SEX AND THE CITY

Jag älskar denna underbara serie. Har nog sett alla säsonger typ 100 gånger nu. Ikväll visade 3an det absolut sista avsnittet och jag gråter, sitter med gåshud och ler lika mycket varje gång jag ser det avsnittet! Fan så jävla bra det är.


love anchors


Tack för i helgen brudar!


GIRLS

Ligger fortfarande i sängen och drar mig för att hoppa in i duschen.. Har en helt perfekt temperatur under täcket och jag ligger hur bra som helst här framför tvn. Men måste upp duscha och fräsha till mig för om en timme ska jag och tjejerna röra oss mot Västerås. En vända på Erikslund, Ikea och sushilunch står på schemat!image description

10

Längtan efter att åka tillbaka till Los Angeles är enorm, samtidigt som hela jag vill stanna kvar i Sverige. Jag har så mycket planer och förväntningar på den här terminen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Tror verkligen att den här våren kommer bli helt otrolig, förmodligen den bästa tiden i mitt liv. Om ändå min familj, mina fina tjejer och inte minst min pojkvän kunde vara med mig där borta, då skulle allt vara perfekt.

Det är en speciell känsla som bubblar upp innan man lämnar sitt hem, en blandning mellan glädje och förtvivlan. Rädslan att inte komma tillbaka till det man lämnade, är nog det som gnager mest på en i alla fall för mig. Men man får se fördelarna med att göra det man vill, jag lever i min dröm, tillsammans med 3 av mina närmsta vänner! Jag måste göra det jag själv vill, för att tillfredställa mitt ego. Känslan av att göra något bara för sin egen skull är maffig!

Jag längtar till Los Angeles, till vår lägenhet, till Venice, piren, nätterna inne i Hollywood, livsstilen, vädret, till platsen som just nu är mitt hem


DRINKING BEER AND GETTING WASTED

Gårdagen var mycket lugn, hade en heldag med Robban innan jag åkte hem på mys hos John och Amanda. Där mina två favvo killar med flickvänner samt jag myste i soffan och kolla Apornas planet.

Idag står födelsedagsfest på schemat! Jag, Ida, Jen och Lovis ska firas av brudarna och en middag på Tingsgården samt en dunder förfest väntar innan krogvimmlet ska besökas. Tror stenhårt på den här kvällen, jag känner på mig att den kommer bli grym. Ska bli så himla härligt att träffa alla brudarna och ha en riktig helkväll tillsammans med dom! Nu ska jag plocka iordning i mitt rum och färga håret, sen är det dags att börja fixa inför kvällen!! Hurry up.

SKYPE TIME

En dos Baaaaliii en fredags natt.


LA


suuuuushi.

Hade en helmysig kväll igår på Grappa, vi käka gott, drack vin och avslutade kvällen med varsin kanelbulle! Idag blir det betydligt lugnare, ska ner på stan och träffa upp Ems, Aleks och Amanda! Sen blir det mys med Piffen, som jag saknat den damen!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticka ner till stan, ska försöka tjata mig till en sushi tillsammans med tjejerna! smaskens.


LITA SPIKES

Fick 1par av mina älsklingar idag och ingen är lyckligare än mig just nu! Dom är underbara.

Händer mycket idag, har redan hunnit vakna upp hos Jossan, käkat frukost hos mormor och morfar, varit och shoppat loss med mormor och hennes syster. Nu hämtade jag precis ut mina nya skor, har ätit lunch, ska snart och handla och sen blir det After Work med mamma, moster, Lena, Mari och kanske Ullis! Riktigt bra dag.


HAPPIEST GIRL ALIVE


Korvstroganoff

Har precis käkat korvstroganoff för första gången sen typ i maj!!! Smaka underbart. Är hemma hos Jossan för en helkväll med ansiktsmasker, melon, massage och slötittande på tv! Myspys.


lunch

Sitter på jobbet har en lite bunt med papper kvar att fixa sen är jag färdigarbetad! No more jobb för mig, trist men skönt. Märker att man börjat blivit slö efter att ha gått i skolan ett halvår, att jobba sliter verkligen på en... Pensionärssnack till 1000 jag vet, meen sant!

Blir hur som en lunch med moster samt kusin idag, vi ska upp och käka hos mamma thai hon har ju den absolut bästa thaimaten i Tuna. Älskar det! Kan inte bara klockan bli 1 så jag får tugga lite käk, min mage skriker!!

15 days

Snart är vi tillbaka i verkligheten brudar.


-


DRAMA I

Eskilstuna.

DET BÖRJAR ORDNA UPP SIG


I Love You Endlessly:


WEEKEND ENDED

Just nu kan jag inte sluta le. Sitter med ett fett jävla smile på läpparna, har två nya älsklingar påväg hem till mig! Hur ofta lyckas man pricka in 2 par Jeffery på samma dag?! Jag är iallafall lyckligast i världen och äter hellre omelett i 2 månader än att skickar tillbaka något av paren. Och jaa mammsen jag har råd.

Just i detta nu ligger jag nerbäddad i sängen ska snart släcka ner för att sedan hoppa/släpa mig upp vid 6 imorgon bitti. Det nalkas jobb och häng med gänget på Uniflexkontoret, trivs riktigt bra. Grabbarna tjivas och vi slurpar kaffe hela dagarna! Känns skönt att komma till jobbet och vara helt utvilad efter helgen. Måndagar brukar i annat fall vara den tyngsta dagen på veckan. Men efter en suuuperlugn helg så är jag faktiskt riktigt peppad!

Ny vecka, uppstigning om 5½ timme, godnatt!

SAY HELLO 2 MY NEW FRIENDS.

sometimes i just love myself toooo much

Rob


HARD WORK


LOS ANGELES


KEBAB.KONTOR

Hade en mycket bra födelsedag igår! Släktkalas och utgång hanns med och oj så trött jag var imorse.. Fick pallra mig upp vid 7 snåret och åka iväg till jobbet, vilket kändes urjobbigt då Robban så fint kunde ligga kvar. Men har haft en riktigt slapp dag på kontoret idag och fick välja lunch eftersom jag var så sliten. Och såklart blev det en riktigt flottig kebabtallrik, precis det jag behövde. Tror ändå att grabbarna på kontoret blev nöjda!

21 BARRE FIRAS MED MEGA PARTY


HAPPY BIRTHDAY 2 ME 🎈


9 FEBRUARI

Kvällens skypedejt är avslutad och med goda resultat. Biljetterna tillbaka till LA är nämligen bokade!!! 9 februari åker vi hem igen, så nu är det med skräckblandad förtjusning som nedräkningen börjar!

ROB


FAVORIT

Hade en grym helg i huvudstaden tillsammans med några riktigt underbara vänner!

Jag inledde helgen i fredags med att käka en sjukligt god sushi på Bauer, sedan vidare för goda drinkar på Ljuggrens för att sedan avsluta kvällen med dans på Collage. Snubblade in hos Felicia vid 5 tiden och kröp ner i hennes underbara soffa, fick till och med sällis av Fillan själv trots att hon hade sängen med pojkvän som alternativ. Måste alltså ge mig ett ypperligt betyg som sängpartner! 

Lördagen spenderades tillsammans med Lovis, Evelina och Lollo nere på stan. Och därifrån tog jag och Lollo oss hem till henne där vi lagade vår egna rätt. Vår pasta är en av de godaste pastarätter jag vet och när vi äter den tillsammans kan jag inte låta bli att säga att den faktiskt blir ännu godare!! Vi bestämde oss för en lugn kväll... Gick bra ända fram tills att Gladiatorerna var slut. Då kunde vi inte hålla oss längre. Vi fixa iordning och drog ut. Första stoppet var Chill där ett flertal öl slank ner och efter det mötte vi upp 2 söderbönor på Debaser i Slussen. Våra två södergrabbar fick oss att känna oss värdelösa på dansgolvet men kvällen var ändå riktigt lyckad. Spontan och efterlängtad! Vi slutade upp hemma hos Lollo vid 4 tiden och jag somna lika fort som jag la mig ner. 

Vaknade upp trött och sliten söndag morgon av att klockan ringde. Bio med Christoffer och Joel var planerad. Ingen blev gladare än jag när jag fick sms under lördagen av C där han frågar om jag vill med på LEJONKUNGEN i 3D!! Åhh var verkligen perfekta söndagshänget. 

Nu är jag hemma i Eskilstuna och har idag umgåtts med mormor och morfar. Hann även med Robban en snabbis. Imorgon vankas jobb och lite ensamtid med pojkvännen, båda delarna kan behövas. Så nu måste jag sova sova sova sova... god natt. meeeeeeeeeeeeeeeen:

Något som är säkert, är att jag vet vart jag vill när jag väl kommer hem från Los Angeles. Jag ska tillbaka till Stockholm, vår kära huvudstad och jag har fler sidor i min biografi att skapa.

TACK FÖR SÄLLSKAPET


STOCKHOLM

Tåget går om några timmar ska in och ta en fika med mannen min först. Nu vill jag bara iväg en sväng, få en semester från semestern. Ska bli underbart att träffa alla igen, som jag längtat!!


I know every angle of you


BYE BYE

Dagen spenderades med tjejerna nere på Waynes, vi hade hejdå-fika för Isabelle som åker hem till Usa imorgon. Efter det har det bara varit en lugn kväll, har fixat och trixat inför imorgon. Imorgon bär det av upp till Stockholm över helgen för umgänge med mina underbara vänner, dvs bli odrägligt onyktra för att sedan lyckas tappa bort David på stureplan! haha. Längtar.

THE OLD ONES

Har spenderat två hela dagar ute hos mormor och morfar. Jag älskar att vara där, finns ingen annanstans där jag känner mig så hemma som hemma hos dom. Tänk att man kan vara så bra som mina morföräldrar, två envisa, perfekta, underbara gamlingar.

min enda glädje idag.


LITE KÄRLEK

Igår visa Robban mig denna lilla video.. har tittat säkert 100 gånger redan. Jag är lite kär i alvkillen i mitten.. fan. 


COACHELLA

Vaknade upp till världens bästa info, Coachellas line up har släppts och jag kan garantera att jag och tjejerna kommer få en grym helg i april!

Planer

Idag blir det häng med mormor och Adam under förmiddagen och senare blir det myspys med Julle. Bäst att passa på och kramas så mycket som möjligt nu när man ändå kan!


Pancake breakfast

För några dagar sen så fixa mannen min en underbar frulle! Se och lär grabbar, sicken grabb man har ;)


URSÄKTER OCH INFO

Då jag är hemma och spenderar så mycket tid jag bara kan med mina nära och kära så antar jag att ni förstått att bloggen ligger på is. Har nästan lite dåligt samvete att jag inte skriver, men kan i alla fall informera om att det inte händer något speciellt i Eskilstuna och i mitt liv just nu. Jag umgås med min familj, mina vänner och min pojkvän dagarna i ända och vissa dagar finner man mig på Brasseriet. Mer än så är det nog inte, eller joo.. Jag strövar omkring på stan typ varje dag om jag inte ligger nerbäddad i soffan med hosta.

Idag blir det i alla fall lite fläng i flickan, jag ska möta upp mannen min för en lunch och sen vidare hem till Brandells på middag och sedan in till Sassa för ett bättre häng med mina fina brudar! Och såklar hittar ni mig inatt på Brasseriet, förmodligen mittimellan Key och nedervåningens toalett!


NEW YEAR


COLD

Ligger nerbäddad i soffan och slötittar tv.. Förkylningen vägrar släppa så har bestämt mig för att ta det lugnt tills jag mår tipp topp!

MOVIE NIGHT

Ems kom över och myste ikväll, vi såg "Sommaren med Göran" och konstaterade att Göran och vår vän Linkan har samma frojsa. Urskoj! När Ems gick hem kom Adam ner, så nu ligger vi här och kollar någon läbbig dödsfilm. Ska stänga ner nu och bjussa brosan på ostbågar. Natti natti!

RAIN

Ligger nerbäddad i soffan och kollar på "föräldrafällan" lagom tidsfördriv denna regniga dag. Uruselt väder må jag säga, fy va tråkigt allt blir när det regnar. Kollade Iphones väderapp och konstaterade att det är strålande sol och 20-25 grader varm hemma i LA. Känns bra att veta vad som väntar en när man väl kommer hem. Idag blir det en såndär kurreringsdag då min förkylning inte verkar vilja släppa. Hostade sönder hela nyårsafton och lika så gårdagen. Ska försöka få med mig Adam till mormor så vi får i oss lite lunch, sen får vi se vad dagen bjuder på.

Igår var jag föresten på bio med min man, lite spontant sådär. Simon och ekarna var det som erbjöds och kan faktiskt ärligt säga att jag tyckte den var bra, den var inte som alla andra svenska filmer. Så - tummen upp på den!


RSS 2.0