MYGG-GLAJJOR OCH DÖSKALLAR





-

I fredags firade vi Cissi som fyllde år förra veckan med middag o vin. Lördagen spenderade jag i mammas källare med migrän. Söndagen bestod av golf med familjen, vilket resulterade i sänkning och på kvällen var vi på Unitedmatchen. Mysig helg! 

POWERDAY

Powerday på jobbet, sport-tema, musiken flödar och kontoret är fyllt med massa skoj! 

KLASSIKERN

Känner mig som 10 igen.

JAG




EXCEL

Klockan är 9.00, det är 25 grader varmt ute, solen skiner, det finns inte ett moln på himlen och jag sitter inne och knappar på min projektplanering i Excel. Läckert! 

MYGGJAGARNA

Sommarvärmen invigdes i mina nya myggjagare & skinnbraxer.

FAVS



Två dundertips! Majskolv rullad i riven parmesan och blåbärskesella. Go frulle och smarrig middag. 

DAGENS BÄSTA STUND

Nästan varje morgon påväg till jobbet hamnar jag i samma vagn som "se upp för dörrarna, dörrarna stängs"-gubben, dom flesta som åker Farsta tuben vet nog vem jag menar. Jag är också alltid supersugen på kaffe, arg för att det aldrig finns sittplats. Irriterad på att människor luktar äckligt, hur kan man lukta lurk redan innan man ens har kommit till jobbet?! För mig är det obegripligt, snusk. 

Men nångonstans på vägen mellan Slussen och Gamla stan så mjuknar jag. Då tar kärleken till staden över, man tittar ut och ser hur Stockholm vaknar. Jag ler och blir glad om det är sol och flinar med hjärtlig skadeglädje om det regnar. 

Men det bästa av allt på resan till jobbet, oavsett väder och humör är precis när jag hoppar av. Då ringer jag och morsar på mormor. Önskar godmorgon, checkar av läget, kollar planerna för dagen och myspratar en snabbis. 5 min och dagen är påbörjad på bästa sätt. Den damen alltså. Världens bästa människa. 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MORFAR

Jag saknar dig varje dag, alltid. 

-




STHLM




Helgen bestod av fint sällskap, god mat och godricka. Flera sånna här helger tack. Sol, Stockholm, vänner och uteserveringar. Jag älskar det! 

DAMER




VAD HÄNDER MED HÅRET?







Efter 8 år börjar jag sakta men säkert gå tillbaka till den blonda jag, hur konstigt är inte det?!

KÄRRAN



Linnis, Johan och Kerstin bjöd in på finmiddag idag. Toast Skagen och myspys stod på menyn, vilket resulterar i en mycket nöjd mig själv. 

NYC

New York i ord är svårförklarat.. Man blir lika tagen varje gång man går utanför porten av hur högt allt är och vilket tempo allt har. Man lurar sig att det ska va lätt att få tag i taxi, störta bluffen som finns. Det sitter nån jävel i varenda gul bil. Alla klassiska turistställen är fyllda med asiater och svenskar som tar kort. Men allt är värt att se! Empire State, Central Park, ground zero, strawberry fields, time square, carries trappa.. Jaa men allt du får upp när du googlar NYC. 

Min fina vän Steve tog med oss ut och visade oss nattlivet, klubbar fyllda med VIP-bord, cranberry vodka och hiphop. Den killen alltså, tur att man har honom. 

Jag tog med mig tjejerna till min favorit restaurang Buddakan där maten är magisk. Men vi fann även en ny pärla, La Esquina. Ett minst sagt spännande ställe med himla god mat! 

Men det går fort när man har roligt och lika fort som vi landa lyfte vi igen. Dock med något tyngre resväskor. Den här gången kommer det dock inte dröja lila länge innan jag åker tillbaka. Hade jag fått välja själv, hade jag inte kommit hem. 




NEW YORK
























TILL DIG JULIA

Får påbackning av mini me att jag inte skriver här.. Jag kontrade med frågan vad jag ska skriva om? Min vardag och föregående veckas resa till New York fick jag som svar. Så här kommer det, i ett par korta inlägg med få ord. 




RSS 2.0