2011

Nyårsafton inleddes med en långprommis med mor och far! Men nu påbörjas allt inför kvällen, kvällen i ära skall spenderas med fint sällskap hemma hos familjen Jozic/Evans. Vid 12 slaget håller jag tummarna för en tungrullare och sedan skall kvällen inte ta slut fören tidigt imorgon bitti. Kommer bli grymt!

Gott nytt allihopa, hoppas ni får en bra kväll!

SUMMERING

Som alltid när ett nytt år inleds skall det passerade året summeras. Och vilket år det har varit!! Jag tror faktiskt jag har lyckats utföra alla mina mål under 2011, vilket jag själv är sjukt nöjd med. Men ingen skulle orka läsa om alla små skrutt mål som jag har så ger er en hint om mitt år istället.

Första halvan
Jag levde den första halvan av 2011 i vår vackra huvudstad, i mitt fina lilla hål. Jag jobbade på 3 och tog tunnelbanan 1 station, bara för att jag var för lat för att gå mellan Fridhemsplan och Stadshagen! Älskade Stockholm och underbara vänner!

Under början på året var jag även iväg 3 veckor till Thailand med Tutten och hennes dåvarande muskelbyggare, riktigt härlig resa och kärleken till Thailand växte ytterligare. Våren späckades sedan av en hel rad roliga spektakel och resor, vem hade kunnat tro att jag skulle hamna på en golfresa på Åland? eller sticka iväg på en 2 dagars lyxhotells vistelse i Malmö? haha. Jag kom även in på SMC i Los Angeles och kunde då på allvar börja planera en flytt tvärs över Atlanten!! Helt galet.

Andra halvan
Den resterande tiden på 2011 och alltså den andra halvan har som säkert ingen missat spenderats i Los Angeles. Sommaren tillbringades dock hemma i Tuna då flyttlasset från Stockholm gick 1 juli.. Sorgensdag. Jag hade i alla fall en underbar sommar tillsammans med mina brudar och familj och kunde sedan i augusti packa ihop mina ägodelar och sätta mig på planet tillsammans med 3 av mina finaste vänner till Los Angeles. Där då resterande tiden av 2011 har spenderats, mitt i min dröm.

Nu påbörjas 2012, nytt år med nya möjligheter och utmaningar. Besöket i Sverige avslutas i februari och då lyfter planet tillbaka hem. En termin fylld med urbra kurser och härliga människor väntar, jag är så himla glad att jag gör det här!

Jag har lite annorlunda mål under 2012, då jag är redan precis där jag vill vara.
Dock har jag lite utmaningar att tampas med under min resterande tid i LA - ett långdistans förhållade och en oplanerad höst. Meeen jag har lite hemliga planer som nog ska gå vägen om allt bara vill flyta på sådär fint. Jag håller tummarna.






NYTT ÅR

Vad ska ni mina kära göra för att fira in det nya året? 



STEVE MADDEN AND A KICK ASS DRESS

Hade intalat mig själv att jag skulle ha ett par tuffa tighta brallor och någon ursnygg topp på nyår. Var inställd på det ända tills igår då jag hittade en älskling, ett stycke klänning som jag inte kunde slita ögonen från. Såklart fick julklappsslantarna offra sig och nu är det underbara stycket mitt! Imorgon skall min nya favorit bäras upp tillsammans med mina Steve Madden klackar, sotade ögon och någon tuff frisyr. Bilder kommer, imorgon.

FRÅNVARO

Gör som alltid. Ber om ursäkt för usel uppdatering, men har en hel massa skoj och göra hela tiden. Så det finns näst intill ingen tid över till facebook eller bloggande. Men mina fina ni får ha överseende, jag är snart på banan igen!


En ovan mun


11.12.27

Är bättre, inom kort tillbaka på banan. Har en uns huvudvärk som vägrar släppa men med en ipren så ska nog även den tillfälligt försvinna. Har bestämt mig för att lämna sängen idag, stan ska besökas och ett litet häng med några fina brudar ska styras upp. 


JULDAG OCH FEBER

Jag vet inte varför just jag alltid får en skön pungspark i mina oexisterande bollar så fort nått skoj är på gång. Idag var första dagen på nästan 1 år som alla tjejerna skulle träffas och dricka vin ihop och ha det sådär kul som bara vi kan tillsammans. Men såklart lyckas jag bli supersjuk, få 40 graders feber och bli sängliggande just denna dag.. Jag blir så less på det här.

JULETID

Såhär i juletider ligger bloggen på is. Har haft 1000 grejer att ta tag i och en större samling familj, samt vänner att träffa. Men lovar bättre uppdatering efter jul!

Nu är iallafall alla julklappar inhandlade, julmaten är fixad, juldagsbiljetten är klar, den årliga julvinsdunken är köpt och just i detta nu spenderar jag de sista timmarna innan den stora dagen i soffan framför bingolottos uppesittarkväll! Nu vill jag att det ska bli imorgon så jag får kramas med min fina familj.

God jul på er allihopa!


LIVSTRÖTT

Totalt slutkörd efter gårdagens party.. Orkar ingenting.


SKRILLER

Som liten var jag en king på isen....


-

Jag uppskattar att så smidigt och enkelt kunna gå och fylla upp ett glas vatten ur kranen. oj va skönt.

TIDIG MORGON

Har skapligt knasig dygnsrytm just nu. Efter en uppjagad dag igår så kom Robban hem till mig vid halv 10, jag decka med huvudet på hans mage efter typ 5 minuter. Skapligt osocial brud, vaknade 5 imorse med kläderna på, taklampan tänd och med en skönt stel nacke.. Efter att mannen min åkte iväg med bilen till sin mor så kunde jag inte somna om så här sitter jag.. Jag har till och med ätit frukost!!

Är fast i Skogstorp, i snön, ensam och uttråkad.. 



SWE DAG 1

Idag har jag flängt runt bland vänner och familjen. Vi är alltså hemma igen, vi landade igår kväll så åkte hem och överraskade familjen imorse! Urkul!

Fick hur som min efterlängtade kebab idag! Underbart god, finner knappt ord.


Back in swe


IVÄG PÅ ÄVENTYR.

KLAR, FÄRDIG, FINITO!!! allt är klart, skolan är officiellt avslutad. Nu är jag hemma, ny duschad, ny fixad och redo för en helkväll i Hollywood! För ikväll ska vi ut på äventyr, vi får se vart natten tar oss....

image description

OTH

Ikväll har vi haft hejdå mys med grabbarna.. Det gör lite ont i hjärtat när man tänker på att dom inte kommer vara här nästa termin. Fina fina killar, ni är allt rätt bra! Vi hade en riktig pensionärskväll med kyckling/kantarell gryta och 2 avsnitt av "på spåret".... haha. Lamt av oss.

När grabbarna gått hem myste jag och lovis ner oss i soffan och grät till OTH, vi är fast i serien... igen. Vi har 3 avsnitt kvar nu av säsong 7 så dom avverkar vi imorgon. Nu däremot måste jag slänga mig i säng, ska iväg på en mysig liten tillställning i min Photoshop lärares studio nere på Main imorgon. Sen ska jag hem och fira att jag äntligen är HELT klar i skolan för den här terminen. Vi är medbjudna på ett event inne i Hollywood så vi lär slå klackarna i taket och äta cheesburgare hela natten. Nu ska jag sova. Tjing

SVAR

Postat av: frida
bästa minnet från smid??? :)och säg inte studenten eller nåt sånt,något riktigt personligt och jag vill ha det förklarat i detalj varför just det var bästa minnet :)

SMID, underbara älskade smid. Och för er som inte vet vad SMID är för något så kan jag snabbt förklara. SMID-samhäll-idrottsprogrammet, mitt gymnasie val. Smid är så mycket mer än bara ett gymnasieprogram, varje årskull blir som en släkt och varje klass som en familj. Den gemenskapen som finns på smid är obeskrivlig.

Jag hade en helt underbar klass och minnena tillsammans med alla smidarna är för många för att bara ha ett bästa minne.. Tänkte isället att jag gör en liten snabb resumé över alla 3 åren och dom bästa minnerna från varje år.

SMID 1: Jag minns första hajken, då alla var lite blyga.. Vi var ett gäng på 60 virriga tonåringar utplacerade i skogen tillsammans med överdrivet pigga lärare. Jag som var hyggligt nyopererad i knät och fick istället för att cykla åka bil tillsammans med Hasse.. Vädret var okej, dock hade vi ett åskväder som härjade runt på andra sidan sjön, Mois uppträdande med smidsångerna, Zarah diskade allas disk och förkärleken till torrpasta, riskakor, skogalimpa med mjukost och blåbärssoppa växte fram.. hahah. Men vi klarade oss  rätt bra, fridis och jag hamnade i samma tält och bättre start på smid tiden kunde det väl inte bli!

Ganska snabbt därpå eller om det kanske till och med var innan hajken, var det första coopertestet och Elin Jasson höft hoppa ur led.. Det gick någon veckan sedan bytte Elin från Smid till Sam och en plats blev ledig. Och tur var väl det för just den platsen fick en av mina allra bästa vänner, Alexander Berglund.

Fotbollsträningarna var på Fröslunda IP och hela vintersäsongen var nervös då 3orna hade träning innan oss inne i Tunahallen... Allt pendlande med 13 bussen och allt släp på dom stora träningsväskorna. Och jag får inte glömma smidoverallerna som vi allihopa beställde och kom iklädda i dagen efter att leveransen hade kommit. Denna underbara mjukistid.

Och så var det alla dessa fester i Triangelborg och i Addis garage... heeehehe.

 

 

SMID 2: Av någon konstig anledning minns jag inte så mycket av början på 2an... vad hände då? Jag vet att skolan var intensiv och att vi styrde upp white night festen! Men annars är det lite luddigt. Påminn mig gärna.

Vintern under 2an var i alla fall händelserik! Vi hade en kul nyårsafton hemma hos Addi och jag impuls klippte lugg precis innan jag skulle gå hemifrån. Järngänget drog iväg till Stockholm för att se Chris Brown och sova ihoppackade i Mickes lägenhet i Kristineberg. Jag fyllde 18 och alla utgångarna började dra igång.. Alla dessa 18års fester... fruktansvärt kul!

Våren flöt på smidigt och avrundades med en HEMSK hajk. 8 mil på cykel och 2 mil vandring... Zarah gjorde succé igen och vurpa på cykeln på vägen till lägret, vi koka sjövatten, vandra genom träsk, regnet föll och vi var ett mindre muntert gäng som tugga i oss torrpasta och skoga mackor..

SMID 3: Det här året hände så mycket så jag vet knappt vart jag ska börja.. Student trixandet påbörjades, mössor provades, studentkyssningar bokades, nedräkningsfester avverkades, spexfoton togs, Samire blev lucia, nedräkningen till studenten i framgången startades, våra 3 timmars gymnastiklektioner övergick till danslektioner, balbiljetter bokades och flaket styrdes upp, vi gick på balen och sen var det såklart Studenten!

Dom två bästa stunderna var i alla fall balen och studenten. Balen var fin, det är alltid kul att känna sig speciell, dock var maten en flopp och baren var kass så vi avlägsnade oss ganska snabbt och fortsatte vår bal hemma hos frida tillsammans med cheesburgare och skönsång. Studenten däremot var grym rakt igenom, mitt enda minus var vädret. Hela studenten var en känslomässig bergochdalbana, en av mina lyckligaste stunder i livet samtidigt som det var en av mina värsta stunder. Men hur som så var studenten grym.

Efter studenten har jag knappt träffat mina gamla klasskamrater.. Såklart har järngänget hängt ihop och vi träffas ständigt. Men just hela klassen är tydligen svår att samla ihop.. Den senaste gången jag träffade mina fina smidare var då Tobias tragiskt gick bort för undefär 1 år sedan.. Det som känns så skönt var att vi verkligen var där och sa hejdå till honom allihopa - tillsammans. Vi grät, prata, höll om och trösta varandra och bara fanns där. Efter begravningen åkte vi allihopa hem till vår gamla lärare Hasse där han verkligen rådde om oss. Fina Tobias, fina Hasse och älskade Smidare..

Smid är så mycket mer än träningsoveraller och galna fester.. Det är en familj och en sammanhållning som är svår att hitta någon annanstans. Att vara en smidare är att vara unik.

 



Postat av: Sanna Ek

hur många kurser/poäng måste man välja för att ha studentvisum? :)


För att få studentvisum krävs 12 units, units är kurspoäng och varje kurs har olika poäng. Kurserna kan ligga på allt från 0,5 units till 5 units. Sen är det upp till en själv att välja kurser så att man minst har 12 units. Jag till exempel har 4 kurser och får på dom kurserna ihop mina 12 units!



Postat av: Isabelle :)
Har du träffat några stora kändisar, förutom den där killen i How I Met Your Mother, han vet jag redan ;) <3

Vi har varit på samma fester som många kändisar och har sett en del kända människor på stan. A2 såg till exempel Snoop Dog iförrgår och när vi brudar var nere på stan för någon helg sedan så mötte vi Agnes Karlsson. Så lite kändiar har vi stött på men det har inte varit någon riktigt speciellt än! :)

 

 

Postat av: Sandra
Varför åkte Robban hem? Hur länge har ni varit tillsammans? Hur träffades ni?
:)


Robban var tvungen att göra sin resa kortare då kursavgiften på hans utbildning var extremt hög. Min utbildning kostar $3000 per halvår och hans kostade $16000 på ett halvår, så det är väldig skillnad. Och då han var väldigt bra på alla kurserna han läste så blev det nästan lite bortkastade pengar, man åker ju hit för att lära sig massa nytt inte repetera sånt man redan kan.


Robban och jag har varit tillsammans i ungefär 4 år, jag kan inte direkt säga ett exakt datum men vi höftar väl ungefär 4 år. Vi har varit vänner väldigt länge och hade några sommarflirtar innan vi blev tillsammans och på den vägen är det.

Det finns väl egentligen ganska många härliga intriger och skriva om men det kan bli lite knaigt om jag skvallrar om det. Haha. Första sommarflirten var i alla fall när jag var 14-15 , då lilla blonda naiva jag trotsade mor min och följde med Robban och hans vänner ut till en ö i mälaren, där det var riktigt mysigt med öppen eld och skönsång..

 

 

Postat av: nobody
hur många har du haft sex med? hur känns det att ha haft en pojkvän hela ungdomen? vill du inte släppa loss liksom och bara leva livet?

Hur många jag har legat med känns ganska onödigt att ta upp i bloggen, så det blir något jag håller för mig själv. Det andra kan jag däremot svara på. Jag förstår vad du menar med frågan, men jag ser det inte direkt på samma sätt.. Jag blev tillsammans med Robban när jag var 17 och känner inte att jag gått miste om någon del av min ungdom på grund av honom. Jag har aldrig sett mitt förhållande till Robban som en begränsning, snarare tvärtom. Jag gör precis vad jag vill och lever mitt liv fullt ut, sen att jag lyckats träffa en kille som är precis som jag själv känns underbart. Han är min bästa vän och jag kan inte vara annat än glad att jag även får ha honom som pojkvän.

 

Jag vet att jag inte hade varit lyckligare om jag krograggat hemma i Eskilstuna varje helg och dragit hem med olika killar hit och dit... Det känns inte riktigt som den jag är idag. Jag har högre drömmar och just nu lever jag mitt i en av dom! Jag har underbara vänner, en underbar familj och en pojkvän som jag ser en framtid tillsammans med. Vad kan jag mer begära?

Mari
1. har du klart vad du ska plugga i vår?
2. När är sista ansökningen inför hösten för dig (om du ska bo längre?)?
‎3. Hur känns det att veta att det verkligen inte blir snö!? (iofs ska du ju hit i januari och har du tur har det hunnit bli snö då) =)
‎4. Har du koll på Musikhjälpen? Skicka ett sms där bortifrån nu tjejerna på loftet och hjälp flickor världen över att få gå i skolan (som ni gör!) (Kolla på Hoffmasteros sida på musikhjalpen.se också, jag har gett ett bidrag där som jag hoppas kommer med=))


  1. Yes, kurserna valdes i förrgår och jag blev supernöjd. Fick två art kurser och 2 grafiska design kurser, kommer bli    en vår fylld med kreativitet! Så känns toppen.
  2. Just nu känner jag att det räcker med studier fram till sommaren, men om jag skulle ångra mig så tror jag sista ansökningsdagen är i maj. Så om jag skulle ångra mig så finns det tid till det.
  3. Ska jag vara ärlig så känns det lite konstigt. Riktigt skönt såklart att slippa tjocka strumpor och dunjackor, men skulle man längta jättejättemycket så finns det skidbackar och snö bara 1 timme bort, uppe i Big Bear eller So-Cal!
  4. Yes då vi har Lovisa i hushållet är det svårt att inte ha koll på Musikhjälpen. Även jag har lämnat ett bidrag på Hoffmaestros sida, men då jag är urusel på allt med takt och ton så lär väl inte mitt stackars bidrag komma med! haha.

 

Postat av: h
tycker du har en jättemysig blogg, alltid lika kul att kika in här! har några frågor.

1. vad har du för planer efter usa?
2. vad vill du jobba med i framtiden?
3. hur klarar du och din pojkvän av att ha ett distansförhållande?
keep it up girl!

 

  1. Efter Usa blir det nog ett år av jobb, ska försöka ta mig tillbaka till Stockholm igen då jag inte känner mig helt färdig med vårt fina huvudstad. Sen blir det studier igen men vi får se, jag tar det som det kommer.
  2. Jag tror jag vill jobba inom reklam.. Men kan inte riktigt sätta fingret på exakt med vad, men även det kommer nog komma med tiden.
  3. Jaadu, bra fråga.. Allt handlar väl egentligen om att våga lita på den andra personen. Det är skitjobbigt med distans och av någon anledning så har jag dom senaste två åren blivit en hejjare på det. Men älskar man någon så gör man väl det, antingen så ger du upp eller så håller man kvar. Jag vill vara tillsammans med Robin och därför gör det ju det hela mycket enklare.. Men jaa, våga lita på din partner och prata, skypea, maila, håll kontakten det är väl egentligen prio 1.

 



FINITO!

KLAAAAAAAAAAR!! Min första termin är över, nu är det bara en mysig brunch nere på Main kvar med min Photoshop klass sen är terminen helt slut. Men nu är i alla fall alla prov och allt plugg överstökat. Känns hur bra som helst, terminen har gått superfort och jag tror att betygen ser helt okej ut också. Nu sitter vi och myser här hemma i soffan, kollar OTH och dricker pepparkaks te. Urmysigt.

Hahaha, no.


Bus20 - done!

Skönt som tusan. Nu är även mi marknadsförings kurs avslutad, mitt final är avverkat och nu har jag 5 timmar på mig att göra klart det sista på mitt projekt i min grafiska design.

Beger mig mot AET om en stund och gör klart den här terminen! Tjiiiing


Killer day

Sitter på min marknadsförings lektion och lyssnar på dom sista redovisningarna innan provet.. Åhh, längtar efter nått att äta och att hela dagen är över.. Snart snart snart!!!


SMID

Jag ligger och funderar över hur jag ska kunna svara på Fridas fråga som hon ställt på fråga vad ni vill grejen... Mitt bästa minne med SMID. Det finns så många, både roliga, galna, sorgliga och vackra stunder.. Jag pratade med Lovis om det tidigare idag och vi satt och varvade mellan skratt och tårfyllda ögon när vi pratade om SMID. Underbara älskade SMID. Jag ångrar inte en sekund på det programmet och jag är så himla glad att jag fick min tid där. Så istället för att klura ut ett bästa minnet så ska jag nog skriva ihop en liten resumé med massa fina minnen.

Jag lyssnade precis på Färjestads introlåt "på den sköld du klär" som spelades på vår fina vän Tobias begravning för ganska precis 1 år sedan. Fina älskade smidare, ni är unika allihopa.

MARC

Istället för att fördjupa oss i plugg ikväll så sjönk vi ner framför tvn och kollade på "Festival". Kan inte låta bli att tycka om den filmen, trots kassa skådespelare och usel handling. Jag har sedan första gången jag såg filmen varit kär i Marc och jag kommer nog alltid vara lite småkär i honom. Sluskiga, odrägliga Marc. Killen har den mest underbara hesa stämma jag hört. Åhhh... haha, som sagt trots hans tomma blick och lite halv puckade uttryck så kommer jag alltid ha en liten crush på honom.

HAHAHA

Gå in på www.translate.google.se och skriv "män är män och män bör vara i köket" eller "din mamma har talgoxar, men varför är där en tupp på din åsna# och välj från svenska till engelska. 


VÄLKOMNAR VÅREN

Jag fick 4 grymma kurser och är super glad att jag slipper både kvällskurser och helgkurser nästa termin!

ART 10C:
Computer design
ART 20A: Drawing
GR 38: Digital Illustration
GR 35: Drawing for Graphic Design

Kommer ha en grymt kreativ vår, hoppas att kurserna passar mig lika bra som det verkar som på pappret.

GRYM VÅRTERMIN

Fick nästan exakt det schemat jag ville ha! Enda kursen som inte fanns var surfing, så kan inte klaga.


PHOTO 1- done.

Fotoprovet avklarat! Känns helt okej, dom första 30 frågorna gick smidigt men det blev enligt mig lite klurigare dom sista 50. Så nu är min fotokurs slut, kan inte annat än säga att jag är nöjd med den här kursen. Den har varit riktigt kul, speciellt när man som jag gått från att kunna noll om kameror och fototeknik till att ändå känna att jag har ett hum om ting inom foto.

Nu är det bara 3 nervösa grejer kvar. Kursvalen ikväll, mina två finals i marknadsföring och grafisk design imorgon. Håll tummar och tår för mig.

Here u go mum

The new color


NEDRÄKNING

Har en jobbig dag som väntar plus att Madame Bofvén har pajjat min morgon.. Jag blir på arg på'na att hon ska sätta Kurre i skiten såfort allt börjar ordna upp sig. Heeeeeehe, julkalendern iår har tagit mig med storm.

Och just nu sitter jag och är nervös inför kursvalet som ska göras ikväll, tror många av mina kurser kommer att ta slut under dagen. Men det är bara att hålla tummarna på det bästa! Ska även snart till skolan och ha en 3 timmar lång fotofinal... Den suger också. Längtar tills imorgon kväll när alla finals är skrivna, alla projekten är inlämnade och jag typ går på jullov! Sista lektionen är på lördag och då ska vi bara mötas upp i min photoshop lärares studio nere på Main Street för lite plockmat och avsked. Tror det kan bli rätt mysigt. Men än sålänge är jag kvar här, nu - onsdag morgon och har inte ens påbörjat min finalsvecka... uuuuuuuuuuh.....

HAHAHAHAHA

Måste lägga upp den här bilden som min vän Sandra hade på sin blogg. Kan inte sluta skratta, vilken underbar bild!

RESULTAT

Håret blev bra, tur det eftersom jag ska till skolan och visa mig bland folk imorgon.. 3 timmars fotoprov och jag kan fortfarande lika lite som innan jag läste allt i boken. Hur kan man vara så usel på något? Jag tror ingen är så dålig som jag på att plugga.. jag får inte in något och min koncentration existerar inte. Herre gud jag måste rycka upp mig!! 

Hade ett samtal med Robban så efter en helg med agg mot varandra så har vi slutit fred, eller tror jag iaf? haha. Känns iaf skönt att få prata en stund med honom. Fina fina Robban, min baby. 

FÄRG KAOS.

Igår hittade jag en inpackning från en tidigare färgning i badrumsskåpet, tänkte att det säkert skulle va skitbra för mitt slitna stackars hår. Det stod att den skulle förstärka färgen och få upp glansen. Kanon tänkte jag och slängde i den i 10 minuter precis som det stod på intruktionen. Detta resulterade i att min ljusa 1 cm långa utväxt nere i hårbotten blev ginger färgad - morotsorange. INTE VAD JAG VILLE...... fuck. Som tur var så färgades det lite hår här hemma ikväll så beslagtog sista skvätten ur färgningflarran och slängde i, i hårbotten. Vi får se hur det blir... kan i alla fall inte bli värre än det den organga lilla kanten som jag dragits med hela dagen. FYFAN, haha.

MITT SÄTT ATT STUDERA


NOJJIG BRUD

Kollade in på vår kurssida efter att Tarzan hade valt sina kurser och det verkar inte finnas så mycket kvar... fan. Hittade några kurser jag vill ha så har satt ihop 3 olika scheman nu och håller tummarna på att kurserna finns tillgängliga imorgon när jag ska in och välja. Annars får jag ta dom jag hittar och sen sitta uppe som en hök dom datumen dom släpper amerikanernas obetalda kurser i januari.. Jag ville ju så gärna ha en av surfingkurserna, så ska nog ändå hålla ett öga öppet.

Just nu ser det ut som att jag kommer få hålla på mycket med grafisk design i vår och även en konstkurs. Vore så bra om jag kunde få exakt som jag vill, vore bäst bäst bäst!!!

Varje dag går automatiskt och vi glömmer allt som varit

Äntligen en bit påväg.. Har läst allt i fotoboken och alla anteckningar, har käkat lunch och ska nu dra på mig träningskläderna och sticka ner till gymmet och rensa huvudet. 



STUDIER

Underbar morgon! Blev väckt av Tarzan i turban, när vi kom ner till köket hade hon gjort mannagrynsgröt till hela gänget. Vi blir bortskämda av denna dam ska ni veta! Igår pannkakor och idag manna, inte illa. Nu ska en lång dag med studier avverkas, är nämligen ledig idag då vi har en avsatt pluggdag inför våra finals som är imorgon och på torsdag. Är mest nojjig över morgondagens final då det är 3 timmar prov på allt tekniskt inom foto.. avlider lite smått. Älskar att fota tycker det är svinkul, meeeen allt tekniskt är sjukt ointressant.. Sålänge det blir bra bilder borde väl de duga? haha... fan.

Ska läsa igenom 2 av dom 5 avsnitten i min fotobok sen sticka ner och träna innan jag påbörjar dagens intensivplugg. 


JULBORD PÅ LOFTET


GILLA KNAPPEN.

Kan inte sluta kolla på "Danne och Bleckan - från ingenting till någonting" grymt program!


PLASKBLÖTT

Värdelöst väder. Tur att lovis lånade mig en tjocktröja och ett paraflax så jag klarade att ta mig till skolan!


FRÅGA VAD NI VILL.

4 dagar kvar på fråga vad ni vill, så passa på att ställ frågor. 



PANNKAKS FRUKOST

Vaknade upp till ett grått och regningt LA.. Som tur var räddade Natasja min start på dagen då hon söt som hon är gjorde amerikanska pannkakor till frulle. Super gott! Nu sitter jag i vår avklädda soffa och drar mig för att göra mig iordning.. Det här vädret gör en grymt omotiverad!! 

Jag önskar att jag hade tagit med mig en extra tjocktröja till detta land.. Sunny Cali...........

TARZAN


JUL

Jag pratade med mormor imorse, dom hade gjort årets julkorv... och igår hade adam varit hos moster och bakat pepparkakor.. och på söndag ska dom klä granen hos mormor... Åhhhhhhhhh. Vissa dagar vill jag vara liten igen och inte behöva bli vuxen och vara på andra sidan jorden över julafton och under julförberedelserna.. 

Vi har en krake till julslinga i fönstret och ikväll drack vi upp vår sista flaska glögg.. det enda vi har mycket av är julmusik och det spyr jag på.. Fan.

NYA KURSER

På onsdag ska vi välja kurser till vårterminen, är lite smånervös över vad som kommer finnas kvar att välja. Jag satt tidigare idag och kollade igenom kurskatalogen, har hittat ett 10 tal kurser som jag skulle kunna tänka mig att ha. Men vi får se vad som finns kvar att välja när det blir min tur på onsdag. Blir nog i alla fall en vår fylld med Grafisk design och om jag får det jag vill så blir det även en konstkurs och en surfingkurs!! Hur tufft vore inte det?! Att få flumma runt lite och få göra saker man tycker om på samma gång. Grymt.

TREDJE ADVENT

Nu är lägenheten riktigt fräsh! Varenda liten vrå är nyputtsad och våra sofföverdrag hänger runt om i lägeheten på tork. Nu ska fan vår soffa bli vit igen!!

När all städning var klar, passade vi på att hjälpa Tarzan att flytta hit lite grejer så vi slipper ta allt sista dagarna innan tjejerna åker hem.. Har även hjälpt Ems med hennes fotoprojekt och haft julmys. Just nu har vi skypedejt med Frida och Stina. Dom kokar egen glögg och bakar lussekatter!! Duktiga brudar. Känns så konstigt att vi inte träffats på så lång tid och ännu längre ska det bli.. Längtar tills jag får kramas och hålla om er igen mina fina tjejer!!

JULSTÄDNING

Vi har städat hela dagen! Nu är det bara lite fin lir kvar sen är lägenheten i toppskick! Uj så skönt!


JULPYNT I DET GRÖNA GRÄSET


BAD DAY

Dagen blev sådär.. vaknade dötrött. Hade noll lust att gå upp. Pallrade mig ändå upp och tränade tillsammans med Lovis och sen åkte jag till skolan. Kom dit och upptäcker att projekte inte är sparat på mitt usb, så fick sitta på lektionen och göra ett nytt. Blev dock inte Black Swag med Agneta Sjödin, valde istället att göra ett lite lättare. Lagom irriterande.. 

Kom i alla fall hem till färdiglagad mat, tjejerna hade gjort tacopaj och gott gott. Var smaskens, efter maten jäste vi nere i bubbelpoolen och nu sitter vi utslagna i soffan. Jag skulle egentligen bara vilja gå och lägga mig somna och vakna utvilad! 

Har väl dock inte någon superkul dag att vakna upp till.. Söndag och julstädning här hemma på loftet! Haha yes, julstädning it is. Så rent som det kommer vara efter städningen imorgon har det nog inte varit någonsin.

I'M IN LOVE

http://society6.com/cases

JAG TAR TILLBAKA DET JAG SA

Eftersom jag inte kunna somna igår och inte slöt ögonen fören vid 5 snåret så är jag inte alls lika pepp på allt som jag var igår.... Åhhhh.


DREAMCATCHER


IDOL

Haha min vän Lester publicerade dom här två uppdateringarna på Facebook idag. Vi skratta så vi dog när vi såg det, passade så himla bra. Tog nästan åt mig där en stud, tills jag kom på att jag kanske inte var idolen...


TOMORROW

Ska upp och hoppa vid halv 10 imorgon, då dagen skall inledas med träning tillsammans med Lovis. Sen bär det av till skolan och efter det blir det tacopaj. Kan faktiskt säga att det ska bli en rätt bra dag, trots skolan. Näst sista lektionen känns bra och det känns ännu bättre att allt är klart. Ska bara lämna in projektet sen är kursen avslutad, LYCKA!! Ska nog fira det med en "kanelbulle" i bubbelpoolen. 


PIC's

Känner ni igen Agneta ;)?


AGNETA SJÖDIN

Dagen har spenderats framför photoshop, lyckades tillslut trixa ihop mitt projekt. Inte 100%igt men det är gjort. Inte alla som lyckas byta ut vackra Natalie Portman till Agneta Sjödin, hahaha A2 och jag garva läppen av oss när vi påbörjade förvandlingen. Jag hade i uppgift att göra om en film affisch, man ska se vad det är för någon film och inte se ändringarna fören man står nära och tittar. Så vi har trixat och fixat hela dagen så nu är alltså Natalie utbytt mot Agneta och affischen är äntligen klar!

Mitt i alltihopa tog vi en paus, åkte till Burbank och förtärde lite julbord. Inte det bästa julbordet jag ätit, men gravlaxen och glöggen var god i alla fall! Vi skulle sedan vidare men under taxiresan hem somnade allihopa och motivationen försvann. Jag prioriterade mitt projekt och stannade därför hemma ikväll och gjorde klart det. BRA JOBBAT PLUGGIS, tack tack. Credda sig själv är ett sätt att tycka om sig själv, eller nått. 

Ems stack iväg med Tarzan och fira Amran så jag ligger själv i våran Kingsize, tomt.. Kommer ligga här som en liten hönsmamma och vara vaken ända tills hon kommer hem..

FRÅGA VAD NI VILL.

Tänkte bjussa lite på mig själv som en julklapp till er som är inne här och kikar. Fråga vad ni vill! Ni har 1 vecka på er, så nästa fredag kommer svaren upp. Om någon ställer någon fråga såklart.. haha.

Kanske något om LA, mina framtidsplaner, min tid på 3, mitt förhållande med Robban? Jaa vad vet jag, fråga nått ni är sugna på att veta helt enkelt! 

image description



PS, JULBORD

Nu ska mitt ljus bredvid sängen blåsas ut och jag tänkte somna med carros sovalista i öronen. Imorgon vankas en förmiddag med photoshop och en eftermiddag med julbord!! Som vi längtat och nu är det äntligen dags! Ems berättade för en stund sen att det stod att dom hade ägghalvor med räkor på... jag blir så glad i själen!! Svensk mat, julbord dessutom!! Glädjen är obeskrivlig.

Godnatt mina fina vänner, jag måste skynda mig att somna.

LOS ANGELES

Glömde säga att jag är super duper mega as glad! Har ett par helfina tjejer som sitter och letar resor hit i vår, Jen Addi Karin och Aleks! Tänk va skoj vi ska ha och vad kul det ska bli att få visa er vårt fina Los Angeles! Jag läääängtar, vet inte hur jag/vi ska hinna med allt på den lilla tiden.


NÄST SISTA

Dagen har varit lång! Inledde den med träning tillsammans med A2, sen skola från 14.15-21.30! Längtar efter nästa termin då jag verkligen inte tänker ta några kvällskurser. Det som är bra är att jag gillar kursen som är varje torsdags kväll, grafisk design med Mr Armstrong. Gullig lärare det där, Christina och jag har alltid så skoj på dom här lektionerna då vi flummar iväg med en massa konstiga ideér! Kommer sakna dom, det är sista lektionen nästa vecka.. känns bra, men trist. Gör i alla fall en tatueringstidning som final project i den här kursen, tror den kommer bli kanon snygg! Om jag kommer ihåg ska jag ta lite bilder nästa vecka så ni får se hur det blir.

SCHOOL

Sitter i cafeterian och ska tugga i mig min lunch så fort Ems kommer med en gaffel! Sen ska svaren på provet pluggas in och extra credit upg ska göras klar!


HÄR SKAKAR MARKEN

Kände precis mitt första skalv! Tufft.

JULKALENDERN

Jag älskar årets julkalender! Charlie kan ju vara en av dom gulligaste ungar jag sett. Den här håller lätt samma klass som Mysteriet på Greveholm, får Tjuvarnas jul ett spännande slut kan den till och med vara bättre! 

Blir lite trött på att avsnitten håller på och krånglar på min dator, dom bara buffrar hela tiden... Men är väl som vanligt min tråkiga dator som är felet, då Lovis kan kolla utan problem. Ska i alla fall försöka streama 8e avsnittet och sen ta och slå en pling till Sverige innan jag sluter ögonen! tjing.



MÖR KROPP

Har en riktigt oskön träningsvärk som börjar krypa fram... Tror min kropp behöver det här! Men aj så ont det gör.

Just nu sitter jag under en filt i soffan och ska kolla på topmodell.. Men det blir en tidig kväll, orkar knappt hålla ögonen öppna.

PHOTO

Glömde nämna att jag gjorde mitt fotoredovisning idag!! Det gick bra, läraren gilla mina bilder så känns skönt. Avskyr att gå upp och blotta mig inför en hög okända människor. Har inte svårt att prata med folk, men just när man vet att folk sitter och är ointresserade och negativa så känns det lite darrigt. Nu är det i alla fall över och jag kan bocka av det från listan. 



GRAFISK DESIGN

Dagens träning är avklarad, är helt mör i mina armar så kommer ha en skön träningsvärk imorgon!! Ska hoppa in i duschen nu sen sätta mig i soffan och plugga. Har final exam i grafisk design imorgon så ska kolla igenom det. Börjar bli lite småhungrig så ska nog slänga ihop kvällsmaten rätt tidigt ikväll. Idag serveras det köttfärsgratäng på loftet så ska bli gott och tugga i sig något annat än kyckling eller soppor. 



TRÄNING

Har precis slängt i mig lite nudlar och skypa med robban! Nu ska jag slänga på mig kläderna och sen dra med mig ems ner och träna!

INK

Nu ligger jag nerbäddad och ska vilken sekund som helst sluta ögonen. Imorgon har jag projektredovisning i min fotoklass, kan inte gå annat än bra då mina klasskompisar var mindre duktiga. Men för säkerhetens skull kan ni väl hålla några tummar och tår för att jag inte får en bubbla i halsen, råkar nysa på läraren eller radera alla bilder.. Man vet ju aldrig liksom. 

godnatt!

TRAINING

Hurtiga och duktiga så har räkningar betalats och gymmet besökts under kvällen. Ems och jag har dragit en hand shake på att vi ska träna alla dagar utom söndagar tills vi åker hem! Söndag är obligatorisk vilodag. Om vi ändå har ett gym att utnyttja så varför inte göra det fullt ut? 

Så nu sitter vi här, ny duschade, mätta och möra i kroppen och kollar på CSI. Känns riktigt bra, längtar efter träningsvärk!

SVENSK MAT

Jag är så himla sugen på svensk mat!!

Vaknade upp med ett brutalt sug på svensk frukost imorse och som ni kanske läst så käkar jag knappt frulle.. Men just imorse hade jag ett galet sug efter en tekaka med leverpastej med smörgåsgurka och ett stort kallt glas oboy!!!! Jag skulle göra vad som helst för det just nu....

Jag går snart under!!! Ge mig svensk god MAT!!!!!!!!


LUKTAR MAN GOTT FÅR MAN LIGGA


11.12.06

Har precis tuggat i mig en skål frukt till frukost, skypat med mamma och robban och nu ska jag försöka borsta ut mitt hår och sen hoppa in i duschen. Idag är det marknadsföringslektion, känns skönt att ha gjort klart redovisningen och inte behöva nojja över den längre. Ska hem och plugga och träna sen, ska fixa ihop en fusklapp till fotoredovisningen imorgon och sen kolla igenom mitt final exam i min grafiska design som ska skrivas på torsdag. Hinner jag ska jag även försöka påbörja mitt slutprojekt i photoshop! Det är lite mycket att göra just nu men det är bara att bita ihop, det är inte ens 2 veckor kvar av skolan!!

Känner mig jävligt nöjd över att ha fixat den här terminen så pass smidigt trots allt trassel i början. Känns som att tiden har gått asfort och jättelångsamt på samma gång! Konstigt men skönt. Nu ska duschen erövras och sen ska jag sticka till skolan! Mors.

MONDAY

Måndagen flög förbi, hann inte göra fotoredovisningen idag men får förmodligen göra den på onsdag. Känns bra i alla fall för mina klasskamrater var värdelösa. Skit fula bilder och sa inget vettigt!

Kom hem efter skolan och somna i soffan, vakna gick och handla, åt middag och kolla mulan och julkalendern! Och nu är det dags att sova igen! Slapptaskdagen nr 1!

Pratade för övrigt nyss med två favorit killar, morfar och Robban! Dom är rätt lika faktiskt, Morfar gillar Robban och Robban gillar morfar. Dålig hörsel, snus och gamla rövar historier är väl det som gör deras långa samtal med varandra så himla unika. Haha, jag saknar er båda två! <3


TATTOO

Vaknade för inte allt för länge sedan, ligger fortfrande kvar i sängen och vill/orkar verkligen inte gå upp! Känns rätt asbra att säga att jag går på lov om 2 måndagar, ska bli fruktansvärt skönt!! Dock känns det inte som att tiden kommer räcka till, hur fan ska jag hinna med allt?! 6 stora uppgifter kvar, 3 projekt och 3 finals är kvar att göra............. avlider lite smått när jag tänker på det. Just precis i detta nuet ligger jag och försöker få ihop en sista bild till mitt fotoprojekt som ska lämnas in 11.15 idag. Det värsta är att jag inte vet vad jag ska prata om under redovisningen, men får helt enkelt ta det som det kommer och hålla tummarna för att jag inte behöver redovisa först av alla!


mina fina tjejer!

VAMPYRER OCH LOPPMARKNAD

Idag har det mycket hunnits med! Fotoprojektet är färdigfotat, Fairfax flea market är besökt och även The Grove. Gick upp vid 9 imorse för att hinna med allt och titta vad bra det gick, allt är avklarat.

Jag Ems och Lovis begav oss hemifrån vid 11 tiden imorse, vi bussa in till Fairfax och gick någon timme på marknaden. Den är så himla mysig, skulle jag bo här föralltid skulle nog förmodligen hälften av mitt hem bestå av gamla antika ting därifrån! Framåt eftermiddagen fick vi skjuts av en rysk dam till The Grove, anledning till detta var för att hon helt enkelt inte kunde förklara vägen. Så istället skjutsa hon dit oss och innan vi hoppa ur hennes bil påminnde hon oss om att hålla i pengarna och inte slösa det på onödigheter. Smart dam och urhygglig! Väl på The Grove var det biotajm, vi har i flera veckor sagt att vi ska se senaste Twilight filmen och nu äntligen blev det av. Jag kan ju inte göra annat än att tycka om den. Jag har faktiskt aldrig varit ett fan av vampyrer eller Robert Pattinson, men nu jag har nog börjat ändra mig.. Han är snygg, lika så Jacob. Bulldog fejja eller inte - han är en hunk. Lika så Edward. Jag längtar efter nästa film, spännande!

HAPPY FAMILY

Fick hela familjen att dra på mungiporna när jag berättade om mormors kommentar som hon droppa om Ems tatuering!

Mormor: vad har Emelie för tatueringar?
Jag: två små texter, en stjärna och en fjäder.
Mormor: en fjäder?
Jag: jaa en fjäder på revbenen.
Mormor: en fågel fjäder eller bil fjäder?
Jag: hahahahahahaha


TATTOO

Idag har det varit en slapp dag. Mycket skönt! Jag, Lovis och A2 käkade en mysig frulle ihop och kollade på julkalendern. Jag gillar kalendern stenhårt iår. Efter det slog vi på Sunes jul och jag började pilla på mitt fotoprojekt. Hann fota en del idag och har nästan betat av hälften av bilderna, resten får fixas klart imorgon! Ska möta upp Jossan nere i Venice så nåra tuffa bilder kan jag nog få ihop.

Nu sitter vi och inväntar Tarzan och Jojo vi ska mysa och kolla filmer. Guetta var egentligen inplanerad för kvällen, men styrdes av. Tråkigt men skönt, är rätt död i kroppen.


smakprov på projektet

BIRTHDAY

Lovis födelsedag avslutades med en sista överraskning. Vi samlades alla tjejerna hemma hos Tarzan och Jojo och hade gemensam fixning. I varsin svart liten klänning, med lite för mycket smink och i skyhöga klackar trippa vi ner och inväntade våra 2 små fula yellowcabs... Meeeen, eftersom man bara fyller 20 en gång och Lovis nu hade turen att göra det i LA så kunde vi ju inte låta bli att göra det lite extra fansy, så istället för två små fula gula taxibilar tog vi en limmo in till Hollywood. Där vi hamnade på Dinner experience at Supperclub! Riktigt ballt, vi låg och tugga i oss lite krubb i sofforna medan det var liveframträdanden på dansgolvet. Efter det drog klubben igång och vi dansade hela kvällen!!

Så med mörbultade fötter och susande öron vaknade jag upp idag och kände att gårdagen var mycket lyckad. Jag tror Lovis fick en bra födelsedag trots att vi inte kunde ha hela tjejgänget samlat och att hennes familj inte kunde vara med. Jag lovar att vi tog hand om henne och att hon fick en dag att minnas! Snart är hon hemma så ni andra också får krama om henne. Tack tjejer för igår och tack Patrik för ett grymt event på Supper.

Resultat: Ömma fötter, susande öron och en paff Lovisa.

BIRTHDAY

Vi hade en mycket gladare och mätt Lovis här hemma i lägenheten efter morgonens överraskning. Hon låg lugnt inne i sitt sovrum och skypade med sin mormor då Jacke lite sött stack in huvudet och meddelade att samtalet behövde rundas av. En ovetande Lovis kliver ut från sitt sovrum, med en lite halv nervös blick. Hon fick order om att bikinin skulle med och att lite varma kläder skulle tas på, för det var dags att lämna loftet. Man såg hur Lovis gick på helspänn under den 15 minuter långa promenaden ner till vattnet. Hon gick där, travandes med sin bikini nerpackad i en liten påse, ovetande om vad som skulle hända. Vi andra gick och hånflina, titta på henne, bad henne gissa tempen på vattnet såhär års.. Hehe, jaa utifall att hon skulle bli tvungen att kanske ta sig ett dopp. Kan ju meddela att vattnet här inte är varmare än 12-13 grader nu i december, så hon var ju ruggit nervig över hela bikini grejen.

Vid stod vid strandkanten nere vid marinan och bad henne ta på sig bikinin, kanske kunde hon låna toan på den fina restaugrangen? Haha, Lovis var så nervös när vi gick upp mot entrén till restaurangen. Tills hon insåg att hela bikini grejen var på ploj, snälla som vi är kan vi ju aldrig tvinga i ett födelsedagsbarn i iskallt vatten.. Så istället satte vi oss på den där fina restaurangen som såklart var vår favorit Cheescake factory och lät fröken välja sig en bit smarrig cheescake! Låter ju kanske inte speciellt kul, men hennes helspända promenad ner till marinan var fruktansvärt rolig och att hon istället för att hamna i vattnet satt och tuggade i sig en banan cheescake med sin bikini i en liten påse bredvid stolen var oslagbart. 

Resultat: Ännu mera mätta magar och ett nervvrak till vän (Lovisa)

BIRTHDAY

Gårdagen blev grym!! Vi inledde den med överraskning här hemma på loftet.. Dagens första del kan summeras såhär:

Lovis hade igår tidig morgon lektion som vi praktiskt taget tjatade iväg henne på, aja baja inte skolka och bra betyg är viktiga var meningar hon fick höra under torsdagskvällen. Så med kusten fri var vi uppe tidigt igår morse och på beställning så slängde jag ihop en smörgåstårta till Lovis. Tjejerna fixade fint i lägenheten och va med och dekorera tårtan. Vi hade det dock lite snärjigt om tid så vid halv 11 så började vi trixa ihop fyllningen.... Kvart i 11 ringde Lovis och meddela att hon var påväg hem! PANIIIIIK. Så för att vinna lite tid drog A2 iväg ett småtaskigt sms samt samtal där hon bad henne åka och köpa någon god frulle så vi kunde mysa med en god frukost på hennes födelsedag.. Lovis som aldrig annars är bitter, blev sur som ett bi och tyckte att vi istället kunde göra det... Meen med A2s övertalningsförmåga och med skulden lagd på mig och Ems så muttrade Lovis tillslut fram ett - mm okej, jag fixar.. TUR FÖR OSS! 5 över 11 var tårtan, killarna hade kommit och köket var undanröjt. För att vara snälla skickade A2 då iväg ett sms där hon meddela Lovis att hon kunde åka raka vägen hem för att hon redan hade fixat frullen. A2 fick ett snabbt svar där Lovis lite försiktigt bad om ursäkt om hon hade låtit sur, hehehehe. Hon skulle bara veta hur mycket vi skratta här hemma i köket. 10- kvar över stoppar Lovis nyckeln i låset och vi andra gömmer oss bakom bardisken.. Med skönsång och skratt överraskade vi sötan tills glädjetårarna trilla ner för kinderna på henne. Hon slog sig ner på golvet och öppnade paketen och som avslutning så tuggade alla i sig ett par bitar smörgåstårta och svalde ner det med lite skumpa.

Resultat: Mätta magar, ett glatt födelsedagsbarn och 1 matlåda.
image description

Överraskning

Överraskade lovis när hon kom hem från skolan med smörgåstårta, ballonger och paket! Grattis igen världens bästa du!


LOOOOOOOVIIISA LANTZ, lovisa lantz, lovisa lantz!

Min underbara tjej bastar 20 idag! Har många års fin vänskap med den här damen och helt otroliga minnen! Min fina fina Lovisa, jag älskar dig. Grattis på födelsedagen!



EVERYBODY THINKS THAT I'M STRANGE

Såg precis vilken kass jävla stavning det var i förra inlägget, var tvungen att fixa till det lite. Ursäkta mig!

Redovisningen är över!!! Underbar känsla att ha den urvägen, trots att det inte gick helt hundra procentigt. Det är avbockad från att göra listan i alla fall! Nu sitter jag på AET och ska trixa ihop några extra credits uppgifter i min grafiska design. Mer credits högre betyg, bra jobbat. Bäst att sätta igång kanske! Hörs när jag kommer hem, om jag kommer hem... Ska tydligen blåsa mer ikväll än vad det gjorde igår. Ajaj tur att man står stadigt på jorden. Mors!


SCHOOL

Ligger och kollar igenom facebook i sängen och ser att brudarna där hemma har jul mys hos mallan.... åhhhhh, jag vill också! Men istället blir det, tyst högläsning för om typ 3 timmar är det redovisning om vårat Spotifyprojekt inför klassen. Men hur nervigt det än känns så ska det bli skönt att få det överstökat, då kan vi bara konsentrera oss på final exam som är om typ 2 veckor.. Älskar att det är så himla mycket i skolan just nu, helt klart bland det bästa som finns för mig som älskar att plugga!! lögn.

FAMILY

24 dagar kvar till Julafton och en extra liten tanke går till min familj, ni är allt ruggigt bra!

FÖRSTA DECEMBER

Såg precis första avsnittet av julkalendern, Tjuvarnas Jul.. Haha tror att det kommer bli riktigt bra, den hade den där speciella mys/spännings-känslan. Precis så som en riktig julkalender ska ha! Längtar redan tills imorgon och nästa avsnitt. 



LASERSVÄRD & KYCKLINGWOK

Helvete vad det blåser här!! Från ingenstans började det storma och hela lägenheten låter som den ska falla ihop.. Vi kika ut och såg att poolmöblerna (som väger typ 20kg styck) hade blåst ner i poolen!!! Har aldrig varit med om värre.. Hur som så började vi koka ihop kvällens mat och mitt i matlagningen gick strömmen! Som tur är går spisen på gas så vi kunde göra klart middagen med hjälp av lasersvärd och värmeljus som ljuskällor! haha, underbara lasersvärd.


MAIL

Fick ett riktigt fint mail av min pojkvän igår, ett sånt där som alla skulle behöva få ibland. Ett mail fyllt med massor av kärlek, pepp och fina ord. Kan inte nämna det för många gånger, men oj va bra min pojkvän än! Jag är lyckligt lottad. 



RSS 2.0