50 DAGAR

Fan.. Det är kört. Min lilla raring till iphone har gjort sitt. Tänk va ledsen man kan bli av att förlora ett materiellt ting. Känns så surt då jag vet att själva telefonen fungerar, ALLT funkar förutom att den vägrar att laddas. Den ligger bara och blinkar, den känner av laddaren men laddas aldrig. faaaaaaaaan...

Idag är det prick 50 dagar kvar tills jag åker hem från LA, så vi kan med det konstatera att jag inleder dag 1 som stenåldersmänniska... Minst 50 dagar utan telefon... hur ska jag klara mig?!

ON OUR WAY TO VEGAS

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

BACK IN LA

Äntligen hemma efter en låååång bilfärd från Las Vegas. Helgen har varit grym, verkligen asball. Dock plurra min telefon i fredagskväll så har fått klara mig utan den hela helgen. Tror dock jag lyckats få igång den igen, men vi får se hur länge den klarar sig.. Ska slänga mig i säng nu, drar en resumé av helgen under morgondagen! tjing

FRAMME

Vegas är en märklig men mäktig stad. Känns som att kvällen kommer bli grym! Nu inväntas det lite thaikäk och en förpärla på hotellet sen bär det av till nattklubben XS på stripen! Ikväll vaknas Avicii och en hel del härj.


PÅ G

Bilen är hämtad nu ska allt packas in sen drar vi!!


........

Wow va tidigt det är just nu... Mina ögon sviiider!


SOVTAJM

Nuuu är kläderna fixade och klockan är ställd. Om 4 timmar är det dags! Har precis avslutat dryga timmans samtal med Robert, fina fina Robert. Blir alltid lika glad av den mannen!

Har precis krupit ner under täcket, ska mysa lite med mina fina där hemma, sen måste jag snabbsova dom här få timmarna. Snaaaaaart äre vegas!!!


LAS VEGAS

Imorgon bitti rullar bilen mot vegas, just nu springer alla tjejerna runt i lägenheten med klädångest. Själv har jag inte hamnat i det stadiet än, har full upp med att försöka tömma badkaret. Efter 3 veckor med 9 tjejer och 1 dusch så kan jag meddela att det är stopp i badkaret. Och ikväll färgade jag håret = väldigt brunt vatten. Haha taskig tajming, meeeen va ska man saj?


ART

Sitter och spånar på hur jag ska trixa ihop mitt slutprojekt i en av mina art kurser.. I mitt huvud ser min idé riktigt ball ut, på papper ser det ut som en okej idé... Men sen då. Nu ska allt sammansättas och det är den delen jag fasar, för jag vet att min idé i huvudet är mycket snyggare än vad det kommer bli.. skit också. Men får helt enkelt göra mitt bästa, ska få idéen godkänd först också tänker inte börja bygga på något som sedan måste slopas. Icke. Vi får se hur det går. 

mina ledord för projektet blir: skull, tits, feathers, wisdom


30 GRADER I FEBRUARI

Aleks sover som en stock och frugan och jag sitter och kollar 30 grader i februari, har en riktig slappar dag. Tänker inte göra ett gnota idag.

Skypade med mina fina morföräldrar imorse. Om ni missat det så är dessa två människor mina favoriter i livet och just nu saknar jag att bara få spendera ändlöst många timmar tillsammans med dem.

-


MAN VET ATT DAGEN STARTART BRA NÄR MAN VAKNAR AV ATT MAN SKRATTAR I SÖMNEN.

Älskar att vakna upp bredvid Em. Speciellt när hon ger mig den där "du är inte frisk"-blicken! Hahaha, imorse vaknade jag av att jag låg och fnissa i sömnen och jag kunde inte sluta även fast jag vaknat.

BRA START PÅ DAGEN!


OKEJRÅÅ SÖNDAGENS VÄDER I VEGAS DUGER DET MED......


FRIDAY TO SATURDAY

I övermorgon möter jag och tjejerna upp det varma vädret i Vegas!


I FELL IN LOVE LAST NIGHT AND I WAS DANCING THE WHOLE WAY HOME


ONSDAG

Äntligen hemma efter en suuuuuperlång dag i skolan. Fick iallafall mycket gjort. Missade dock fotbollen idag, men fick bra uppdatering via min CL-app, av attack-sms av Barre och av tjejerna nu när jag kom hem. Hade ju gärna suttit hemma i soffan ihop med tjejerna och druckit en öl.. Men icke. Nu ska jag väl inte vara bitter egentligen, jag avverkade några läxor och det är ju bra..

Nu sitter jag proppmätt i soffan efter att ha slukat Natasjas svingoda fyllda paprikor.. juggemat i mitt hjärta, hon skulle kunna få bli min personliga kock - alltid!

SOMETIMES THE DOWNSIDE IS THE FUN SIDE


As an artist you have creativity permission to do what ever you want with anything you want.

Ofunne


CHEESECAKE

Efter en timmes powernap efter hämtmaten så tog lovis och jag med tjejerna till cheesecake factory på en baklänges middag. Vi gick dig och käka cheesecake och sen gick vi och handla käk på raffes!

Kvällen spenderades sen framför filmen The Sitter, jobbig men helt lagom ikväll! Nu ska jag sluta mina blå och ladda upp för en lång skoldag imorgon!

Godnatt.


HEY HUN


FASTER FASTER UNTIL THE THRILL OF SPEED OVERCOMES THE FEAR OF DEATH

Fotboll, hämtmat och soffhäng blir dagens 3 beskrivande ord.

LITE TISDAGSKÄRLEK

Har spenderat morgonen i sängen och samtalat med 2 favoriter, Lollo och mamma! Längtar efter att få komma hem och ha knäppa tutt-kvällar med Lollo och mys-kvällar med mammsen. Ibland längtar man faktiskt hem en smula.


fåååårsäll häjts måndäjs

Har haft en riktig tråkmåndag.. Jag och måndagar går inte riktigt hand i hand. Men nu är den i alla fall över. Sitter nyduschad och luktar gott i soffan och laddar för att krypa ner i sängen. Ska bli så satans skönt!!

Imorgon nalkas en rätt lugn dag, vi ska käka frulle och streama Champions League. Ska bli sååååå nice att bara dega. För till helgen har vi storslagna planer! Vegas är bokat, Avicii skall ses, Wet republic skall få bjussa på soltimmar och nån spak på något av stadens alla casinon ska nog dras. Är duktigt peppad på en helg i Las Vegas med brudarna!!

!


...................................... ehehehehhehehe

MONDAY


LOS ANGELES

Jag ligger i sängen och drar mig för att gå upp... Jag är verkligen inne i en rätt opepp period för skolan. Men det är bara att pina sig!

Tjejerna droppa bomben igår att det bara är 6 veckor kvar i skolan............. Fick en klump i magen samtidigt som hjärtat tog ett glädjeskutt. Det är minst sagt blandade känslor över att jag snart är klar. 1 års studier senare och det känns knappt som jag hunnit vara här.. Woow.

Nu måste jag panik äta frulle, slänga upp håret i en My-knut, dra på mig mjukskläder och löpa till burren! Tjing.


GODNATT

Ligger nerbäddad, supertrött och riktigt nöjd över helgen. Nu blir det några timmars sömn innan det är dags att påbörja en ny skolvecka.

Satte precis Carros sovalista på spotify, finns inget bättre än att somna in med den listan i öronen. Saknar mina tjejer sådär ruskigt mycket, ni ska bara veta hur bra ni är!


MALIN BYLUND

Efter häng hos tjejerna tog Tarzan och jag tag i kvällen. Vår vän Malin hade spelning på House of Blues på Sunset strip. Så efter 2 återställare tillsammans med Bali och Jimmy så drog hon igång och både Tarzan och jag stod med gåshud och hakor nere i golvet. Tjejen är riktigt grym!


DAGEN EFTER EN BRA KVÄLL


MADHOUSE & BIG BOOBIES


SKYPE OCH BAKISHÄNG

Gårdagens besök på madhouse var väldigt lyckat! Finns så brutalt mycket kul att se på den klubben alltså... Dock fick man ta smällen av den roliga kvällen idag. Vaknade upp på tjejernas golv av typ värmeslag, suuuuper törstig och med en uns huvudvärk.

Spenderade dagens första timmar på Skype och hann babbla både med mormor och Barre. Mys att få bubbla av sig lite :)

Nu ligger vi iaf vid poolen, vi har klämt 3 pizzor, 4 liter cola och thaimat..... Bakis. Hahaha.


FROYO AND HOT STUFF

Tror tjejerna gilla walk of fame, vi käka sushi och strosa runt och kolla på alla knasiga människor.

Nu är vi hemma hos tjejerna, det väntas en ordentlig förfest och sen blir det utgång!


LÖRDAG

Gårdagen blev inte som det va tänkt då solen svek oss under eftermiddagen. Blev en kväll på loftet och häng i bubbelpoolen! Bra vänner, god mat och massa öl!

Idag blir det istället en tur in till Hollywood och en promenix på walk of fame. Senare blir det utgång på Madhouse, ska bli kul att visa tjejerna den där konstiga klubben!


BAKIS PIZZA?


!


HAPPY FACE


FÖR PÄRLA


YOU ARE DIFFERENT


-


DREAM TEAM


PIC'S


BBQ & FRIENDS

Idag har vi bjudit in till BBQ och poolhäng här på jeffersons! Efter 3 är det lite av en drop-in för vännerna. Vi har precis käkat klart frullen och nu ska bikinin på och sen ska poolen belägras!

Solen skiner, mina vänner är här och vi har en ruskigt bra tid i Los Angeles just nu!


HEEEHE


FÖDELSEDAGS SÅNG FÖR MIN ÄLSKLING

Jag älskar dig skrutt!


KVÄLLENS PIC'S

Hann med en Skype med Robban innan tjejerna kom hem och visade dagens shoppings fångst! Woow jag vill också göra av med hiskligt mycket pengar på kläder och skor.....


DAGEN I PIC'S


GRATTIS LILLEBROR!

Idag fyller ingen annan än min älskade lillebror år! Grabben bastar 12 och jag har lite dåligt samvete för att jag inte är hemma.. Första gången jag missar hans födelsedag - hugg i hjärtat. Jag vet att han hur som kommer få en kanon bra födelsedag med massa fina grejer. Grattis igen Adam!!

-

heeehehehehe


ART

Inleder dagen med frukost i sängen.. Ska iväg på 5 timmars art lektion så passar på att njuta av att sitta bekvämt. Man brukar ju får duktig träsmak i stjärten av den lektionen.

Hur som har sovit som en stock hela natten. När Ems kom hem hittade hon mig med mobilen lysandes i handen, med musik i öronen och med hörlurssladden i munnen.. Snacka om total rådäck igår! Hahaha.


SUNNY

Skoldagen är avklarad. Känns så himla surt att sitta inne i mörka datasalar när man vet att det är 25 grader varmt och strålande sol utanför.. bläää men nu är det iallafall gjort! 

Fick skjuts hem av Emi och det kändes verkligen hur bra som helst att sitta i hennes ner cabbade bil och ha solen i ögonen! Just nu är livet fan riktigt bra.

GODMORGON

Inleder dagen med en kunglig frulle och mysprat med mina fina tjejer!


VENICE

Tisdag. Min lediga dag. Dagen bjöd på strålande sol och häng i Venice! Lätt en av mina favorit platser i LA. Så efter några timmar i solen satte vi oss på Ale house och käka lunch och tog en öl i solen. Känns som att livet är rätt okej just nu!

Väl hemma så skrev vi matlista och nu är veckans storhandlig avklarad! 2 fulla vagnar släpades hem, så nu är kylen, frysen och skafferiet fullproppade!


GODNATT


RÅÅÅBERT

Till dig min vän: amanda_forsell


SVAR

sophie om FRÅGOR:
älskar din blogg! har en fråga om kostnaden, du behöver inte svara om det är för personligt! hur har du råd med allting, som huset, dator, kläder, får du studie bidrag? 
är det svårt med skolan och språket? 

kram

Va skoj, tack ska du ha! Okej pengafrågan. Jag lever just nu på CSN-lån samt besparingar, hyror/räkningar/mat/levende går på lånet. Resten så som kläder och nöjen tar jag från besparingar i första hand. 

Både skolan och språket fungerar jättebra. Kurserna jag har den här terminen är riktigt roliga och passar mig som handen i handsken! Kan iofs droppa att man gick omkring med konstant huvudvärk första veckan i höstas när man började skolan, då huvudet skulle ställa om till engelska. Men nu flyter allt på jättebra och jag tänker inte ens på att allt i min vardag är på ett annat språk än mitt modersmål.

Linnéa om FRÅGOR?:
När kommer du hem från LA? Och vad har du för planer då? Är du fortfarande tillsammans med din pojkvän? märker att han inte nämns så mycket längre.

Mitt plan lyfter den 18 juni från LAX och jag landar i Sverige den 19onde :)! 

Jag har en hel hög med planer, till att börja med kommer en flytt till stockholm att genomföras och sen får jag se vart sommaren tar mig. Det räcker med att ha boende och jobb klart, sen kan allt annat få falla på plats när jag kommer hem. 

Nej, vi är inte tillsammans längre. Jag och Rob bröt upp undertiden jag var hemma i Sverige, men vi är fortfarande tighta och hörs så mycket som det går. Inga konstigheter, tråkigt men ibland vill det sig inte. Vi bor i olika delar av världen och båda har väldigt mycket planer som inte riktigt matchar ihop, så just nu var det bästa alternativet.  


Anna om FRÅGOR?:
Hej! hur har ni råd med allting? lån? sparat? och ni verkar planera så mycket att göra när ni kommer hem? :)

Precis som jag skrev tidigare så lever vi både på CSN-lån och besparingar. 

Yes för min del blir det som sagt en flytt till huvudstaden, jobb, Way out West och en massa bra sommarhäng med mina fina vänner och min familj!

Julia om A1 - VILKA ÄR NI?:
Vem står dig närmast av tjejerna du bor med? :)

Här hemma är faktikst alla väldig nära med varandra! Vi skrattar, gråter, gnabbas, lever livet, älskar och hatar tillsammans. Så vi är ett riktigt härlig gäng och jag har svårt att tro att det skulle kunna vara en bättre blandning. 

Men min närmsta vän är Ems, vi har typ suttit ihop sen mellanstadiet! Vi gör det mesta ihop, pratar om allt, hennes familj är min familj och tvärtom. Vi är en oslagbar duo, jag och min fina lilla brownie<3

cool_girl_91 om A1 - VILKA ÄR NI?:
Hur hänger snöret? MISS YOU!

Precis där det ska! hahahaha, SAKNAR ER!! <3

Orup om A1 - VILKA ÄR NI?:
Jag blir hellre jagad av vargar, vad blir du?

Jag blir hellre jagad av en flock Made in Brazil killar...... mums.

SCHOOL

Första dagen i skolan efter springbreak är avklarad, det blev en lång dag med mycket trix. 2 läxor färdiga och utskrivna, 1 kvar den här veckan.

Nu håller solen precis på att gå ner och jag sitter utanför vår lägenhet och väntar på att tjejerna ska komma hem. Magen skriker dom 2 rostmackorna vid 10 imorse har gjort sitt. Nu vill jag ha käk!!


TODAY'S

Dagens klädval, avundsjuka och väder!


KAPAD FACEBOOK & MAIL

Hej mina kära vänner och bekanta!

Bara så ni vet så är både min facebook och mail kapad. Så får ni en massa konstiga mail från mig så svara inte!!

Har en vän som råkade ut för samma sak igår och hennes bekant blev av med 23000kr då hon var snäll och lånade ut sin bakdosa. Så LÅÅÅÅÅT BLI att svara på mailen som skickas från mig.

VINST

Kings vann med 1-0, kvällen va lite seg men det va kul att visa tjejerna hur fräckt det faktiskt kan vara. Vi fick se både slagsmål och human bowling! Haha.


BAKIS HÄNG

Idag har jag verkligen haft ett brutalt bakis häng! Ritat och skypat med Barre.. Har mått som en jävla krabba..... Wow. Bra kväll igår.


LA KINGS

Nu drar brudarna och jag iväg med Michael, LA kings spelar. Trevligt med lite NHL hockey såhär en söndag kväll!


GLAD I MAGEN


SUNNY CALI

Idag har vi degat vid poolen hela dagen! Tjejerna är riktigt nöjda med att vädret börjat vända. Kvällen kommer bjussa på middag på Cheesecake factory och sen blir det utgång på Greystone! Känner på mig att kvällen kommer bli grym.


FRÅGOR

Sista chansen att ställa frågor. Slänger upp svaren på måndag! Puss


ÅNGEST


FRIDAY

Filmen var kanon!! Se den. Tveka inte, man skämdes och log i typ 2 timmar så var absolut godkänt!

Innan filmen käka vi middag på Johnny Rockets, var lika gott som alltid! Medan vi satt och vänta på maten så började det tok ryka utanför. Alla gick ut för att se vad det var som hände och direkt fick vi till oss att det hade varit någon typ av explosion bakom bion så något börja brinna. Bion utrymdes och stängdes ner i 1-2 timmar. Som tur var öppnades den upp lagom till våran film! Knasigt ändå.

Nu är alla hemma, jag längtar efter att somna. Enda minuset just nu är att jag lånat ut 2 av mina 3 kuddar... Fan va oskönt det är att bara ha 1 kudde. Haha, sover alltid minst med 3st! Hm.. Hur som. Godnatt!


AMERICAN PIE

Ikväll blir det lugnt, vi har legat deckade runt om på loftet hela dagen.. haaaaangover delux! Om dryga timman ska vi pallra oss in till 3th street och tugga i oss lite burgare på Johnny Rocket's, kvällen ska sen spenderas i en mörk biograf med en bamse popcorn i knät! Hela gänget ska se nya American Pie filmen, har hört massa gott om den filmen så ska bli kul att se vad den går för!
tjing

KAOS

Woow vilken kväll, den började bra men slutade i totalt kaos. Bort tappade vänner och gratis taxi resor.. Samt att "foxy" lämnade en kaka vid ut mot poolen! Hahaha.

Alla är i alla fall på plats i lägenheten och har precis käkat frulle. Ikväll blir det lugnt så tjejerna får en chans att ställa om sin dygnsrytm, jag tror bio är planen för kvällen!


3TH STREET SKULL


GIRLS

Vi har haft en riktig mysdag med tjejerna! Inledde den med en riktigt amerikansk frukost, tjejerna vaknade vid 6 imorse så magarna kurra högt när vi andra vakna vid halv 9 snåret. Mätta och belåtna gav vi oss av ner till 3th street för att låta tjejerna gå lös på Santa Monicas shopping. Dom lyckades helt okej, lite små trötta men sjukt uthålliga betade vi av dom flesta butikerna. 

Nu ligger vi hemma, alla rätt utslagna i varsitt hörn av lägenheten. Det vankas middag på ett ställe inne på Sunset ikväll och sedan utgång på Beverly. Längtar redan efter nattkäket på donken..... mmmm... cheeeeeeeese!

HJÄRTA

Är varm i hjärtat nu. Nu har vi bäddat ner våra små kottar i vardagsrummet, på sina madrasser ligger dom där på rad! Känns urbra!


NU HAR DOM LANDAT!

Vi fick precis sms av tjejerna, dom har nu landat i LA och är snart påväg hit!!! Vi har laddat upp med tacos, så maten står på bordet när dom kommer. glaaaaad tjej.

NYC, MER MOBIL PIC'S

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

DAGEN D

Har varit vaken sen 8.. Kan absolut inte somna om och magen kurrar sjukt högt. Alla andra sover.. Det kliar lite i fingrarna, skulle så gärna springa ner för trappen och dra på sjukt hög musik och dansa runt i bara underkläder. Väcka alla och dra igång dagen!


HOME

Kändes skönt att kliva in hemma i lägenheten! Vi landade dock till ett mindre skönt regnväder.. Lite mysigt, men segt.

Sitter och smuttar på en kopp te, ska alldeles strax krypa ner under täcket och tvinga mig till att somna fort så det blir imorgon jättesnabbt. Föööör, IMORGON KOMMER TJEJERNA!!!! Wooooow, bättre känsla än kvällen innan julafton helt klart!


LAST DAY

Sista dagen är avverkad i New York! Jag startade dagen med Skype med mormor och mamma, fick en snabb uppdatering om hur påsken varit i Svea. När alla väskor sen var färdigpackade gick vi ner till café Fika, ett svensk fik med massa gott gott. Blev en yoghurt och kaffe till frulle och direkt efter ytterligare en kaffe och en kokostopp och en hallongrotta!!! Moff. Haha.

Vi gick sen och sa hejdå till Peterson på hennes jobb. Riktigt ball arbetsplats mitt i smeten! På vägen hem letade vi upp ett falafelstånd och tog med oss lunch hem. Så samtidigt som vi tuggade i oss vår smarriga gyros/falafel så skypa jag med Barre och smaska honom i örat.. Stackarn, haha.

Nu sitter vi iaf på flygplatsen, planet lyfter om 2 timmar.. Blir 2 lååååånga timmar. Underhåller mig med att kolla igenom resans bilder, 1500 st lyckades det bli. Någon som är sugen på att betala framkallningen?


PIC'S

Jag lovar ett bildregn på onsdag när vi är tillbaka hemma i LA igen. Det vills sig inte riktigt när jag försöker ladda upp bilder från telefonen. Och de allra bästa bilderna har jag på systemkameran och datorn är kvar hemma. Meeeen den som väntar på nått gott..


66 PERRY STREET

SATC - ballaste trappen i stan. Säg hej hej till Carries ingång.


-


MONDAY

Helt okej måndag - ledig i New York! Kan knappt bli bättre. Idag ska vi ut på Upptäckardag nr 3, Carries trappa och båttripp skall avverkas!


LÖRDAG BILDER


FRÅGOR?

Glöm inte att ni har chans att ställa frågor just nu. Just sayin!! ;)


LÖRDAG I NYC

Drar en snabb resumé över lördagen. Vi startade med att strosa runt vid Time square och japana oss lite, fotade som galningar! Sen GICK vi hela vägen ner till ground zero. Platsen där tvillingtornen en gång stod. Fräckt! Dom nya tornen som byggs är mer än maffiga, sjuuuuukt höga och med grym glasfasad.

Därifrån tog vi sen en taxi förbi den svenska godis butiken "Sockerbit" innan vi åkte hem. Vi unnade oss en gormémiddag på Donken och gick sedan ut med vår nyfunna vän Steve.

Resten får ni läsa i nästa inlägg orkar verkligen inte skriva nått snyggt avslut.


NYC LEVERERAR

Har haft en riktigt ball dag idag med!! Vi vaknade sent efter en lyckad utgång igår ihop med Steve. Vi var på ett ställe som hette Veranda i West village, riktigt ball klubb som var tusen och en natt inspirerad! Vid 3 snåret åkte vi hem och lagom som vi slängt oss i soffan kom Peterson hem. Så det blev en massa tjatter fram till halv 5 och sen somna jag som en klubbad säl..

Imorse vaknade vi iallafall sent, klockan var strax efter 12 då jag valde att slå upp mina blå fish-eyes. Upptäckardag nr 2 inleddes och vi började med att besöka Central Park. Wow.... Här skulle mormor och jag kunna springa runt och diskutera blommor i evigheter!!! Haha. Var verkligen en ball park, enorm också för den delen. Vi promenixade fram till Strawberry Fields en minnes plats för John Lennon, vajjert! Vi gick även förbi platsen där han blev skjuten så lite kulturella har vi faktiskt varit!

Efter trippen genom parken grabba vi en lunch på ett italiensk fik innan vi begav oss ner i tunnlarna under staden. Vi tog tunnelbanan in till 34th street och gick sedan och ställde oss i kön till Empire state building. WOW. WOW. WOW! Den byggnaden. Utsikten. Allt! Bland den ballaste platsen jag varit på. Svårt att beskriva med ord, men får du någon gång chansen att besöka det, tveka inte!!! Vi tajma in det så bra så vi var där medan solen gick ner, brutalt vackert.

Med solen nere så tändes NYC. Så vi passa på att gå till Time square för att få uppleva det på nytt. Häftigt! Efter det blev det inte så mycket mer, vi käka en kass middag på TGIF och sen släpade vi oss hem.. Nu ligger alla helt utslagna i soffan med illaluktande fötter och väderbitna ansikten. Längtar efter sömn, snart dags att släcka ner.

(Har försökt ladda upp bilder men det vill sig inte riktigt, ger det nått mer försök men annars får ni vänta tills onsdag! :) just so u know!) puss


FRAMME

Efter en lite knasig resa igår landa vi på JFK och tog en taxi till lägenheten. Vi styrde upp en lugn kväll och gick ut och käka på Buddakan (restaurangen där Carrie och Big har sin förlovningsfest i SATC). Sviiin god mat! Favorit direkt. Sen åkte vi hem och slängde oss i säng direkt, vi va helt utslagna.

Idag pallra vi oss upp vid 11 och nu har vi precis käkat en brunch i närheten Time square. Blir en upptäckardag idag!!

GLAD PÅSK MINA FINA!


NYC

Just nu sitter vi och inväntar taxin, vi är 3 trötta brudar men för peppade för att somna. Lär ju förmodligen slockna direkt när jag satt mig på planet, håller tummarna för det i alla fall.. annars kan det bli en tuff första natt i NYC!

UPPESITTARKVÄLL

Jaa... det händer inte mycket på loftet just nu. Vi är mer inne på spåret att hålla oss vakna. Vi handskaka precis på att vi ska ringa taxi om en timma. SNART ÄR VI PÅVÄG!!

Har i alla fall hunnit skypa med mormor, mammsen och gaba, chattat lite med John, färgat håret, kollat på 2 avsnitt av "30 grader i februari" och påskbusat. Och nu har precis tuggat i mig lite omelett och druckit en kopp kaffe för att hålla ögonen öppna. Såå, ja.. kan konstatera att det är sjukt segt att hålla sig vaken när man egentligen vill sova. Behöver lite attack-chatt, då blir man alltid glad.

FRI SOM EN FÅGEL VARE VA?


PÅSKBORD


LE LOVE

"Without knowing, he helped me fix my broken pieces."

SPRING BREAK

Dagen inleddes i skolan med världens mest okarismatiska lärare, undra varför man väljer att bli lärare om man inte tycker om att stå framför folk?

Jag och lovis bojkotta det rätt snabbt och ordnade upp så att skoldagen slutade kl 2. Då tog vi burren ner till Main street och firade in vårat spring break med ett besök på Ben & Jerry's glassbaren. Smaskens.

Ikväll bjuder loftet på påskbord, påskmust och packning, för tidigt imorgon bitti åker vi till New Yok!!!! Pepp.


TODAY'S

Går all-in på lilla My looken idag.


NATAJA GE

Världens bästa natasja överraskade oss med varsitt påskägg imorse!!! Hon hade till och med gjort egna halsband till oss! Underbara bästa Tarzan!


-

Kvällen har spenderats framför tvn och med ritblocket i knät. Sista avsnittet av One tree hill sågs och jag ritade av loftet . Så aa typ så var kvällen.

Kan iofs vara kul att droppa att vi utökat skaran här på loftet!! Idag landade lillasyster Ge, Daniela i LA. Välkommen till familjen.


A1 - VILKA ÄR NI?

Är lite nyfikna på vilka ni alla läsare är. Så vi gör en liten version på en frågestund tänkte jag.

Ställ frågor till mig, men berätta också något om dig själv! Får vara vad som helst, tror kan bli riktigt skoj. Såååå shooooot :)


TODAY'S


SUUUUL

Ser ut som att påskhelgen kommer bjussa på fin fint väder både här och i New York, känns toppen! Kommer bli en riktigt mysig helg :)


SUNNY DAYS

Natten var knas, har så fruktansvärt svårt att sova när jag är själv.. Ems och Tarzan sov hos tjejerna i Melrose inatt så jag var själv på loftet. Ingen höjdare enligt mig. Somnade runt 3 och klockan va ställd på 06.30... Snark.

Men som på beställning så vaknade jag vid 6 av ett sms från min klasskompis, där hon glatt informerade om att lektionen nu på morgonen va inställd! Kunde inte passat bättre. Så stängde av alla larm och somna om sådär skönt. Perfekt!


G'NIGHT


G'NIGHT


LE LOVE

"I have a boy friend. He's one of my best friends in the world, and if I ever lost him, a part of me would be lost too.

He's never been my 'boyfriend'. But he's seen me through a few boyfriends over the past half a decade. He's always been there.

People think it's strange that we've never gotten together, but somehow, it's perfect.

I love him for who he is, whatever mistakes he's made, no matter how terrible, even when he's being a jerk. I love the person he was when we first met, and the person he's now become. I don't think I know how to stop loving him.

But if you think this is a fairytale story of friends falling in love, you would be utterly wrong. I'm not in love with him, he's not in love with me. And we both know that. And you know what? It's completely ok."

john&hieta, ta åt er.

BEACH, SUN & BEER

Lovis och jag har verkligen haft en urhärlig dag nere i Venice. Vi hojja ner och la oss på stranden i nån timma och den grabba vi en lunch på Venice Ale House. Vi klämde i oss smarriga baconburgare och unna oss varsin öl. Vi prata strunt, kolla på alla konstiga människor och skypa en stund med Barre i solen. Helt perfekt dag.


VENICE

Lovis och jag har precis packat ihop väskorna, då vädret är kanon har vi bestämt oss för att ha en eftermiddag nere på stranden. Kan inte säga annat än att vår vardag är snäppet vassare här än hemma! Stranden, solen och livsstilen passar mig som handen i handsken!


EEEEHEHEHE


SKYPE

Efter en lång dag i skolan och många knasigheter så kom jag hem till mina fina brudar. Slängde ihop en räksoppa och intog sedan skype-mode. Så kvällen spenderades i sängen tjattrandes med Robban, Gaba och Mormor. Känns lite lättare att vara hemifrån när man så lätt kan få prata av sig med dom där hemma. Nu väntar i alla fall sängen och en lååång sovmorgon, för imorgon är jag och frugan lediga. Och då morgondagen ska bjussa på sol och 22 graders värme så tänker jag tillbringa min vakna tid vid poolen eller på stranden.

-


DAGENS

Den här Herren kom klivandes nere i Santa Monica idag, kunde inte låta bli att smygfota och små le när jag fick syn på honom!


MONDAY

Det är nästan konstigt hur trött man kan vara på måndagsmorgnar.... Ögonen är lite extra tunga, till och med efter en lugn helg!! Men räknar dagarna nu, 3 skoldagar kvar till springbreak!!!! Ett springbreak i New York dessutom, kan inte bli annat än underbart.


LJUMNA SOMMARKVÄLLAR

Jag längtar efter dom där ljumna sommarkvällarna med härliga människor och den där speciella stämningen som bara Sverige kan bjussa på. Att linka hem barfota med klackarna i handen, medan solen går upp och det luktar dagg! Underbara svenska sommar.


SUNNY CALI

Handbollsmorgonen blev en flopp då det inte gick att streama matchen. Men blev en frulle framför 100 höjdare och sen en nap i soffan. Väl vaken så skypa jag med familjen och Johanna och nu blir det poolhäng resten av eftermiddagen! Bäst bäst bäst!


EARLY MORNING

Klockan är ställd på 06.45!!! För som trogna vänner och Guif supportrar så ska jag lovis och Ems upp och streama Guif matchen. Så det blir en mysmorgon med te, skorpor och handboll framför tvn om några timmar! Jag känner redan hur trötta mina ögon kommer vara.. Men allt för er grabbar. Lycka till!


GLAD


PRAY HARPER

Minns ni att jag för några veckor sedan skrev att jag hade haft min bästa musikupplevelse någonsin, då två killar höll en gatukonsert till oss utanför tjejernas lägenhet inne i Melrose. I torsdags träffade Ems den äldre mannen igen och fick hans hemsida http://www.prayharper.org/ såååå in och kika vettja!! Här nedan har ni en av hans låtar från hans debut album! Gull-gubben.


GIRLS

Tjejerna är här, vi har precis tuggat i oss lite kycklinggryta och druckit några öl. Vissa ska ut och vissa blir hemma, jag är en av dessa som ligger kvar i soffan! Vi skulle kunna kalla det för en "vit helg". Får se det som att jag laddar upp inför 5 dagar i New York, vi lyfter nästa fredag!!! Är brutalt taggad!

HATKÄRLEK


LUKTA GOTT

Lägenheten luktar fräsh och nystädad. Vi är äntligen klara, så nu skiner vår fina vita lya! Nu är det bara några tvättar kvar och två vändor med damsugaren sen kan vi avsluta hela städdagen.. Satan va trött man blir av att verkligen grovstäda, hela kroppen tar ju stryk. Torka skåp, väggar, kyl/frys, ugn, badkar, toa, handfat, lister, bord, stolar.... jävlar va många ytor det finns i ett hem.. Men som sagt det känns riktigt bra när allt är gjort!

RSS 2.0