A1

Längtar till helgen.


UNDRA SIG LITE?

Okej, är i ett sånt där mode där jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Funderar ni över något, är det något ni vill att jag ska skriva om?
Släng in en kommentar med lite förslag eller frågor. 



GILLA KNAPPEN.


FAT ASS

Har hittat en kanon resa hem, har även fått med mig Tarzan så slipper åka själv. Skönt, måste bara få tag på mor min så jag kan meddela henne detta då dom ska hit och hälsa när jag slutat skolan. Hur som, imorgon är det långdag i skolan igen, börjar halv 9 och slutar 5. Och innan jag börjar måste jag förbi något printing office då jag inte rörde min feta röv ur soffan idag.. trött blir man.

Dagen har alltså bara spenderats i samma soffhörn, i samma läge enda sen jag klev ur sängen. Har myschattat  och blivit allmänt peppad av mina fina vänner där borta på andra sidan klotet. Bra är ni!

Nu ska jag slänga mig i säng, ska upp tidigt imorgon och duscha och fixa innan skolan, klockan är ställd på 06.30.. uffff...

BABES

Hittade lite bilder från förra vistelsen i huvudstaden med mina fina vänner. Kom på att jag inte lagt ut dom än så bättre sent än aldrig! Love u.


JAG IDAG.


SVEA

Sitter och kollar på flygresa tillbaka till Svearike i juni. När vill ni ha mig tillbaka mina kära vänner?

BORING

Idag är det rätt kyligt i marinan, blir en lugn dag i soffan. Enda uppdraget som finns på schemat är att gå och skriva ut min Art läxa.. kanske skulle ta och färga håret men får se om jag orkar. Har blivit sådär fruktansvärt bekväm, smink är jobbigt, borsta håret är jobbigt och att välja kläder är katastrofalt jobbigt. Haha har blivit en softpotatis.

BITTER

Jag blir sååå irriterad på att alla jävla amerikaner ska backa med lastbilar och klippa gräs utanför vår lägenhet på min lediga dag. Jag vill sova.


SOFFLIGGARE

Imorgon mina kära vänner är jag och lovis lediga, precis som alla andra tisdagar. Kan informera om att jag inte tänker göra ett dugg! Möjligtvis rita men inget mer avancerat än så.. Min kropp är helt slut efter helgen och jag sov riktigt kasst igår så ska bli skönt att ta igen sig. Haha känns nästan töntigt att klaga över att vara trött då jag bara går i skolan 3 dagar i veckan.. Meeen man ska aldrig vara nöjd!


!


JUST SAYIN'

Har fått en del kommentarer kring alla förändringar och planer som är igång hos mig just nu. Och jag lovar att jag ska berätta för er, men inte riktigt än. Allt måste bara bli 100%igt först, sen såå!

MONDAY

Har precis tuggat i mig en smarrig tonfisksallad tillsammans med tjejerna. Vi har varit och veckohandlat och plockat iordning lite i lägenheten, behövdes.

Har haft en lång dag i skolan, den första lektionen är lite seg då jag redan kan grunderna i Illustrator men ändå måste göra alla tråkövningar. Blev klar med color-wheel uppgiften i samma stund om läraren skulle sätta igång och visa uppgiften på tavlan.. King är man. Andra lektionen var i alla fall väldans trevlig då vi spenderade 4 timmar med skissande av former och byggnader. Jag gillar att rita, det är sådär härligt rogivande på något sätt. Min grej helt enkelt, måste bara träna upp fantasin sen så! Jag älskar läraren i min skiss kurs för övrigt, han är en gammal knäpp krigsveteran som är pågränsen till elak mot vissa elever. Men han ber oss ta allt han säger med en klackspark så vi får helt enkelt fnissa bort det och ta det med en nypa salt. Jag rådiggar honom i alla fall!

Nu sitter mina fina rumskamrater i soffan och kollar serier medan en annan som inte följer något får fördriva tiden på heltäckningsmattan tillsammans med alla hårtussar.

FASHIONISTA.... no.

Blev för övrigt stannad av två brudar på stan idag. Blev både fotad och intervjuad för någon modetidning. Ointresserad som jag är så glömde jag fråga för vilken tidning, hahha fail. Men det är ju skoj att dom tycker att jag är stans fashionista även en bakisdag som denna.

HOMEWORK


PIC'S


HELGEN

Helgen har varit fullspäckad av helgalna grejer!! UNDERBART. Då Jossan fyllde i fredags startade vi fredagen med inlines i Venice samt en burgare på Cabo. På kvällen möttes vi upp hemma på N.Kingsroad för att sedan käka födelsedagsmiddag på Hudson. Mätta och automatfotade begav vi oss till Saddle ranch där vi proppa Jossan full med alkohol och fick upp henne på tjuren, så med stukad arm höll hon sig kvar oväntat länge på den där äckliga tjuren. Vi hamnade tillslut på Eden där vi dansade loss resten av kvällen!

Men den absolut bästa grejen på hela fredagen var helt klart dom två flummiga killarna som gav oss en gatukonsert utanför tjejernas lägenhet. Dylan och Ray tror jag minsann att dom hette och helvete vad bra dom var!! Vi filma kalaset så ska se om jag kanske kan fixa in det på bloggen. Två guldkorn.

Lördagen spenderades vid poolen, vi beställde sushi och bara njöt av solen. Lördag kväll blev däremot vild, vi hamnade på Beacher's Madhouse nere i Roosevelt källaren. GALET. Vilket jävla ställe, allt var som på cirkus. Spriten serverades av drägar som kom flygandes i taket, det sprang runt konstiga figurer överallt och dom bjöd på massor av föreställningar. Ska slänga in lite bilder så ni förstår vad jag menar, har aldrig varit med om något liknande!

Dock fick vi ta en rätt hård smäll imorse av gårdagens festligheter. Men vi trotsade detta och hasa oss iväg på lite secondhand marknader, perfekt sysselsättning på en bakis-söndag. Fick med mig en tisha och ett par jeans-shorts hem från marknaden, känns alltid lika bra att handla snyggt och billigt! yeey.

Blev ett långt inlägg, men nu vet ni iallafall hur helgen var. Ska slänga mig i säng nu, är helt slut i kroppen.. Imorgon väntar en lååång skoldag. Gnight!

SUNNY SATURDAY


GIRLS GIRLS GIRLS


INLINES

Drog med jossan till Venice för lite inlines åkning vid strandpromenaden. Solen gick i moln och tur var nog det då alla ändå blev lökigare än förväntat!


ÄVENTYR

Idag ska vi ut på äventyr med födelsedagsbarnet. Kommer bli mycket skoj!


Abercrombie & Fitch

Varje gång jag är nere på 3th street och råkar närma mig Abercrombie & Fitch blir jag varm i kroppen. Butiken luktar såååå jäkla gott!! Det räcker med att man går förbi utanför, så känner man den perfekta doften. Min framtida man skall bära denna parfym utan tvekan, måste bara ta reda på vilken doft det är. Återkommer om det.



J

Ändrade planer inför helgen. Vegas skjuts upp, då 3 av brudarna blivit krassliga. Dock skall Jossan firas ändå, inga ändrade planer där. Fröken Josefine skall krypa hem imorgon och jag lovar att det skall fotas så vi har lite bevis.

STOR DAG

När jag ändå är igång och grattar folk, vill jag uppmärksamma min fina morbror och Panita som idag intar altaret! Grattis till er! Många lycko önskningar.



JOSEFINE BJÖRK

Idag fyller ingen mindre än Lill J år här i LA, äldstingen av oss allihopa. GRATTIS BABY!


Livin' young , and wild , and free

loftets nya camp-sång

WRONG

Alltså fy helvete va hemskt det är att få sendrag i tårna. Ems och jag skratta så tårarna sprutade alldeles nyss, då min ringtå fick frispel och böjde sig åt fel håll. Hur och varför blir det så??

Har jag någongång nämnt att jag HATAR fötter? Fötter är det äckligaste jag vet, tår och fötter.... uuuäck!

NEW AWESOME HOOD


DAGEN I PIC'S

Bilderna är sådär men hur som så får ni se lite hur dagen var. Varm och fylld med konst!


BRA START PÅ DAGEN


-


SLEEPY

Nu är det dags att nanna för mig, är helt slut efter en heldag i skolan. Hoppas på lite skön sömn inatt.. Har haft 3 nätter nu då jag drömt massa kasiga grejer och vaknat ett stup i kvarten.. Haha, det är ju ändå rätt skoj att drömma, såhär i efterhand är allt så osammanhängande och knepigt så man förstår knappt hur man får ihop det..

godnatt/godmorgon världen.

GRATTIS TILL PRINSESSAN

åhh så fint.

NY KNODD I KUNGAHUSET

Streamar Danne och Vickans barnafödande. Tror dom får en tjej. hejja kungaparet!

VEGAS BABY

I helgen drar jag, ems, lovis, tarzan, jossan, emma och carro till Las Vegas!! Jossan fyller år och det skall firas ordentligt. Känner jag oss rätt så kan helgen inte sluta på nått annat sätt än hysteriskt bra!!
image description

-


FUNNYYYY


BOOOOORING

Dagen var seg.. det var på tok för fint väder för att sitta instängd i en datasal hela dagen. fan.. Hade två stycken genomgångar på precis samma program. På min morgonlektion Art 10C gick vi igenom Illustrator då vi kommer inleda terminen med att jobba i det. Och sedan exakt samma genomgång hela eftermiddagen på min Grafiska design klass... Såååå segt! Fick i alla fall en lunch ihop med Emma, vi tugga i oss en sallad i solen på skolgårdens gräsmatta. Underbart.

Imorgon är sista dagen på den här skolveckan... hahaha, hårda dagar just nu! Lovis och jag har vår art klass och tillsammans med klassen ska vi ner till Santa Monica på vernissage. Tror det kan bli lite mysigt faktikst, ska ta lite bilder så ni får se hur skoldagarna ser ut!

SKOLA

Första skoldagen efter 5 dagars ledighet, känns skönt att vara tillbaka. Sitter inne på art komplexet och väntar på att min lektion ska börja, första riktiga lektionen! Vi får se va supertanten hittat på..


MINA FINASTE

När allt känns lite sådär finns det inget bättre än att lyssna på Lars och kolla igenom albumet "brudar" på datorn. Fy satan vilka härliga vänner jag har! Världens bästa brudar helt enkelt. Det bästa som finns är att bara prata i timtal, att driva iväg om ingenting, skratta, gråta och skapa minnen tillsammans! Jag längtar till sommaren, till varma sommarkvällar tillsammans med mina fina tjejer. Jag älskar er djupt.


image description

image description

NÅGOT SOM ALLTID GÖR MIG GLAD:


?

Usch jag är lite knasig i kroppen just nu, sitter och funtlilerar över vad jag ska bli när jag blir "stor".. Vad ska man söka för jobb när man kommer hem? Vad ska jag plugga? Ska jag plugga det jag tycker verkar kul med som har suuuper mycket konkurens eller ska man plugga nått som verkar helt okej och som det finns mycket jobb av? Ska jag flytta eller stanna i Eskilstuna? Eller ska jag kanske stanna kvar i LA? Läsa klart hela utbildningen här och försöka hitta jobb? Eller ska man bara ströjobba, sen släppa allt och sticka iväg till någon konstig plats och lalla runt? Åhhhå... massor massor massor av frågetecken. 

Kan någon vänlig själ svara på när blir man så vuxen så man bara vet allt?

TUMMEN UPP

Lovis semlor var smaskens och alldeles lagom stora! Tack tack!


DAGENS


SUNNY DAYS

Jag klagar inte någonstans.


SEMLA

Glömde föresten nämna att vi ska göra egna semlor idag!! Det är ju trots allt fettisdagen och lovis hade en sådan snäll mamma så hon fick med sig bullar hit som vi kan fylla själva. Åhh ska bli smaskens.. 



CALLING FROM THE OTHER SIDE

Vaknade av att vår satans vägg i sovrummet mullrade värre än någonsin.. Enda sen vi flyttade in så har våra väggar mullrat och haft ett surrande ljud i 20 minuters intervaller. Vi vet dock inte vad det är som låter, det skulle kunna vara någon pump av nått slag men är inte säker. Så blev alltså väckt på ett mindre skönt sätt. Dock räddades morgonen upp av ett samtal men Robban.. Den herrn är mitt ute på en Europaturné och just nu var han nere i Spanien och käka iller. Var skönt att få prata lite med honom iaf, händer inte så ofta längre då våra tidszoner inte matchar speciellt bra.

Hur som så blir nog dagen rätt bra, jag och lovis är lediga och planerar att ligga vid poolen hela dagen och plugga. Ska bli underbart skönt att få lapa lite sol, min fisbleka hy behöver lite uppfräshning. Vi MÅSTE även handla idag då det ekar tomt i vårat kylskåp.. Men det ääär ju så jobbigt att behöva ta tag i det. Konka och bära på en massa påsar, skriva matlista och betala... haha. Sicka problem man har, stackars oss.



JARED JAMES NICHOLS

Var och såg mina vänner spela på The Viper room ikväll och fy satan va duktiga grabbarna var!


SUNSET STRIP

Ikväll blir det häng inne på Sunset strip, våra vänner Erik och Dennis har spelning och vi tar tillfället i akt att göra nått skoj. Så innan jag nu hoppar in i duschen ska jag slänga in lite öl på kylning då snart Rickard och Peter kommer hit och gör mig sällskap! Kommer nog bli en mycket trevlig kväll.

HOMEWORK

Fortsätter klottra ner läxor..


SCORE


FAV

Innan jag slänger mig i säng så måste jag passa på att hylla Filip och Fredriks serie "Får vi följa med". Jag och Lovis kolla avsnitt 2 ikväll och fan va mycket konstigt folk det finns i Svearike.. underhållande, mycket underhållande!

SATAN I GATAN

Shit vad svårt det är att rita händer!! Haaha, vi har fått oss ett och annat skratt av den här läxan.

Bjussar på bilder bara för att va snäll. Och jaa jag vet att händerna är skeva och knasiga men det var iaf kul!


FUCK YEAH!


HANDS

Efter en snabbis vid poolen gick solen i moln och vi brudar packa ihop oss och myste lite i bubbelpoolen innan vi åkte in till Santa Monica och köpte allt matrial till vår art kurs. Massa dollares senare så är vi redo för att bli skiss-mästare på heltid!

Nu sitter vi hemma och överväger att ta oss en sväng till Hollywood ikväll, maten är i ugnen och det står kylda Corona i kylen.. Så vi får väl se hur kvällen slutar. Måste hur som göra min skissläxa innan något annat händer. Kul att jag skriver så då läxan är att rita just händer. Min egen hand till och med, utan att titta på pappret.. Yesbox ni läste rätt, vi ska rita av vår egna hand utan att titta på pappret. Kan bli kul, vi får väl se hur snyggt det blir!! haha.

LIVING THE DREAM

Nu har jag tuggat i mig lite frulle, så nu ska nosen smörjas in sen ska vi gå ner och lägga oss vid poolen. Skönt skönt skönt.

GOD MORGON

Väcktes av att mobilen paniksurra nere på heltäckningsmattan vid halv 8 snåret imorse.. Jag tok ignorerade detta och försökte sova vidare.. 30 min senare började den igen. Irriterad likt ett bi slängde jag huvudet över sängkanten och kollade vad fan det var som hände. Genast vände ilskan då jag såg att det var mormor som förgäves försökte nå mig via Skype. Haha, gull mormor hade både pratat in röstmeddelanden och ringt massor av gånger. Så snurra in mig i täcket, hasade mig ner för trappen och låste in mig på toan och hade dagens morgonsamtal med sötan. Adam var där och mormor hade precis lärt honom att steka pannkakor! Bra jobbat.

Bra start på en solig dag i Los Angeles.

LOFTET

Efter 2 dagars festligheter så har vi en kväll hemma på loftet. Vi har precis tuggat i oss lite lax och nu blir det film med en massa gott gott i soffan. A2s cheez ballz får offra sig ikväll, score!!


ROB


AWESOMENESS

Vi lär ju va en av de skönaste ligorna i LA. Har haft riktigt fina dagar med tjejerna, sånna här dagar behövs.


GRAYSTONE MANOR

Mycket bra kväll igår, vaknade upp likt ett gäng packade sillar för en stund sen då vi allihopa packa ihop oss och sov kvar hemma hos tjejerna!

Vi hade iallafall en riktigt kul kväll med cranberry-drinkar, shots, dans, barragg, limmosuin tur med Mr Maxwell och fish n chips!! Hahahaha, jag avlider lite. Hur fan får vi till det alltså... Ingen kväll blir den andra lik och det händer alltid nått helknäppt!


TRUE


SISTA DAGEN PÅ FÖRSTA SKOLVECKAN

Igår bjöd LA på regn, riktigt oskönt regn. Vilken jag såklart inte var klädd för, så istället frös jag heeela dagen och tinade typ inte upp fören i morse. Vaknade idag och höll tummarna för bättre väder och vipps så var det sol igen, dock med rätt mycket blåst. Så idag blir det uppsatt hår, långbrallor och tjocktröja på. Tänker inte riskera att frya så som jag gjorde igår! Det är verkligen hemskt att bli dyngsur av regn och sen sätta sig i ett kallt klassrum.... hej hej förkylning.

Nu ska jag snart hoppa ner för trappen och koka mig ett ägg, sen blir det skissning med Lovis i massor av timmar! Och ikväll ska kalla eller inte ska vi hem till Jossan och hennes brudar. Vi förar hos dom inne i Melrose och sen planerar vi att hamna på Graystone, tror det kan bli en riktigt lyckad kväll!

I SKALLEN PÅ A1

Under de senaste veckorna har jag funderat mycket över förändringar. På hur saker och ting kan ändras så fort och hur små beslut kan göra så stor skillnad. Bara en sådan enkel sak som att släppa in en ny människa i livet kan vara svårt. Men varför egentligen? Allt handlar väl ändå om att ständigt förändras och att finna nya saker som gör dig lycklig. Jag menar inte att man inte kan vara glad för det man har, utan mer att man ska vara öppen för allt nytt.

Förstår ni tänket?

BJUDER PÅ 2 TILL

Verkade som att ni gillade de andra bilderna så bjussar på två till ur min samling, Rafael Lazzini. 

ILLUSTRATOR

Missade bloggen idag, har haft heldag i skolan. Började vid halv 9 imorse och sluta vid 4, inledde min Illustrator kurs som jag kommer ha varje onsdag. Tror nog den blir rolig så småning om, vi hade i alla fall feta datorer och en söt lärarinna.

Kvällen spenderades i soffan tillsammans med tjejerna samt med Rickard och Peter som kom över youtuba lite ihop med oss innan dom gick ut. Imorgon blir det bättre, Lovis och jag ska på vår skiss kurs och efter det blir det sammanstrålning med Jossan och hennes tjejer och utgång på Graystone. Som jag saknat denna filur, Jossan min foto-kompanjon under hösten. Bra tjej det där, riktigt bra tjej. Ska bli superkul att träffa hennes brudar och bli sådär extra glada ihop!



RAFAEL LAZZINI

Denna man kan vara guds gåva till kvinnan. 


SOMETHING TO TELL YOUR PARENTS


SHE


.


MY V-DAY

Dagen har spenderats på gymmet, vid poolen samt på board walken nere i Venice.


FAVORITES

3 favoriter hos mig.


HAPPY VALENTINES DAY?

Här i USA är det typ omöjligt att gå miste om att det är alla hjärtans dag då hela landet typ får frispel och självmorden skjuter i höjden. Lika så på facebook, vad är problemet?

Jag vet inte om jag tycker att det är så himla speciellt. Jag vet bara att man mådde dåligt i skolan när man var mindre då man gick och oroa sig över om man skulle få nått av någon av killarna eller inte. För den som inte fick nått fick absolut höra det. Nej det här med alla hjärtans dag det bojkottar jag, älskar du någon visa det med lite fina ord och kärlek. Skippa hela grejen med att köpa saker. Visa din kärlek till personen i fråga istället och sluta att försöka få mest likes på facebook över vad du fått eller gett i alla hjärtans dag present. Känns lite patetiskt.

PERFECT MORNING

Vaknade precis av att någon av tjejerna öppnade balkongdörren. En doft av försommar och ljudet av fågelkvitter strömmade in i lägenheten, underbar väckning! Idag är jag och Lovis lediga, vilket vi kommer vara hela terminen. Så vi har bestämt att vi ska inleda dagen med ett pass på gymmet och sedan lägga oss vid poolen, sköönt. Men först lite frulle, ska nog skiva upp lite melon och vindruvor. smaskens!

YESTERDAY

Nämde jag föresten att Slash, Apl.d.ap och Ne-yo var på festen igår? hur som, det var dom. Trevligt att ha delat festlighet med Slash inte alla som gjort.

MADE IN BRAZIL

Favoriten bär gröna shorts, avlider.


SKOLDAG 1

Vaknade upp strax efter 6 imorse och hasade mig ner för trappen.. Brutalt trött och förmodligen inte helt nykter pinade jag i mig lite keso och vindruvor innan jag tog bussen till skolan, dold bakom mina klotrunda 70-tals glajjer.

Första lektionen var min art computer klass och vilken underbar lärare jag fick!! Tanten är urball!! En dam från Nigeria som livnär sig som konstnär samt DJ. Hur ball får man va!!? Älskar redan kursen.

Efter en lång håltimme var det iallafall dags för min Graphic design skiss klass likaså där fick jag en kanon lärare. En gammal man som pratar typ som Mr Bean, gulligull!

Glad brud.


GRAMMY AWARDS AFTER PARTY AT SUPPERCLUB


BRA TAJMING


DAGEN

Dagen spenderades vid poolen och på nagelsalongen. En perfekt uppladdning inför kvällens festligheter!


LOVISA


HEHEEH


VLÄH

Det där med att vi skulle ut igår var ju bara att glömma.. vi var hur trötta som helst och somna i soffan vid 10. Tråkiga tjejer x1000. Ikväll är det andra bullar, grammy awards fest med höga klackar och det finaste du har i garderoben. typ.

Vaknade imorse av att solen lyste in i lägenheten och av att dom där satans fåglarna kvittrade superhögt! Stackars oss....... hehe. pik. Nu ska jag avnjuta ett par skivor vattenmelon och dricka en kopp kaffe, sedan väntar poolen.

LILLA-BJÖRN & KARLAVAGNEN

Dagen har spenderats nere på 3th street med monkans härliga sol och varma vindar! Vi grabbade en lunch på en mysig italiensk restaurang och diskuterade stjärntecken.


-


LAW

Vaknade upp 06.45 klarvaken, urpigg och totalt utvilad. Var riktigt skönt att få sova ut efter denna helvetes resa till LA. Men nu är vi iaf hemma igen, på en av världens bästa platser!

Vi käka thaimat till frukost och nu är alla färdiga för en cykeltur längst stranden in till Santa Monica. Ikväll tror jag vi ska in till Hollywood och fira Law som fyllt år, hur som så ska vi ut och vi lär komma krypandes hem imorgon bitti. Ems och jag konstaterade imorse att vi antingen kommer kraschlanda ikväll av jetlagen eller så blir vi hyper och överpeppade! Håller tummarna för alternativ nummer två!


RESAN I PIC'S


LE LOVE

"Distance, time and careers. The three things that crush relationships. Everything is always bad timing. We make excuses, it's too hard, it's too much, it doesn't fit. I'll look back and wonder if you remember me. In years to come I might think about what could have been, then put it to the back of my mind. Hey, its the past. Move on. So thank you, and goodbye. All the best."



ONCE IN A LIFETIME

Äntligen hemma! Efter den längsta natten samt resan i mitt liv så är vi äntligen framme. Så nu sitter jag nyduschad och mätt i vår soffa.. som jag längtat efter det här!!

Resan var en pina, men gick okej. Flyget ner till Madrid var en halvtimme försenat och när vi väl lyfte gick det så fort så vi hann knappt reagera. Väl nere i Madrid var det bara en lång väntan, 17 timmar på en flygplats är hemskt. Och att spanjakerna inte kan sin engelska är även det hemsk, när det nästan blir krig under beställningen på Donken så börjar man ju undra vad felet är. När det väl blev dags att sova så fanns det inte en enda soffa på hela flygplatsen. Utan isället har dom varit så smarta så dom installerat plåtstolslängor med armstöd mellan varje sitts. Så natten spenderades böjd likt en ostkrok på dessa längor samt på ett iskallt marmorgolv, yeeey.

När vi äntligen fick hoppa på planet så var alla i zombie-mode. Dötrötta och hungriga, första minuset vi upptäcker är att det inte är egna tvskärmar utan alla ska titta på en såndär gammal skruttskärm som hissas ner från taket. Andra minuset var att hiss musik spelades högt i högtalarna. Det tredje minuset var att hela personalen pratade spanska. Och sist men inte minst, minus nummer fyra: MATEN. Herre min gud va äcklig den var.. och vi som klev på planet med ett isande eko i magen. Som tur var så tröck vi i oss varsitt piller och sov nästintill hela resan.

Såhär i efterhand så kan jag lätt konstatera att jag inte gör om det, aldrig någonsin i mitt stackars lilla liv ska jag boka ett 35 timmar flyg med mellanlandning i Madrid.

BAGAGE

Snart checkas väskorna in, nu är vi verkligen påväg!


IVÄG PÅ ÄVENTYR.

1timma och 15 min kvar innan bilen rullar mot Arlanda. Klumpen i magen är minimal, just nu vill jag bara iväg! Pratade nyss med mormor och stackarn hade drömt mardrömmar om min packning. Älskade lilla mormor. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan bädda ihop sängen, sen är jag klar för avresa!

GÖR MIN DAG.


HELGEN SER BRA UT.

Fick ett mail av en vän i LA, han undrade om jag hann hem innan helgen för isåfall skulle vi boka in en bättre fest på söndag.

sköööööön!


LAST DAY

Har haft en mycket bra sista dag i svearike! Allt är packat, endast prästosten och kaviaren som skall packas ner imorgon innan avfärd. I övrigt så består min väska av 5kg kläder, 10 kg mat.. typ. haha. Var iväg och inhandlade allt gott jag ville ha med mig till LA. Ostbågspåsarna ligger vackert i min väska och jag kan då finna sinnesfrid. Imorgon är det bara lite små plock som skall göras, så som att stänga värran och städa iordning i rummet. Fick en pik av far min om att rummet inte var helt okej, så blir väl så illa tvungen.

Känns i övrigt väldigt bra att åka, jag är redo för en grym vår tillsammans med galet härliga tjejer! Dock svider det i själen att min kompanjon A2 stannar hemma, men du vet baby att du alltid är välkommen hem! love u.


ROBIN

Ikväll har tårarna runnit i omgångar då jag sagt hejdå till min kärlek. Vi är speciella du och jag och tillsammans är vi det bästa jag vet. Jag älskar dig.

image description
image description

2 DAYS

Dagens alla punkter är snart avbockade! Har fixat med packningen, träffat upp Stina, hängt med Robban och nu sitter jag i bilen påväg ut till mormor och morfar för hejdå-middag. Sen blir det ytterligare lite häng med Robban. Känns knäppt, sista gången vi ses på flera månader.. Klump i magen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1538726/images/2012/pic_188265096.jpg" class="image">


IT'S A NEW DAY TOMORROW

Har haft en superlugn dag, åkte ut och umgicks med mormor och morfar en sväng innan jag gav mig av på en välbehövlig massage hos Camilla på Vattenpalatset. Och kvällen spenderades hos Gabrielssons med smarrig mat och soffmys!


TRUE

"just because someone doesn't love you the way you want them to, it doesn't mean they don't love you with everything they have"



MONDAY

Somnade som en stock igår, hela jag var helt tömd på energi. Jag, Ems och Karin var hemma hos Åkerman och kolla film efter grabbarnas match. Skön slapp söndagskväll, precis så som en söndag ska vara.

Idag händer inte allt för mycket grejer, ska ut till mormor och morfar på lunch samt middag i kostmuseét ikväll! Kan inte förstå att det bara är 3 dagar kvar till avresa, 3 DAGAR! Just nu har klumpen aldrig varit större i magen, man skulle kunna säga att offra allt för sina drömmar är en bra förklaring på min resa.

EYE CANDY


ANSWER

Såg att ni var nyfikna över förra inlägget. Men just nu är allt bara väldigt oklart, så väntar med att berätta det. Men jag lovar att ni kommer att få veta.

A LALALALA-LADIES MAN

Märklig dag, märkliga händelser och många förändringar på gång.

BABES


LAST SATURDAY IN SWE


MENTAL HIGH-FIVE

Ikväll serveras det avokadosoppa hemma på midgård, smarrigt. Sedan bär det vidare av in till stan där en eller flera karlovacko ska ner i magen. Kommer bli en grym kväll med galet bra tjejer! På med mördar skorna och sedan lite svarta kläder så är jag klar för start!


EN EGEN MACKAPÄR

Vaknade upp sådär härligt av att mamma väckte mig, vi käka gemensam frulle hela familjen och bara myste. Bra start på dagen! Nu är äntligen utväxten färgad och jag sitter inmyst i morgonrocken och väntar på Ems. Vi ska ner och luncha på stan med Ånis och Glenn, så blir väl så illa tvungen att göra mig iordning.. haha, egentligen orkar jag inte men jag kan inte utsätta killarna för såndan pina och komma ofixad. Skulle vilja ha en mackapär där man väljer dagens make-up samt klädsel och sen typ sssswich, så skulle allt vara klart. Hmm ska klura på den!

THE L WORD

Kalla mig tragisk. Men ikväll orkade jag verkligen inte med någonting, efter en mysig fika på stan med tjejerna åkte jag hem till Sofie ett par timmar, där munnarna gick i ett. Väl hemma dök jag ner i mitt rum på dirren och började kolla film. Så nu ligger jag svullen i ansiktet av alla tårar och snörvlar för mig själv. Dum nog så valde jag att se The Notebook i min ensamhet, så jag får väl skylla mig själv.

Jag tror faktiskt att det är nästintill omöjligt att inte gråta till den filmen, hur du än gör så börjar tårarna rinna och inte fan vill dom sluta efter det. Det kanske ändå var ett bra val av film, kanske behövde jag få ur mig en del känslor? Hemresa på torsdag, 5 dagar kvar och ångesten kryper fram snabbare än någonsin. Då jag nästan aldrig gråter annars så kanske jag blir tvugen att kolla på The Notebook de resterande kvällarna för att få ur mig alla känslorna just nu. Hur som, en underbar film och jag har haft mig en måttligt tragisk ensam fredagskväll.. haha.

COLD

Mina fötter är som två isklumpar.. satan vad kallt det är ute! Känns skönt att tjata om att det är 25+ i la... uuuuuhh. Ska fräsha upp mig sen åka in för en fika med tjejerna på stan, ska säga hejdå till Lollo. Min älskade lilla Tutte.


1 WEEK 2 GO

Nu kan vi egentligen officiellt påbörja nedräkningen till hemresan. Om mindre än 7 dagar lyfter planet och vi är påväg tillbaka till underbara LA. jag längtar.

image description

NI SAKNAS HÄR HEMMA


LINNIS

Igår hade jag en såndär välbehövlig "snacka skit om allt i mitt liv"-fika med Linnis. Hon må då vara en av mina allra finaste vänner den där Linnea. Spelar ingen roll om vi inte setts på flera månader, vi snappar upp tråden lika fort och munnarna går i ett när vi ses. Du är helt fantastisk!

MEATBALLS

1 vecka kvar innan avresa, om exakt 1 vecka lyfter planet mot LA. Ska bli så skönt att komma tillbaka och komma bort från allt kasst här hemma! Ikväll ska mina cali-girls och moi ut till mina gamla i Hällberga på avskedsmiddag, hemmagjorda köttbullar står på menyn! Ska bli supersmarrigt.

CAFÉ KAKA

Efter ett nattsällskap bestående av Ems så sitter vi nu ny duschade och hungriga på kaka och inväntar Emil. Värmer händerna med en kopp Kakas bland te och längtar efter mozzarella & prosutto mackan.


!


RSS 2.0