NYTVÄTTAT

Igår var Johanna, Kim och Maria över och vi styrde upp en magisk middag med falafel och pitabröd. Fick även hem min nya tvättmaskin, glädjen! Ikväll ska jag ha tvättkväll och sova i nytvättade sängkläder. Längtar redan. 



MOJITOS & TAPAS

Igår var jag o mina fina företagsbrudar och käka på Caliente efter jobbet. Mojitos, tapas och trevliga damer är det bästa som finns. 

VÅFFELDAGEN

Igår kom Bea över till mig och Ems och vi gjorde en variant av våfflor, dundersmarrigt! Vill ha våffeldagen minst en gång i månaden. 

-




BE THE GIRL A MAN NEEDS




M&M

Jag saknar dig alla dagar i veckan.

LILLEBROR


Min mini! 

GÅRDAGENS




ARBETSKVINNAN

För en vecka sedan gjorde jag min första dag på min nya tjänst på 3Företag. Titulerar mig nu mera som Projektledare, vilket känns sjukt spännande! Flänger runt på kontoret rakare i ryggen är någonsin, för visst känns det bra. Det känns kanon att få chansen att få visa vad jag går för och att företaget väljer att satsa på just mig. Det närmsta halvåret kommer va fyllt med jobb, ska bli skitkul! 

SERVICE ACADEMY 2014




Lördagen bjöd på en mycket bra kväll på Berns, med mina underbara kollegor. Tack för en fantastiskt rolig kväll! 

SHOPPING HJÄRTAT RÄKNAR NER




LITE NYTT


Puss på livet som behandlar mig mycket väl just nu. Nytt jobb, härliga resor och en massa asbra planer för 2014!

SUNNY SATURDAY

Hemma över helgen! Spenderar min lediga tid med mormor och mor denna underbara vårdag. Tar kort på mig själv i  baksätet på bilen och klurar på vad kvällen har att erbjuda. 

!

Nu mina damer och herrar händer det grejer! Blir lite nytt och fräscht tills i vår kan jag lova, vad får ni snart veta. Stockholm levererade lite smygvår idag och jag har haft Håkan i lurarna hela dagen. 

Jag är glad, lycklig och jävligt pepp på 2014! 

IKKI

 
Igår käkade Jessica och jag en urmysig middag på Ikki. Samtalen gled iväg åt alla luddiga håll och hade en riktig skrattfest! Guuuud vilken underbar människa hon är min fina Jessica! 

ÅRETS FÖRETAGARE



Jag bugar och bockar, tack 3Företag för en fin utmärkelse! 

HELGEN


Ny hårfärg.
Avicii med familjen.
Drake med tjejerna.
Söndagsmys med LA-familjen. 


RSS 2.0