#LITE HELGLYCKA

Måste bara tacka för helgen, det går inte att inte få en lyckad helg med mina närmaste!


ODDSOUL

In och kika på resultatet av två knäppjökar, Rob och Bali vet vad dom pysslar med! imponerande. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=IEY3zzrcKG0&feature=youtu.be
  
 
 

#PUSS

det är tur att gladiatorerna inte är mitt favvo program.


GRATTIS MAMMSEN


GLAD I HJÄRTAT

Har världens bästa vänner. Igår kom jossan och malin och plocka upp mig och sandra vid tåget. Vi hämtade pizza och åkte hem till jossan och gurra. Vi hade en hel-kväll med massa prat, öl, vin och ost och kex. Vid småtimmarna kröp vi ner och nanna i sked. Imorse käka vi brakfrulle och ikväll vankas det fest, kan inte bli bättre!


HALLOWEENBOOST PÅ KONTORET


PAU

Min gullis på jobbet fixa min frippa tills ikväll! Skillaaaaad.


STEG 1

Igår tog jag första steget, väääärldens längsta pw på 1,5 mil, en snabb joggvända på 1 km samt 100 sit-ups och efter det var jag pajj. Idag har jag två uppköttade hälar och en träningsvärk som heter duga.. I nästa vecka börjar allt påriktigt, ska joina Lovis 3 ggr i veckan. Kan alla andra, kan jag.


W43

Helgen var lugn, B och jag var barnvakt lördag-söndag åt hans småsyskon. Myspys. Veckan har flutit på i samma mode mys hela kvällarna och slappa dagar på jobbet. Ikväll blir det dock ändring, Lina lämnar teamet för ett halvår på Cypern så ikväll säger vi hejdå med hjälp av drinkar och bra sällskap..


Oct. 25, 2012


CARRO

Idag är det ingen vanlig dag! Min skruttfia på andra sidan jorden fyller år idag och jag saknar henne så jag spricker!


LYKKE LI MORGON

Fredag!! Äntligen. Veckan känns lång när man jobbar sent och 11.20-20.05 passet är typ sämst av alla.. Men nu också över. Skönt! Inleder morgonen med Lykke Li. Jag får en härlig LA-känsla i kroppen då, lyssnade alltid på det påväg till SMC när jag satt på burritobussen. Bästa Los Angeles, som jag saknar dig!


STUVADE MAKARONER

Dagen är avklarad och imorgon är det äntligen fredag!! Har dock varit en kul dag på jobbet med lite andra uppgifter än vanligt. Nu vankas det mys och B håller på att fixa ihop stuvade makaroner och köttbullar hemma, så kommer hem till färdiglagad mat och gos i soffan. Kan det bli bättre?? Ett vinnande koncept helt enkelt.


SÅ NÄRA FREDAG DU KAN KOMMA

Regnet öser ner. Jag ligger nedbäddad i sängen med datan i knät och småkollar på nyhetsmorgon. Kan konstatera att Parken Zoo ligger mer än risigt till och att jag idag käkar frukost i sängen!


LUMINARY ONES


INTE NU MEN SEN SÅ

Hur söt kan man va!?


MORGONMYS

B och jag fixa ihop egna hamburgare igår och kolla film långt in på natten, så imorse när vi skulle gå upp var det riktigt tunga ögonlock! Men vi trixa ihop en smarrig frulle och nu har B åkt till jobbet. Jag kröp ner i sängen igen och slog på nyhetsmorgon, mysmorgon!


OCH SEN DÅ?

Ligger nerbäddad i Adams säng och kollar på när han spelar GTA samtidigt som jag bläddrar runt bland en massa utbildningar. Har kommit in i en period när jag hela tiden grubblar på vad jag ska göra.. Vad ska jag plugga? Vad ska jag jobba med? Vart ska jag bo? Bläää... Jag känner ingen stress, däremot känner jag mig brutalt otillfredsställd just nu. Peppen just nu är min fina familj, mina vänner och B.

Vissa dagar önskar jag att jag var en sån person som bara nöjde mig med allt som var okej. Men icke.. jag vill så mycket mer än vad jag får ut just nu. Trist.

 

#ARABIFÖNSTRET


TUFFT


EN DAG I SKOGEN

Igår fick jag en brakfrulle serverad av mormor, perfekt start! Sen begav sig mormor jag och Mari ut i skogen och plocka määängder med svamp! Det fanns överallt! Helt galet. Bra kvalitétstid.


EYE

Har påbörjat något nytt på jobbet, första stunden resultera i ett öga. Resten kommer antar jag. Men att klottra i avail är rätt så okej. Måste börja rita igen.... Ångest.


SKOGSTORP

Har landat hemma i skockan, nu är jag mätt i magen och sitter i soffan med mor och far. Kramades en omgång med lillebror innan han gick och la sig och nu väntar snart även min säng och mitt underbara duntäcke på mig nere i källaren! Imorgon plockar kusin mari upp mig 9.15 innan bilen rullar ut till mormor och morfar. Frukosten står på bordet 9.30 och sen väntar ett par timmars svampjakt i Hällbergaskogarna! Perfekt.


TROR HAN KÄNNER MIG

Fick precis ett mms av B...


TORSDAGS FREDAG

Idag är min fredag! Är ledig imorgon så passar på att pallra mig hem till tuna för att umgås med mina fina. Morfars rullväska är fullpackad och jag sitter verkligen bara och väntar på att få gå hem nu. Eller rättare sagt löpa till tåget!! Hoppas jag hinner.


-


TODAY'S


MITT I VECKAN UPDATE

Jag vet att jag varit helt fruktansvärt dålig på att uppdatera. Men London var toppen, hur mysig resa som helst! Ska fixa lite bilder så ni får se vad vi pysslat med. Nu är vi i alla fall tillbaka på jobbet, allt rulllar på igen. Just nu längtar jag mest efter helgen, mina gamlingar, tjejerna och min fina familj.

56kilo.se

Den här bruden gör helt galna recept, sitter och drägglar på jobbet... in och kolla, ni kommer avlida.
 

http://56kilo.alltforforaldrar.se/currykycklinggratang-med-mangochutney/

http://56kilo.alltforforaldrar.se/saffransdoftande-fisksoppa/

http://56kilo.alltforforaldrar.se/parmalindade-chevrefyllda-fikon/


-


LONDON

Vi har det hur bra som helst i den här charmiga staden! Igår var det resdag och lagom tills att vi var framme och incheckade gick vi och käka en brakmiddag i närheten av hotellet. Idag var vi uppe med tuppen, käka frulle sen har vi varit runt på Oxford street och i Soho och shoppat och tuggat i oss fish n chips! Nu ligger vi helt utslagna på hotellrummet, jag och B skippa till och med kvällsmaten! Värmen under täcket och filmerna på tvn lockade mer än den 4 minuter långa promenaden i spöregn! Värt. Imorgon är det fotboll som gäller, jag är mer än nöjd! Hejs.


DET GÅR BRA NU


FIX

Fixdag innan London. Lunch-dejt med Gaba, efter det mötte jag upp frau, vi fixa naglarna, strosa runt på stan, färgarde håret och jag har packat! Nu ska jag skölja ut färgen sen röra mig hem till B. Imorgon åker vi till London!!


SNART KLAR

Har avverkat halva dagen av sista dagen innan semestern. Tror ni jag längtar?? Heeeeehe.


!


RSS 2.0