VÅRSTÄDNING

Frukosten är uppkäkad och har hunnit skypat med mormor, mamma, pappa och familjen brandell + per och lena! Idag saknar jag dom lite extra, mina härliga fina familjer!

Idag är det städning på schemat, stor städning! Allt ska vara rent och fint tills att tjejerna kommer. Annars lär alla få panik här hemma. Så på med högsta volym på stereon, in med lite Corona i kylen och påbörja årets vårstädning!

SKILL


SÖTNOSAR

Fick ett mysigt Skypesamtal från min kusin och lilla Nora. Läskigt att se hur fort små kidsen växer, tycker egentligen att lillan skulle kunna stanna precis som hon är just nu så jag kan komma hem och kramas med henne!

Var härligt att se dom iaf och Nora digga min titty tröja! Tant Amanda blev där men klar favorit! Score.


!


FRUGAN & JAG

Dagen har spenderats inne i Santa Monica med Lovis, riktigt mysigt. Nu inväntar vi brudarna som varit på Ikea och sen blir det städning resten av kvällen.. Lagom kul fredagskväll...


TODAY'S


SUNNY DAY

Det är lite kul hur det fungerar med solen här i Santa Monica. Då vi bor vid vattnet så är det nästan aldrig sol på mornarna, det är alltid disigt och när man kikar ut ser det ut som att det ska va skittrist väder hela dagen typ. Men efter kl 12 så vänder det och det spricker upp, det lustiga är att det ALLTID är efter kl 12. Så nu är det på g att spricka upp så det blir nog en dag vid poolen med Lovis, glad tjej!

999

Jag har aldrig varit något riktigt Kent fan, men nu på senaste tiden har det spelats allt mer här hemma och till och med jag måste hålla med om att senaste låten är riktigt bra. Jag blir nästan lite sugen på konserten i Sumpan i sommar, men tror jag kan nöja mig med att lyssna från någon av bryggorna tillsammas med lite fina vänner och några kalla öl.


TYP JAG, VARJE HELG..


AWESOME


TROLL

Egentligen är jag inte född till människa, som idag till exempel idag har jag varit i ett ordentligt troll-mode!


SOCKERKAKA

Fick för mig att slänga ihop en socker kaka när jag kom hem från skolan! Sätter ingen benämning på mina baknings-skills.................. Men den smakar gott!


2 FAVORITER OCH EN SALLAD

Lovis och jag har tuggat i oss en smarrig tonfisksallad och skypat med Barre senaste typ 2 timmarna, allt från Snopptorp och roliga ortsnamn till dåliga raggningssätt har gåtts igenom. Men nu slängde sig herrn i säng och lovis hoppa in och övade sångläxan i duschen såå nu blev jag själv kvar på vardagsrumsgolvet. Dom andra brudarna är ute i Hollywood, men jag valde att lugna mig fram tills helgen och vila knoppen någon dag till och Lovis gjorde mig sällskap. Myspys. Blir väl tvugen att plocka ur diskmaskinen.... fun.

Det svider i hjärtat när man får en uppäten kebabrulle på ett mms.... Jag tror inte att någon förstår kärleken mellan mig och kebab..


SLEEPY

Kan konstatera att den skönaste sömnen får man när man själv får ligga kvar i sängen och dom andra går upp.. Vaknade till av att Tarzan skulle till skolan - somna om, vaknade av att Ems gick upp - somna om, sen vaknar jag av att Lovis pillar i köket oc att mitt larm ringer, snoozar och går sen upp ruskigt skönt utvilad. Perfekt!

Men trots den sköna sömnen har jag kommit fram till att jag är för trött och har för lite tid på mig att fräsha till mig, skippar duschen och skippar sminket. Idag åker myskläderna på istället, vi ska ju ändå bara till skolan och låssas vara flummiga kostnärer!

GODNATT


PLUGG

Imorgon ska min och lovis siluettläxa in, natasja ska lämna in 20 ritade skor och Ems hade en filmaffisch som skulle vara klar. Så senaste timmarna har det varit full fokus på att få klart allt!

Men nu är vi nästintill klara så - bra jobbat tjejer!!


MYS

Nu är jag äntligen hemma, mätt och inlindad i en filt framför One Tree Hill! mysmysmys


BÄSTA

Du gör mig gladast på planeten just nu!


TODAY'S

Klädval och uttryck för dagen..


DORIS

Hemsk morgon.. Har glömt allt hela morgonen och har flängt fram och tillbaka mellan bussen och lägenheten flera gånger.


HOMEWORK DONE

Äntligen klar med dagen plugg, trixa ihop en saft etikett till mormors svartvinbärssaft... Inte det bästa jag gjort men nu är allt klart i alla fall!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, snurra in mig i en filt, kolla på top model och fortsätta snora... Tjing


LEDIG DAG

Dagen har bestått av plugg och mat typ... Känns som jag haft nått och tuggat på eller lagar nått hela dagen. Tur att jag delar mitt matintresse med dom jag umgås med! Haha.

Imorse fick mormor vara med över Skype när jag fixa ihop en egen müsli samtidigt som jag åt frukost, ett tag senare va det dags för Lovis och mig att käka lunch och som de två pensionärerna vi är så slängde vi ihop en liten smörgåstårta som Robban sen fick sitta och se när jag glufsa i mig via Skype. Och såklart bollades all mat vidare till Barre via mms! Hahaha. Konstigt beteende. Och nu tryckte jag nyss i mig melon.......

Jag kommer komma hem fyllig till sommaren! Mat och jag går bra ihop, vi tycker om varandra........


?

Det är svårt att leva i nuet när man måste planera så mycket inför att flytta hem. Jag måste få klartecken på att jag har jobb, styra upp ett boende och komma i ordning! Allt är luddig men ändå känns det riktigt bra, har mycket bra grejer att komma hem till! Det man lätt kan glömma är att njuta av det man har just nu och ta vara på stunderna.

Så lite nytänk från min sida nu. Säger jag emot mig själv om jag vill leva i nuet men blicka framåt? Högst oklart faktiskt. Hur som så är jag super nöjd med mitt liv just nu, samtidigt som jag vet att jag har en underbar sommar att se fram emot!


MONDAY

Kvällen har varit lugn, vi tugga fiskpinnar (fick min vilja igenom), kolla på The Voice och nu sitter vi och kollar lite olika grejer vi ska göra när vi är i NYC. 1½ vecka kvar, fan va kul! Känner mig i alla fall lite bättre, men inte 100. Skönt att jag och lovis är lediga imorgon också så jag kan ha ytterligare en slappdag och kurrera mig..

CRAVINGS

Jag sitter påriktigt och googlar bilder på pyttipanna... Ni anar inte hur sugen jag är på det just nu. 


SJUK MEN PEPP

Dagen har spenderats i soffan, vaknade upp genomförkyld och riktigt opepp på livet. Dock vände det ganska snabbt efter samtal med mormor och mamma, samt några bra sms. Ems va också hemma så för att peppa igång livet så bokade vi en resa till NYC över springbreak, så nästa fredag åker vi! Ska bli galet kul, vi har redan en massa planer. Men en riktigt oskönt strikt budget.

Om en stund ska iallafall veckohandlingen fixas och jag tänker tjata till mig fiskpinnar med remouladsås. Dom andra får säga vad dom vill. Ska nog till och med försöka få det ikväll..... Vi får se om jag lyckas.

NEW YORK

Planerna har varit många. Men idag bestämde vi oss iaf, på en millisekund! En spontan men mycket efterlängtad bokning av 3 biljetter till New York över springbreak! Jag, Ems och Lovis, vilket team! Är brutalt peppad på denna resa!! 


!


ÅSKA

Dagen har varit väldigt lugnt.. Alla har haft sin egen tid. Loftet har varit tyst och alla har bara njutit av att höra regnet utanför fönstret. Kvällen bjöd på åskväder, god mat och tvtittande. Jag unnade mig även både en lång dusch och ett bad, ibland får man. Jag börjar bli sjuk så det behövdes.

Just nu känns mitt huvud för litet för allt som ska få plats i det, ögonen kommer nog snart ploppa ur och tjejerna kommer halshugga mig om jag sitter och snorar såhär varje dag... Är det något jag ogillar så är det att vara småsjuk, sådär halv krasslig. För bra för att vara hemma och ta det lugnt, men för dåligt för att presetera på topp. Kasst helt enkelt. Blää..

OSUNT MEN KUL


MADHOUSE

Oj.... vilken märklig kväll det var igår igen. Matstället vi var på var toppen, svingod mat och riktigt mysigt när man själv fick sitta och pilla med maten. Även ölen slank ner oförskämt lätt.. haha. Vi tog sedan mätta och belåtna en taxi till Madhouse och jaaa... alltså det går inte att beskriva med ord. Jag älskar det stället, allt är fan knäppt och askul! Vi härja runt med den luddiga gubben och jättekvinnan hela kvällen. Kvällen till ära så fyllde Mr Beacher år, alltså ägaren till klubben så Kelly Osbourne var med och höll i showen.. Och vilken show, allt från Spice Girls dvärgar, en 88 årig gammal strippa, en trollkar, Bon Jovi dvärgar och så klart ett tårtkalas på scenen där Mr Beacher fick sin dvärgtårta.. Ni ska få se en hög med bilder, men inte ens dom kan få fram den verkliga stämningen.. Beacher's Madhouse är min absoluta favorit här i LA, utan tvekan!

LUDDET & JAG


LAUGH


HEART

en unik typ av kärlek, jag älskar er.

TONIGHT

Dagen har spenderats på vårat vardagsrumsgolv, nu planeras färden in till Hollywood. Ikväll ska vi ut på den japanska restaurangen Gyu-Kaku i Beverly Hills. 99 cent ölen så kommer förmodligen krypa hem ikväll! När ölen inte ens kostar 7 kr st så får man bli oförskämt på lyset. Deras meny ser också helt himelsk ut, man beställer in småplock och grillar det på en grill som är i mitten på bordet. Åhh blir helt pepp av att skriva om kvällen!! När vi ikväll blir klara på det japanska placet ska vi till Madhouse, ni vet stället med dvärgarna och jättekvinnan! Känner på mig att den här kvällen kan bli precis sådär bra som det bara kan bli med oss!

-

  • "Tibi In Omne Tempus - For you forever"
  • "Inter Nos - Between us"
  • "Serva Me Serva Bote - Save me and I will save you"

NEW RINGS FROM MARC JACOBS


SKEL

När man vaknar och inleder dagen med att prova olika sätt att skela med ögonen på så kan man inte vara annat än glad.


GODNATT


PIC'S

Dagens iPhone bilder.


BEVERLY & CHEESE

Kvällen igår blev skitkul, vi härja runt och fick i oss på tok för mycket tranbärsjuice.. Från Beverly tog vi en taxi förbi donken så alla magar blev mätta (inte emmas)......... Väl hemma kom gamarna i oss fram, ett riktigt ocharmigt gäng brudar moffa cheeseburgare och Chickenbites på golvet och Tarzan var kladdigare än på länge.

Med mätta magar attack-skypea vi med Barre och babbla på om allt och drev iväg på allt skummt som kom upp! Stackarn lär ha fått höra en massa svammel.. Vi natta i alla fall vid halv 6 snåret och vaknade upp mindre pigga imorse. Idag har varit en hemsk dag.

YESTERDAY


TONIGHT'S


FOOD

Lovis och jag har haft vår drawing kurs hela dagen, väl hemma slängde vi ihop en smarrig chilisoppa och nu skall duschen belägras! Ikväll ska vi in till tjejerna och sen ut på Beverly, kommer bli toppen!


LE LOVE

"My life has become a mess of technology - text, email, Skype and phone calls - anything to get me closer to this person that I find so funny, so alluring, so attractive and so heart-warming."


WORD


AMERIKANSKA NYHETER

Den här videon spelades nyss upp på nyheterna.. Alltså....


SUGEN

Just nu längtar jag efter korv. Missförstå mig rätt. Jag vill ha falukorv och typ stuvade makaroner... Eller mormors falukorv i ugn... SATAN VA GOTT.

SIBLINGS


SÄG HEJ TILL GÖTEBORG

bokat och klart, ni finner mig i vimlet tillsammans med ett gäng favoriter.

FRÅGA

Seg dag, mycket pill i Illustrator och en hel massa mys. Kom även in på skatteverkets hemsida idag, va ju skönt att se att jag slipper gå helt barskrapad första månaden hemma. För visst får man sin återbäring i juni??

3 WEEKS

Om exakt 3 veckor kommer våra underbara tjejer hit. Jag blir glad i hela kroppen, fy satan va kul det ska bli!!!!

TARZAN


GILLA TUMME

rumble


DRAWING

Jag har aldrig ritat av mig själv förut och just nu känns det inte som att jag tänker göra det igen.. Fy.


SJÄLVPORTRÄTT

Ber om ursäkt för brutalt dålig uppdatering på min lediga dag, men jag har ritat hela dagen. Har en läxa tills på torsdag då vi ska rita av oss själva. SVIIIIIIN svårt! Man får inte skugga utan hela bilden ska bestå av massa linjer för att skapa formerna och skuggningarna. Blir så trött på det, har säkert dragit 1 miljon streck idag. Det konstiga med den här uppgiften är att jag nästintill skämms när jag ritar, jag skämms för att jag ritar mig själv. Jävligt underlig känsla.. Vet faktiskt inte varför, hm skumt. Slänger upp lite resultat när allt är klart.

G'NIGHT


MÅNDAG

Kvällen har spenderats i soffan med datorn i knät. Men duktig som jag är så kan jag ändå unna mig det efter att ha suttit kvar en extra timma i skolan och gjort klart lite läxor. När jag efter ett evigt bussande kom hem så tog jag och brudarna hojjarna till Ralph's för veckans handling.

Kan inte säga att jag blev annat än nöjd när jag såg veckans matlista.. mmm va bara en massa gott! Ikväll stod pannbiffar, med brunsås och lingonsylt på menyn och det blev verkligen himelskt gott!!

TODAY'S

Riktig trash idag, roffa åt mig lovis tröja utan att fråga om lov plus att jag har hello kitty strumporna i min JC kängor. Minus på stil fronten idag! Haha


SCHOOL

Har rast på min sista lektion, vi har börjat rita ansikten och grejer med markers och satan va knivigt det är!


I HAVE MY OWN MiB GUY


GIRLS IN GREEN


-


PIC'S

Här får ni dom rumsrena bilderna från igår. Resten håller jag mig för mig själv.


I NEED SUMMER


J.AMAN

Vi saknar dig!


YESTERDAY

Gårdagen var riktigt kul! Grattis igen till våra fina vänner som kämpat sig igenom skolan. Efter hela examensfirandet tog tjejerna och jag en taxi in till Hollywood där vi tugga i oss en riktigt god sushi på vårt favorit sushihak. Sen skenade kvällen iväg, vi var på top vid 18.30 och efterfesten inleddes vid 20.30. Brutalt kul men en extremt kort kväll!

ST PATRICK'S DAY


EXAMEN

Måste hoppa in i duschen och fixa klart allt inför imorgon. För tidigt imorgon bitti ska vi iväg då Erik, Malin & Kevin tar examen från MI! Vi ska dit och gratta dom och ta del av dagen. Ska bli superkul att få vara med när dom bär sina svarta dräkter och slänger sina stora svarta hattar! haha precis som på film! Klockan är nu halv 1 och väckarklockan är ställd på 07.45.. ufffhh. Känns som att det kan bli segt att komma upp imorgon! godnatt

PEPP

Om mindre än en månad då kommer 4 av våra närmsta tjejer hit och idag fick vi även bekräftat att vår vän Elias kommer och hälsar på dagen efter att tjejerna åkt hem!! Ska bli super kul att få hit lite vänner och visa dom allt!

NÖJD TJEJ

3 favoriter x2! Ems, Lovis & Tarzan + cola, ostbågar och riesen!


GÅRDAGENS


TOAST

Basketen var maffig, häftigt att se en NBA match. Blir flera sånna. Kvällen avslutades på Greystone, dock lunka jag och Lovis hem tidigt då vi inte var helt tipp topp. Vaknade upp imorse och vi inledde en klassisk brud-dag, vi gick till Toast och käka lunch och sedan vidare till Beverly Center för lite tjejhäng. Fick med mig en bikiniöverdel och lite hår fix hem från HM, sugna på bilder?

Nu är vi iaf hemma och det blir en lugn kväll med lite bra film. Tarzan och Lovis har trixat ihop lite kvällsmat medan Ems och jag suttit och lyssnat på massa gamla fjor't låtar!! Sober, Fonky Fresh S1 och CK.. hahhaha. älska nostalgin!

VÄRLDENS BÄSTA

Morfar och mormor


BÄSTIS


BASKET

Ikväll ska tjejerna och jag på basket! Ska bli riktigt fett, har aldrig varit på basket förut så är tokpeppad!


SNART FÅR NI VETA

Inom en snar framtid kommer jag och tjejerna offentliggöra ett litet projekt som vi dragit igång, håll utkik här på bloggen samt på facebook!

-


SPRING FEELINGS

Trädet i svängen in till Jefferson's blir bara grönare för varje dag! Underbart.


ONCE IN A LIFETIME

Har haft en mysig kväll med tjejerna. Det bjöds på Lax med fetaostcréme, till det senaste avsnittet av One Tree Hill! Och eftersom vi firade in våran långhelg så serverades även blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt! Lyxonsdag.

Under kvällen har det smidigts planer och jag har även droppat en liten bomb till tjejerna. Kunde inte få bättre stöd än av dessa brudar, alla är sjukt positiva och peppande. Så nu kan sommarn få sluka mig bäst den vill.. haha.

SKYPE

Då jag hoppade sista lektionen på grund av huvudvärken så spenderade jag eftermiddag på Facebook-Skypen, den där videokamera funktionen i chatten. Funka fin fint!


TODAY'S


LOVISA LANTZ


LYCKAN I LA

Jag hoppas verkligen att alla där hemma inte går på konceptet att man blir lika puckad och blåst som dessa tjejer i programmet.

Lovis och jag kollar på det nu och hjälp mig vilka jävla brudar...... Radera detta program, fan vad skämmigt.


AJAJ

Ligger under en filt i soffan.. huvudvärken släpper inte och frossan börjar krypa på. Kanske är så att jag börjar bli sjuk.. Orkar inte riktigt med det just nu, så skulle ju helst se att den här skiten försvinner.

JACKE TIPSAR:

Kom precis hem från en lunch med Lovis. BBQ grillen i den lilla gula stugan bredvid oss hade kanon goda ribs med coleslaw! Mera mat därifrån, 1 min bort och smaskens. Tack för tipset Jacke, vi saknar dig!

HAPPY

Glada samtal under dagen! Skicken tur man har att man har så nedrans bra människor runt sig!


TUTTEN ÖWALL

Vaknade med ett tungt huvud imorse, riktigt skönt att vara ledig så det kanske kan få lägga sig lite tills imorgon. Passade på att fixa ihop en smarrig frulle och skypa med Lollo! Min underbara lilla tutte och jag har planerat sommaren och snackat ihop oss om allt nytt som händer.. skönt att få prata av sig!

Nu ska jag snart möta upp Lovis för en lunch ute i solen och sen ska jag iväg och skriva ut lite läxor och så. Ikväll det lugn för min och Lovis del då vi har skola imorgon, men Tarzan och Ems hänger förmodligen med tjejerna ut. Så ska nog unna mig ostbågar och cola ikväll, bara för att jag kan mitt i veckan! hehehhe.

A.



I WANT MY OWN LITTLE LOVE


MARKERS

Dagen har varit extra lång idag. Vi ställde nämligen om klockan igår natt så vi förlora en timmas sömn imorse.. Det känns i huvudet kan jag meddela.

Som tur var gick dagen ganska smärtfritt fram med lite pill i Illustrator och massa skissande. Vi har börjat skissa med markers (tusch liknande pennor) nu och satan va knepigt det är!! Svinkul!


MUTT

Fixa skivkontrakt till lovis i fredags. Vad tror ni blir hon nya stor stjärnan med hjälp av DJ MUTT?


STOCKHOLM BOOGIE

Tjejerna är hyffsat färdigpluggade så nu äntligen skall vi mysa och kolla film! Ikväll visar loftet "Stockholm boogie" en favorit sedan länge. Längtar tills i sommar.

LÄXFRI

Känns skönt att vara läxfri medan mina två kompanjoner sitter och pluggar.

Bäst är iaf lovis som sitter och visslar tonerna på sitt papp-piano! Hahaha


YESTERDAY

Tänkte dra en liten resumé av gårdagen! Efter häng vid poolen så packade vi ihop oss och tog tjejernas bil hem till dom. Väl där tugga vi i oss lite carbonara, drack corona i mängder och körde charader! Fan va kul det är med charader. Vi knåpa ihop sådär långa konstiga meningar som var brutalt roliga! Sålänge man bjuder till så kan allt bli kul! Efter denna trevliga lilla förpärla åkte vi till Happy Ending inne på Sunset. När vi till en början klev in fick vi inte speciellt höga förhoppningar. Men ett par öl senare var musiken kunglig och vi hade verkligen skit kul!

En skosula, en mask, en splitt, en battlering och ett kongatåg senare var vi dyngsura av svett och mörbultade i kropparna så vi samla ihop oss och åkte hem.

Kvällens sammanfattning är där med klar och vi kan konstatera att gårdagen var en mycket lyckad kväll.

HIKING IN HOLLYWOOD HILLS


HOLLYWOOD

Idag har jag och tjejerna varit och hajkat vid Hollywoodskylten. Tro det eller ej men det var hur skönt som helst en bakisdag som denna. Lite lagom svala vindar och en klarblå himmel! Utsikten var helt otrolig, verkligen vackert.. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara så slägger upp lite bilder så ni får ett humm.

HJÄRTA

Jag längtar efter att få visa er det jag just nu kallar hem.


CORONA, CARBONARA & CHICKS


-

Ibland blir man sådär konstig i kroppen. Man får en såndär känsla som är ruskigt obehaglig. En känslostrom med massa blandningar av gott och ont. Man vet inte riktigt om man är glad eller ledsen, för man är hela tiden någonstans där imellan..

Jag fick ett tips av en fin vän för inte så länge sedan att skriva ner allt när man mådde såhär. Alla känslor, alla tankar, allt som fanns i huvudet skulle man skriva ner på ett papper. För när man väl fått gråta och skriva ur sig allt så känns det lite bättre. Min fina vän hade så rätt när hon beskrev det här, för efteråt är man tömd. Känslan är konstigt tomt, men på samma gång väldigt skön.. Hm. Prova det.



GRANNTRÄFF

Idag bjöd vårt lägenhetskomplex Jeffersons alla hyresgäster på pizza och dryck nere vid poolen! Må då säga att jag tycker att vi har en riktigt bra hyresvärd!


SOL

Vaknade oförskämt pigg och pepp på dagen. Skypa med Rob, mormor och mamma samt vibra med Gaba. Så bra start på dagen! Nu har jag precis tuggat i mig lite frukost så nu skall solstolarna nere vid poolen belägras. tjing!

TJEJHÄNG

Vi har precis tryckt i oss lite hemmagjorda hamburgare på loftet. Nu sitter vi och dricker en massa öl och leker.


PIC'S


VENICE

Jag lovis och Ems rör oss ner till stranden! 30 graders värme gör oss glada i själen!


KRÄFTAN

Blev en lugn kväll, skönt. Mitt huvud behövde det. Imorgon nalkas straden hela dagen, sol sol sol sol. Kommer se ut som en kräfta efter all sol!

Imorgon kväll skall det skypas, drickas öl och förmodligen hinnas med en liten utgång i Venice. Mys.


LOVIS & JAG

Jag och rubriksdamen har slängt oss i soffan med varsin förortsoboy med betong-grädde!! Nu satte vi precis på Mästetdektektiven Basil mus och myste ner oss i soffan. Nostalgi.


a stranger i cant wait to know

"this man that i honestly dont know. he's still very much a stranger. a stranger i cant wait to know deeply, inside and out."

RÖTTER

Idag fick vi i uppgift att rita rötter.........


FRULLE

Just ny sitter jag och lovis och tuggar lite frulle, sen bär det iväg till skolan och en hel dag med konst!


SUNNY CALI

Längtar till helgen, ser ut som att det blir några toppen dagar på stranden!


HOFF

Hoffmaestro strömmar ut ur högtalarna på loftet, vi sitter och pillar på CV:n, planerar framtiden och ritar. Natasja är iväg och fixar lite så när hon kommer hem blir det kyllinggryta. Tror nästan jag ska ta komandot i köket idag och göra mammas Kyckling/Sambal gryta, smarrigt.

I övrigt har Grönan iår ett par guldkorn i sin line-up. Kommer bli många fina kvällar där i sommar.



SCHOOL

Sitter i skolan och invantar nasta lektion, borde egentligen borja pa min Art laxa men neeeeee.. Den orken finns inte, inte just nu iaf. Vadret har idag ar svinskumt. Soligt och fint men sviiiiiin kallt. Det blaser sa man knappt kan sta och vindarna ar iskalla. INTE OKEJ. Pa fredag ska det bli bra vader igen, 28 grader varmt och stralande sol. Ska planera en dag vid tjejernas pool inne i Melrose eller kanske en heldag pa stranden? hmm. Tal att tankas pa.

Riktigt oskont att inte ha alla bokstaver i skolan.... knasinlagg.

TODAY'S


STOCKHOLM

Jag droppar bomb nr 1:
Jag, Ems och Lovis planerar ytterligare en flytt tillsammans. Just nu letas det lägenhet för full, för till sommaren skall vi ramla runt på Stockholms gator tillsammans. Om allt blir som det verkar, så förmodligen flyttar vi upp till Stockholm efter hemkomsten i juni! BAAAAAAM! Känn på den! 


RED-HEAD? no.

Den där röda nedrans färgen ville inte fastna i mitt hår... Hade tänkt att leka runt lite med ett par illröda toppar ett tag men, det var tydligen inget mitt hår ville. Så ser precis lika dan ut som innan jag hade färgen i håret. Fail.

JUST WAIT

Lite senare idag droppar jag en av alla kul grejer som händer i min livsplanering just nu! Så håll er uppdaterade...



RED HEAD?

Nääämen? Undra sig vad som händer nu med håret...........


DREAM-TEAM

Finns så mycket just nu som får mig att längta till sommaren! Saker och ting som gör mig fjantigt glad och som gör mig övertygad om att den här sommaren kommer bli grym!


2 TRIX AVKLARADE

Om ni undrar varför min bild på läxan ser lite annorlunda ut så är det för att fet där var allt vi fick göra. Tydliga instruktioner om att inga skuggor eller liknade fick vara med. Ahh så nu vet ni. Haha


TRIX

Idag är det en fixar dag! Ska sätta mig och trixa ihop min artläxa om en liten stund, sen ska jag förbi nagelsalongen och fixa naglarna, efter det förbi Staples och skriva ut min Illustrator läxa och sen ska jag busa till det lite med mitt hår!

Ska fota lite så ni får se dagen i bilder, är så mycket roligare med bilder än med text. Vet själv hur man oftast bara skrollar ner för texten och stannar vid bilderna.. Problemet är ju mer att man inte naturligt stannar upp tar kort på saker, men ska väl försöka bli bättre. Bara för att göra det lite roligare, saker som är vardag för mig är ju förmodligen inte vardag för er. Såå jaa, lite mer bilder ska det bli!

G'NIGHT

Läggdags för mig, klockan är mitt i natten.. Men kunde inte slita mig från datorn!

Men nu ligger jag nerbäddad iaf, ska nog mysa in mig vid Ems och somna in sådär skön som man gör när man har någon nära! Godnatt


AND OFF WE GO

Nu händer det grejer! Trillar in fina mail i min inbox, mail som gör mig peppad och super taggad på allt! 



MÅNDAG

Har haft en heldag i plugget, med massa konst och flumm! Väl hemma tugga vi i oss risotto och sen har vi varit och veckohandlat. Så nu är kylskåpet fyllt och magarna mätta. Toppen.

LE LOVE

It happened completely unexpected. I wasn't looking for anything, I was still stuck on the one who will be left nameless. Then you happened. We spoke briefly, laughed some, flirted a bit, and exchanged numbers.

TODAY

Någon ville se lite mer outfits. Dock är ju det här inte nån fashionblogg då jag är rätt ointresserad av det. Jag när det jag trivs i och leker runt lite med det jag gillar. Dock är jag en torsk på tuffa skor, men hur som här har ni "today's"!


MORS

Kan inte vara annat än nöjd då man vaknar upp till fågelkvitter och strålande sol!


PRINSEN AV EGYPTEN

Jaa i inlägget nedan hittar ni lite bilder från dagen, finns även på min instagram: amforsell. Hur som, dagen var grym! VARM som satan men en av de bästa tillfällerna hittills! Vi red på jättesnälla hästar och mitt uppe i bergen, riktigt häftig känsla! Utsikten går inte att beskriva med ord, det var mer än vackert! Och att ha upplevt allt detta på en hästrygg gjorde faktikst saken mycket bättre. Men jag står fast vid att hästar inte riktigt är min grej, dom luktar illa och är lite läskiga så jag fortsätter nog med bil och cykel transport. Men som sagt häftigt var det!! Lär ju dock knappt kunna gå imorgon då stjärtbenen fan är svullna och gör sviiin ont, kanon då man har långdag i skolan med massa skiss och data pill!

Nu ska jag slänga på Prinsen av Egypten, Ems hittade hela filmen på youtube så vi ska nostalgitrippa lite innan det är dags att hoppa sig i säng! 


MITT LIV SOM HÄST


HÄSTEN DÅ

Magen är mätt, bilen står på parkeringen och vi börjar bli klara för avfärd. Nu ska vi upp och rida polle i bergen!! Jag återkommer med historien sen, kanske.. hahaha.

PIC'S


VÄNNER

Vill börja med att tacka alla mina vänner för igår! Mycket trevlig kväll enligt min mening, mer sånt! Kvällen startade hos oss med BBQ, öl och shots. Sedan klämde vi ihop oss i en taxi och begav oss ner till Mainstreet där vi mötte upp de andra brudarna och härjade loss på en irländsk pub. Ems och jag drog sedan vidare på efterfest, dit även Jossan och Erik anslöt senare under natten. Grabbarna vi hamna hos hade 2 jättepudlar... hmm. inte direkt mitt första val av hundras, men dom va gulliga Frank och George! hehehe. Måste även inflika att jag klev ut nöjd från toaletten hemma hos denna herre, då jag fann en hemma snickrad tavla med 2 biljetter från Woodstock -69 på väggen!! GALET GRYMT. Hem kom vi iallafall vid 4-5 snåret och slängde oss i säng.

Vaknade med en mindre skön kropp, trött och seg. Har fortfarande inte rört mig utanför längenhetens väggar trots Marinans 25 gradiga värme och strålande sol utanför fönstret.. Dåligt av mig. Nu pillar vi i alla fall ihop lite käk och sen ikväll ska vi möta upp Mackan och Philip med vänner och käka på Cheescake factory, ska unna mig en riktig härlig BIFF. åhhhhhh grillat köttt.... mmmmmmm.

MY LOVE

Tjejerna och jag tog en cykeltur in till santa Monica och lulla runt. Sålde lite kläder och köpte lite nytt. Jag fick med mig mina dröm kängor hem, blev så lycklig när lovis fann dem 100 dollar billigare än normalt. Glädjerus!

Nu har vi ett härligt gäng över på öl och BBQ! Kvällen kommer bli en riktig höjdare. Tjing!


FREDAG

Har käkat en lååång frukost och varit aktiv i facebookchatten. Nu väntar solstolen i några timmar sen blir det en sväng in till Santa Monica med tjejerna och Dennis! myspys.

GOOD MORNING

Gick från sängen till soffan.. Och nu sitter jag här i mitt hörn och längtar efter frukost.. Jag är vrålhungrig!


HJÄRTA

Går inte att förklara i ord hur mycket jag älskar denna lilla dam, min underbara fina mormor! 


ADDI, JEN, KARIN & ALEKS

Det slog mig precis att vi snart får hit våra fina brudar!!! Kan knappt fatta det, 11 april kommer girlsen och fy satan vad jag längtar!!! Det kommer bli brutalt bra veckor.

KVÄLLENS KNAS

Ikväll bjöd Ems på kvällens knas, något som typ bara händer här hemma... Slår mig ner i soffan bredvid Ems, vi pratar en stund och plötsligt lutar hon sig fram över mig och drar ett djupt sniff i min armhåla.... EHM?

E: Åhhh du luktar så gott..... i armhålan.
A: Eeeehhe............................................. okej.. 
E: Jaa men den luktar gott, jag ska också börja köpa den deon när jag kommer hem!

Vad säger man, jaa jag älskar dig ändå Ems.. Men det där.. haha. jaadu.

MONSTERS INC

Tjejerna och jag myser framför tvn, vi dricker blåbärs te och tittar på monsters inc. Lite nostalgi såhär på torsdagskvällen!

Nu har även Ems bokat flyg hem, hon boka in sig på samma som mig och tarzan så nu är vi 3 som kompar i BERLIN inte Belgien som jag skrev igår.. Haha.


DRAWING

Har haft en lång dag i Art byggnaden på Main campus, vi har ritat cylindrar hela dagen. Längtar efter att drawing kursen kommer förbi alla basstegen och börjar komma in på lite mer levande föremål. Vill teckna intressanta ting, inte rita koner, cylindrar, kuber och klot... kräks på sånt.

Dock var det lite kul idag då läraren vi har, ritade om en killes banan. Hon skulle snittsigt runda till den i formen och började fint längst nere på bananen och skissade så fint fram de runda linjerna. Enda knaset var ju att det för oss som satt en bit bort såg ut som en fint välhängd man i trötttillsånd. Tyst mega fnitter i hela klassen, men vår söta lärarinna förstod ingenting. hehehe, kul hur saker och ting kan se annorlunda ut från långt håll.

BRA START

Bland det godaste som finns!


HÄST

I helgen mina kära vänner och läsare, skall jag och brudarna upp i bergen och RIDA. Yes och åter igen ja, ni läste rätt - vi ska rida häst. Fråga mig inte hur, men upp och iväg ska jag. Jag red när jag var väldigt liten, konstaterade nyss för mig själv att det var 16 år sen jag slutade rida!! 16 ÅR!!!! Hur gammal är jag egentligen?? shit, jag lät äldre än pensionärerna typ. Ah hur som, senaste gången jag red var jag 5 och då var mina ben så pass korta så jag typ satt i splitt på den där hästryggen. Är väl inte grymt stor skillnad nu men kanske i alla fall kommer ner en bit på sidorna.. haha. Ahh vi håller den här informationen öppen, lovar bilder och resumé på det här äventyret.

NY, LA, CANADA, STOCKHOLM

Fick ett sånt där underbart mail idag, ett sådant som gör så att man bara blir ännu mera peppad inför framtiden!

SVEARIKE

Sådär nu är hembiljetten bokad! 18 juni lyfter planet tillbaka till Svea och vi landar i Stockholm den 19e. Får sällskap av Tarzan så hon och jag ska kompa i Belgien, kommer bli awesome!

MY FUTURE IS GLORIOUS.

Jag har en såndär bra känsla i kroppen, ett pirr i magen och ett smile på läpparna i vissa stunder. Den här våren lär bli den bästa i mitt liv i detta underbara umgänge och i den här staden! Sen kommer sommaren och om det är något jag längtar efter så är det den, till alla fina sommarkvällar tillsammans med mina nära. Jag längtar efter allt nytt.

Det här kommer bli bra, det känns i hela kroppen!

skruttet som ett russin

Jag fick skjuts hem av Emi och fick maten serverad, så är übernöjd! Skoldagen är avklarad, lika så dagens attack-chatt så nu är det bara lite klotter som ska göras. Nöjd tjej, känns bra.

RSS 2.0