MARTIN KEY


FREDAGSMYS

En bästa vän, sushi och en kille som vet hur man gör för att göra en glad.


NEW NAILS

Min nageltjej Linda fixa till mina naglar här om dagen. Superskönt med korta, naturliga naglar.


BLAHA

Det blev inte så mycket skoj idag. Inget bra med höga förväntningar.

Smälter dagens blaha med tjejmys.


BOMULLSTUSS

Spenderade kvällen hos min fina Johanna! Vi käka tacos, babbla non stop, kolla idol och Hollywood fruar. Två av mina favorit program för övrigt! Vi garva högt åt Hollywood fruar, wow det är underbart! Mysig kväll iaf, mera sånt här.


SKULL


NU NI

Nu ni nu händer det grejer! Eller inte. Vi får se vad som sker.


HOMEGIRL

Saknar tjejerna. Saknar att fika på waynes hela eftermiddagarna. Saknar allt skvaller om små saker. I miss my homegirls.


SHUFFLE

Fick skjuts upp till huvudstaden imorse. Gaba och Sussi plocka upp mig hemma vid 6 och nu är jag snart hemma i Blackan. Skönt. Pluggade i hörlurarna och satte på shuffle på myslistan, kan nog vara det bästa sättet att lyssna på musik. Man blir glad varje gång en ny låt kommer upp.


ÄPPELMOS

Hela helgen har jag spenderat dagarna hos mormor och morfar. I lördags var mormor och jag ute i skogen och plockade kantareller och igår gjorde morfar mormor och jag äppelmos. Älskar pensionärshänget! Har utan tvekan världens bästa morföräldrar.


SOFFAN

Införskaffade ett par nya brallor i helgen. 50 pix fick jag ge! Nöjd tjej.


UPP OCH NER OCH BAK OCH FRAM

Ibland kan jag få en känslan av att jag inte är nöjd. Oavsett hur bra allt egentligen är. Jag är otålig på nått vis. Vill ha mer än vad jag får. Och vill alltid ha det som inte är mitt. Varför är det så? Är jag en kräsen och snorkig person? Svårt att säga. Finns det alltid roligare, bättre, ballare grejer än det man har? Känns som så. Irriterande är det i alla fall. - var nöjd kvinna!


ON MY WAY HOME


TROUBLE


EN LURING

Slog på stort och lurade några av mina kära bekanta att jag hade kapat håret. Men det hade jag ju inte... egentligen är jag bara knäpp och har dålig humor.


SATC

Jag har börjat jobba igen. Semestern är slut. Lika så mina pengar. Nu är det låååånga dagar fram till lön. Jag blev glad när jag såg att 25e var på en söndag. Pengar på fredag, tänkte jag. Tji tji, inga pengar då. Lönen betalas tydligen ut på måndag där jag jobbar. Suck.

Jag muntrar upp mig med SATC.


SEMESTER

Har intagit semester mode delux. Njuter av att sova länge och göra precis det jag känner för! Här om dagen umgicks jag Linnis Johan och B en hel dag, det sluta till och med, med att jag och B sov kvar hos värdparet och att en box rödtjut var tvärslut!

Igår kom gaba hem till oss efter jobbet och vi åkte och handla, laga lite smarrig mat, käka jättemelon och kolla film.

Idag kom mammsen och Adam upp och myste. Vi käka gott och strosa runt på stan hela dagen! Heeeelt perfekt.

Semester är väl ändå det bästa som finns?!


WAY OUT WEST

Inledde gårdagen med incheckning på hotellet, uthämtning av festivalbanden och en helkväll på Liseberg! Idag drar Way out west igång och vi har precis varit och köpt regnponchos då vädret är lite svajigt!


ANCHOR


HUBBA BUBBA

Som barn på nytt!


HILDAS GITARR

Idag är sista dagen på jobbet innan semestern! Går knappt att beskriva hur skönt det ska bli.. Det vankas i alla fall sushi hemma hos Ollie och Fia efter jobbet så vi inleder semestern på bästa möjliga vis!

Igår efter jobbet åkte vi till hornstull och kolla på ett par killkompisar till B som hade spelning på Lasse i parken. "Hildas gitarr" kallar sig grabbarna och satan va duktiga dom var!! Hela publiken var i gung och unga som gamla var uppe och dansa och flängde runt! Skit kul verkligen. Perfekt kväll dagen innan semestern.


MINI

 

OVÄDER PÅ EN ONSDAG

Himlen öppnade sig ikväll! Regnet öste ned och blixtrarna lyste upp himlen och åskan dånade. Lite små läbbigt men ändå så ballt!


RSS 2.0