-


1,5h senare och parkeringen på Eskilstuna golfklubb är pisstråkig. 

TRASSEL


Jag vill sluta nu nu nu! 

SISTA DAGEN PÅ VECKAN DÅ

Fredag, powerday, hemfärd & en morgonkaffe. 

LINDA FIXAR


betonggrått blandat med disco.

POWERDAY, DUY & NYA NAGLAR

Powerday på jobbet! Musiken flödar, säljen öser in och stämningen är på topp! Fick även chansen att kramas lite med Duy på lunchrasten som är här på utbildning. Snart slutar jag och drar direkt till Linda och fixar naglarna. Älskar att sitta och snacka skit och få naglarna fixade. 


BRANDY MELVILLE


80pix för mitt nya tunga halsband. Tack och bock! 

VA TYCKS?

före
efter. 

TILL TARZAN

Imorgon får du en bättre bild Tarzan. Men nu är håret 15cm kortare och rött. Eller rättare sagt rödassigt. Färgen lär inte bli kvar speciellt länge, men just nu får jag stå ut. Får helt enkelt skylla mig själv då jag färgat håret mörkt hemma dom senaste 5-6 åren. Uuuhhhf. 

HEJDÅ

Idag ryker håret. Trots min snoriga nos så ska jag pallra mig till min tid hos frissan. Spännande - var länge sen jag hade en frisyr. Ska försöka styra upp en lite kortare frippa med ny färg. Vi får väl se hur det blir! 


SJUKLING

Att må dåligt och vara hemma är tvärtrist. Men man kan ju inte göra så mycket åt det. Jag sover/kollar tv/sover/kollar tv....

LITE NYTT

Nästa vecka blir en "ego-vecka" för min del. Älskar att unna mig själv saker. Ät nudlar och gör dig själv glad. Tips från coachen.

Tisdag- ansiktsbehandling
Onsdag- klippning 
Torsdag- ny naglar



Vad tror ni? 


IT'S...

Godmorgon kamrater och välkomna till alla människors favorit vardag. Kan inte göra annat än att tycka precis som alla andra. Fredagen är en bra jävla dag. Väcktes av att Jessica stack in huvudet i sovrummet och sa hejdå. Bästa uppvaket. 

För ett år sen bodde vi ihop och det går inte ens att beskriva mysnivån på det! Vi laga bara god mat, drack te och spela kort! 

Idag blir hur som inte mer annorlunda än någon annan dag. Jobb och hemfärd står på schemat samt en middag med B. 

MARMOR


Är helt betuttad i marmorskalet från 3 details! Måste ha. 

DAGENS

Hela dagen har varit mörk och grå. Inte ens en gnutta ljus har hittat fram. Nu vill jag ha snö!! Något som gör så att det här gråa landet blir lite finare! 

Dagens höjdpunkter har iaf varit morgonens teamfrukost, samtalen med mormor och morfar samt att jag ikväll får sällskap av Jessica - perfekt! 



GIRLS




JUST SAYIN'

När dina små problem känns som det största i världen, finns det oftast någon annan som behöver den extra tanken lite mer. Ta hand om varann mina vänner, allt kan gå snabbt åt ett annat håll. 

UJUJUJ



Måndag... Den började bra framför Nyhetsmorgon men ack så oskön den blev. Ujujuj.. Längtar tillbaka till igår morse när Ems och jag lyxade med go' frulle och tvhäng! 

MOBRERG & DAMER




PRECIS SOM JAG


Fredag, sushi, vin, fotboll och damer.

A2

Ikväll kommer min fina kompanjon A2 upp till mig. Går inte att beskriva hur härligt det ska bli med en helkväll med henne! Världens bästa tjej. 

MR

Kvällen spenderades hos Oliver och Fia. God mat och Worms var kvällens aktiviteter. Perfekt slapparkväll.

Nu kom jag precis hem, ska slänga mig i sängen och läsa om Mr Grey.


SAKNAR MIN FRU




HEJ OSKAR,

"Vi var så säkra då, så säkra att vi glömde vad vi var säkra på. Det är mycket som man inte vet att man inte vet. Förns det e försent."




FREDAGSGODIS





V.45

Bra vecka, först en helkväll med Jessica i tisdags, sen middag med B och hela familjen Sundström igår, ikväll blir det mys med Ems och imorgon kommer min mami upp till mig! 




THANKS


Fick mail idag om att jag fått ett brev skickat till mig. Det var en urgullig kund som hade skickat mig två biobiljetter som tack för hjälpen för att jag löste deras ärende! Sånt här gör vardagen lite ljusare! 

DAGENS TILLBAKAKAKA


ibland får man sakna la lite extra mycket.

13.3.99


Lars bjuder på morgonens låt. 

EN MORGON HOS JOSSAN OCH GUSTAV


morgonmys med Astrid. 

.



Ibland går saker och ting inte som man vill. Just nu känns allt upp och ner och åt helvete. 

RSS 2.0