LITE GLÄDJE PÅ BILD

den här bilden får mig glad i hjärtat. jag älskar er mormor & morfar. 

TARZAN


I söndags var jag ute och käka gott med två av mina favoriter. Natasja var i Sthlm under helgen och tänk va mysigt det är att ha henne nära. När frau kommer hem ska vi nog ta och styra upp så att hela ligan åker ner till vår lilla böna i Lund! 

-




SÅHÄR KÄNNER JAG MIG




HELGEN LÄGE




TRÖTTER

Har varit sjuk sen i fredags och åkte hem till familjen i lördags kväll. Åker hem imorgon bitti.. Känns inte helt ok, men måste tillbaka till jobbet. 

SVART PÅ VITT




HELGENS BRAVADER

Bra helg! Är inte utvilad för fem öre men det var det värt. Mormor mamma och moster kom upp och käkade frukost i lördags sen åkte jag med dom hem till Eskilstuna. Begav mig till Mallan och Micke, där kluns-shotsen delades ut till höger och vänster. Senare begav vi oss till Håpes där dans och drinkar stod på schemat. Avslutade kvällen med spagetti och köttfärssås! Mätt och glad.

Igår mötte jag upp Julia och käka frukost på kaka sen åkte jag hem till mormor och morfar. Avslutade kvällen i soffan med familjen. Magisk dag.

Tack alla inblandade! 




TJENA DÖVÖRA

Spenderade morgonen på vårdcentralen farbror doktorn konstaterade en hörselgångsinflammation på höger öra så nu är det örondroppar som gäller närmaste 10 dagarna. Hör inte ett skvatt på det örat, är som en pensionär. Säger: VA?!? Till alla och hör mig själv när jag pratar.. Sämst. 

Min dag blev bättre med en kväll tillsammans med Ems, vi käka en middag på Eat och bara var. Hon och jag är jordens bästa kombo! Hon gör mig glad i hjärtat. Min stora kärlek i livet. 




NEW COLOR

Lite ny färg på huvudet.



BEAN




HÅRDARE ÄN ASFALT

Första dagen på veckan är alltid sådär extra jobbig. Men nu är den avklarad! Känslan i kroppen är grym. Vankas torsksoppa hemma, enda värmen som går att få tag på! 

Med Maggio i lurarna och det där jävla candy crush i mobilen så känns tubresan inte så lång. Är beroende av båda delarna. Positiv och negativt. 




LAGOM





DRÖMMER MIG BORT





OM DU VILL, NÄR DU VILL.




FUNNY FUNNY FUNNY

Har knappt rört mig ur sängen under helgen. Rehab-helg, det behövdes. Nu gör min kropp nästan ont av att jag legat ner så länge.. Borde nog gå ut... Men jag orkar inte. 




KÄRLEK PÅ BILD





PAPHOS







MÅNGA URSÄKTER

Här händer det inte mycket hörrni.. Jag jobbar, sover, umgås med mina nära och kära och försöker få vardagen att rulla. 

Hade en paus med en vecka på Cypern nere hos min frau, vilket var helt fantastiskt! Längtar efter den damen varje dag. 

Sitter just nu på tuben på g till Ems. Blir invigning i hennes lägenhet. Tapas och en sleepover står på schemat. Underbart. 

Ska bli bättre här - lovar. 



RSS 2.0