NÅGOT JAG SAKNAR


VINE

Jag är såld på nya appen Vine! Fan va kul det är.


FÖRE/EFTER

Fick en fråga igår på krogen om min nya "ego" bild är retuscherad. Svar nej. En effekt är tillagd för att skapa intensitet och lite djup för att den inte ska se så platt ut, samt att jag klippt till kanterna. Men ja avgör själva, nedanför hittar ni original bild samt bilden med effekt. Jag har ju inte gjort mer än att ändra färg typ? Haha


Cause it was you and I, not only I


PÅSK

Påsken har inletts helt ypperligt. Har umgåtts med familj och vänner och bara njutit av att vara ledig.

Idag har vi inlett morgonen med att leta påskägg och käka pannacotta till frulle, perfekt. I eftermiddag kommer lite släkt hit för påskmiddag, även minstingen till kusin. Lilla Alex, träffa honom för första gången igår och ujj va söt han är!! Man smälter.


SOME FAVS


HALV FREDAG

Nuuuu är det nära!!! 7 timmar kvar sen slutar jag. Ska bli så sjukt skönt att komma hem och mysa med familjen och käka massa gott! Hade självklart velat ha med min boy med herrn har ju Alex här så vi får kvalitéts hänga nästa vecka.

Efter jobbet ska jag iaf möta upp Ems och ta tåget till Eskilstuna. Kvällen blir lugn, känner redan nu hur skönt jag kommer sova inatt och då har jag precis gått upp?! Haha.


"It's not my day on the Internet today"

Inga filmer blir rätt ikväll, B får bara hem en massa kraffs. Men jag är nöjd ändå. Åkte förbi systemet efter jobbet och köpte hem lite vin, så Alex bjussa på en supergod kycklingpasta och jag styrde upp ett par glas röda. Funkar fint!


AUSSIE

Ikväll står grabbarna för maten där hemma, Alex nämnde imorse att han skulle slänga ihop någon smarrig kycklingpasta. B lär väl assistera om jag känner honom rätt. Hur som så ingen blir ju gladare än jag att få mat på bordet när man kommer hem från jobbet. Ännu mer nu när jag tuggat tuggummi hela eftermiddagen och är hungrig som en varg!!!!

JOYLICIOUS


GLAD TJEJ


WHY ARE U BEING A DICKHEAD?

Ikväll har jag, frau, ems, bea, B och Alex varit på olearys på fridhemsplan. Vi käka gott, kolla fotboll, drack öl och bara babbla. En till perfekt vardagskväll, känns sjukt bra att faktiskt göra nått och inte bara ligga hemma och trycka.

Måste dela med mig av bilden jag hitta idag, kan inte göra annat att le när jag ser den. Stackars människa.


PANTALONES

Är på g hem från en supermysig kväll på Caliente på Sankt Eriksplan med Malin, Stina och Johanna. Vi käka massa go tapas och skratta högt åt allt underligt vi lyckats med. Har inte skrattat så mycket på länge! Fyra stollar och massa sjuka historier. Perfekt start på veckan.

Nu är jag snart hemma för att hälsa vår australiska gäst välkommen till blackan. B har en kompis här och hälsar på som ska bo hos oss en vecka, ytterligare en Alex för att göra det enkelt. Blir kul!


MONDAY

Måndag morgon. I vanliga fall skulle man släpa fötterna bakom sig och gå och dra med en ångest delux. Men idag är inte en sån dag. Lönen trilla in på kontot imorse, solen strålar, det är kortvecka på jobbet och jag vaknade innan larmet ringde, helt utvilad. Underbar känsla!

Just nu sitter jag på tuben på g till jobbet, håller tummarna för att kön är obefintlig i cafeterian då jag är sådär galet sugen på en kaffe!


EN SNABBIS FRAM OCH TILLBAKA

Gårdagen bjöd på en kanon bra kväll hos Jessica och pinnen. En smarrig middag, god dryck och sommarplanering! Som det ser ut just nu försvinner vi iväg till Spanien ihop i september för en veckas deg i Bs lägenhet i Torrevieja, vore ju inte ett dugg fel. Imorse blev det andra planer än väntat fotbollsdagen som var planerad blev utbytt mot pizza och häng i mammsens soffa. Nu landade vi precis i lägenheten tillbaka i Stockholm och ikväll vankas det förlovning/välkommen hem fest hos Samir och Denice. Lär bli superkul!


TUNA

B och jag rör oss mot tåget, middag hos Jessica och Pinnen står på schemat! Love it.


FRIDAY

Välkomna till världens bästa fredag! Idag trilla lönespecifikationen in, solen lyser och det är närmare helg än någonsin! Kan man vara annat än pepp????
 

BOSSANOVA

Dagen har varit kanon! Lugn och skön och som avslutning var jag på teamaktivitet med världens bästa Bossanova! Lirade bowling som en kung och drog ihop en 250 poängs runda på 2 vändor, smacka iväg golfbollen längst och sköt 4/8 kalkoner på skyttet. Vi körde alltså 3 kamp och mitt lag vann. Like a boss! Vi käka sen en smarrig middag och drack några öl. Tänk va bra dom är mitt gamla team, saknar dom som attans.

Nu sitter jag på tuben påväg hem till min boy. Tänk va glad man kan va!


C.B


SOLERO

Favorit glassen är tillbaka!! Gladaste flickan på jorden.


HÅRDING


100%

Perfekta gaddar, inga hål och en fråga om jag hade haft tandställning, eftersom jag hade så raka tänder. Full pott hos tandläkaren helt enkelt! Skönt. Nu kan jag i lugn och ro åka och sätta mig som sminkmodell åt Johanna. Intensivt schema, men kul!


MUMSBIT


TANDIS

Underbara måndag.... Tänk vad jag inte längtat efter dig. Har haft en supermysig helg. I fredags var vi ute och slira runt och allt resultera i skrattfest på donken vid 4 snåret. I lördags låg B och jag i sängen hela dagen och kolla film, framåt kvällen åkte vi till palmyra för en välförtjänt kebab. Vi stanna en sväng hos Oliver och Fia på söder men vid 9 tiden åkte vi hem och jag lovar att B somna innan 12!

Igår hade B och jag en riktig röjar söndag! Vi drog oss fram till lunch och sen tog vi tag i årets vårstädning. När allt var klart och skinande rent åkte vi hem till Bs pappa för middag och tvätt. Vi blev kvar hela kvällen så när vi väl kom hem var det himmelskt att krypa ned i en nybäddad säng. Underbart.

Idag slutar jag tidigt, får traska hem redan vid 4. Varför undrar ni då? Jo jag ska tandläkaren! Har med mig tandborste och tandkräm till jobbet så jag kan gnugga av gaddarna innan jag drar från jobbet. Hehehehe måste imponera med mina majestätiska gaddar för min nya tandläkare Lotta!


ALDRIG VARIT SNYGGARE


PALMYRA

Igår käka vi ett gäng och käka på Palmyra i Årsta, så jävla gott!


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDENS BÄSTA DAG,

Det är fredag och solen skiner! ikväll vankas det bra häng med bra vänner och jag är glad i hjärtat!


THURSDAY

Hade en mysig kväll igår med Ems och B, vi kolla fotboll, mästerkocken och kladda med ansiktsmasker. Idag har varit okej, morgonen var hemsk då allt bara var emot mig. Men nu börjar det ändå ordna upp sig! Fredag imorgon, aspepp!!


50


NY PÅVE.


ÄLVPRINSEN

Står och sjunger högt i kör med tummelisa och älvprinsen medan jag lagar mat! Ikväll vankas det torsk i blackan och Ems är påväg hit för mys. Blir perfekt!


Hehehehehe


GRATTIS ÄLSKLING


hehehehe

Får upp den här bilden på instagram och kommer på mig själv att sitta och överväga för och nackdelar mellan Big och Aidan. Snacka om att torsk på ett påhittat liv. Jag ÄLSKAR satc!


PÄRLOR

Åkte hem till Sandra efter jobbet och hade lite girls night med henne och Lollo, skönt att få träffas och babbla lite. På fredag är det dags igen men med vin inblandat! Nu är jag iaf på g hem, ska kramas med min boy och kolla senaste avsnittet av walking dead! Bra jävla kväll. Det är ju trots allt måndag!


CRAZY - NÔZE REMIX

 
 
 
Sitter och lyssnar igenom Ems LA lista på spotify och får helt underbart härliga känslor i kroppen! Får flashbacks till burritobussen påväg till skolan. Snart är jag där igen. Hur kan en plats få mig att känna såhär? blir galen.
 
 
 

THE MASK

I lördags när jag var hos A2 så testade vi mina nya ansiktsmasker som jag har beställt hem. Det är den där masken "acne killer" som cirkulerar överallt på nätet som alla påstår är så bra. Värt att prova tänkte jag och klicka hem den förra veckan. Mitt utlåtande blir detta: den funkar absolut och jag tror definitivt att den gör det den ska! Men jag grät som ett barn när den skulle av, AJ FA-AN!!! Helt otroligt va ont det gjorde att få bort den. Även mor min testa den sen när jag kom hem och tro det eller ej men även hon grät som ett litet barn när den skulle av!! Hahahaha


WEEKEND HUNTER

999 med Kent inleder min morgon. Solen lyser medan kylan biter i kinderna. Det är lureri-väder! Man tror att det ska vara vårigt och härligt ute, men icke. Nu får det gärna bli ändring, värmen är välkommen och den riktiga våren borde dyka upp på studs!

Helgen har iaf varit kanon! Firade jojje och niklas födelsedagar, invigt min fluga, varit på middag hos brandells, käka söndags-middag hos mormor och morfar, minglat runt bland alla vänner på håpes samt haft en mysdag med A2! Perfekt helg.


INNAN JAG KÄNDE DIG

 
 
 
Sitter på jobbet, det är hyggligt lugnt och allt flyter på fint. Känns superskönt att få lite nytt att göra och att få börja "använda" hjärnan på nytt. Skönt att få lite omväxlig liksom. Har Melissa Horn spelandes i lurarna och verkligen myser igenom dagen. Den damen för övrigt väcker sådär massa minnen sen förut, enligt mig är hon mys blandat med depp men ändå härlig. Lite samma lika med Maggio, Winnerbäck, Snook och Håkan. Är ni med på tänket?
 
 
 

SPRING

Gick och köpte mig lite grönt här om dagen som pryder vardagsrumsfönstret. Blir så mysig med blommor, pirr i magen och vårkänslor.


TEATERSPORT

Efter jobbet igår mötte B och jag upp Fia, Oliver och Albin. Vi käka gott och gick ner till gamla stan och kolla på teatersport och drack lite öl.

Och för er som undrar vad teatersport är så var det 3 lag som tävlade i olika utmaningar som baserades på att man spelade teater. Var riktigt kul faktiskt. B och jag kom ändå hem rätt skapligt och somnade in till några avsnitt av Bear Grylls. Han är helt otrolig i sina överlevnadsuppdrag. Sick!


DÖDENS DÖD

hur gulligt får det bli?!


ALEXANDER

jag vet att du läser min blogg fining, så vipps så får du lite kärlek här.


!


SUNNY

Blå himmel, strålande sol, glada miner och trevliga kunder! Halva veckan har gått och det är snart helg, underbart. Ikväll ska jag och B hem till våra kompanjoner på söder för lite kvalitétshäng.


WALKING DEAD

Sitter på tuben påväg hem från ett dödspass på gymmet. Asskönt. Låren och magen fick smaka på sitt idag, lär inte kunna gå imorgon. Har precis avverkat dagens samtal med mamma och mormor och nu ska jag hem och kramas med min man. Kakas ädelostpasta står på kvällens meny och senaste avsnittet av walking dead. Perfekt kväll.


3BUS

Var första dagen på nya jobbet igår. Allt gick som smort, det här kommer bli super bra. Har dock lite separationsångest från Bossa så var nere där och bara hängde säkert 3-4 ggr under dagen. Men nya teamet är toppen och jag trivs.

Efter jobbet släpa jag iväg med min väska till gymmet, hade planerat ett killer pass! Meeeeen när jag står där halvt ombytt upptäcker jag att jag glömt min toffs på jobbet. Arg som ett bi gick jag därifrån, utan att träna. (Alla tjejer vet att det är det värsta som finns att träna med utsläppt hår). Åkte hem och laga mat och myste med Ems och B. Vi kolla på galopperande detektiven och hade skrattfest. Underbart!


GLAD I HJÄRTAT


-


INTE SOM ALLA ANDRA

Såhär snygg va jag igår.. Ansiktsmask, lila hårfärg och hello titty tisha. Bättre dagar har man ju haft.


HELGEN

Har haft lugna dagar i helgen, minus i fredags. I fredags var vi på 3pub på jobbet och sen drog vi iväg på en aw. Ett flertal pinacolada senare stappla vi in på Marie leavau där vi drack mango django resten av kvällen.

I lördags mötte jag upp Linnis på söder. Vi tog en lång fika och fynda lite på second hand! Vi drog vidare till Kista galleria och tappa tiden helt. Kom inte hem fören vid 9 tiden igår kväll.

Idag åkte jag och B ner på stan, han drog vidare ganska direkt och jag drev runt själv ett par timmar. Inte något mig emot. Kan tycka att det är rätt okej att ha min egna tid. Hittade ett nytt favorit sushi ställe och fick med mig lite fint hem så jag är nöjd. När allt stängde hoppa jag på tuben och åkte hem till Johanna. Tacos stod på menyn och så passa jag på att snygga till utväxten. Har köpt en asball färg som jag ska lägga i senare i veckan, men tills vidare får jag nöja mig med att min ljusa kant försvann.

Nu ska jag hem och slänga mig i sängen, kolla på nån film och försöka sova. Imorgon är första dagen på nya tjänsten och jag är redan stressad över vad jag ska ha på mig.... Girly girly!


PIK


FRIDAY I'M INLOVE


LAST DAY

Är inne på min sista dag i Bossanova, känns lite vemodigt. Men ändå bra. Ska avsluta med en lunch på Stråket, bjussa teamet på tårta, gå på 3pub och avsluta kvällen ute på Stockholmsgator! Kommer bli perfekt.


RSS 2.0