknadsföringen, men sen när man väl sitter där i klassrummet med provet framför sig så hoppas jag på att allt faller på plats!

Det här med plugg har aldrig varit min starka sida.. Men jag har ändå lyckats traggla mig igenom skolan utan att ha det jättejobbigt, född som ett snille förmodligen.... eeehh. 





"answer"

Tänkte passa på att svara på Sannas kommentar ang mina studier i USA.

Hej Amanda :) verkar som att ni har det supergrymt
Simon & jag kommer förmodligen åka till USA om ett år och hade lite funderingar ang. skolorna. Kör ni fristående kurser bara, inga program? Var det lätt att hitta och fick ni bra hjälp någonstans i Sverige innan..? Studentvisum som gäller? Dyrt? Stipendium? Och vad läser ni? Såg grafisk design, photoshop & datakurs.
Kram Sanna

Jag pluggar på Santa Monica Community college i Los Angeles, här läser jag fristående kurser. Men jag kan själv plocka ihop ett helt program om jag väljer att läsa 2 år. Dock måste jag då även inkludera en del grundämnen t.ex. matte och engelska som är måsten för att kunna plugga vidare på ett universitet. Jag har planerat att läsa 1 år men funkar allt med skolan bra så stannar jag kvar. Min första termin läser jag foto, grafisk design, photoshop och marknadsföring. Nästa termin är oklar, men under hösten ska kurser väljas och just nu känns det som att jag nog kommer fortsätta med grafisk design och sen även välja till någon art kurs! Jag trivs som fisken i vattnet och har nästan ingen hemlängtan alls, så det känns som jag blir kvar här ett tag! 

Jag tog hjälp av Kilroy, men jag skulle väl nu i efterhand egentligen inte rekommendera det. Jag och tjejerna fick väldigt mycket problem med alla kurserna vi fått hjälp att välja när vi väl kom ner. Så mitt tips till er vore nog att antingen försöka söka direkt via skolan eller om ni vill ha hjälp så gå via någon organisation. Kilroy funkar men låt dom inte hjälpa er att välja kurser, be då skolan om hjälp istället!!

Jag har studentvisum som räcker fram till 2016 och har tagit ett utlandsstudielån via CSN. Ingen av oss tjejer som är här har något stipendie, men det skulle verkligen underlätta så om du får möjlighet - sök det! 

Hoppas du fick lite hjälp på vägen! :)
Kram


"rob"

Denna måndag har bestått av plugg.. Marknadsföringen är sammanfattad och imorgon är det prov. Känns okej, det är lite för mycket info att ta in när man läser boken. Men tror att mina anteckningar och mina små sammanfattningar gör det lite enklare. 

A2 och Natasja har varit iväg på Bon Iver ikväll och vi andra + robban har myst i soffan. Vi har kollat film och käkat glass och frukt! Alldeles lagom en måndag kväll. Nu ligger Robban på golvet och plinkar på guran och vi brudar bloggar och facebookar, snart dags att sova. Imorgon börjar vi dock inte fören 14.15 men vi är lite halv sega här på loftet. 

Nu ska jag och robban kolla hunkar på fejjan, sov gott! 


"flea market leverar"


vinylerna

armbanden



3 nya favvo shorts

mina nya små tuffa fjäderextensions

"Firfax flea market"

Bloggen fick vila en dag, har varit på äventyr hela dagen. Jag summerar dagen;

Jag vaknade upp vid 11 snåret med ett ömmande huvud, gårdagen satte sina spår men var mycket trevlig!! Tack allihopa. Hur som helst så hade vi i nyktert tillstånd under lördagen bestämmt att vi skulle ta oss in till Firfax för att besöka en mycket populär loppis, Firfax flea market. Så alla som orkade följde med den tappra skaran som orkade sig iväg var jag, ems, natasja, jacke och johan! Vi tog en taxi och hamnade i himmelriket, det fanns allt man kan tänka sig! Kläder, skor, smycken, möbler, krimskrams, böcker - allt! Vi fyndade allihopa och jag tror alla var rätt nöjda med våra köp när vi gick därifrån. Jag fick med mig 3 par shorts, 2 armband och 9 supertuffa vinylskivor! Dessa ska nu upp på väggen här uppe på loftet, vi behöver lite mys här och jag tror dessa supersnygga omslag kommer göra susen! Passade även på att sätta i ett par fjäderextensions, blev riktigt snyggt! Väl hemma så var det som vanligt söndagshandling och plugg!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, nyduschad och riktigt riktigt trött.. Det har varit en tuff men riktigt rolig dag! Längtar redan till nästa gång när vi åker till Firfax flea market, det fanns så mycket skoj att hitta och titta på. Ska sussa nu, skoldag imorgon. Börjar 11.15 med Photo1 och ska sedan crasha Ems och A2s datakurs, hoppas på att jag lyckas få en addcode till den. Håll tummarna! 

Bjuder på mobilens bilder på lördagens brak middag, imorgon kommer övriga bilder! puss och godnatt.
lördagens skaldjurspasta steg1. stek skaldjur i en massa gott gott

lördagens skaldjurspasta steg2. blanda med någon smarrig pasta

lördagens skaldjurspasta steg3. servera!

lördagens skaldjurspasta steg4. avnjut med ett gott glas vitt.

avsluta middagen med en riktig kanelbulle.


"love the way you lie"

Jag gillar att vindunkarna här är på 5 liter istället för 3 och bara kostar $11 så typ 70kr! I love it!



"Little bad girl"

Lördags lektionen är avklarad och jag har landat i soffan! Kvällens planer är lite oklara, men det brukar ju lösa sig rätt bra ändå! Blir nog så att vi laddar upp med lite kanelbullar efter maten (brudar ni vet hur mina kanelbullar är) och sen får kvällen göra vad den vill med oss! 

Den här lektionen föresten, ET 37. Som på svenska är en grundkurs i Photoshop, ska jag se om jag kan byta bort. Det blir lite kaka på kaka att ha både grafisk design och photoshop, mycket upprepning. Så ska crasha Ems och A2s datakurs på måndag och se om jag kanske kan få hoppa på den. Skulle vara skönt att få bort lördags lektionen, den är sådär lagom kul. 



"date night"

Kvällen är avrundad, vi myste med god mat, roliga youtube klipp, chips, cola och filmen Date night. Riktigt kul, den här lugna kvällen behövdes! Men nu ligger jag nerbäddad i min säng, bredvid Ems på loftet. Inhandlade för övrigt en förvaringsbox idag där alla mina smågrejer nu är nerpackade. Var riktigt skönt att få bort allt från golvet! Nu är det bara någonting som fattas på väggarna, så om ni har bilder på er själva så skicka dom gärna till mig! haha, jag blir bara glad om jag får lite fin fina kort och kludda upp på väggen! 

Samtalades också nyss med min man som inte riktigt var med på noterna just nu, men jag tror han tycker om mig. Han var lite semistressad över kombon goda öl och Lalle i det tidigare inlägget! Gillar att han blir lite sotis sådär, det känns skönt att veta att han blir lite nojjig. Haha fina Robban :') Värt att nämna är att han är och firar att Bali och grabbarna examerats från MI, riktigt kul GRATTIS killar!! 

Nu ska vi släcka ner och sussa, jag har skola imorgon Photoshop kurs mellan kl 13-16.. yeeey. Efter som vi haft temat roliga grejer ikväll så bjussar jag på lite roliga bilder på... mig. Godnatt från andra sidan Atlanten!

älskar sista bilden.

"dirty little girl"

Vi är ett trött gäng som sitter i lägenheten, vi har varit och inhandlat allt småkraffs till hemmet och nu kom precis Tarzan hit. Vi ska göra pannbiffar med potatis, brunsås och lingonsylt till kvällsmat!! Jag längtar redan, trots att jag är mätt! Jag förstår inte vad det är som gör att man kan bli såhär trött, mitt huvud ömmar eller egentligen är känslan mer isande. Det isar i huvudet på mig? haha. 

Lite mys och alkohol gör nog susen, jag välkomnar helgen! 

vore godast med en kall GOD öl... och lalle såklart :)!!



"1 månad"

Idag har vi varit här exakt 1 månad, 16 augusti lämnade vi Sverige och nu 1 månad senare börjar vi faktiskt få ett mer stabilt liv här i L.A. Känns ruskigt bra, det är dock lite läskigt att tiden går så fort..

Sådär den lediga dagen startades med ett samtal med Addi, Jen och Karin. Myspys att få höra brudarna, saknar er ska ni veta! Nu ska vi slänga på oss lite kläder och ta bussen till 99cent store och Ross. Nya glas, tallrikar och lite små kraffs ska inhandlas. Kvällens planer är lite halvt oklara, men det kommer nog lösa sig under eftermiddagen! Älskar helg, älskar dock inte min lördags lektion.. hm.

Kan nämna att vädret idag inte helt hundra, första riktigt mulna dagen sen vi kom hit. Men vi får väl inte klaga då vi haft 1 helt månad med solsken. Jag älskar L.A.





"ny header"

Tackar A2 djupt för hjälpen med min nya header! Vad tycker ni, blev den inte fin?

Är lite inne på temat ugglor just nu, det är ju faktiskt ett rätt ballt djur! Hur många fåglar kan ni hitta i bilden?

"4 dagar sen sist"

Godmorgon! Sov länge och djupt inatt, riktigt skönt efter att ha haft flera nätter med kass sömn pga min tand. Men idag klagar jag inte, är utvilad och snart nyduschad! Har precis surplat i mig ett paket nudlar och ska nu fixa till mig innan min långa skoldag. Börjar 14.15 och slutar inte fören 21.30! Men ser ändå fram emot lektionerna idag, på marknadsföringen ska vi få alla svaren till vårat prov som är nästa vecka och på grafisk design klassen ska vi göra ett tidningsomslag med en bild på oss själva. Peppad brud, ska bli skit kul! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till skolan!
PUSS

"girls"

ville bara nämna att jag saknar er!









g'night

bildregnet nedan får avsluta kvällen, godnatt!

"what if we.."

read and think.

"klagardag"

Har haft en slappdag, hade lektion från 11.15-12.35 sen var skoldagen slut. På vägen hem gick jag förbi sjukstugan, där doktorn konstaterade att jag hade någon slags inflammation kring tanden som ligger och trycker på örat och irriterar halsmandeln.. kul. Så måste förbi ett apotek imorgon och hämta ut mitt recept, om jag nu ens gör det.. Det var så mycket pappers skit man var tvungen att fixa för att få ut medicinen så vet inte om jag orkar med det. Sen är säkert medicinen svindyr.. opeppad tjej här vid tangentbordet. Haha.. Åkte hem efter besöket hos doktorn iaf och hämnade i soffan, har utöver tandvärken en riktigt oskön huvudvärk idag. Inget är bra.. har en såkallad klagdag

Som tur var lagade A2 ihop en riktigt smarrig ost/broccoli/bacon pasta innan hon åkte iväg på sin kvällskurs så jag fick riktigt smarrig mat i magen. Sen lämnade hon lägenheten för kvällsstudier, lika så Lovis som också har en kvällskurs idag och Ems gick över till grabbarna och spela kort. Jag orkar inte göra ett dugg.. 

Längtar efter att få krypa ner under täcket och sova bort min onda huvudvärk och tandvärk.. blää.


Har som läxa att ta ett kort på mig själv som jag sen ska redigera på min lektion imorgon... Går sådär, har svårt för att vara seriös på bild. Känns riktigt onaturligt, så typ alla bilderna hittills ser ut som dom ovan. yey, undra om läraren blir nöjd?

"dirt"

Nu kom dammsugaren!!! som vi längtat, hejdå alla hårstrån och smulor på golvet.



"tv4 play - u suck"

Ändrade planer, Tarzan och Joänna bjöd över mig och Ems på Idolmys tillsammans med dom och boysen. Så nu ska myskläderna på sen rör vi oss! Kul, har inte sett nått från Idol än eftersom tv4 play är riktigt kasst..



""

Elledningarna smattrar utanför fönstret, vi har ätit gott och A2 och Lovis har åkt iväg på gitarrlektion. Ems ligger och småsover och jag har fixat klart min fotoläxa. Även denna kväll blir lugn, tänkte kolla något bra på tv och halvsova i soffan..




"hummingbird"

Idag vid poolen såg jag för första gången en riktigt kolibri! Jag trodde faktiskt dom var lite större, misstog till en början kolibrin för ett jättekryp.. Ajaj så fel man kan ha. Men söt var den! 





"bye bye girls"

Nyvaken och med lite frulle i magen så pratade jag och ems nu gå ner och lägga oss vid poolen en stund innan skolan, vilken grej! Pratade med mamma och pappa för en stund sedan dom hade käkat kräftor och räkor hos mormor och morfar. Blev ju inte ett dugg avundsjuk.. På fredag ska vi också käka svenskmat här hemma, pannbiffar med potatis, brunsås och lingon står på matlistan!!! YES.

Vill passa på och önska mina två fina vänner Frida och Stina lycka till, idag sticker dom nämligen iväg 1 år till Australien! Tänk vad vi kommer hinna sakna varandra innan ni är hemma, tänk om det skulle bli så att jag/vi får för oss att stanna ett år till.... då är vi ifrån varandra i 2 år. Vilken resa ni kommer vara med om brudar, gör allt! Vi ses snart igen! loveyou





"I want u Jeffery"

Hela kvällen har spenderats i soffan! Vi har inte rört oss ur fläcken, utan bara myst, kollat film och klickat runt oss på olika hemsidor. Nu ska sminket av och sen ska jag krypa ner i sängen. Har sovmorgon imorgon så börjar inte fören 14.15! Kan inte bli bättre.

puss och godnatt från andra sidan atlanten!




"matilda och nora"

Sitter och tittar på bilder på mina två sötnosar där hemma, väx inte mer nu..

"Fly, I'm going to escape this no end town Leaving me solid and unfound Glad that there's no one that's around"

Nu har hela gänget beställt hem lite bikinidelar från VictoriasSecret, kändes som att det var dags att byta ut mina thailandsbikinisar. Kvällen blir lugn, vi ska nog kolla film och tugga i oss lite melon.


för nästa studielån ska jag köpa mig den där kroppen.....heehe

"namnamnam"

Sitter själv hemma i lägenheten, A2 och Ems är i skolan och Lovis är nere på stranden med Johanna. Borde nog egentligen gått förbi skolans healthcenter idag och kollat min tand.. Har lyckats dra på mig en riktigt oskön inflammation vid min visdomstand som gör att jag är svullen ner i halsen och har konstant lock för mitt högra öra.. ajaj.

Kan även inflika att jag så hurtigt cyklade till skolan idag, riktigt skönt. Dock var jag tok svettig när jag kom fram men det är hur som skönare än att åka en smockad buss. Påvägen hem från skolan, fotade jag två av mina tre fotouppgifter. Så nu är det bara en del kvar, riktigt skönt. Nu ska jag läsa igenom kapitel 3 i fotoboken och sen skumma igenom marknadsföringen. Ikväll står Thaigryta på matlistan, smarrigt!!




"cry me a river"

tjejerna har gått hem, popcornskålen är tom och colan är uppdrucken. Torkel levererade som vanligt, den filmen har verkligen varit med hela tonåren! haha.

Måste också nämna att mina fina morföräldrar gått och blivit snäppet coolare än många andra. Min snälla morbror gav dom en Ipad 2 i förrgår och nu klarar i alla fall mormor av att skypa helt själv!! Så för någon timme sen så ringde hon mig och morgonprata lite. Fina fina mormor, kändes riktigt bra att få se henne och morfar! Det är snart 1 månad sen jag såg dom sist, känns inte helt okej.. klump i magen känslan kryper fram. Men nu när dom fått sig lite modern teknik i hemmet så kommer vi kunna se varandra nästan varje dag, tack Janne det är tur att vi har dig!! 

Nu är det läggdags, ny vecka imorgon och som alltid foto kl 11.15 på måndagar! puss och godnatt.



"Arne han är sååå cool"

Nu har hjärnan jobbat igång sig, vi har haft en pluggkväll. Marknadsföringsboken har gått varm och vi har slagit våra smarta huvuden ihop! Fick ihop bra svar på frågorna och nu är det bara renskrivningen kvar. Men innan det ska vi proppa i oss lite popcorn och kolla på Torkel i knipa. Love it! 



"a black widow"

Gårdagen spenderades till en början med A2, vi inhandlade en cykel till mig och bara myste runt i Santa Monica. Framåt kvällen åkte jag in till Hollywood och spenderade kvällen med min man. Vi åkte iväg på mys på observatioriet uppe i hillsen, riktigt coolt!! Måste ta med tjejerna dit man blir som ett litet barn på nytt, stjärnor är facinerande. 

Lyckades även vara med om en för mig, näradödenupplevelse. (Carro du förstår mig!) Efter att observatoriet stängt skulle jag och Robban hem, han ringde taxi och jag satte mig på en stenmur och väntade. Plöstligt rycker Robban tag i mig och sliter bort mig från muren, precis bredvid mig finns det ett stort spindelnät. Och i mitten av det fint vävda nätet, inte större än en enkrona sitter den.. en SVART ÄNKA! Jag avled, bad Robban ta en bild och sen kliade min kropp av rädsla resten av kvällen.. Jag dog lite grann.

Efter den hemska upplevelsen drack vi lite öl hos Tyler och Mike sen gick vi hem. Idag har jag varit i skolan hela dagen på min Photoshop lektion och nu sitter jag på golvet hemma hos oss. Är proppmätt men smuttar ändå på en drink, vi ska iväg på fest hos några killar från skolan. Kan bli en kul kväll.

observatoriet
min näradödenupplevelse.. den - svarta änkan.

"ju äldre du blir, desto äldre blir jag"


Grattis sis, love you!

"I'm feeling sleepy in my sofa"

Oj vilken jättelång dag.. inledde den med lite träning nere i gymmet, sen har det varit skola för hela slanten! 1½ timmes föreläsning om marknadsföring med pizzaläraren och sen 3 timmar grafisk design med arméläraren. Båda klasserna är kanon, känns riktigt bra. Lyckades till och med hitta en svensk tjej i min kvällskurs som jag kan göra sällis med hem nu framöver. Känns riktigt bra så jag slipper gå själv förbi det läskiga trailerpark området och under mördarbron.. 

Imorgon är jag ledig! Skööönt. Ska nog ta mig ner till gymmet igen för att försöka få igång mitt flås.. Om jag hinner ska nog även en cykel införskaffas! Vi får se, vi har lite annat kul att göra imorgon så vi får se vad som hinns med. Nu ska sängen värmas upp och sen ska jag somna sådär skönt som man bara kan göra när man vet att man inte har något att gå upp till! lovely feeling



"När hösten kommer och tiden gått för fort När allt känns på rutin och redan gjort Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort För dig, för dig, för dig."

Har precis pratat av mig med hela familjen, nu ska jag tugga i mig mina knäckemackor och sen sticka ner till gymmet! Sen är det dags för skola.

"Cheesecake factory"

Jag, Natasja och Ems gick ner till Venice tidigare ikväll och käkade en smarrig middag ihop med killarna på Venice Whales. Sen tog vi oss en låång promenad tillbaka utmed stranden, hur fint som helst! Vi lyckades till och med virra bort oss en stund men i den förvirringen så sprang vi på Cheesecake factory så det gjorde ju absolut ingenting. Vi köpte oss varsin bit cheesecake och satte oss vi vattnet och njöt. Min bit var ljuvlig, ren cheesecake med vildabär - underbar. Blev till och med en bit över så den ligger och väntar på mig i kylskåpet, mums! 



"Venice"


"luuulu"

Nyss hemkommen från skolan, sitter och tuggar i mig min och Lollos pastarätt. Men den smakar inte alls lika bra som hemma! Längtar både efter henne och den, så som den smakar när hon och jag lagar den tillsammans..

"Lokomotiv Jaroslavl"

Stefan Liv.

"new day"

Sitter och fördriver tiden med att prata i telefon och lbläddrar igenom min fotobok. Ska snart röra mig mot skolan. Slutar tidigt så ska hem och bara slappa, måste läsa igenom en del i min business bok.. massa massa tråktext. 



"no no no"

Färgen blev sådär, måste nog färga en gång till med en mörkare färg då den inte tog riktigt i utväxten.. Fan. Vill ha det som på bilden nedan.. Får fixa imorgon. Nu ska jag samtalas en snabbis med min man sen ska jag sova! Imorgon har jag fotolektion 11.15-12.35 sen är jag ledig resten av dagen. Skönt det när det ska bli varmaste dagen på hela sommaren imorgon, blir nog lite poolhäng. Godnatt!




"make over time"

Ems och jag har tjejkväll, vi färgar hår, ögonbryn och bleker tänder. Kalla oss fåfänga men lite mys måste man få ha!

"vänner är den familj man själv väljer"

En av mina finaste vänner Stina bor precis som jag på andra sidan jorden, långt ifrån sina närmaste och flera timmar in i fel tiszon. Jag sitter och tittar igenom hennes bilder på facebook just nu och jag kan inte låta bli att le när jag ser hur bra hon har det! Alla hennes bilder är glada och man ser att hon trivs, MEN Stina tro inte att du får stanna kvar på Nya Zeeland!! För jag saknar dig som en galning och längtar efter att få kramas med dig i januari när jag är hemma och hälsar på.


hittade den nedersta bilden på Stinas facebook, bad henne lära sig att uttala ortnamnet! haha

"kaffekaffekaffe"

Usa har riktigt dåligt kaffe, blaskigt och ser typ ut som te! Så igår när vi var och storhandlade på Ralphs så införskaffade jag och ems en kaffebryggare! Som jag längtat..



"photography, business, photoshop & graphic design"

Jag tror våran business kurs kommer bli riktigt rolig faktikst, jag gillar läraren! Han ser lite ut som en av pizzabagarna hemma i Eskilstuna, en gullig liten man med mustach. Hur som, nästa lektion så börjar vår stora uppgift i den här kursen - grupparbetet. Vi är en grupp på 4 som ska analysera ett företag, vi har några ideér redan nu på vad vi ska välja så just nu har allt vi ser och allt vi gör någonting med marknadsföring att göra. Haha Lovis förstår vad jag menar!

Precis i detta nuet sitter jag själv hemma i lägenheten, A2 och Lovis klampa iväg för en stund sedan med varsin gitarr på ryggen och Ems har inte kommit hem från skolan än. Ska sätta mig och läsa igenom första kapitlet i min Photo bok, den ser ruskigt seg ut.. Det är något mellan mig och plugg som inte klickar, jag tycker det är ruskigt tråkigt att sitta hemma och plugga. Lektionerna funkar men just all den tid som går åt hemma är värelös, nu har dock inte pluggandet dragit igång påriktigt än men jag vet ju att det kommer..

"i vår lilla stad"

Läxorna är gjorda och vi har tuggat i oss lite käk, har även hunnit skypa med familjen och haft ett långprat med mormor. Känns bra! Nu ska vi packa ihop och röra oss mot skolan, ikväll blir det lugnt lite mera plugg och kanske några avsnitt av Pluras kök?

"together, no matter what"

jag saknar mormor och morfar, fina älskade ni..

g'night

nu har jag äntligen tragglat mig igenom dom 15 sidorna av tråkig text, resten får vänta tills imorgon mina ögon är helt grusiga jag är inte ett dugg sugen på att sätta mig och skriva om marketing myopia.. uuhhuu

godnatt

"product, price, place, promotion"

Storhandlingen är över, vårat kylskåp är fullt och vi är mätta i magen.

Vi snörade på oss våra nya rumpdojor och traskade iväg till Ralphs tidigare idag för en duktig påfyllning av mat. Efter att ha kånkat hem alla våra påsar så fixade lovis ihop en kanongod potatis och purjolökssoppa! Nu är det plugg som gäller, har en 15 sidor lång artikel "Marketing Myopia" som skall läsas och sammanfattas tills imorgon.. yeey!


arrivederci

"Labour day"

Får väl börja med att be om ursäkt för hemskt dålig uppdatering! Men helgen har varit full av skoj så har inte ens haft datorn igång! Idag är det Labour day och vi är lediga från skolan, blir en slapp dag med mys.

I fredags hamnade jag och Lovis vid Roosevelt hotellpool tillsammans med Moa och Tess. Mysig eftermiddag med en smarrig lunch och ren avkoppling. Kändes verkligen som att det behövdes efter förra veckans kaos. Kvällen spenderade jag tillsammans med Robban, vi strosa runt i Hollywood och käkade en smarrig pasta på California Pizza Kitchen. Vi försökte oss iväg på en fest tillsammans med Tyler men den styrdes av nästan samtidigt som vi kom dit. Spelade dock inte så stor roll då lördagen kompenserade allt. 

Lördagen var inget annat än toppen! Jag hade min första lektion i ET-Photoshop och efter det åkte jag, ems, lovis, a2 och natasja in till Hollywood för att möta upp Moa och Tess för ett besök på Hollywoods kyrkogårdsbio! Hur coolt som helst!! Är det nått ni borde göra så är det att gå på det, det var nog minst 2000 pers på kyrkogården. Alla sittandes på filtar, drickandes vin och ätandes lite småtugg. Under kvällens gång och 5 vinflaskor senare hade vi bjudit hem en massa folk till oss så direkt efter filmen så vinkade vi in taxibilar och åkte hem. Dom sista lämnade lägenheten vid halv 6 och vissa blev kvar.. Det var en kul kväll, med lite sömn.. 

Igår var dock inte lika kul.. Bakfulla som ägg och trötta så då blev dagen fruktansvärt lugn, Robban och jag gick ut på en jättepromenad och kollade efter en tvbänk och tjejerna kollade film. På kvällen kom Natasja och grannkillarna över, vi laga lite smarrigt käk och kollade ännu mera film. Riktigt skönt, hälften av oss somnade på golvet och kvällen avrundades vid 11. 

Sådär nu fick ni lite uppdatering av helgen i alla fall, lovar att skriva mera och inte vara såhär dålig! 

lunch på Roosevelt




kyrkogårdsbio-edward scissorhands
jag bor 4 trappor upp och du är välkommen in..



"ibex faced lion"


"DO IT YOURSELF"

ÄNTLIGEN! Kurserna är iordning och jag har anmält mig till dom klasserna jag ska ha och hoppat av dom klasser som blev fel. Så nu ser schemat ut som såhär:
  • mån: Photo 1, 11.15-12.35
  • tis: Business 20, 14.15-15.35
  • ons: Photo 1, 11.15-12.35
  • tors: Business 20, 14.15-15.35 & Graphic Design 18, 18.30-21.30
  • fre: LEDIG
  • lör: ET 37, 13.00-16.05
  • sön: LEDIG
Jag kan ju inte påstå att jag har ett jobbigt schema, men det suger ändå lite lätt att jag måste plugga på lördagar.. Om man nu ska jämföra så summerar jag det såhär: att jobba 5 dagar i veckan på tunnisar + en helg i månaden, sitta på våning 6 och ha en riktig kaos vinter med sena tunnelbanor eller plugga photoshop 3 timmar varje lördag på fina Macdatorer, ha 11.15 som tidigaste dag och alltid ha bra väder.. så måste jag nog säga att jag är rätt nöjd. Dock saknar jag er fina vänner på jobbet, jämförelsen var inget illa menat! 

Imorgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon och sen när jag känner för det ska jag åka och lämna tillbaka engelskaböckerna som jag redan hade lyckats köpa. Vad kvällen bjuder på vet jag inte än, det visar sig! 


"ticet to ?"

Blev en tidig morgon idag igen, men kurserna vi crasha var fulla.. Så nu är vi hemma en sväng för att slippa sitta på skolan och vänta in nästa kurs. Hyran ska betalas idag så vi ska iväg och fixa några moneyorders och sen skall en lunch förtäras. Vi hörs senare!



"dagens flopp"

Dagen har varit kaotisk.. Imorse fick vi reda på att om vi inte lyckas byta bort våran cepp engelska så är vi körda, ALLIHOPA. Engelska klasserna jag skulle crasha idag var också för dåliga och kommer inte lösa mina problem så vi har haft varsitt krismöte med varsin counsellor.. Så nu måste jag "bara" hinna fixa 3 nya units fram tills nästa torsdag och hur gör man det när alla kurser man vill ha är fulla? Vi har en ganska fet uppförsbacke framför oss just nu, men det löser sig nog.. Jag har prickat in några kurser jag ska crasha nu kommande dagarna, så håller tummarna för dom!

RSS 2.0