HÅLL MITT HJÄRTA

Det farliga med shuffle på spotifylistan är när man prickar in fel låt vid fel tillfälle. Bjöd in till gråtfest på tunnelbanan påväg till jobbet. 

HÅKAN & GBG








Förra helgen spenderades i Göteborg! Jag och Linnis tågade ner under fredagen, gick på perukfest med Natasja med vänner vilket resulterade i en fantastisk kväll! Lördagen var segstartad men lagom tills att vi entrade Ullevi. Och vilken kväll Håkan bjöd på. Herre Gud vad bra det var!! 69349 personer, den största konserten i Nordens historia och Håkan Hellström på scenen, hur ballt är inte det?!? Obeskrivligt.

SÖDRABAR


Stockholm och söder en onsdagkväll tillsammans med Tutte går inte att slå. 

CARROS EXAMEN

Ikväll kommer hela ligan vara samlad, plus alla våra andra fantastiska vänner! Ikväll ska vi fira våran finaste Carro som idag tar examen! Ikväll kommer bli en kväll att minnas, ikväll är det bara vi!  

Jag älskar dig Carro och är stoltare än tuppen!! 

VAD MAN GÖR?


Vad man gör? Man biter ihop. 

MAGNUM PÅ NK

Idag är en sån dag då jag egentligen bara skulle villja bädda ner mig, kolla en film och äta ostbågar i sängen. Men icke, har häcken full och har stirrat in i dataskärmen sen jag vaknade känns det som. Har en ruskigt tight deadline på ett av mina projekt på jobbet och jag känner mig som en förvirrad liten krake vissa dagar. Idag är en sån dag. Men det är kul. 
 
Ikväll stannar Jessan kvar hos mig, vi ska knalla förbi NK och göra våra egna Magnum glassar. Spännande!
 

MORMOR

 
världens finaste människa.
 

GoT

Senaste avsnittet av Game of Thrones var bland det vidrigaste jag sett. Jisses Amalia va konstig jag kände mig i kroppen när det va slut... 


PINK


På fredag vankas det perukfest i Göteborg! Tarzan har fyllt och givetvis ska det firas med dunder och brak! 

SVERIGE BABY, EN BOULEVARD AV BRUSTNA DRÖMMAR.




SUPPER

Igår efter jobbet mötte jag upp Frida och Jen, vi satte oss i Kungsträdgården innan Frida åkte hem. Skönt att få träffa den damen, var länge sen sist! Ems och Frau anslöt och vi gick till Supper där vi käka lite smårätter och sippa på lite vin. Mysig kväll! Sommaren kommer bli fylld med sånna här kvällar. Ge oss lite finare väder bara. 

FRAJDA


Min älsklings Frida är i stan, ikväll vankas det käk med tjejerna och babbel innan hon ger sig av mot Eskilstuna. Dags för henne att flytta hem till Sverige tycker jag.

VI LÄMNAR MAJ

I lördags var det ett halvår sen vi sågs sista gången och pratade precis som vi alltid gjort. Igår var det 6 månader sen du somna in. Precis som då spenderade jag helgen med mormor. Världens vackraste människa. Vi saknar dig, varje dag och hela tiden morfar. 



RSS 2.0