''

Riktigt seg dag, jobbet gick långsamt och det var kö hela dagen.. Direkt hem efter jobbet och påbörja tvätten, har precis hängt upp min tredje tvätt men nu är äntligen allting klart! Det jobbiga blir ju nu att planera mina klädval fram till torsdag. Jag kan inte använda det jag ska packa med mig ner till Cypern, jag lär ju typ få gå i vinterkläder.. 25 grader varm och dunjacka! yees.
Nu har jag smaskat i mig lite vattenmelon och peppar inför sängen. Jag vill sova sova sova sova. Godnatt.
snor en bild av lovis, snart sticker vi ems.

ursäkta och förlåt,

Förlåt för världens sämsta uppdatering! Men dagarna har bara flygit förbi och massa har hänt..

I torsdags natt så tog A2 och jag tåget ner till Malmö för att möta upp Ems och Lovis och göra lite test inför skolan. Testet var ju inte något jag sett fram emot och när jag var klar kunde jag inte göra annat än att garva.. Vilket jävla prov, matte och engelska yeeey.... Resultatet kommer i slutet på veckan så jag håller väl tummarna för att jag klarar mig undan alla fel. Resterande tiden strosade vi runt i Malmö och checka in på vårat fina hotell! Vi mötte upp Linnea och käkade på Mello Yello och drack lite vin, mys.

Hela lördagen bestod typ av att resa, tåget lämnade Malmö central 12.17 och vi var inte hemma i Eskilstuna fören vid 19.30... SEGT. Och på det så kom det en riktig flodkossa och klämmde sig ner brevid mig på tåget. faan. Men hem kom vi iallafall. Hoppade av bussen och skynda hem till Jossan för en lite lätt upp fräshning och sedan åkte vi hem till Sassa som fira sin 20årsdag. Mys med massa vin och prat.

Söndagen spenderades med familj och tjejerna. På kvällen kom mammsen hem från Mallis och vi uppvakta henne med lite roliga plantor, chili, paprika och nätmelon. Har hon gröna fingrar måntro?


några av alla bilder från Malmö.




det som blir över av kexet.

Smulan gav mig min första amerikanska slant idag, tack!


2 in 1

Idag busar vi, chefen är inte här... Fillan du är offret! PUSS


Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag och mina två familjer åker till mitt favorit cypern igen, som jag längtat! Mamma den fuskisen sticker till Mallis över helgen och solar upp sig, inte okej. Men har hört att solairet på Kungsholmen är helt ok... fan.



två favoriter på samma gång, ems och cypern! love it.

.

Jobbar tidigt och pluggar denna vecka, där av dålig uppdatering. På torsdag är det sista plugget här på St Göransgatan 65  och sedan tågar vi hela natten ner till Malmö. Upp till bevis!

ruler.

Bossa Nova börjar komma igång igen känns riktigt bra, Marcus va hemma från semestern känns också bra! Idag skrev jag även på papperna och den 1/7 blir min sista dag på 3. Måste faktiskt säga att det allt som allt varit toppen på 3, kunde inte önskat mig ett bättre första jobb. När jag för ett år sedan tog studenten och inte hade en aning om vad jag ville göra eller vad jag ens skulle göra förutom mitt sommarjobb på posten kunde inte samtalet från David kommit mer lägligt. Jag vet precis när jag fick beskedet om att jag fått jobbet, jag var i Johanna Skaus grannes hästluktande trappuppgång. David från 3Action ringde och tjabba lite lätt och släppte sedan att jag fått fast heltidstjänst på 3. Perfekt start efter studenten. I september slutade jag dock på Action då det blev jobbigt med att vara borta från mina närmsta, men jag ville inte riktigt hem. Tog mitt pick och pack och släpade mig upp till huvudstaden istället och här fastnade jag. Bytte jobbet på Action mot ett mer lugnt jobb på kontoret, men som tur är fick jag vara med och starta upp världens bästa team. Team Bossa Nova!

1månad kvar.



l.l

lugn dag, lugn helg. nu är det film, mys och vattenmelon i soffan.
puss.

hard work,

Att jobba helg har aldrig varit något för mig, på helgen är man ledig. Men vad gör man inte för lite extra pengar.. Tragiskt egentligen. Hur som så är hur lugnt som helst på jobbet, riktigt skönt. Vi sitter och lyssnar på musik, pratar och bara myser här i Bossa Nova. Fina, bästa Bossa Nova.


new,

och så blev håret rödbrunt igen. Gillart'

girls

  • 15 min kvar till rast
  • 1h 45 min kvar av arbetsdagen
  • 2h 30 min kvar tills jag möter upp Sandra

jag vill äta god mat, dricka gott vin och ligga hemma i soffan.

 

"vänner är den familj man själv väljer"


collage,

Började dagen med att springa och köpa nya super BHar från Lindex, Jossans tips. Och jaa dom fyllde verkligen sin funktion! Vilka super tuttar man fick, kan inte göra annat än att hålla med dig Jossan. Ringde sedan och sjöng för morfar, min fina morfar fyller idag och jag kan inte vara med och fira hans födelsedag.. känns sådär. Men lite posivtiva saker har jag ändå hunnit med, har skrivit in mig på mina första kurser på skolan idag, Grafisk design och foto. Spännande!


Ikväll träffar jag Sandra, vi skippade det igår och tänkte att en fredag måste ju vara en mycket bättre dag att dricka vin på. Åh jag kommer sakna min Sandra när hon flyttar.. Fina Sandra. A!




Grattis till världens bästa morfar!
Jag älskar dig.


algebra?

Idag unnade jag mig en ask riktigt fina jordgubbar och en fet vattenmelon till kvällsmys. Jag, josse och pauline satt och prata killar och hur olika vi tänker, positivt/negativt allt, svårt att få det bra. Hur som så smaka melonen bra! Jag verkligen ÄLSKAR melon, alla sorter, men favoriten är vattenmelon utan kärnor. MUMS. Nu sitter jag och ska väl egentligen plugga, men som vanligt är jag värdelös på det. Hur fan ska jag fixa ett års plugg på engelska?!?! ojojoj. Jag måste iallafall titta på några mattetal och läsa några av alla dom olika texterna..
Pratade precis med bästis Jossan hon berätta om sin planerade flytt och om allt kul i sommar! åhh jag saknar tjejerna, det här småmyset som man alltid hade så nära!

Är det något speciellt ni vill veta här i bloggen? Säg till isåfall, ni är ändå en hel del som läser den varje dag..
kos -09

sandra.a

Vilken kanon dag, oj. Den har varit lite virrig men ändå hur bra som helst. Vakna upp brevid Robban smög upp och fixa lite goa mackor och bjöd mannen min på frukost på sängen, inte alltid det händer! Sen skynda iväg till jobbet. Jobba, trixa med biljetter, jobba, boka biljetter, jobba... Usch ska bli skönt med semester om 2 veckor. Längtar efter mitt varma sköna Cypern, efter den goda maten, stranden, trappan ner i vattnet, mina fina cypernflickor och all sol! Älskar solen.

Ikväll blir det mys med Sandra, den galningen sticker ju faktsikt också iväg på en jäkla resa nu om 3 dagar. Jobb i Barcelona och grejer, imponerande!


två av mina favvo bruttor i samma säng, dagen efter en kanonfest. kan det bli bättre?


hejdå till lilla landet lagom,

NU ÄR ÄNTLIGEN BILJETTERNA BOKADE!

16 augusti, Arlanda-London-Los Angeles, galet!


 

 

 


älga sig fram

Nu börjar allt närma sig med älgkliv.

biljetter, Malmö, Cypern, visum, hejdå Robban, hejdå 3, Hultsfred, hejdå familjen, hejdå tjejer. HEJ L.A.


bästis

Sitter och avnjuter sista halvtimman på jobbet med en Brämhults apelsinjuice. Godast någonsin tror jag!

Imorgon är det jobb igen men sen kommer min baby upp till mig vi ska fira lite! Sen ledig onsdag och börja halv 12 på torsdag, KANON. Dock ett saftigt minus att behöva jobba i helgen då min fina älskade Josefine ska fira sin 20års dag... dåligt samvete gånger tusen!!!

Ikväll ska jag bara åka hem och mysa ner mig i soffan och fixa massa betalningar och papper till L.A. :)


och så kastade vi iväg den där stenen,

Gud vad skönt allt blev helt plötsligt. Omedvetet har jag förmodligen gått och varit helt konstig över hur allt ska bli. Men du ska veta att ingen är gladare än jag. Nu flyr vi till L.A och bygger lite drömmar baby!





p.s. 3s vaktmästare ögongodis, smulan och jag ler alltid sådär töntigt fånigt när han går förbi.

försök igen senare

åh vad ska jag göra resten av tiden på jobbet om facebook inte är tillängligt...? be om ursäkt kan facebook göra någon annan dag.


jag hade min dag igår, fast den är idag.

Igår hade jag verkligen min del av fredag den 13e. Försov mig, hade jobbiga samtal, elen gick i lägenheten, jag blev tvungen att städa mitt rum och tvn visade bara dåliga program.. Det enda som var bra med gårdagen var att ytterligare ett steg i mina L.A planer klara!! Malmö den 27/5 för prov sen är det dags för visum.. OJ vad allt går snabbt nu.. nästan jobbigt snabbt, tänk vad jag kommer sakna mormor och morfar. hm..


Idag ska jag äntligen åka hem! Hem och mysa med Robban, träffa mormor och morfar, kolla flygbiljetter, försöka hinna gosa med tjejerna, fira Carl, gå på klassfest med 9B och sen söndag morgon åka tillbaka till Stockholm för att se Bajen-Västerås med Adam. Intensiv helg... orkar jag? hinner jag? vi får se.


Idag däremot är det min dag, för idag är det Linnéa.

20 dagar kvar till cypern, ångest.. måste berätta.......


bild från grönan förra året med tjejerna

club sandwich och en 29 kronors öl.

Trevlig kväll med mina fina vänner, att sitta ute och bara prata och dricka lite öl är ju kanon! Tack ska ni ha :) Fick meddelande av Ems idag om att taxfree katalogen kommit idag, åhh det är så nära nu. GUD VAD SKÖNT! 1 veckas sol, bad och god mat med mina två favvo familjer.

Nu kvällens myssamtal med Robban sen är det sovtajm..
Några av alla bilder från helgen.
PUSS

jag orkar inte lägga upp fler. usch godnatt.

helg på Åland

Back in buiss!

Helgen va kanon, min käre far fyllde nämligen 50 och det firades med en bort rövning till Åland för en hel helg med golf och god mat. Det blev helt klart en fullträff och pappsen blev verkligen jätteglad! Ska försöka slänga upp lite bilder under kvällen från helgen. Vi spelade på helt otroliga banor, hur fina som helst och hade sjuk tur med vädret! Kunde inte blivit bättre. I söndags släppte familjen av mig i Mairehamn och jag tog båten över till svenskmark igen.

Ny vecka är nu påbörjad och gårdagen blev lugn. Jag hämtade sushi påväg hem från jobbet och efter det myste jag, jossan och pauline med ostbricka i källarn! Ikväll ska jag träffa upp lite vänner på en bit mat och ett glas vin eller två på Mälarpaviljongen, mys.

IDAG FYLLER INGEN MINDRE ÄN MIN LILLA CARLSSON ÅR! GRATTIS GRATTIS<3

Nu fortsätter bredbandsgalningarna att ringa, marcus sjunger och jag planerar min resa till Malmö med tjejerna,  Hm... vi får se! workie.

Hitta massa astuffa målningar. imponerande!












skapligt skillad?!


stockholm&rob

Två favoriter på samma gång!


puss





She's Thunderstorms

Såådär! Arctic Monkeys var ju inte annat är kanon, riktigt kul kväll trots svullna fötter i mina nya converse samt ömma revben. Dock lite besviken på ljusshowen, kunde varit mycket bättre. Men tack tjejer för en kanon kväll!

Idag var det tänkt att gå på KTHs krex, men blir tyvärr hemfärd istället då pappas födelsedagsmiddag blev flyttad tills ikväll.. Vad gör man inte för pappsen. Tåget avgår 17.55, reskompanjon A2, middag hos farmor, sova, upp tidigt och överraska!


Helgen bjuder på en överraskning, kommer inte blogga speciellt mycket under helgen. Som vanligt..



aj&ja

God morgon!
Underbar dag, typ. Har ont i kroppen efter en natt med lite halv knackig sömn, stelt och ömt. Men ikväll händer det grejer!! Arctic Monkeys på Cirkus, gillas. Men först en heeel dags jobb, som vanligt iofs. Tjänstledighetsförfrågan ivägskickad, vi testar en gång till för att se om det blir någe bättre. Det närmar sig med stormsteg. Jag vill nu.







gadd

15 min kvar på jobbdagen! skööönt.. Efter jobbet sticker jag och jen och käkar lite på stan innan vi droppar in på ett besök hos Gabriel. spännande!


lycklig tjej

 

 

 


byebye frank

Sa precis upp mitt mobilabonnemang, 24september är allt borta! säger hej och välkommen till dom amerikanska kontantkorten!


Någon kunnig som vet om det finns kontantkort med microsimkort i usa?


team los angeles

Bra besök igår, massor som vill titta in. KUL!

Jag lovar lite mer intressanta och roliga inlägg efter flytten. Just nu består mina dagar mest av jobb och telefoner.. Flytten tillbaka till Eskilstuna ser ut att flyttas fram en månad, sista juni blir nog hemresedatum. Sen är det inte länge kvar tills allt nytt och spännande i L.A.

Just nu är det vi som flyttar över Atlanten:









le och var glad.











delar med mig glada bilder från jobbet


Extacy, pizza och yatzy, någon?

Visste du att Exstacy var lagligt fram till slutet utav 80talet? I staterna så myste familjer hemma på E som om det vore chips och det ansågs vara helt normalt. Usch tänker du! Men hade det varit 1982 så hade du tryckt "gilla" när familjen Olsson lägger upp en sån statusuppdatering.

Idag tycker du annorlunda, för att nån har sagt det till dig!
Jag saknar den tiden då jag var en liten snorunge, då livet var superenkelt och folk klädde sig i brunrutiga kavajer med läderlappar på armbågarna, och det var det absolut hetaste, det bara var så..utan att jag brydde mig om varför!

Tyvärr så tänker jag mer idag. Idag skulle många hellre skjuta sig i foten än att ta på sig någonting som var så fet-inne under tidigt 90-tal. Jag blir stressad över det...

Hur vet vi att vi tycker vad vi tycker? Att allt fult är fult..
Du skulle lätt dricka shai-te även om det smakade huggorm och åka segway på autobahn fast du va blind, om rätt snubbe sa åt dig att göra det!
Vi tycker vad folk säger åt oss att tycka, för det är mycket säkrare så. När man va liten var det pappa, nu är det någon annan som visar hur vi ska funka, en substitut-pappa. Jag tror starkt att någon med mycket pengar som dyker upp fler än 8 gånger i tv kan få dig att äta ox-hovar till frukost om de så vill!..

När jag var liten kändes det tryggt att tro att farsan var allsmäktig, och viste allt om allt. Men idag svammlar han om att islam täcker 80% utav världens befolkning och att  det ska vara vitlök i Janssons. Han vet alltså inte allt? Tänk om Reinfeldt och Obama inte heller gör det, å inte ens den rika killen med oxhovarna??

Jag känner mig förvirrad, för det skiljer sig inte så mycket mellan exempelvis grannen och vår substitut-pappa, men ändå så vill vi gärna tycka som substitut-pappa, även om det inte känns rätt, men skulle ge grannen en knäskada om han tyckte fel. Tänk på de..Hasch vid julbordet skulle få vilken farmor som helst att stupa utav förskräckelse, men sprit är en självklar tradition. för att  pappa säger att de är så!  Ibland önskar jag att jag kunde åka tillbaka till mitt trygga skogstorp, där  allt var självklart och tjockis-jocke var den största boven som fanns...För att tråkigt nog, så har jag kommit fram till att tjockis-jocke idag har blivit någon som är så mycket svårare att undvika, och att det inte spelar roll vad jag tycker, för jag vet ju inte om jag egentligen tycker så...och inte heller min substitut-pappa vet om han vet vad han tycker.. Och du tror bara att du vet vad du tycker.

Nu går jag och lägger mig, förvirrad och utan att veta varför jag tycker att Extacy, pizza och yatzy i kombination med familjemys låter helt fel i mina öron...

/ Rob&kopp

Haha förlåt Amanda, men skyll dig själv när du tvingar mig att gästblogga!











första veckan i maj

Satt ute på innergården nyss och verkligen njöt av Stokholm. Jag trivs verkligen som firren i vattnet, men inget skulle gå upp emot att ha Robban och tjejerna här. Då skulle Stockholm vara världens bästa.
Skön vecka, älskar att sluta tidigt! Har faktiskt rätt mycket att göra den här veckan, typ iallafall..
  • Onsdag helkväll med Smulan och hennes vän Gabriel.
  • Torsdag Arctic Monkeys med A2, Jen och Andrea!
  • Fredag hemfärd och överraskning.
Eller kan väl helt enkelt konstatera att slutet på veckan ser rätt bra ut!
Kvällen har spenderats i soffan med Jossan och Erik. Nu ska det plockas lite i lägenheten sen är det sovtajm.
I miss u hun

"det är bättre att stå innanför och ge, än utanför och be"

Hej alla fina! Ytterligare en dålig uppdateringshelg, har besökt hemstaden. Helgen va kanon, kom hem sent i fredags och lördagen spenderades med pojkvän och mina fina vänner! Tack allihopa för en riktigt rolig valborg.


Igår firades ingen mindre än min favorit mormor! Mina fina älskade mormor fyller nämligen 82 år idag. Hela barnaskaran samlades hemma hos mormor och morfar, där mat och tårta bjöds. Imorse ringde jag tidigt och sjöng högt i mormors ära! Det är inte ofta det händer.. haha. Hur som så är det mormors dag, världens bästa mormor till och med. Jag älskar dig, grattis!






RSS 2.0