LEDIG DAG MED MYS

Spenderade dagen med Piffen och kvällen med Jess. Har haft det hur mysigt som helst! Ni är underbara mina finingar.


FREDAG

Idag är jag ledig! Inleder dagen med mynta/citron-vatten, 1 ägg och några citronklyftor. Hur gott som helst. Vid lunch ska jag möta upp Piffen, som jag längtar efter den damen!! Ojojoj, kommer bli kramkalas.


KVALITÉTSTID MED FLICKORNA

Ikväll spelar vi kort, äter kantarellmackor och bara har det bra!


THE VIEW

Har en ruskigt lugn dag på jobbet, riktigt skönt. Vi bara myser i Bossa, spelar lite spel och snackar skit, perfekt! Imorgon är jag ledig, då jag jobbar helg.. Tungt men okej. Så ikväll har jag bjudit in damerna på kort och mys på The View. Längtar dit redan nu.


SERIOUSLY


BLÅBÄR, VITCHOKLAD & LIME


FAVORIT

Kom hem till B och möttes av ordentligt vardagslyx igår. Fajitas, hemmagjord glass och mys väntade på mig.


TEKNIKUTBILDNING

Min fina Johanna håller i dagens teknikutbildning. Tänk så duktig hon är! Lite uppfräschning av dovado-routrar, modem och gränssnitt, kan behövas.. Hehe


ONSDAG

Inleder dagen med ostbågar i sängen (jess jag borstar bort smulorna). Idag väntar en kort långdag, då jag har utbildning hela eftermiddagen. Kan nog bli en rätt lagom dag! Nu måste hasa mig upp ur sängen och ta en dusch innan jag rör mig mot jobbet. Att börja sent passar mig perfekt, dock skulle jag ju såklart gärna sluta tidigt också... Hehehe.


#ARABIFÖNSTRET

lite kärlek via bloggen. puss


EN PERFEKT AUGUSTIKVÄLL

Lars är ju då någon som ligger mig varmt om hjärtat. Blev en toppen kväll tillsammans med underbara vänner, ett stort folkhav och världens bästa larsa på scen. Perfekt.


LARS WINNERBÄCK

Langos-kön är typ 50 meter lång, ölen väntar och min mage isar av hunger! Inväntar kvällens höjdpunkt, Lars Winnerbäck på grönan! Som jag längtat!!


ESKILSTUNA

Är på väg hem till Tuna med trötta ögon och riskakor.


FREDAG

Som jag väntat på denna dag! Älskade, underbara fredag. En gnutta oplanerad dock men ändå otroligt efterlängtad. Tänker spendera den med B och bara ha det bra. Tror även att jess skulle ansluta under kvällen myspys. Imorgon åker jag till Eskilstuna, kusinträff, vänner, familj och svampplockning står på schemat. Känns som att det blir en mysig helg!


CARRO

Kom nyss hem från hejdå-mys med
Carro... Mitt hjärta åker tillbaka till LA på söndag. Älskling...


B


LA

Idag har varit en lång dag. Huvudvärk och öronont har inte förgyllt dagen precis. Ikväll ska vi kramas hejdå med Carro. På söndag flyger hon och tjejerna tillbaka till LA.. Inte ett dugg avis. Älskar regn och höst-tråk. Ironi, ironi, ironi...


TORSDAG

Igår tvärdäcka jag och B vid 22.. Vakna upp mitt i natten och var nära på att avlida av hur varm jag var!! Värmeslag till tusen. När klockan väl ringde imorse snooza vi i säker 1,5 timma.. Huuur skönt som helst! Dock sov jag nog nästan för länge.. Är trött trots att jag sovit i 10 timmar! ulandsproblem.


PAIN

Har hörselgångsinflammation i vänsteröra.. Örondroppar ska tydligen va lösningen. Håller tummarna för att det hjälper.


VÅRDCENTRALEN

Sitter på cityakuten och väntar på att farbror doktorn ska kika in i örat på mig. Jag avskyr att sitta och vänta... Plus att jag är vrålhungrig! Blääää...


TODAY'S

B&W


ONT I MIN ÖRA

Jag är sviiiinont i mitt öra så ikväll när jag var mitt uppe i mitt värsta gnäll här i soffan så tvinga tjejerna mig att ringa sjukrådgivningen. Så efter 25 minuter kötid så är nu ett besök på vårdcentralen planerad imorgon innan jobbet.. Sjukrådgivningen gissade på att jag hade örongångs-inflammation eller trummhinne-inflammation.. Jag orkar inte.


GRÅA DAGAR

Vaknade till när B lämna sängen imorse, minns dock inte att han gick hemifrån. Var en riktig tröttmössa helt enkelt. Vaknade istället av att polacken vid renoveringen utanför fönstret drog till med årets snorlobba precis utanför sovrumsfönstret!! Wooooow. Ems hårbollshostar kan slänga sig i väggen om man jämför med den här! Kunde hur som inte somna om efter den och rullade iväg till jobbet strax där efter. Snart är det dags för lunch och sen är det inte superlänge kvar tills jag slutar! Efter jobbet vankas det middag med Carro och film-mys tillsammans med henne och Jess! Måste passa på att kramas med Carro innan hon åker tillbaka till LA... Känns så konstigt. Mina fyra favoriter åker tillbaka till vårt hem, vår balla lilla livsbubbla.. Det kommer göra ont i hjärtat.


LONDON

I oktober åker jag och B tillsammans med hans familj till London. Det blir fotboll, shopping och öl för hela slanten! Läääängtar. Snart laddas nedräkningsappen ner.


KÄKAR MAJSKOLV SOM EN KING

Det bästa med att bo hemifrån är att man faktiskt bestämmer helt själv över allt man gör. Imorse käka jag en majskolv till frulle!! Hur jävla bra är inte det?! Heheheehe


HELGEN

En såhär lugn helg har jag inte haft på flera månader!! Var hur skönt som helst, riktig kvalitétstid. I fredags var Julia uppe hos mig och bara var, vi babbla och tryckte i oss mat och snacks. Även B anslöt och kvällen slutade med att vi låg trippelsked i sängen och tvärdäcka till Aladdin. Lördagen blev inte stökigare den, jag och B åkte ut till hans mamma på Dalarö där vi käka massa gott och bara myste. Vi spenderade söndagen med att lulla runt i skogen och plocka massa kantareller, fan va kul det är när man hittar en helt plätt som är helt gulfläckig! Tänker dra med mig mormor ut i skogen nästa helg, hon är en jävel på att hitta svamp! Hon har den bästa svampnosen jag stött på. Helgen var i alla fall riktigt bra, precis vad jag behövde!


UR BEGRÄNSNINGAR FÖDS KREATIVITET


GRATTIS ROB

Robban firar födelsedagen med Eric Gadd, hehehe vilket radarpar! Meeen hur som, grattis raring massa grattis!


BÄSTIS

Min fina Linnea städar ur sina gömmor och finner minnen från förr!


HEHEHE


WINNER

Jag vann dagens säljtävling i teamet, men jag blev tyvärr inte miljonär för det.. Attans.


SIS

Imorgon kommer min mini me upp till Stockholm och myser med mig! Underbart.


FRÅGA

hej! jag har bara en fråga om matten i USA. Är det svårare än matte E här i Sverige eller är det något helt annant och nytt man lär sig i college? Är nervös över hur svår matten kommer att vara i college, även om det var svårt att komma in, behöver man MVG i alla ämnen? tacksam för svar! kram Mel


Hej Mel!
Jag som personligen är riktigt kass på matte tyckte att matte-testet man gjorde inför resan var riktigt klurigt. Men matten ska väl egentligen motsvara vår matte C-D tror jag. Sen beror det ju helt på vilken av alla mattekurser du läser där borta.

Jag läste ingen matte överhuvudtaget under min resa, utan gjorde bara grundprovet som man var tvungen att göra för att bli antagen på skolan. Man behöver INTE ha MVG i alla ämnen för att läsa på College. Kraven dom har på F1 studenter är VG i engelska A och B, ett bra personligtbrev och godkända testresultat på antagningsproven.

Lycka till!
kram A1

 


LUFTBALLONG

Jag älskar att kika ut genom fönstret och se en massa ballonger runt om i luften. Min kärlek till den här staden bara växer!


HALVA VECKAN AVKLARAD

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, veckorna swischar förbi! Wow va snabbt tiden går. Halva jobbveckan har gått och imorgon är det snart helg! Känns riktigt bra. I helgen väntas det rehab och mys på hög nivå. På fredag kommer sis upp och vi ska bara babbla och umgås sådär som bara vi kan, ska bli supermysigt att få hit henne! Resten av helgen ska B och jag åka ut till hans mammsing och bara göra ingenting. Eller jo!! Vi ska plocka svamp! Det är min to-do i helgen, rätt lagom.


TRÖTTMÖSSA

Jag är så brutalt sliten efter helgen... Så nedrans trött och seg i kroppen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Ikväll är soffan min bästa vän, tillsammans med lite käk och "vad blir det för mat" med Per Moberg. Per är ju en favorit, wow vilken herre! Allt han lagar gör så det vattnas i munnen och han sätt att tillaga det gör det inte sämre.. Nu ska jag koka te och sen somna in under filten.


EN UNIK FÖRTJUSNING TILL TING


WOW PIC'S DAY 3

Part 2.


WOW PIC'S DAY 3

Part 1.


WOW PIC'S DAY 2

Part 1.


WOW PIC'S DAY 1

Part 2


WOW PIC'S DAY 1

part 1


!

Såklart så krångla det med uppdateringen i helgen, men under dagen lovar jag att bjussa på massa sköna bilder från helgen!


GLÄDJERUS


WOW DAG 1

Bjussar på bilder allt efter som.


GÖTEBORG

Framme, solen strålar och en helg på Way out West väntar!! Brutalt taggad!!!!!


KÄRLEKSÖGONBLICK

Hur underbara var inte dessa!?


BLACK

Svartklädd likt en ninja sitter jag på tuben påväg till jobbet. Några vagnar bort står en man och spelar dragspel, blir en lite filmliknande känsla i hela tuben. Mysigt enligt mig. En bra start på sista jobbdagen innan några dagars semester och en vistelse i götet! Jobbar fram till 18 ikväll sen är det hem och snabba ryck som gäller, vi siktar på att lämna huvudstaden vid 19 och påbörja bilresan tvärs igenom landet. Brutal pepp!!


TISDAG

Idag är det dags för en fix och trix dag! Först vankas jobb mellan 9.15-18 och sen skall allt göras klart inför Way out west! Det ska tvättas, packas, bilen skall hämtas, biljetterna skall skrivas ut och håret borde jag nog också färga.. Vi får se vad som hinns med! Just nu avnjuter jag en kopp kaffe framför nyhetsmorgon, inte alla dagar världens mest morgontrötta tjej som jag gör en sån grej.


SENASTE TIDENS BRAVADER

Lyckorus


ETT REGNIGT STOCKHOLM

Regnet faller i vår huvudstad, jag inväntar mysmiddag med Gaba. Lars gör mig sällskap i högtalarna, inte länge kvar tills mina fina och jag står och gungar med i publikhavet till hans rassliga stämma! Längtar.


PEPP

Jag.vill.nu!


TORSDAG

Jag hinner knappt reagera och swiiisch så är veckan förbi och helgen är på mig igen. En vecka kvar till wow med världens bästa gäng, om en vecka bör vi just nu vara nere och redo för att börja hinka öl och skutta runt som galningar till all musik. Dagen har i alla fall börjat bra. Vaknade upp bredvid B, bästa starten man kan få. Vi åkte i omgångar till jobbet och självklart pricka jag in den tuben som fastna vid Hötorget så fick panikgå från tuben till jobbet. Som tur är så är det lugnt på jobbet idag så ingen blev lidande. En macka och en kopp te senare så var även jag lugn igen! Ikväll vankas det en ännu bättre stund! Nämligen middag och lite "catch up time" med min BFF Christopher. Som jag saknat den herrn!


WAY OUT WEST

1 vecka kvar!


RAMBLAS OCH VÄNNER

Igår var jag på en aw/middag med Johanna och Maria. Vi käkade på den spanska tapas restaurangen Ramblas i Hornstull. Wooow-upplevelse!! Shit vilken smarrig mat det var. Ett grovt tips om ni är sugna på tapas i huvudstaden!!


SHOEAHOLIC

.


AMANDA WIBRING

Idag fyller min vapendragare A2 21 år! Vi har ju trots allt känt varandra sedan lekis då en gemensam POG-samling startade vår vänskap. Tänk så mycket jag tycker om den här damen! Grattis snuppan jag älskar dig.


RSS 2.0