SÖNDAGSMYS

Har precis bokstavligen tryckt i mig två mega stora fajitas... Jag är så mätt att jag knappt orkar ligga i soffan.. Inte okej. Nu väntar några avsnitt av Game of Thrones, mys under världens skönaste filt och i sällskap av min babe.


JOHANNA

Igår firades Johanna, mat på vår favvis restaurang Caliente på Sankt Eriksplan och sen goda drinkar på Tiki och Grappa. Perfekt kväll tillsammans med mina helt underbara vänner! Så än en gång, grattis min fina fina johanna!! Love you


SAMMA LIKA A1


JOBB

Den här helgen av alla helger hade jag egentligen velat vara ledig, men icke! Får bita ihop. Jobb mellan 10-19 är det som gäller, som tur är så jobbar även frau helg så får det bästa sällskapet som kan tänkas!


RUSK

Idag regnar det, är kallt och grått i Stockholm. Jag är brutalt otaggad på att jobba och längtar hem till mjukiskläder och soffmys. 1.5h kvar.


TIPS

Dela inte en avokado med plastkniv... Den blir sné och ful då.


IDAG HADE KUNNAT VARA DEN BÄSTA DAGEN

Jobbar man helg så förlorar fredagen sin mening. Den uppskattas inte lika mycket och fredagspeppen som alla har i kroppen smittar inte av sig... Som tur är så ska jag och B bara dega och käka gott ikväll, det vankas skaldjur! Peeeerfekt.


HOUSEWIFE

Kan summera dagen som halvseg på jobbet och effektiv på kvällskvisten. Direkt efter jobbet tog jag tuben till mina gamla hoods vid fridhemsplan, handla och hoppa på bussen hem till hornstull. (snabb som blixten) Kom hem till en förkyld sambo som låg nedbäddad i soffan. Tog min plats vid spisen på dirren och under ett längre samtal med mormor fixa jag ihop en grönsakssoppa till kvällsmat. Till middagen satt vi självklart bänkade framför tvn då min vän Henrik var med i kvällens avsnitt av "Kontaktannonsen" underhållande! Mätt och något piggare ställde jag mig åter igen i köket och koka ihop massa matlådor till typ resten av månaden, planerar en minimal budget efter nästa veckas tur till London, hehee. Frau anslöt efter sitt kvällspass på jobbet och plinga på dörren lagom tills att jag var klar i köket. Även hon fick mat i magen och vi bänka oss än en gång i soffan. Blev en mysig fixkväll helt enkelt. Ibland behövs även det! Nu ska jag krypa ner bredvid jess och kolla klart på SATC sen nanna! Hejs.


#INSTAGRAM

amforsell


TODAY'S


#WORD


PLANERING

Ni ska bara veta hur mycket planer det smids just nu.


1W

Idag om 1 vecka åker jag, B och herrns fina familj till London! Duktigt taggad!! Fotboll, öl och shopping allt jag gillar på en och samma gång. Glad tjej.


#FOTOAUTOMAT


SJUKLING

Jag har varit hemma och kurrerat mig hela dagen. Var och hälsa på farbror doktorn imorse och fick mig en 5 dagars kur med piller! Under kvällen har jag min fina sambo blivit bjudna på middag av våra respektive. Pinnen och B fixa massa gott gott medan jag och jess tvätta. Tänk vilka fina killar vi hittat och vilken tur jag har som har en helt underbar sambo som viker tvätt som en gud!


MAMMSEN

Idag kommer min fina mami upp till huvudstaden. Vi ska ha en riktig mor/dotter dag, strosa runt på stan, käka gott och bara umgås! Veckans höjdpunkt.


FREDAG!

Äntliiiiiigen fredag! Iphone-fokus på jobbet, musiken gör en schizofren och jag är lite trött i bollen. Meeeen så får det va!


IPHONE 5

imorgon.


MISS U


VECKA 38

Veckan har rullat på utan energi! Jag är förkyld och små hängig, så dagarna känns extra långa. Men kvällarna har varit mysiga med en massa smarrig mat, lite nya appar på telefonen, massa underbara tv kanaler och umgänge med mina fina!


!

Mina finaste.


-

Såg precis en kille på tuben, ca 25 vintrar med gul JL tröja, blå adidasväska, slitna jc brallor och ett tigerbälte. Tänk att nått som va så coolt för ett par år sen kan va så fruktansvärt ocoolt idag! Hahaha wow..


GOODIEBAG


MAKE UP STORE

mäktigt


!

Kass uppdatering från mitt håll.. ursäkta och förlåt.

Hade en toppen helg i tuna med mina favvisar. Nanna hos mormor och morfar i torsdags, myste med familjen i fredags, hängde med Adam och tjejerna i lördags och hade en ordentlig familje-söndag sista dagen hemma. Blev hur som en kanon helg, en välbehövlig helg med mycket mys. Lyckades dock slira iväg så hårt i lördags så min mobil försvann men såfort jag var på benen igen i söndags morse så återfann jag den på Lisas kamouflage-byrå. Tur för mig.
 
Sedan i måndags är jag i huvudstaden igen, vilket känns toppen! Jobbar sent så dagarna känns oändliga men plus i kanten på mindre pengaförbrukning. Alltid bra. Igår fixa jag och ems fripporna, jag kirra en hemmagjord ombre på ems så nu är hon en fining, själv rockar jag min svart/röda färg som vanligt, yeeey. Ikväll ska jag, frau och ems på Make up Stores visning på Anexet. Vår fina fröken Aleks sminkar kvällens modeller och fixar med styling. Ska bli kul och få se lite av hennes jobb!
 
Nu, räkna ner minuterna tills det vankas lunch med frau på 8an!
 
 
 

PÅVÄG HEM

Sitter på tåget tillbaka till Stockholm efter en långhelg i tuna. Laddar upp med en lökens macka och en stor kaffe. Helgens bravader uppdateras senare! Nu, frukost-mode.


LEDIG FREDAG

Vaknade upp hos mormor och morfar imorse, käka en mysig frulle och tog sedan med mig mormor ut i skogen. Vi fick med oss typ 10 liter kantareller hem, det är faktiskt sjukt kul att plocka svamp. Sen har dagen spenderats med familjen, vi har bowlat och tuggat i oss indiskt. Resten av kvällen spenderas med Adam, fina fina lillebror.


EN DOS MED VÄNSKAP


#WORD


ETT 3 ZOO

Håller på att skapa ett 3 zoo med blanddjur. Har knåpat ihop en giraff-ko, en valross-bäver och en typ tuss-kyckling.... Om jag har mycket att göra på jobbet? Mjaaanjaa en del.


SMÄRTA I ÖLMAGEN

Idag har jag en uns med träningsvärk i magen, inte jättemycket men lite känningar. Precis vad jag behöver efter allt för lång tid utan träning. Sista dagen på jobbet innan jag åker mot tuna för långhelg, ska bli sjukt skönt!


TRÄNING OCH BAKISPASTA

Efter jobbet stack jag och frau och träna. Vi fick kramp på ställen jag inte ens visste att man hade muskler på.. Kaos. Rörde mig sen hemåt och slängde ihop lollos och min special, "bakispasta". Var supersmarrigt och till efterrätt serverade jess hallon kesella med mynta och färska hallon!


#MUSTASCH


FISK-MYRRA


HALF WAY

Halva veckan har gått, känns rätt asbra. Jobbar sista dagen imorgon sen vankas det ett par dagar hemma i tuna. Ska nanna hos mormor och morfar imorgon, lääääängtar. Finns inget bättre! Underbara gamlingar, ska bara umgås och njuta av att ha dom nära.


RADIATE LOVE

Just nu vill jag att dagen ska flyga förbi, är lite trött i bollen. Plus att det vankas en mysig kväll, jag och B käka gott och bara umgås. Mr har hittat ett chilensk restaurang på Liljeholmen så ingen är ju gladare än han, ikväll vankas det piroger! Omnomnomn.


VINST

Vi fick med oss en skön vinst igår. Söderstadion hade fyllda läktare och klacken gav mig gåshud var och varannan minut. Det är något speciellt med fotboll, kulturen kring det är helt magisk. Kroppen får ett pirr av glädjerus så fort domaren blåser igång matchen och klacken tar ton, då kan man inte sluta le. Wow..


BAJEN

Ikväll är det hemmamatch på söderstadion och ni hittar mig, b och morgan på södra läktaren!


SÖNDAGSLYX

Ikväll har vi bara käkat gott och pratat av oss ett par timmar. Vi hann även med en skype med Jacke, gubbilubben har tagit sitt pick och pack och flyttat till Jönköping. Vi har nu planerat ett besök i slutet på oktober, kommer bli mys!


LA FAMILJEN

Ikväll ska jag ems och lovis träffas hemma hos lovis och skypea med vår LA familj!! Åhh lyckorus! Jag längtar tillbaka en skvätt varje dag och jag saknar tjejerna hela tiden.


SUNDAY

Sista dagen på jobbhelgen, känns bra! Man känner sig lite duktig när man orkat sig igenom en hel helg på jobbet. Igår var jag och mina babes på Batman. Den var ju helt galet bra! Jag hade bara hört bra grejer om filmen innan jag såg den och gick dit med höga förväntningar, trots det gick jag därifrån hur nöjd som helst. Hade några gåshus-moments och vissa stunder fick man hålla tårarna tillbaka. Bra skit helt enkelt!


BROR

Min fina lillebror är kändisminglarn nr 1. Han levererar alltid sköna bilder, bra jobbat brorsan!


BATMAN

Idag ska jag, B och Ems på bio! Pepp!


-


HOME

Idag vräker regnet ner och jag längtar tillbaka till LA mer än någonsin.. Jag längtar efter mina fina tjejer och hur satans kul vi hade under helgerna i den där underbara staden. Jag saknar det.. Lite extra mycket idag. Young wild and free började precis spelas i högtalarna här på jobbet och jag fick gåshud över hela kroppen. Fick sjuka flash backs till sång och dans i Hollywood, långa nätter och cranberry drinkar... Ångest.


RSS 2.0