"You've been acting awful tough lately Smoking a lot of cigarettes lately"

But inside, you're just a little baby
It's okay to say you've got a weak spot
You don't always have to be on top
Better to be hated than love, love, loved for what you're not




'Åh, nått stort på gång'

Sådärja, sitter nyduschad i soffan och luktar gott! Lite make-up och ett par byxor ska på sen är jag klar för start. Kvällen ska spenderas med Piffen och några glas vin på Håpes. Vad tror ni om duon, kan det bli bättre?

granny and me

Nu blev det många inlägg på samma gång men strunt samma, bättre det än inga alls. Sov hos mormor och morfar i natt, tok däcka vid 23 och sov som en stock hela natten. underbaaart. Imorse var vi uppe hyggligt tidigt och käka frulle innan vi stack ut i skogen på kantarelljakt! Mormor och jag har vårat hemliga ställe där vi alltid hittar kantareller, men idag var det extremt!! Vi hittade närmare 5 kg av dom små goda gula svamparna! 

Det är verkligen hur mysigt som helst att skutta runt i skogen tillsammans med mormor och det är hur kul som helst när man hittar små plättar som är helt gula av svamp! Haha svampplockarmandis smyger sig fram här.
PUSS




sthlm med tjejerna

bjuder på bilder från kvällen istället för ett detaljerat inlägg, alla vet ju ändå att man bara kollar på bilderna ;)
Hade dock bara bilder från första delen av kvällen, inväntar bilder från dom andra brudarna!

VÄRLDENS BÄSTA BOSSA NOVA!


Ni ska veta att jag saknar er allihopa!

hi hun

I don't know where I'm goin'
But I know where I've been - come on, live your dream

sthlm

Vilken jävla bra kväll det blev igår!! Stockholm kan aldrig misslyckas. Vi började kvällen hos Ida i hennes nya lägenhet med vin och möbelmontering. Efter det tog vi färjan ut till fjäderholmarna för en smarrig middag och vin på klipporna. Färjan körde sedan hem oss igen och vi drack några snabba glas hos Ida innan vi gick ut. Länge och mer detaljerat inlägg kommer imorgon, för nu ska jag ut till mormor och morfar! Imorgon bitti ska vi ut och leta kantareller på hemlig plats.

puss

girls,


cast//

Idag blev jag väckt av att mormor ringde på hemtelefonen, efter 15 signaler la hon äntligen på. Dock var jag redan halvvägs upp för trappen i det läget så jag ringde upp direkt.. Det enda hon undrade var om jag ville komma ut och äta lunch.. åhh, 08.37, 15 signaler, en mindre skön väckning för att ändå säga att jag inte ens kan åka ut dit o äta. Mindre bra start på dagen.

Blev i alla fall på bra humör så fort jag tittade ut genom fönstret, vilket väder!! Prefekt för oss brudar som ska upp till Stockholm och Fjäderholmarna idag. Bra tajming! Vi ska upp och bara ha det bra, dricka vin och ha kul! Så nu ska jag kasta mig in i duschen, packa ihop en väska och sedan åka ner på stan och käka en smarrig lunch med Ems och A2. Loviiiiis var har du tagit vägen?? Vi är inte kompletta. Sen rör jag och Ems oss vidare upp mot huvudstaden tillsammans med Ida och Addi! love it.




intresserad?

Tänkte kolla om någon av er alla som ändå kikar in här är sugen på min fina balklänning? kommentera inlägget isåfall eller skicka ett mail så fixar vi det!


Om ni vill ha fler bilder så säg till.
Klänningen är i strl XS och är insydd men det går att lägga den ut igen.
Köpte klänningen för 1800:- och säljer den till högst erbjudande.
Mail: [email protected]

PUSS

nu är det.....

Maten blev smarrig, vi tugga i oss en godare pasta och en halv vattenmelon. Nu åkte John precis hem och vi byter ut honom mot A2, hon skuttar upp för trappen i just detta nu hungrig och peppad inför semester!

Allsången ikväll får ett fett + i kanten, bra tisdags underhållning med Hoffmaestro!




regn

Nu kom jag nyss hem, mormor åkte precis och båda två var lite glada efter att ha varit och gosat lite med småtjejerna. Det känns lite tråkigt att dom små söta varelserna nästan ska ha hunnit bli närmare 2 när jag kommer hem från L.A. åhhh jag måste krama mer!!

Jag har lyckats locka hit två fina vänner på lite käk, John och Ems är påväg hit i regnet. Båda två nappa när jag lockade med middag, pestopasta med parmaskinka! namnam





20 days left

Yes ni läste rubriken helt rätt! Idag är det exakt 20 dagar kvar, imorgon är vi nere på 10tal i nedräkningen. Känslan som finns i kroppen just nu är bland det märkligaste jag varit med om, blandningen mellan glädje och ångest. Paniken över att inte hinna träffa alla tillräckligt mycket och att börja sakna dom när jag väl är där.. MEN det kommer inte vara några problem, egentligen åker jag dit jag absolut vill mest. Jag gör något och jag förverkligar drömmar. Jag har några utav mina allra finaste tjejer med mig och min pojkvän som redan väntar på mig på andra sidan Atlanten. Hur kan jag ens oroa mig? 


Nu ska jag in i duschen sedan ut till Hällby med mormor och klämma på mina fina små tjejer Nora och Matilda. Kanske lite på Karin och Camilla också bara för att dom också är där.... haha. 



-

Swiiisch!! uppe med tuppen. Ska ta på mig lite kläder och sen åka och hämta hem mormor och morfar från Katrineholm. Efter det blir det stan ihop med Addi och Ems, banken ska besökas och en fika skall förtäras. 

puss!



§


jag är hos dig igen'

Sista Harry Potter filmen var faktiskt riktigt bra, rekommenderas.

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Lars Winnerbäck, skulle pratat med R men det går inte.. Jag blir trött på skiten, jävla distans. Viber och Skype kan ta sig. I alla fall mellan Skogstorp-Hollywood, det går inte. Ska bli skönt att komma dit, hålla om honom och få visa att jag faktiskt fortfarande är hans.

22 dagar 7 timmar 31 min




weekend's history

Helgen börjar lida mot sitt slut, en mycket bra sådan. Länge sedan jag hade en så bra helg.
Fredagen spenderades först med Addi, Ems, Lalle och Matte på Åbryggan. Där de 99 stackars räkorna slukades av 3 sugna tjejer, killarna grillade och vi alla drack en godare dryck. Efter några fina timmar i solen ihop med live musik och mitt fina sällskap begav vi oss till Stina, max 30 min men vi var där. Vi rörde oss istället hem till Pontus och gjorde IFK killarna sällskap, trevligt. Vidare från Pontus ut på Le Grand. Riktigt bra kväll med bra människor, trots att musiken var som den var. Matte tog i från tårna när Roger Pontares låtar spelades på högsta volym! Jag och brudarna hamnade på efterpärla hos Mulle och vid 4 tiden var det dags för hemgång.


Lördagen startade tidigt, jag blev väckt av att Robban ringde kvart i 8 och ylade om tvspel och öl. Du är fin du :) Väckt blev jag i alla fall och jag packa ihop mina grejer och åkte ut till mormor och morfar. Fixade lite grejs under dagen och sen åkte jag och adam på kusinträff i Sundbyholm. A2 hämta oss vid 9 och vi åkte hem till Jossan för att förtära några drinkar tillsammans med brudarna. Vi gick ut och härja lite och jag slutade hemma i Jossans säng.


Nu blev det ett såntdär långt och halv torrt inlägg igen, ajaj. Jag skulle ju sluta med dom? Ska byta om nu och sen åka och plocka upp Ems och A2, Harry Potter är kvällens planer! puss.

pensionärs jakt.

Har återigen stängt av verkligheten i några dagar för att spendera lite tid hos mormor och morfar. Jag älskar det.
Idag var jag mormor, morfar och Adam nere på stan, klippning och skoköp stod på attgöralistan. Efter att ha lyckats tappa bort pensionärerna två gånger kunde vi åka hem. Nu sitter ems och jag och dundrar heytell till tusen och planerar kvällen. Vi kommer inleda kvällen med Lalle och Addi på Åbryggan för att sedan röra oss vidare till ?. Jaa vi får se, blir ändå relativt lugnt. Snäll som man är har jag lovat pensionärerna skjuts till K-holm imorgon förmiddag. Nu ska jag slänga på mig lite kläder och slänga upp håret i en toffs, duscha hinns inte.
Vad tycker ni om min nya profilbild på facebook föresten? Kunde inte låta bli.

boyfriend






jag älskar dig


röda faran dog men vi kom hem,

Bajamajor, kryp, tält, alkohol, musik och människor. Hultsfred är över och jag är utmattad.










Tack allihopa!

imorgon drar vi,


36 dagar kvar


last night

Gårdagen spenderades med Ems och A2. Vi degade vid poolen och gjorde ingenting, riktigt skönt. På kvällen firade vi Ems och Frida hemma på Ripvägen, 15 glada brudar, smarrig mat och vin! Kvällen avslutades hos Linkan med ännu mera vin, sen taska jag, martin och ems hem till mig och sov. Lyckad kväll!











sammanfattning

Förlåt för dålig uppdatering, har haft "semester" från verkligheten i några dagar. Åkte ut till mormor och morfar i tisdags efter fotbollsträningen och kom hem igår kväll. 3 dagar utan täckning på mobilen, inget internet, omringad av massa mat och pensionärer. Helt enkelt, hur bra som helst! Jag älskar att vara med min mormor och morfar, ingen stress och man bara sitter och myspratar och äter gott. Mina två finaste vänner.


Fotbollsträningen föresten gick okej, dog iochförsig efter första uppvärmningsvarvet.. Men det var riktigt kul! Jag saknar att vara i bra form och vara ute på planen.


Imorse klev jag och min mor upp supertidigt och bilen rullade hemifrån vid 5.00, upp mot amerikanska ambassaden. Kom fram 06.30 och stod där utanför likt ett fån.. Lite för tidig och alldeles för trött. Lyckades till och med bli åksjuk på vägen upp, mindre kul. Men vid 8 fick jag kliva in, FÖRST in såklar och därmed först ut vid 9. Skönt att det gick relativt snabbt, vi tog en snabb sväng förbi hålet och plockade med oss dom sista grejerna så vi var hemma igen vid 11. Jag la mig på madrassen i poolen och sov en stund, döds trött. På eftermiddagen åkte jag in till stan och fira Sussi en snabbis, sen mötte jag upp Mallan när hon slutade jobba. Vi köpte med oss sushi och åkte hem till mig och dega vid poolen. Mysig kväll med pullan! Snäll som jag är skjutsa jag hem fröken och plockade upp familjen vid tågstation. Hann till och med, med en timmes samtal med min pojkvän.

På tal om honom så är jag fruktansvärt avundsjuk på hans liv just nu.. När han berättar om L.A, hur fint Santa Monica är, alla människor och hur bra allt är så blir jag bara mer taggad på att åka! Idag är det 37 dagar kvar innan planet lyfter och jag går och varvar mellan ångesten att lämna mormor och morfar, familjen och tjejerna och lyckan över att komma iväg. Jag blir knäpp, ena stunden grinar jag och andra stunden skuttar jag av lycka! Konstigt. Hur som så saknar jag den där killen på andra sidan Atlanten, han som alltid får mig att må bra och som jag vill bli gammal och skrynklig med.


Blev ett långt inlägg, ber om ursäkt igen. Ska försöka korta ner dom och göra dom till fler istället! Vi hörs när jag vaknar, PUSS.






Grattis till två favoriter

Två av mina favvisar fyller 20 år idag!
Louise Öwall och Oskar Berggren



20.11.98

Gårdagen spenderades med några av brudarna nere på stan, presenterna till helgen inhandlades. Sjukt svårt, men tror vi fick ihop det rätt bra. Åkte snålskjuts med mamma hem från stan och började trixa med alla sakerna i mitt rum. Just nu har jag två rum i ett och alldeles för lite plats, en enda stor röra. Man blir ju semistressad av att ha så mycket saker på en och samma plats! Får fortsätta fixa med det idag. Åkte hem till Ems en stund också, käka stickig rabarberkräm och färga hennes hår. Känns på ett sätt skönt att vara hemma igen, att kunna hänga med någon av tjejerna när man vill med bara en 5 minuters resa bort istället för tunnelbana-tåg-buss. När jag kom hem fortsatte jag plocka i mitt rum och hittade min "saker som aldrig får slängas"-låda. Hur kul som helst, grät-skratta-grät-skratta! I den låg min första "mina vänner"-bok, först av alla hade Mathilda Sandberg skrivit in eftersom jag fick den av henne i 7års present. SNUPPIGT. Sen var det tydligen min egen tur att skriva, kan inte sluta le åt min stavning.

Person jag skulle vilja träffa: qunen (Kan det vara kungen?)
Det viktigaste hos en vän: ärlig och snel
Världens bästa uppfinning: Tabosten
Om tio år hoppas jag att: För Låvad (Jag visste vad jag ville)

Dagens datum: 20/11 -98

Men nu har jag precis tuggat i mig några skivor vattenmelon och sitter och smuttar på en kopp kaffe, samtidigt som jag svarar fel på A2s teorifrågor. Känns bra! Ska slänga på mig kläder och hoppa upp på cykeln, måste in till stan för en drop in på skatteverket och banken.

18.30 fotbollsträning.. Var är mina benskydd och dojjor?




första dagen

Nu är det den där måndagen jag pratade om. Jag sov till halv 12, sitter i soffan och kollar på The Tyra Banks show, har redan bråkat med Adam och nu måste jag tvinga mig själv in i duschen. Haha, så fort det blir bra väder så ska jag ta vara på dagarna.


Helgen var kanon, i fredags var tjejerna hemma hos mig i Stockholm och vi fixade en riktigt skön kväll. Lyckat!  Bilder kommer såfort jag har trixat in bilderna på datorn. Resten av helgen blev lugn, lördagen spenderades på stan, vi käka gott och shoppa en del. Sen var det dags för hemfärd, min tid i mitt fina hål var över och jag packades ihop och städade ur och lämnade över nyckel till Hanna. Så nu är jag tillbaka i Eskilstuna i ca 1 månad innan flytten till L.A!! Söndagen var mysig, hela familjen var nere och kollade på Eskilstuna cupen på Orrliden. Bra matcher och Adam blev utsedd till matchenslirare, bra jobbat lillebror!


Nu ska jag hoppa in i duschen och röra mig ner mot stan för att möta upp Addi. Resten av dagen ligger oplanerad. Kan dock vara värt att nämna att jag imorgon gör debut på planen, min första fotbollsträning på 3-4 år. Om allt funkar och jag känner att jag kan, så spelar jag min första match på över 5 år den 8 augusti. Hur ska jag orka?



första gången.

say...

Kvällen är planerad! Tjejerna kommer upp till mig efter jobbet, dom till och med typ väntar utanför min dörr när jag kommer hem. Vi möts av två peppade brudar nere i hålet, Lollo och Lurre droppar in och driker vin. Rör oss vidare hem till Joel i gamla stan och fortsätter färden ner mot sture. Ha, jag tjingar en cheesburgare inatt!



last day

Jag är snart halvvägs in på min sista dag, Ludde och jag har nog aldrig tagit det så lugnt som idag. Hur bra som helst!


Ikväll kommer Cali-brudarna upp till mig, har bjudit in lite folk till hålet så ikväll ska rosén flöda och rumporna skakas.... eller ja, jag kanske inte ska överdriva. Vi ska dricka vin och bli odrägliga! Tror att kvällen kommer bli kanon! Imorgon ska vi vakna sent, strosa runt på stan och ha en riktig tjejdag. Imorgon kväll ska jag möta upp Piffen och förlänga tjejdagen med lite vin ihop med henne. Mysigt!


Måste fortsätta jobba, 1 timme kvar till avslutningslunch på Stråket hos Lokk Tong. Haha :') jag älskar hans namn.



RSS 2.0