TRÖTTMÖSSA

Jag är så brutalt sliten efter helgen... Så nedrans trött och seg i kroppen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Ikväll är soffan min bästa vän, tillsammans med lite käk och "vad blir det för mat" med Per Moberg. Per är ju en favorit, wow vilken herre! Allt han lagar gör så det vattnas i munnen och han sätt att tillaga det gör det inte sämre.. Nu ska jag koka te och sen somna in under filten.


Kommentarer
Postat av: mel

hej! jag har bara en fråga om matten i USA. Är det svårare än matte E här i Sverige eller är det något helt annant och nytt man lär sig i college? Är nervös över hur svår matten kommer att vara i college, även om det var svårt att komma in, behöver man MVG i alla ämnen? tacksam för svar!
kram Mel

Svar: Hej Mel!
Jag som personligen är riktigt kass på matte tyckte att matte-testet man gjorde inför resan var riktigt klurigt. Men matten ska väl egentligen motsvara vår matte C-D tror jag. Sen beror det ju helt på vilken av alla mattekurser du läser där borta.

Jag läste ingen matte överhuvudtaget under min resa, utan gjorde bara grundprovet som man var tvungen att göra för att bli antagen på skolan. Man behöver INTE ha MVG i alla ämnen för att läsa på College. Kraven dom har på F1 studenter är VG i engelska A och B, ett bra personligtbrev och godkända testresultat på antagningsproven.

Lycka till!
kram A1
Amanda Forsell

2012-08-15 @ 15:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0