INGA PROBLEM


FAV

Spenderade hela dagen i mormor och morfars trädgård, samtidigt som mormor servera massa gott non stop. Älskar att vara hos mormor och morfar, favorit platsen nr 1! På eftermiddagen plocka mammsen upp mig och vi åkte ut till Karin och Matte, båda mina två små favorit tjejer Nora och Matilda var där. Läskigt att se hur stora dom blivit undertiden man varit borta.. Nu springer dom runt själva och babblar för fullt, ursöta! Sen bar det av hemåt, hela familjen + Ems käka och kolla fotbollen. Grym match av Italien!! wow, dom är helt klart värda vinsten. Inget snack. Spelar dom som dom gjorde idag så vinner dom allt. 

Nu ska min säng få sluka mig. Imorgon ska Adam och jag ha en heldag på stan ihop, American Pizzas buffé ska få mätta våra magar och sen väntas det poolhäng. 

2012-06-28

Fullspäckad dag med massa mys. Om ett tag rullar snart min kära moster förbi och tar med mig ut till mormor och morfar. Där blir det häng hela dagen och bara en massa gos med de gamla. Senare skall min fina kusin med avkomma besökas, lilla söta Nora ska bli ballaste ungen i lekhagen med sina pjux som jag köpt med hem från L.A!  Sen blir det fotboll med Ems, Tyskland vinner ikväll. Italien kommer inte ha en chans. 

Någon som förövrigt vet när den där äckliga lilla blogg-appen ska börja fungera igen?! Det här börjar bli irriterande. 

-


STOCKHOLM

Hemma! Har haft toppen dagar i huvudstaden, nu är jag mer pepp på sommar än någonsin. Mys, mina fina tjejer, Grönan, Labyrint, Bauer, öl, massa smarrig mat och skönt häng. 



EMELIE BRANDELL

Grattis grattis grattis grattis älskling! Idag fyller min bästaste vän år, blir typ första gången på 10 år jag inte är och grattar så känns ju lite tjabbigt men efter 1 år i samma säng tror jag hon klarar sig.. haha. Grattis igen<3
Jag älskar dig!

Jun. 25, 2012

Regnet öser ned.. Tänk, jag sover så nedrans skönt när regnet smattrar mot fönstret. Nu är jag iallafall vaken efter typ 10 snoozningar, om en timme rullar bilen in mot stan och efter 12 beger jag mig till Stockholm. Pepp tjej!

Bloggappen funkar ej, så blir förmodligen noll uppdatering kommande dagarna. Tror jag kommer hem på onsdag, men hmm.. jaa jag är inte säker. Ha en fin start på veckan iallafall! Vi hörs.

SÖNDAGSMYS

Har spenderat heeeela dagen med Ems. Folk undrar ofta hur vi två inte tröttnar på varandra men, jaaa... det blir väl så liksom. Vi sitter ihop, my bff liksom. Hon började med att panik ringa som värsta psyket imorse ända fram tills att jag vakna (12.30).... Vi gjorde oss klara och tog mammas brumbrum ner till stan. Mötte upp Ånis och Ciric för en längre lunch/fika med massa babbel, myssöndag. När herrarna drog sig hemåt slog vi oss ner med lite andra vänner och förlängde fikan ytterligare. Framåt kvällen åkte vi hem till Gaba och tugga i oss en mycket smarrig middag och kollade England-Italien. Sicken match?! wow, älskar när det blir straffar. Kan det bli mer spännande än så?! Och enligt mig vann helt rätt lag, Italien var snäppet vassare hela matchen. 

Nu kom jag precis hem, dega ner mig i sängen och väntar egentligen på att få vakna. Imorgon pallrar jag mig upp till vår fina huvudstad och hänga med mina favvisar! myyyysigt

TUTTEN ÖWALL

Mysbubblar och lugnar nerverna med min underbara Lollo, tänk sicken vis vän jag har!

EN ONSDAGSNATT


12.06.23

Kvällen igår var nedrans trevlig, lagom fart och mysigt folk. Tack allihopa! Natten avslutades med långt babbel med Sassa i hennes nedsläckta lägenhet. Vi bubbla på tills vi båda somna i varsitt hörn, älskade fina Sassi. 

Vaknade imorse och mådde oförskämt bra, plockades upp av mor och åkte hem för att inleda dagen med middag tillsammans med mina älskade pensionärer! Mormor, farmor och mormors syrra hänka, morfar stackarn är förkyld och låter något liknade Bengt Magnusson (typ mörkaste rösten) så honom lämna vi hemma. Nu däremot ska jag snart skjutsa hem mina fina och sen styra upp kvällen. Det är fotboll ikväll och matchen får ju inte missas, får se vart jag hamnar. Just nu känns öl rätt avlägset, meeeeeeen - det är ju gott..

Så fort jag får en stund över eller att appen börjar funka igen ska jag ta och lägga in lite bilder, har en hel hög fina pic's att bjuda på! 

URSÄKTA OCH FÖRLÅT

Ber om ursäkt för kass uppdatering samt få bilder. Blogg-appen funkar inte så tiden räcker inte riktigt till!

BARRE

Grattis på födelsedagen babe! 

MIDSOMMAR

Glad midsommar allihopa!! Jag startar dagen med en midsommarlunch hos några familjevänner och sammanstrålar sen med tjejerna senare ikväll. För en gång skull tror jag faktiskt att vädret kan vara på vår sida idag, håller tummar och tår att vi slipper regn! Ha en bra dag.

!

Jag hade skrivit ett långt inlägg om hur dåligt jag mådde imorse och hur kul jag hade igår kväll.. men det försvann! irriterade. Hade hur som väldans trevligt och tack alla fina som var med!

Dagen idag har bestått av konstant huvudvärk och familje-mys! 

FLICKRUMMET & JAG

Kom ner och satte mig på kanten av min säng nere i mitt rum hos mamma... Vi matchar inte längre, vi har liksom gått skilda vägar. Plockade ned lite bilder och la dom i "saker som ska sparas"-lådan under sängen, kolla igenom min garderob och bara satt och kolla runt på rummet.

Det är dags att verkligen ta tag i allt nu och börja på lite nytt. Jag vet var jag vill och med vilka jag vill spendera mina lediga stunder med. Nu är det bara dags att styra upp allt! Första dagen med allt nytt börjar imorgon, såå godnatt.


-


LA-BERLIN-STOCKHOLM

Planet till stockholm lyfter om 30 min, är på svensk mark igen om drygt 1.5 timme! På hemvägen ska vi förbi hos mormor och morfar. Dom har bjudit in till middag samt fotbolls-kväll! Fy satan vad jag längtar efter att få krama om dom!!!!


ON OUR WAY

Sitter på Berlins flygplats, har precis tuggat i mig två smarriga mackor och nu väntar vi bara av tiden fram tills nästa flyg.. 2 timmar kvar nu. NU VILL JAG HEM. orkar inte sitta och fördriva tid med världens sämsta internet på typ världens fattigaste flygplats.

Sov hela första delen på resan, ändå rätt skön att jag har den förmågan att kunna somna precis vart som helst och hur som helst. Men nu nästa del av flygningen ska jag hålla mig vaken, bara för att försöka börja ställa om mig. Måste kunna sova inatt när vi kommer hem. Bläää låt den här skiten bara vara över så jag kan få komma hem och kramas med mina fina.

G'NIGHT

Mina ögon svider och kroppen är helt slut. Klockan är 02.05 och jag pinar mig verkligen för att hålla mig vaken! Tänkte göra mig själv trött tills imorgon så jag kan sova första delen av resan, så bäst att passa på och ställa om dygnet redan nu.. Jag åker hem imorgon. Ni anar inte hur underligt det känns att skriva. Allt har hela tiden varit så långt fram och så nu vipps så är det imorgon. Imorgon, imorgon, imorgon, imorgon!!!

-

och där kom första tåren.. läste lovisas blogg och då gick det inte att hålla tillbaka. jag kommer sakna det här.

ONE END

IS ANOTHER BEGINNING


DON'T WASTE YOUR TIME GIVING SOMEONE A SECOND CHANCE, WHEN THERE IS SOMEONE BETTER OUT THERE WAITING FOR THEIR FIRST.


PIC'S


TOMORROW

Gårdagen spenderades i Venice med familjen och avslutades sedan med middag på Hardrock och utgång på LURE tillsammans med tjejerna. Blev efter mycket om och men en helt okej kväll med massa bra musik och härligt folk! Var askul att få säga hejdå till många av alla fina vänner här borta.

Idag har bestått av packning av väskor, städning, oordning, home delivery pizza, mycket folk, ångest, pirr och en konstant känsla av tomhet. Vår lägenhet ekar och det svider lite i själen att se den tömmas på alla saker.. Just nu är det krig inom mig, hela jag vill stanna kvar samtidigt som det känns så himla bra att komma hem. Imorgon... wow. Imorgon kom så fort.

VENICE

Idag ska jag ta med familjen ner till Venice! En av mina absoluta favorit ställen här i LA. Venice är något jag verkligen kommer sakna.. Paniken kryper i mig, jag åker hem om 2 dagar.


YESTERDAY

Gårdagen var ju inget annat än en ren besvikelse fotbollsmässigt. Sverige MÅSTE ha någon bättre än Isaksson i målet, när ska den bli petad?! Jag längtar iaf efter den dagen. Blää, nog pratat om skiten. Det är passé.

Under eftermiddagen låg vi vid poolen och bara gjorde ingenting! Behöver jag ens säga att det var riktigt skönt efter de senaste dagarnas fläng? Kvällen avslutades sedan med middag med familjen på Cheesecake och sen mys hemma på loftet med Adam, Wilma och Lovis. Perfekt.


LA-FAMILJEN


OBSERVATORY


HYRBIL OCH FLÅDIGA VILLOR

Idag har vi glidigt runt i vår hyrbil, åkte upp till observatoriet, hollywood hills och beverly hills! Alltid kul att se hur flådigt alla rikajävlar bor, man blir ju lite bitter. Väl hemma grilla alla vi tjejer samt min och lovis familj, längtar superduper mycket efter svenskt grillat kött!! Vem bjuder upp på första middagen när jag kommer hem?

Just nu sitter jag med en drink i handen, är stylad och klar för kvällen. Blir utgång på LURE med tjejerna, en utav de sista utgångarna innan vi åker hem.. Känns sjukt. MEN ikväll är det bara glada miner!! Världens finaste tjejer, drinkar, dans och utgång i Hollywood, kan det bli bättre?

MAGNETISM

Tänk va konstig det är, hur betuttad man kan vara i en doft. Igår köpte jag Magnetism - parfymen som jag alltid haft, min signaturdoft. Och idag när jag använde den, så kände jag mig som mig själv igen.

Speciellt, knepigt och väldans underligt.

STINA NYGREN

Grattis mitt lilla hjärta! Hoppas du får en underbar dag. Love u


-

Har haft en suuuperbra dag på Universal studios. Ballt ställe! Orkar inte skriva mer. Är mätt men supersugen på kebab.


UNIVERSAL OCH TJAT

Sitter på heltäckningsmattan, har precis käkat frulle. Om en liten stund drar vi iväg till Universal, känner på mig att det kommer bli en toppen dag! Jag älskar nöjesfält och karuseller, så det här kommer passa mig som handen i handsken!

Adam är just nu typ den tjatigaste människan i världen. "-Vem är han? vem är han? vem är han? vem är han?"...... jag får panik. Det märks att man inte bott ihop på ett bra tag, min stubin är inte riktigt lika lång längre.

PCH

Förlåt för lite halvkass uppdatering just nu, men när familjen är här blir det inte många luckor. Vi har ett speckat schema för att hinna med allt skoj innan vi åker hem.

Idag var vi uppe tidigt, väntade på sol men förgäves. Marinan ville inte att vi skulle dega vid poolen och lapa sol idag. Så vid 11 snåret planerade vi om och gick och hyrde en bil. Iväg for vi och vi hamnade på en Outlet bortom Malibu, tant/sportnörds-varning på det stället. Men nu har vi varit där iaf! Det bästa med hela dagen var helt klart bilturen utmed "Pacific coast highway" brutalt ball miljö. 

Nu ska sängen belägras, får nattsällis av lillebror då Ems och Tarzan är inne hos tjejerna. Imorgon ska vi upp tidigt, ruskigt tidigt nästan. Men vad gör man inte för att ha skoj? Imorgon skall vi göra Universal Studios osäkert. PEPPAD!

TODAYS

Slö, slapp, simpel.


GULL

Jag saknar er så jag spricker!


NEW FAV

kiss, lordi, spice girls mjaaaaaa säg va ni vill men jag har hittat ett par nya favvisar. mums!


DOWN TOWN

Har haft en heldag med familjen. Vi inledde dagen med att dricka öl och kolla på Sveriges första match nere på 3th street. Usel prestation av Sverige och alla satans ukrainare som faller som käglor kan ju ta sig.

Vidare från matchen åkte vi till skolan så jag fick skriva ut mig som elev. Så nu är jag inte längre elev på Santa Monica College, känns knäppt men mycket bra!

Efter att ha visat familjen runt på skolan så hoppa vi på burren och åkte in till Down town och strosa runt inne i Fashion District. Fick med mig 2 par dojjor och ett par glajjor hem, toppen!

Nu väntar sängen, mina ögon kan ju knappt se nått längre..


SVENSKA TRUPPENS EM-HUNKAR

mums.


MUSTASCH-PARTY

Frugan och jag hade en brutal kväll igår hemma hos Emi! Hojja iväg vid 10 snåret efter lite förpärla här hemma på loftet och landade inte hemma igen fören vid 6 snåret imorse. Lååång och fruktansvärt kul kväll!

Vid 9 imorse var det dags att gå upp och det var jag verkligen inte pepp på...


HOLLYWOOD

Idag har jag och familjen haft en supermysig dag inne i Hollywood. Vi traska runt på walk of fame och käka sushi på favvostället! Känns så nedrans bra att få visa runt min fina familj i den här balla staden, jag tror faktiskt att dom är lite impade.


USAIN BOLT

Tror ni min lillebror va hyper eller? Hahaha ballt!


SANTA MONICA

Idag har vi trippat runt i Santa Monica och checkat av läget. Nu har vi precis varit och handlat så nu vankas det grillning och öl nere vid poolen!

Senare ikväll sticker lovis och jag iväg på mustasch-fest hos Emi! Kommer bli en grym kväll!


Idag har varit en spänd och förväntansfull dag, ingen är gladare än jag!


SVEA


FINDING NEVERLAND

Ligger nygråten och snörvlar på en av madrasserna, det går ju inte att inte bli rörd av den här filmen.


ULE

Det blev ingen examenspresent till mig själv... 175$ kändes lite väl för ett par Converse. Det sög.

JAG ÄR KLAR!

Skolan är över. Jag är klar, färdig, finito. Vet hittills att jag dragit in A i både den grafiska skisskursen och nu i min drawing kurs. Dom andra två få vi vänta och se men det bådar gott! Jag är nöjd, är ingen plugg-människa så borde egentligen sväva på moln för mina betyg. Så nu har jag skrytit färdig, ni får ta det!

Vi landade precis hemma i lägenheten, håller på att tvättar sängkläder och fixar inför finbesöket. Om en stund ska jag faktiskt ta en sväng förbi Abbot och unna mig själv en examenspresent. Har hittat ett par Converse som är att dö för, vrålsnygga, somriga och alldeles underbara.

!

Drar mig till skolan nu, sista lektionen. Woow...

Adams nylle peppa upp min morgon, dom hade skolavslutningsmiddag hemma så var med undertiden jordgubbarna käkades. Vi ses snart<3


SISTA


SISTA DAGEN I SKOLAN

Tänk sicken bra start på dagen det blev. Skatteåterbäringen trilla in på kontot, solen skiner, det är varmt i luften och jag har idag min absolut sista dag i skolan!! Och efter skolan ska jag och frugan käka på Abbots, deras salladspizza är hur god som helst! Sen blir det öl och turtlerace på Brenan's med Emi och lite vänner till henne! Idag ska vi fira in sommaren, sommar sommar sommar sommar!!

MORRN MORRN

Vaknade precis, kl är 8 och jag börjar 1.. Jag hoppas den här "vakna tidigt"-ovanan försvinner när jag kommer hem till Sverige. Jag avskyr att vakna tidigt och älskar att sova länge. Hoppas att ett mörkt, svalt och tyst rum hjälper dvs. Allt jag inte har här.


LAST NIGHT OUT WITH THE GIRLS

Kom hem vid 6 tiden efter en heldag i skolan samt stöd-shopping med Emi. Tugga i mig lite spagetti och ketchup och bubbla med en superglad Barre och en lagom glad Pelle.. Tror jag pajja deras bromance för natten, men jag fick ett smil på läpparna iaf så då får va.

Sen tog tjejerna och jag hojjarna bort till Abbot och käka lite goa desserter, drack öl och snacka skit i någon timme. Detta var vår sista kväll ihop. Sista kvällen då det bara är vi på Loftet och sista stunden då vi är själva innan vi får en massa besök och åker hem.. Känns helt brutalt konstigt.. Det känns sjukt att det snart är slut, klump i magen känsla.

Nu ska vi mysa en sväng framför tvn och bara njuta av varandras sällskap. Usch va jag kommer sakna det här...


ART WITH OFUNNIE

Min sista digital art lektion är avklarad. Projektredovisningen gick kanon, enda negativa är att jag nu måste släpa runt på mitt projekt hela dagen... Yey.

Sitter just nu på AET dvs. Campus nr 2. Om 1.5 börjar nästa klass, även där väntar en projektredovisning. Just nu funderar jag dock på vilken av alla food trucks som ska få äran att servera min sista måltid här på AET.. Håller tummarna för att den italienska delikatessbilen är här, deras mackor är grymma!


ADINA HAMMARSTEN

Grattis på födelsedagen mitt hjärta! Jag älskar dig.


SMILE

Det vankas fin besök och vädret levererar.


12

Ni vet känslan man har i kroppen när man har ett speciellt tillfälle att räkna ned dagarna till. Den känslan högg till i magen nyss när jag öppnade vårt nyinköpa juicepaket och såg att 19 juni stod som utgångsdatum. Den 19 juni landar jag i Sverige, då är min USA resa över och allt nytt drar igång. Pirr i magen!


FINITO!

Nu är ALLA mina projekt klara!! Nu ska det bara lämnas in sen är jag helt klar i skolan, känns bra.. tror jag.

TRUE


TÄNK OM JAG ÅNGRAR MIG OCH SEN ÅNGRAR MIG IGEN

Har glömt att skriva att vi har finbesök på Loftet. Bröderna Kapetz från götet har erövrat vardagsrumsgolvet i några nätter innan dom sedan drar ut på road trip genom hela USA. Ballt. Ikväll är grabbarna och Natasja inne i Hollywood, Saddle ranch var kvällens mål. Så ikväll blir det förmodligen tjur-ridning och en massa öl för deras del!

För mig, ems och lovis blir det dock lungt ikväll. Har tidig lektion imorgon och 2 final redovisningar står på schemat, klagar iofs inte. Ska bli skönt att få allt gjort! Vi ligger istället nedbäddade med varsin dator i knät, njuter lite extra då det luktar man i hela lägenheten och pillar på det sista plugget. Har bara 1 final kvar att göra klart sen är jag helt finito i skolan, så brutalt skön känsla!

Min fina vän Lars får göra mig sällskap i lurarna ikväll, han lyckas alltid få mig på bra humör så kan passa bra när det vankas plugg.

SÄRSKRIVNING

och jaaaa jag vet att min ipån rättstavar mina påhittade ord, så ni får ta det. Det knepiga är ju att man inte kan ändra sina inlägg som är skrivna på mobilen så det får va.. blääää

SNEAK PEEK


PRYL LETAR STUND SAMT PYSSEL


ONE PERSON'S CRAZINESS IS ANOTHER PERSON'S REALITY - Tim Burton


HAPPY TIMES

Min inbox i mailen levererar bara leenden idag. Det här kicka igång en bra start på dagen, förbättra den ytterligare med att ringa och babbla lite med mormor och morfar. Sen ett härligt pepp-samtal med mammsen! 

Nu ska sista plugget fixas, ska ut i grannområdet och leta en massa kraffs till mitt art projekt. Ska bygga en värld, en värld fylld med skrot, hahaha. Ska dokumentera det här projektet i bilder så ni får se, man blir lite som ett barn på nytt. 

THIS IS THE START OF SOMETHING GOOD

Går nästan alltid och lägger mig med ett leende på läpparna nu förtiden, jag är glad i själen. Jag kan konstatera att jag är lyckligt lottad som har så fina människor runt mig, en underbar familj och dom finaste vännerna man kan tänka sig. Jag känner mig fruktansvärt stark med mig själv just nu och kan inte göra annat än att älska livet. Ville dela med mig av lite positiv energi här kände jag, så ta för er.

Sov gott allesammans!


WORD


DONE

Fy fan va bra jag är. Kamma hem ett A i min skiss kurs, känns grymt skönt. Krigsveteranen som jag haft som lärare i den kursen var helt klart min favorit lärare den här terminen, asbra på alla sätt och vis! Så det här betyget tackar vi för. Han var även sådär nedrans bra så han strök allt som hade med final och göra, inga fler lektioner så idag kan jag säga att 1 av mina 4 kurser är avklarad! Känns underbart.

Efter lektionen satt jag kvar och jobba på mina andra projekt. Fick klart mitt Illustrator projekt och allt material till mitt art projekt är klart så nu ska det bara snickras ihop imorgon. Snart snart snart är jag klar med plugget!! Häftig känsla.

Nu har jag precis klämt i mig en 3 dollars måltid, fattigt men gott!


FISH-EYE


MONDAY

Kom precis till skolan, kommer bli en heldag här idag. Idag ska 2 av mina 4 projekt göras klart så det är bara att ligga i!


LE LOVE

"If we were together right now i would just want to sit in the bed and snuggle, eat cereals and watch stupid movies with you all day."


WTF

Loftet är nystädat, plugget kryper framåt men är påbörjat och magen kurrar! Har varit en effektiv dag men ändå väldans slapp. Nu tänkte jag snart ta tag i maten, köttfärssås och spagetti står på menyn. Längtar efter den där berömda bolognesen och hänget i sommar... hint hint hint hint, hahaha. Nu ska jag laga mat, tja!

PLUGGDAG

Söndag, lite små mulet men med vissa små luckor och en gnutta sol. En perfekt pluggdag! Ska nog pallra mig iväg och skriva ut lite bilder och sen ska jag snickra lite på mina art projekt! 4 grejer kvar i skolan sen är jag heeeelt klar! 3 dagar kvar i skolan. Sen slutar jag - klar, färdig, finito, done med College. Känns helt ofattbart. 1 år flög förbi, sssswiiish! knäppt. 



15

Släcker ned och somnar in till musik, landar om 15 dagar och just nu längtar jag massor. Jag längtar sådär extra mycket efter att få krama om min fina familj och mina underbara vänner. Blir en hemvändar-sommar utan dess like och jag är så himla glad i hjärtat!


-


YESTERDAY PIC'S


YESTERDAY

Gårdagen blev riktigt lyckad! Middag med fina LA-familjen, utgång på Hyde och sen efterpärla hos tjejerna!

Imorse vakna jag på golvet, kika upp och hade typ 10 pers runt om mig! Tok packat inne i sovrummet, högst oklart varför alla skulle packa in sig där när vardagsrummet stod tomt?

Denna sega dag har spenderats i solen, har bubblat med min fav och plaskat runt med tjejerna i poolen. Lagom ansträngande dag helt enkelt! Nu är vi i alla fall hemma. När vi klev in innanför dörren kastade vi oss över resterna från smörgåstårtan, den smaka otroligt gott! Förmodligen ännu godare idag då vi inte hade ätit på 23 timmar... Himmelsk upplevelse!

Nu ska jag sätta mig och rita lite på mitt final och senare vankas det film och hårfärgning på snaxx! :)) myskväll.


KVÄLLENS HERRE


POKÉMONTÅRTA


BAJS

Har klädångest-attack! Just nu är min garderob brutalt oinspirerande och jag känner typ för att kasta allt jag har i den... Urk. Längtar efter min första lön.


FÖDELSEDAGS GULL

Vid halv 8 imorse smög jag och lovis upp och började fixa födelsedagsmys till vår fina roomie! Vi kände oss lite lustiga då vi i 2 timmar trixa ihop en smörgåstårta och plocka i ordning i konstant tystnad! Haha, skumt. Vid 10 snåret anlände Richie, då tog lovis ton och vi starta skönsång för Natasja. Efter att nu ha öppnat paket, käkat smarrig brunch och skypat lite så är det snart dags för oss att röra in till Melrose och fortsätta firandet hos tjejerna!


NATASJA GE

Idag fyller min fina lilla tarzan år :) Grattis älskling!!


HEJDÅ

Nu har jag kramats hejdå med killarna, om 4 timmar lyfter deras plan hem till Sverige. Nästa gång vi ses är i Stockholm och om 1 månad är vi alla 3 samlade på 3 igen och lunchar ihop på Stråket!! Hur jävla knasigt är inte det här?! Hur kunde 1 år gå så fort?


CARNIVAL - OF GO AND FLOW


IKVÄLL VISAS DET ÖGONGODIS PÅ LOFTET


18

Idag är det 18 dagar kvar tills planet lyfter! Känns helt galet, galet att lämna något som man tycker om så himla mycket. Underbara älskade Los Angeles, palmer, 3th street, Hollywood, Beverly Hills, stranden, solen, värmen poolen, ALLT! Känns konstigt.

Men på samma gång är jag ivrig på att komma hem och påbörja en massa nytt! Har en härligt pirrig och glad känsla i hela kroppen bara jag tänker på den här sommaren. Jag tror den kommer bli riktigt bra, eller egentligen behöver jag inte ens tvivla. Den kommer bli bra! Kanske till och med den bästa hittills, det visar sig. Det bådar gott i alla fall.

LUCKY ME

Idag har det varit en såndär bra dag. Avverkade sista artlektionen innan final presentationen, fick sådär härliga meddelanden, busade en sväng och skrattade högt och länge tillsammans med frugan!

Ikväll vankas det sallads wraps och myspys så vårat blivande födelsedagsbarn kurrerar sig inför morgondagen. För imorgon är det Tarzans 21 års dag, vilket självfalletvis måste firas med brakparty och en massa skoj! hehehehehheheeh....................

ART LEKTION I SOLSKEN


RSS 2.0