GOTT NYTT ÅR

Såå nu är äntligen den där nedrans lilla årsresumén klar. Den är luddig men ni får ett hum iallafall. Mitt år har varit magiskt och nu när jag ser tillbaka på allt jag gjort så blir jag ännu gladare. Kan konstatera att allt ont för något gott med sig. Året började sådär och jag trodde nog inte att det skulle styras upp till att bli ett utav de bättre åren hittills. Ikväll ska jag fira in det nya året med skumpa, massa god öl, vänner och kärlek. Hoppas ni alla får en toppen kväll, gott nytt!

2012 part 2

Juli
Första juli packade jag ihop min väska och flytta upp till Stockholm igen efter 1 år iväg på vift. Världens bästa Jess öppnade upp sitt hem till mig och vi blev sambos. Jag började jobba på 3 igen och blev pånytt en av team Bossanova. Jag umgicks med mina fina vänner och spenderade kvällarna på stadens uteserveringar. Jag kärade ner mig ännu mera i Barre och vi gick och blev ett par. woops.
 
Augusti
Jag och mina vänner åkte ner till Göteborg och härja runt på Way out West och Lars spelade på grönan! Två toppar under augusti månad.
 
September
Hösten började krypa på och jag spenderade all tid jag hade med mina vänner, med B och ute i skogen med mormor.
 
Oktober
Jag och B åkte till London med herrns familj och kolla fotboll! 5 toppen dagar, med shopping, turistande och massa mys. Spenderade mina lediga dagar i skogen med mormor eller med mina vänner och familj.
 
November
Swedish house mafias spelning får toppa denna månad, wow vilken jävla konsert! Bokade även biljett till Robbie Williams och Summerburst. Unnade mig en Iphone 5 och papprena skrevs på för lägenheten och jag skuttade runt på små rosa moln.
 
December
Sista månaden på året och den kan bara beskriva med glädje. Jag och B flyttade ihop, släkten hade baby boom då lilla Anna-Lo och Alex kom till världen, Frau firades med mustach-fest, julen var supermysig och jag fick träffa mina finaste vänner på juldagen.
 

2012 part 1

Januari
Under 2012s första månad befann jag mig på svenskmark. Jag umgicks med alla mina nära och kära då jag var hemma på jullovsledighet från LA. Adderade även lite nytt bläck tillsammans med Rob, lilla ankaret på handleden. Var upp en sväng till Stockholm precis innan min födelsedag och härja runt med mina fina vänner här uppe och träffade då för första gången Barre. Vad jag inte viste då var att den herrn skulle komma att bli min boy och att vi ett år senare skulle bo ihop.. Knasigt.
 
Februari
Jag och Rob bröt upp och jag åkte tillbaka till LA med mina finaste tjejer. Där vi började hänga med Jossan Emma och Carro på Kings Road. Vi besökte Madhouse, firade Jossans födelsedag, vingla runt i våra nya Jefferys, drack enorma margaritas på Cabo, började skolan och levde loppan i Hollywood.
 
Mars
Vi inledde marsmånad med ridning i bergen, något som var sjukt ballt. Vi spenderade lediga timmar i solen, hajka upp till Hollywoodskylten, firade St Patricks day, var på MI:s graduation och bokade en resa till NYC.
 
April
Vi inledde månaden med att fira påsk sen packa jag, Ems och Lovis våra väskor och åkte till NYC över spring break. En helt oförglömlig resa, med 5 helt grymma dagar i en av världens ballaste städer. Väl hemma igen så dröjde det inte många dagar innan våra underbara tjejer kom på besök, Addi, Karin, Aleks och Jen. Grymma fester, Las Vegas och en hel månad med glädje!
 
 
Maj
Dagen efter att tjejerna lämnat oss landade Elias. Så under en helg hade vi fin besök och styrde upp en ordentlig mustach-fest med tjurridning och fina dagar i Venice. Även Marcus och Philip var hos oss några dagar innan dom lämnade Amerika, mys. Men i övrigt bestod maj mest av grymma kvällar med tjejerna på LA:s alla klubbar, häng i Venice, lediga timmar vid poolen, lite finals och skoltrix. En grym månad.
 
Juni
Juni startade med Tarzans födelsedag, sista finalsen gjordes i skolan, min finaste familj kom och hälsade på mig och Lovis och jag var på en helt brutalt bra mustach-fest hos Emi. Den 19 juni landade jag på svenskmark igen, firade midsommar med tjejerna hos Skau och inte många dagar senare var jag upp till Stockholm för att träffa mina fina vänner och B.
 
 

SATC

Jag ligger i soffan och fnissar högt till SATC, min absoluta favorit serie. B nördar.... Han har en dejt med sin andra flickvän helt enkelt. Tur det, då får jag tjej-fixa bäst jag vill!

Wow jag älskar Sex and the city briljant serie!!!


-


LÖRDAGSFIX

Har haft en riktig fix och trix dag idag med städ och tvätt! Så nu är allt fräscht och fint i lägenheten. Jeppe och Kalle är här ikväll och gör mig och B sällis. Grabbarnas munnar går i ett, perfekt lördag med bra människor helt enkelt!


ART


DUBBEL KÄRLEK

Gladare tjej får man ju leta efter. Lagade mat i mina nya älsklingar ikväll, underbara Jeffreys!! Tack finaste B för en perfekt julklapp.


JAG


SOMMAR NU TACK.

Jag vill dra på mig tunna kläder, ha 30 grader varm och strålande sol varje dag. Jag bor i fel land.


KOSTA BODA

Hade en supermysig kväll igår med Carro, frau och B! Vi storhandla efter jobbet och åkte sen hem till mig och B och laga mat och kolla på "Savages".

Fick en Kosta Boda döskalle av Carro i inflyttningspresent, underbara människa!! Tack igen. B får panik över alla ljus och ljuslyktor som just nu finns hemma hos oss, jag njuter. Finns inget bättre än att tända massa ljus och krypa ner under en filt i soffan!


Alejandro

You know that I love you boy.
Hot like Mexico, rejoice.
At this point I gotta choose,
nothing to loose.



hehehehehe

LITE TORSDAGS KÄRLEK


NAIL INC.

Styrde upp mina naglar imorse framför Ronja Rövardotter. Nu har jag varit och hälsat god fortsättning hos Brandells, hämtat B vid tåget och käkat lunch hos Gaba. Nu degar vi i sofforna och styr upp kanallistorna på tvn. Ikväll vankas det middag hemma med familjen, inflygningsfest hos Malin och Micke sen utgång på Håpes! Bra dag.


-


GOD JUL


JULAFTON

Julfrullen är käkad. Mamma dammsuger, Swedish house mafia spelas högt ur högtalarna och alla börjar göra sig redo för årets juldopp med hela släkten. Perfekt!

God jul allihopa!


DAGENS

Ikea, bästis tisha och uppesittarkväll!


SUMMERING

Har haft några riktigt slappa dagar. Har varit hemma från jobbet sen i onsdagseftermiddag och bara varit. Fixat lite julklappar och umgåtts med lite nära och kära.

I torsdags hade jag och B finsällskap då Gaba intog bäddsoffan. Vi underhöll oss med Yatzy, bolognese och fruksallad. I fredags inhandlade jag alla julklapparna med världens bästa Carro som precis kommit hem från LA, underbart att träffa damen igen. Lilla älskling. På kvällen drog jag och B iväg på "jorden går under och vi dricker glögg"-kväll hemma hos Sophia och Ollie, riktigt trevlig kväll med fint folk! Igår fick jag skjuts hem av moster Brandell, blev lämnad i Hällberga hos mormor och morfar för julmys. Vi klädde granen och käka mumsig mormor-mat! Sen hem en sväng för att sedan ta bilen ner till stan där en middag på Kalas väntade tillsammans med Ems och John. Riktigt smarrig mat och mysig stämning inne på Kalas, det där har grabbarna gjort riktigt bra. Vi anslöt sedan med resten av grabbgänget som satt i bardelen och öla. Vi satt där någon timme innan vi gick över till Håpes där det var proppat! Håpes är lätt Eskilstunas mest populära ställe och med all förståelse, det är alltid kul där och man träffar alltid en massa trevliga typer där. Blev en riktigt lyckad kväll och vid stängning tog jag bilen hem och slockna.

Imorse väckte pappsen mig och hela familjen käka frukost framför julkalendern, nu är grabbarna ute och åker skidor medan mammsen springer runt med turban på huvudet. Om en liten stund ska vi dra iväg till Västerås och fixa det sista inför imorgon. Kommer bli en mysdag!


NEW SLANG


-

Har precis adressändrat, plockat i ordning i lägenheten och käkat lunch. Nu ska jag lägga mig i sängen och försvinna ett tag, vi hörs.

FARBROR D

Läkarbesöket igår resulterade i penicillinkur och återbesök. Var där och för en stund sen igen och gjorde lite fler prover.. Har nog nått virus eller nån bacill som gnagit sig fast vid mitt immunförsvar, farbror doktorn skulle återkomma. Trött blir man ju iallafall.. Nu ska jag åka hem, krypa ner i sängen försöka käka nått sen sova..

Dagens enda glada och roliga är att min älskade Carro landade på svensk mark för nån timma sen!! Längtar som en tok efter den damen! Efter alla mina små LA damer iofs. Men Carro blir den första av dom som jag träffar!


FÖRSVINN

Har ont i kroppen och mår inte hundra. Har en infektion i kroppen som vägrar släppa, på g till farbror doktorn nu.. Orkar inte med min kropp har inte varit helt frisk på månader.. Sluta va så jävla vek kropp-jävel!!


FRAU

Massa kärlek till dig lilla fröken!


-


GÅVOR

Sitter och planerar julklappar, va knivigt det är.. Har ni några tips?

SERIOUSLY

Jag vill sluta nu!!! Det är mörkt ute, snön faller och det är kyligt på kontoret.. Vill bara hem krypa ner under en filt i soffan, kolla på någon mysig film och mysa med min boy. 4 timmar kvar, blir att kriga sig igenom resten av dagen.

BACKSTABBER LADY

Sitter på tuben påväg till jobbet, jobbar 11.20-20.05 hela veckan och det är riktigt pissigt! Hade velat åka hem på fredag och ha hela lördagen till julklappsfix, men icke. På fredag blir det glöggfest istället och sen åker jag hem på lördag ihop med Ems snälla moster. Jag längtar verkligen till helgen och allt julmys! Och eftersom jag gör det så lär väl veckan krypa fram.. Urk. Idag ska jag pigga upp dagen med att gå förbi och kramas med frau och höra hur hon haft det i London.


G'NIGHT

Nu avrundar jag kvällen.. Hade tänkt mig mat på bordet och massa mys när jag kom hem från jobbet. Men istället möttes jag av en sjuk pojkvän inrullad i alla täcken och filtar vi har! Medans han har sovit har jag kollat film, smsat och läst alla bloggar man kan tänka sig. Rätt skön kväll om man frågar mig! Men nu ska jag krypa ner bredvid honom och somna in till Batman. Om jag lyckas somna, B är varm som en kamin.. Inge bra, min skrutt.


ILLUSION

ur olika perspektiv finner man olika resultat.


NR 1

Måste visa två stora moments i lägenheten. Självklart första prylarna i kylen (skumpa och mormorssaft) och första middagen, pyttipanna!


KÄRA TOMTEN

 

GREVEN

Jag avlider! Årets julkalender är grym, blir bara mer och mer spännande för varje program! Längtar redan tills imorgon... hehehehe

1w

En vecka kvar till julafton och igår krigade jag för att få bra sluttning på mina ljus i adventsljusstaken. Fick till det tillslut medan B bara garva åt mig och pussa mig i pannan. Han kommer tacka mig, när han ser hur fint det blev!

Hela helgen har bestått av flyt och fix. Men nu kan vi faktiskt säga att vi är inflyttade och Blackans gladaste par! Vi har kånkat möbler, byggt ihop möbler, irrat runt på Ikea, ätit premiärmiddagen, sovit första natten och jaa, vi börjar komma iordning. Det är en hel del kvar men nu går det iallafall att bo här. Det här kommer bli hur bra som helst!!


EVIL EYE

Fick dödens-blick av B nyss på jobbet. Smög fram och pussa han i nacken när han inte var beredd på det, blicken han gav mig... Wow! Undra vem han trodde det var?? Hehehehe


MOVING TIME

Igår fick vi hem vår soffa, idag får vi nycklarna och imorgon går flyttlasset! Just nu kan ni nog inte hitta någon gladare eller pirrigare person på planeten.


HEJ TOMTEN

 
 

HOME

Under de senaste dagarna har jag rensat ur mitt flickrum, hängt med mormor och morfar, varit och käka hello Kitty glass med Nora och hennes mor och far och läst igenom gamla dagböcker. Kanon bra dagar!


E-TOWN

Sitter på tåget på väg hem. Tåg förseningar är standard såhär års men lyckades tajma ett 1h sent tåg så det blev perfekt! Ska hem och käka kycklingklubbor och sitta framför brasan. Tänker kräva att den tänds idag då jag genomlidit iskalla dagar både hemma i lägenheten och på jobbet! Jessica kom hem idag och konstatera att vi hade 12,9 grader varmt hemma!!!!! Hajjar ni nu att jag gnällt över att det va kallt i lägenheten och att jag sovit med kläder och dubbla täcken de senaste dagarna... wow inte okej.


-


DAGENS SMIL


BABY BOOM

Det har varit baby boom i släkten de senaste dagarna. Vill hälsa Anna-Lo och Alex välkomna till världen, tant Mandis finns tillgänglig som barnvakt och kramkudde när som!!


ISKALL OCH HALVDÖD

Hela helgen har lägenheten varit likt en igloo, har sovit med dubbla täcken, filt och mjukiskläder. Ikväll åker jag hem och sover under mitt duntäcke.


BLACK FRIDAY

FREDAG. ingen helg väntar då vi jobbar i helgen, men är ganska glad ändå. Idag är det julfest med jobbet och imorgon får vi frukost av chefen. Perfekt. Det vankas det 3 rätters, bra sällskap och svartklädda människor ikväll. Temat på årets julfest är "svart" vilket passar mig som fisken i vattnet. Drar på mig ett svart spetsfodral och jefferys sen är jag game.

KVÄLLENS


A DAY OFF

Hade ledigt idag, jobbar helg. Gjorde mig inte ett dugg när jag titta ut. Har legat inne kollat på julkalender, en hel hög filmer och babblat med mormor. Perfekt ledig dag helt enkelt! Nu väntar jag på att B ska komma hem från jobbet, tveksamt hur han ska lyckas men håller tummarna för att det inte tar hela kvällen! Vill ha hem honom.


ANSWER

Vad har du för planer för 2013? Resor? Festivaler?
Mitt 2013 är hyffsat oplanerat faktiskt, men några höjdpunkter har jag att se fram emot. Hela januari lär väl ha fokus på flytten då jag och B får nycklarna nu om 10 dagar. Fixa trixa och bara bo in oss. Men i maj ligger en resa till LA planerad, i juni är det Summerburst, juli Robbie Williams och augusti Way out West! Sen får vi se vad som händer. Just nu är det så mycket ändå så avvaktar med att planera upp allt tid. Det får helt enkelt bli som det blir, jag tar det som det kommer. 


 
 
Vad är det bästa du vet? Kan du skriva lite mer om dig och din pojkvän och lägga ut lite mer outfits? 
Det bästa jag vet.. oj. Det finns en helt massa grejer jag tycker om. Min familj, pojkvän, vänner, resor, mat? haha alltså jag är en livsnjutare. Gillar sånt som gör mig glad, precis som alla andra.. Jag har ju ingen speciellt hobby sådär, för jag tror inte att dricka kaffe och snacka skit med tjejerna räknas in som en hobby, tråkigt nog. Men jaa, jag får väl säga nått så klyshigt som mina nära och kära? 
 
Hm, jaa jag och B är väl som samma lika fast olika. Vi är lite skeva och konstiga på ett perfekt sätt. Vi rockar mycket kvalitétstid ihop men är fortfarande ute och slirar både på varsitt håll och tillsammans. Känns toppen att han är den snackpåsen han är, då alla mina nära och kära tycker väldigt mycket om honom. Och det är ju faktiskt något som är nedrans viktigt om det väl ska funka i längden. Jag är glad och trivs som firren i vattnet just nu och skulle inte kunna tänka mig, mig själv utan honom. 
 
Outfits är ju inte riktigt min grej, jag har sagt det förut men säger det igen. Jag gillar kläder, skor, mode allt som har med det att göra. Men jag själv är inte en fashionista, jag har inte tålamod till att sitta och pilla ihop outfits på modesidor och jag klär mig i det jag själv gillar (svart). hehe.. Mode är kul men jag skulle inte göra det roligare, tyvärr. Jag slänger upp nått som jag hittar nått riktigt fräsigt annars får det va. 
 

 
Hur träffades du och din kille? Vad heter han? Hur länge har du känt honom?
Jag slänger om ordningen på den här frågan, känns som att det blir rörigt annars. Min boy heter Alexander eller Barre, du väljer själv - samma kille hur som. Jag träffade honom för första gången förra vintern under ett besök hos mina kära vänner i Stockholm. En av mina närmsta tjejkompisar dejtade en av hans vänner så vi möttes upp för ett par öl. Barre och jag blev ju dom två som fick stå i baren och babbla för att ge turturduvorna lite space. Och alla som har träffat Barre vet man att hans mun går i ett, ännu mer om han träffar nya människor! Det fick jag ta del av den kvällen. Vi babbla, dansa och tugga i oss donken innan jag och min tjejkompis åkte hem. Efter ett par dagar hade vi varandra på facebook, men inte långt där efter åkte jag tillbaka till LA. Men vi höll kontakten även under tiden jag var där. Tror ingen av varken hans vänner eller mina vänner kunde undgå vår attack-chatt över facebook eller alla dessa sms som skickades eller våra helknäppa skype-samtal som pågick i timtal. Vi klicka helt enkelt och när jag väl kom hem så tog det inte många dagar innan jag satte mig på tåget upp till Stockholm. Och på den vägen är det, idag är vi ett par och ska snart flytta ihop. Känns hur bra som helst! 
 

 


HELGEN

Helgen i Eskilstuna var bra, hann med pepparkaksbak, familjemys och en härjig lördagsnatt! Vaknade dock upp igår och fick ta mig en ordentlig funderare på vad som egentligen hände. Min mustasch var borta, jag hitta en halväten kebabrulle på byrån och jag var nyduschad? eh.. har mått bättre än vad jag gjorde igår i alla fall. Jag, B och Ems tåga hem igår kväll och efter 2 avsnitt av julkalendern somna jag som en stock!

MUSTASCH-PARTY


12

Tolv dagar kvar till flytt! Pirr i magen.


AW

Inte många pic's men dom få förklarar kvällen rättvist.


RSS 2.0