MARCUS OCH PHILIP

Mina fina grabbar är här, glad i hjärtat! Vi bjöd precis upp till brakmiddag, ikväll serverades fläskpannkaka. omnomnomn. Det gick hem hos herrarna, som jag tror var ganska hungriga efter att ha promenerat hem hit till marinan från 3th street!! haha.

Nu sitter i alla fall alla bänkade i soffan. Jag har precis knåpat ihop min tumbnail till morgondagens drawing lektion och nu skall håret färgas. Ser helt knäpp ut i håret just nu så måste göra nått åt det.

Föresten så hade jag mitt första och enda prov idag.. Gick okej! Nu är det gjort iaf, blev till och med nästan helt klar med mitt final project också så har en riktigt bra känsla i kroppen. Imorgon är det 1 vecka kvar i skolan....... jag kan inte förstå att den här terminen gått så fort.

TODAYS


ONSDAG

Sitter och tuggar i mig lite frulle på vardagsrumsgolvet. Några vattenmelon skivor, grekisk youghurt med nötter och oboy! Hade mormor sett det här hade hon blivit stolt!

Idag vankas det skola och hör och häpna mitt första och enda prov på hela terminen skall skrivas idag!! Dock hajjar jag inte riktigt grejen med att ha en skriftligt prov på ett dataprogram. Vore det inte bättre att låta oss göra något typ av test i programmet som innehöll allt vi gått igenom? Tydligen inte.

Idag kommer även två av mina favvisar hit och övernattar sina sista dagar i USA, Marcus och Philip. Så ikväll när jag kommer hem blir det mys :)

Nu måste jag löpa till skolan, hörs sen!


Slänger mig i säng, med lite musik och väntar på kvällsmyset! G'night


JASMINE BERGLUND

Idag fyller min fina lilla Sassa år! Grattis på dagen hjärtat, jag älskar dig!


SOMMAR

Sol, bara ben, Slagsta glass, grillat, iskallt rosé, öl, mys i träfdgården hos mormor och morfar, nyklippt gräs, regn mot varm asfallt-lukt, karuseller, vattenmelon, bada, galna och långa utekvällar med mina fina, barfota, sand mellan tårna, kyssar, god mat, skratt, varma blickar, goda drinkar, hallon, jordgubbar med mjölk, sandaler, solglasögon, hemgång med soluppgång, ljusa nätter, bruna ben, konserter, festivaler, musik, studsmattor, kubb, fotboll, Sundbyholm, vänner.

Välkommen, jag har längtar efter dig.


ARMY

Försökte göra ett inlägg med det här nya Remby, men min dator ville inte samarbeta. Som tur var ville jag ändå inte berätta nått viktigt, bara lite allmänt strunt. Typ som att jag och Lovis spenderat hela dagen nere på stan och att jag precis ätit Natasjas asgoda Carbonara!

Hade lite lycko-dag idag, hittade nämligen min store-credit från Crossroads och med det menas att jag sålt kläder och fått pengarna innestående hos butiken så jag kan gå dit och handla utan att betala.. yesbox asbra grej. Så i vintras sålde jag lite kläder som jag inte längre ville ha och idag köpte jag mig en assnygg Army jacka! Den amerikanska second hand shoppingen är en favorit långt in i själen, min nya jacka är av märket Banana republic och jag betalade endast 8 dollar för den då jag hade lite pengar innestående. Totalt kostade den 18 dollar och jag betalade 8 av dom 18, känns rätt asbra för en ny favorit. 

Ni vet att jag ibland skriver att jag är helt ointresserad av fashion, det stämmer. Jag har inte tålamodet till att sitta och göra egna outfits eller bläddra igenom svindyra modetidningar. Men jag älskar kläder, skor, smycken, men jag tycker att allt runt omkring är brutalt ointressant. Haha, förstår ni vad jag menar? Jag har noll koll på alla stora catwalks modeller, nya designers osv. Men rådiggar att unna mig själv allt fint jag hittar, jag är duktig på att köpa skor för mina sista slantar och sen leva på ingenting sista veckan innan löning. Därför känns det otroligt bra att komma hem och börja jobba igen, tjäna lite pengar och bara kunna unna mig precis vad jag vill. Känns inte som att det är lägligt att göra det just nu. Aaaja, oklart inlägg. Hur som hitta iaf en snygg jacka och jag är nöjd och jag längtar efter min första lön.

TISDAG

Solen strålar och det är riktigt skönt i luften. 20 dagar kvar och jag vet inte hur jag ska kunna ta in allt tillräckligt mycket för att kunna få med mig känslorna hem.

Har inlett dagen med samtal med familjen och nu vankas en dusch sen en sväng ner till 3th street. Vi hörs sen :)


SLÅR IGEN MINA BLÅ FISH-EYES

Dags att sova! Haft en mysig kväll med mina fina, imorgon vaknas det hemlighetsmakeri - pyssel pyssel!

Vi hörs imorgon.


OMNOMNOMN


KAN INTE FÅ IN DET I SKALLEN


TILLSAMMANS I PARIS

Nu ska jag, richie, ems, lovis och tarzi kolla på "Anastasia" nostalgiiiiii! Världens bästa lilla LA-familj.

HOLLYWOOD FOREVER CEMETERY


KORV MÄ BRÖ

Ikväll blir det mys med film och korv med bröd. Vi konstaterade att man faktiskt inte ens säger "korv med bröd" utan "korv mä brö"! Sanningens ord.


A1


WEEKEND PIC'S


23

23 dagar kvar i LA. Spenderar dagen på vardagsrumsgolvet tillsammans med kolkritor och en hög med läxor.

Har dock tagit en paus, skypar med matte, lalle och lindblom! Eller egentligen bara matte för dom andra två herrarna var på tok för disträ. Saknar dessa herrar, en ölkväll är inplanerad på dirren när jag landar!


UPP

Lojsan och jag skippar partyt ikväll, min kropp sa ifrån.. Så vi blir hemma, ner mysta i soffan. Det blir Disney tema även ikväll, "Björn bröder" och "Upp" skall ses, två starka favoriter!


SUMMERING

Gårdagskvällen på Greystone va sådär, Ingrosso var självklart som alltid grym. Men det va på tok för mycket folk.. Hatar när det knappt går att röra sig och alla bara bufflar runt med varandra, blir inge kul. Efter stängning åkte jag och Ems på en liten efterpärla på Beverly Hilton. Också lite halv seg och kan meddela att det där kända topp hotellet va svinfult, såg ut som att kliva in på nån lågstadieskola med gröna stora blad på hela väggarna. Urk. Droppa in hos tjejerna vid 5 snåret och där var det full rulle! Kom inte i säng fören vid 7 och vaknade vid halv 10 igen. Med det sagt kan vi alltså konstatera att det inte blev många timmars sömn inatt.. Så är lite trött i kroppen.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, vi hasade oss till Urth och käka brunch och sen bussa vi hem till Marinan. Ikväll vankas det ännu mera party, vår vän Amber fyller år och skall firas på Hyde. Måste bara få igång min kropp, för just nu är den helt pajj..

KVÄLL/NATT/MORGON


MR LATINO KOM HIT

Omnomnomn


INGROSSO

Dagens art lektion är avslutad, idag var den faktiskt ganska rolig vi fick rita prickar!! Låter knäppt men va helt okej på kulhetsfronten (eget ord, godkänt av Mart).....

Nu är Lovis och jag hemma, vi har precis druckit varsin kopp kaffe. Ikväll firar vi att vi är lediga ända fram tills nästa onsdag, så det första jag gjorde när jag kom hem var att ställa in Coronan i kylen!!! Älskar att amerikanerna har massa konstiga högtider så vi får vara lediga. Greystone och Ingrossos spelning står på kvällens schema, fy satan va skoj vi ska ha!!!

!

Jävla rättstavning på telefonen, ni får ha överseende med språket i mina mobil inlägg... Haha. Läs mellan raderna eller chansa lite! Eller hitta på själva vad som ska stå och dra igång lite rykten eller nått sånt, det brukar iaf några av er va bra på.....

hejs.


SMILE

Kvällens fjantflin är avverkat och nu väntar några timmars sömn. Imorgon har frugan och jag 5 timmars art lektion med Mrs Beige... Torrbollarnas härskarinna!

Kvällen ser jag dock fram emot då alla vi tjejer ska ut och härja loss, Ingrosso spelar och självfalletvis är vi där. Blev ett litet då både Adrian Lux och herr Ingrosso spelar imorgon med på olika klubbar, men SHM medlemmen får ändå gå före. Tror det kan bli riktigt kul.

Nu sov tajm! Tjing.


JOSEFINE SUNDSTRÖM

Idag fyller ingen mindre än min älskade bästis Josefine år! Grattis mitt hjärta.


Q/A

Blev utmanad av Lovis att svara på ett par frågor
Mina frågor som ni ska svara på:

1. Vilket är snyggaste klädesplagget i vår/sommar enligt dig?
- oj.. knepigt, men ett par schysta shorts och en tisha med tryck är aldrig fel. Är svagare för skor och jag kommer definitivt skutta runt i mina Jeff hela sommaren både de platta och höga.

2. Vilket är ditt bästa sommarupplevelsetips i Sverige?
- Stockholmsskärgård. Åk dit, mys och njut.

3. Vilken är din favoritstad i Sverige och varför?
- Stockholm i alla lägen. Jag är kär i staden och kan på nått sätt inte få nog av vår underbara huvudstad!

4. Till vilket land går din drömresa?
- Matvrak som jag är så är en matresa till Italien typ drömmen. Men just nu har jag börjat smygplanera en resa till Sydamerika så just nu är den prio 1.

5. Lägg här en favoritbild på en outfit på dig eller någon annan
- På den här frågan får Fanny Lyckman Imfancy stå som favorit. Älskar allt med denna dam, lite tuffare men ack så snyggt. Om jag inte levde detta fattiga studentliv skulle jag införskaffa mig allt hon äger och har....
6. Vilken är din favoritparfym?
- Magnetism från Escada är min signaturdoft, men just nu hyser jag en förälskelse till "Warm cotton" i Clean serien omnomnomn.

7. Om du bara fick välja en sminkprodukt, vad skulle du välja?
- Concealer alla dagar i veckan, har en tendens att se ut som att jag gnuggat mig tusen timmar i ögonen utan den.. och det är ju mindre smickrande.

8. Välj 3 saker du inte kan leva utan på en dag?!
- Min Iphone, musik och mat.

9. Vilka är dina 3 favoritaffärer?
- H&M, Zara och alla ruuliga Second hand butiker.

10. Vilken är din favoritdrink?
-Apple Mojito

11. Om du ska bjuda vänner på middag, vad bjuder du på?
- Oj knivig.. Men blir nog någon riktig smarrig Italiensk tapas till förrätt, grillat kött med färskpotatissallad till huvudrätt och mamma brandells cheesecake till efterrätt!

Jag utmanar Adina, A2 , Jen Felicia, Johanna. Puss på er.

-

Små ler och är glad i kroppen. Skoldagen är slut, ikväll vankas tacopaj och jag är allmänt lycklig i hjärtat.


HJÄLP

Sitter i skolan och klurar på vad jag ska göra för "mixed media piece" final i min art kurs... Ämnet är " poverty and wealth, want and waste" någon som har några ideér? Dela med er isåfall.


PIC'S

Sitter och bläddrar igenom en massa bilder på datorn.. skojar inte om jag proppat min skruttdator full med 30.000 bilder!! Bara New York mappen innehåller typ 1500 bilder, 4 dagars resa... wow. Måste skaffa en externhårdisk på bums. Måste iaf hitta någon passande bild till min Illustrator final, sviiiin svårt.

AURORA

Ikväll blir det ännu mer Disney-mys! Jag, Lovis och Tarzan käkar ostbågar, dricker cola och kollar på "Törnrosa". Nostalgi, nostalgi, nostalgi!!!

TRO DET ELLER EJ

Jag förvånar mig själv ibland.. Tro det eller ej men pallra mig ner till gymmet även idag!! Egentligen helt Lovis förtjänst men jag gjorde det iaf. Så nu är jag nöjd.

Nu väntar vi på käk, ikväll lagas det laxknyte i ugn med massa gott gott och parmesanrisotto! Lyx-lir.


FINT SKA DET VA!

Jag plojja till det och testa den där överklassgeneratorn, här har ni resultatet på mig och mina två kompanjoner. Lite kul är det, man ler ju sådär töntigt av det.


FRUGAN OCH JAG

Jag och min fina Lovis spenderar eftermiddagen vid poolen. Varför? Bara för att vi kan.


LEDIG

Tisdag och min och frugans lediga dag. Vaknade 07.20 men tvingade kroppen att somna om, blev dock helt knas med massa konstiga drömmar av det. Men lite mer sömn iaf. Nu inväntar jag energin så jag orkar gå ner och fixa frulle, snart såå..


R.L


SLEEP TIGHT, ALL NIGHT


MYS


HEHEHEHEHE

Bara för att jag är sådär brutalt mätt så ska jag nu klämma i mig lite gott gott bara för att jag kan. På mums-listan står milkshake och jordgubbar. omnomnomn - matvrak.

COFFEE

Jag är sådär mätt så att maten knappt får plats i magen.. Vi käkade spagetti och köttfärssås på loftet ikväll och nu väntar disney-mys och en kopp kaffe. Någon gammal metrobloggare har tydligen droppat att det är sunt att dricka kaffe så nu litar vi blint på det! Coffee for the win.


FEJJAN IS BORING

Jag tror ingen anar hur tråkigt facebook och instagram är under tiden alla mina vänner sover i Sverige. Finner inte ord, tråk tråk tråk tråk.

LE LOVE

"It's ridiculous, I don't know you much at all, I don't know what it feels like to hold you or kiss you, but I want to. More than anything else in the world. I go to sleep thinking about you, I wake up thinking about you. I have to stop myself filling all the spaces in between with thoughts of you too, because it cripples me that you probably don't feel anything even nearly the same for me.

You amaze me, truly.

Maybe I'm simply infatuated by the idea of you; what you could mean to me. Regardless, this is still how I feel, I am still intoxicated by you."


28

28 dagar kvar till hemfärd. Då jag syndade och stanna hemma från skolan straffade jag mig själv med ett träningspass... Fick ett kors i taket både från tjejerna och barre, är det ett tecken på att man måste börja träna mer?


SYNDARE

Sitter i soffan, är en syndare idag stannade hemma från skolan. Har som ursäkt att om man inte vaknar av 3 larm så är det inte meningen att man ska gå. Som tur var så skulle vi ändå bara kolla på film på första lektionen och andra lektionen är det bara skiss och det kan jag göra hemifrån så då får det va.

Ska sätta mig och göra klart några art läxor och skicka iväg lite mail, mammsen hade skickat några riktigt smarriga mail som jag blev riktigt glad utav. Håll tummar och tår mina vänner! Ska även sätta mig och söka lite lägenheter, det finns inte någon som vill ge mig en lägenhet i Stockholm? Vore mer än snällt.

-

Släcker ned och njuter av att vara sömnig, larmet står på halv 7. Vi får se när jag släpar mig upp! tjing.


POOL PARTY AT MONDRIAN

Random sunday.... Just sayin!


GRATTIS ÄLSKADE MORFAR

Idag fyller ingen mindre än min absoluta favorit man år. Min älskade morfar blir 85 idag och det riktigt svider i hjärtat att jag inte är där och håller om honom. Jag ringde i alla fall nyss och gav honom en hög med pussar och grattis hälsningar över telefon.

Det finns ingen som förstår det band vi har till varandra, vi är varandras favoriter jag älskar honom gränslöst. Grattis på födelsedagen min finaste vän, snart kommer jag hem.


HOLLYWOOD CEMETERY AND SILENCE OF THE LAMB


HOLLYWOOD

Frän match! Gillar när det blir förlängning och straffar, dock inte helt rättvist men bra underhållning. Hata mig om ni vill men känner att Chelsea inte riktigt va värda guldet. Bayern hade definitivt övertaget i matchen. Men men så är det!!

Nu gör vi oss i ordning för ikväll ska vi in till Hollywood och kyrkogårdsbio står på schemat!


30 DAGAR KVAR


CL FINAL

Fotbolls stund på loftet, CL finalen går före solstolarna. Tysk streamat dock, meeeen det funkar. Vad kan va bättre än en kopp kaffe och fotboll? Tror Bayern tar hem det.


07.40

Jag hajjar inte varför jag inte kan sova.. 07.40 slog jag upp mina blå, jag vill inte vara morgonpigg!!!!


IRLAND

Jag är svullen och totalt söndergråten.. Jag älskar PS I love you och jag är kär i Gerard Butlers roll. Jag vill till Irland på stört, nu nu nu! Wow...


SUPERMYS OCH MUMS MUMS

Tjejerna och jag har en supermyskväll. Medan ems och tarzan sov slängde jag och lovis ihop en kaka samt lite fajitas. Så nu är vi mätta i magen här på loftet. Vi har precis avklarat kvällens första film, "things fall apart" med 50cent och nu väntar 2 timmars snyftade då "P.S I love you" står på tur.


KAKMONSTER

Tjejerna är äntligen hemma!! Ems och Tarzan ligger och sover så nu passar jag och frugan på att baka.. hihihihihi!!

SOFFLIGGARE

Jag ljuger inte om jag skriver att jag spenderade 20 timmar i soffan igår. Enda gången jag inte låg som en hörn i soffan var den stunden jag somna på golvet!! Spenderade till och med natten i denna underbara skapelse. Kolla klockan sista gången vid 4a inatt och vaknade klarvaken kl 8. Min sömn är fortfarande knasig, längtar efter ett mörkt kallt sovrum för det blir så satans ljust i den här lägenheten!!

Jag är ju själv hemma så vet inte riktigt vad jag ska göra.. Ska ringa mammsen och tugga i mig lite frulle, men sen då? Poolhäng? Mitt huvud är fortfarande tungt och halsen tjock så blir en lugn dag hur som. Kasst.


NEW IN

Förra helgen fick jag med mig 2 nya favoriter hem. Älskar färgerna.


BARA JAG

Jag har loftet för mig själv ikväll/inatt/imorgon.. Jag kryper på väggarna av tristess och mår inte bra av det. Fasar över att gå och lägga mig, hatar att sova själv.

Har ätit allt gott som fanns i kylen, tittat på dåliga serier, mys babblat med mormor, morfar, ingegärd, mamma och barre. Plus att jag blivit skrämd till livet av en okänd man som knackade på, feg som jag är öppna jag inte. Istället kura jag ihop mig i mitt soffhörn och nojja sönder.. Självklart bara för att jag är själv hemma.


SICK SICK SICK

Kass uppdatering idag, har legat däckad i soffan.. Jag känner mig som en klimakterie-tant, min kropps temp pendlar mellan iskall och stekhet. Feber? högst oklart, men antagligen. Mitt huvud är även för litet för innehållet, känns typ som att ögonen ska ploppa ut samtidigt som jag ser min egen puls. Vi kan alltså konstatera att jag är sjuk, mår lite sådär och helst inte rör på mig.

Kvällens planer för mig blir soffhäng och film, de andra brudarna + rickard åker in och kollar på när dennis, erik och jared har spelning på Hardrock! Precis vad jag med ville göra meeeen icke. Har fått strikta direktiv från svea att jag skall ta det piano ikväll. Bara att lyda. Kvällens största problem blir mat, man orkar ju inte laga mat när man mår såhär.. Jag vet att jag bor i ett land med hemkörning men finner inget sug efter den typen av mat. Vi får se vad som händer, har en halv vattenmelon i kylen det klarar jag mig långt på. Jag vill att mamma ska va här och pyssla om mig, samt att mormor ska ringa och tycka synd om mig. Det är inget kul att vara vuxen och vara sjuk helt själv. Någon borde komma och ta hand om mig..

DAGENS PIC'S

Dagen har bestått av konst samt konstiga händelser. Nu är jag äntligen hemma och soppa skall förtäras, fattiga månaden är inledd soppa och tonfisk för hela slanten!


TODAY'S


GOOOOOMORGON ERS NÅD!

Inleder dagen med en kunglig frulle.


GODNATT

Nedräkningen är igång. Ångest blandat med enorm glädje.


UTOMHUSBIO

Min lördag kväll är bokad!


NOSTALGI

Har haft en kväll med live musik, skönsång, nostalgiska låtar, god mat, glass och mina finaste vänner. Kvällar som dessa behövs, socialt häng med massa skratt! Underbart.


KINGEN


MIN KÄRASTE

INGEN är gladare än jag just nu! Min älskade fina iphone fungerar igen! Nu tänker jag aldrig släppa taget om den. hahaha. Det känns lite som att få den för första gången pånytt, underbart! Så nu äntligen är jag tillbaka 24/7 på facebook, instagram, skype, viber samt imessage! Attackera mig mina vänner.

image description

PIC'S

Fick en pik över att det var för mycket bilder på vältränade magar och för få på mina skoluppgifter, så varsågoda. 3 av dom senaste uppgifterna i mina art klasser. Bjuder inte på några mästerverk varken i fotoväg eller resultat, men en liten kik får ni iaf.

GODMORGON

Det är konstigt va olika man kan känna över att vakna tidigt. Vissa mornar vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna, medans andra känns urmysiga. Idag har jag en mysmorgon, vaknade som vanligt tidigt men utan någon ågren. Tänker ligga kvar under täcket och inte göra någonting bara för att jag kan och sen när mina fina vänner vaknar kan vi äta en mys-frukost ihop - jag längtar. Jag har en såndär riktigt skön känsla i kroppen.

Dock tror jag ingen hade velat vakna upp bredvid mig, då jag såg ut som ett troll i håret idag. Jag sover nästan alltid med musik i öronen och detta medför vissa mornar lite trassel. Som idag då jag vaknar och upptäcker att ena hörluren slagit knut med mitt hår. Det tog utan att överdriva nästan 10 minuter att få ut den knuten. Hur lyckas jag?
image description

-

"Jag är så tacksam idag, för att jag vet att jag får älska precis vem jag vill, hur jag vill och när jag vill. Mitt hjärta kan ingen styra. Nej inte ens jag själv. Att stå i skuggan av mig själv, svälja min egen nyckel och fälla mina krokben, det är min rädsla idag. Att jag är jag, är det lyckligaste och finaste jag har idag. Den lyckan är jag, och mig själv bär jag och kommer att göra runt min hals, mitt hjärta, i resten av mitt liv.


Det finns inga val för kärlek. Jag älskar mig själv. Jag älskar personen vid min sida. Jag älskar vem jag vill." - Cimon Lundberg


GODNATT MINA FINA, SE OCH NJUT.


CHANGE

Lång måndagen är över, jag och ems har krypit ner och snart är det sovtajm. Imorgon väntar lovis och min lediga dag. Har bestämt att den skall inledas med en massa mysiga skypesamtal och sen tror jag nästan att det är dags för någon typ av förändring. Vet inte riktigt vad än, men något ska jag nog ta och göra imorgon.

Jag överväger att klippa av mig mitt hår, meeeeeen.. Det var ju år och dagar sedan jag faktiskt hade långt hår med mitt egna hår. Så ett tag till blir det nog kvar, hur slitet det än är. Eller vad tycker ni? 

Minns ni Amanda 15 år? hahaha. Fröken blond och naiv.

MOVIES 2012

Här är två filmer jag tror kan vara riktigt grymma i sommar, så håll ögonen öppna!


XOXO

Hela loftet fnissar och drar efter andan när vår favorit hunk Chuck Bass entrar tv-rutan. Säsongsavslutningen av Gossip Girl rullar och vi sitter om fastklistrade. 

ART

Har precis haft art lektion på main campus, behöver jag ens nämna att vår lärare är flummig? Vissa gånger ställer jag mig själv frågan varför jag pluggar konst i kalifornien, flummarnas näste. Det är svinkul men fan vissa gånger blir man lite orolig över hur lärarna mår. Nu sitter jag iaf på mitt andra campus och har beslutsångest över vad jag ska äta.. 1½ timme kvar till nästa lektion, skiss klass med vietnam-veteranen. flumm!

SLEEP TIGHT

Idag såg tjejerna det absolut sista avsnittet av desperate housewives... sorgens kväll. Jag är nöjd men känner mig lite tom, inge mer mys framför DH.. wow. Får börja om från början igen, se om alla säsonger.

Nu ligger jag iaf nerbäddad bredvid min favorit. Imorgon väntar en heldag i skolan och en massa pill i Photoshop samt skissande. 3 veckor kvar i skolan, panik.

godnatt.

IF HAPPY EVER AFTERS DID EXIST I WOULD STILL BE HOLDING YOU LIKE THIS, ALL THOES FAIRY TALES ARE FULL OF SHIT. - adam levine


36

dagar kvar i LA

FOODIE

Jag mår som en king just nu. Ligger i soffan, sjunger och inväntar mat, min fina Natasja har fixat ihop kycklinggryta. Omnomnomn.

LE LOVE

"I still remember the first day I met you. You where a friend of a friends friend and I couldn't take my eyes of you. Your smile, laugh and charm blowed my mind of. I have been yours ever since.
To fall inlove to someone you don't know is a special thing, it makes you afraid but at the same time so curious of all the new things. What are you supposed to do the first time you go on a date? What do you say to eachother? What about the first kiss? Or to confirm your love and actually say it out loud? I'm looking forward to all this moments with you honey, because I have fallen inlove to someone I don't know. I'm inlove with you."
"I still remember the first day I met you. You where a friend of a friends friend and I couldn't take my eyes of you. Your smile, laugh and charm blowed my mind of.

To fall inlove in someone you don't know is a special thing, it makes you afraid but at the same time so curious of all the new things. What are you supposed to do the first time you go on a date? What do you say to eachother? What about the first kiss? Or to confirm your love and actually say it out loud? But I'm looking forward to all this moments with you honey, because I have fallen inlove to someone I don't know. I'm inlove with you."

LINNÈA

Kvällen igår var supertrevlig! Maten på Nubu var gudomlig, sällskapet toppen och utgången på Greystone var som vanligt lyckad. Idag har vi bara slappat vid poolen, beställde hem sushi till lunch och powernapa lite i solen. Sen nu på eftermiddagen bussade jag och Ems hem till marinan igen.

Värt att nämna är att jag idag har namnsdag samt att jag lyckats klara mig utan mobil i 15 dagar. Grattis till mig.

FAV, TAPAS & MOE

Efter ett lagom flummigt samtal med Barre så inledde jag Carro Ems och Emma en liten förpärla på takterassen. Tapas, vin och öl slank ned och nu väntas middag med Moe och herrarna. Kvällens kunde inte börjat bättre! Nu när kvällen make är färdig skall jag gå lös på min My-knut.. mitt hår är just nu bara ett enda stort burr.. Ostyrsligt som få, vet inte vad jag ska göra med det.


SÅPBUBBLOR

Har haft en låååång dag vid poolen. Vi beställde hem lite smarrigt italienskt plockmat till poolen och har sen bara njutit hela dagen. Vi spaceade till poolhänget med såpbubblor och blev som barn på nytt!

Ikväll nalkas det sushi med Moe och hans vänner på Nobu och sedan utgång på Greystone! kul kul kul kul!!


LÖRDAG

Jag vet inte vad jag ska skriva.. Hmm... men jag är sugen på sushi och taggad på att lägga mig vid poolen iaf! Kvällens planer är oklara men något ska vi nog kunna koka ihop.

SMUGGO

Har haft en supermysig kväll med tjejerna, min finaste lilla LA-familj. Nu har vi dock precis släckt ned, jag tog soffan. Tjejernas bruna 2-sittssoffa som även kallas bajskorven är nog en av dom skönaste soffor jag stött på. Wow, den är i en klass för sig. Mjuk och superfluffig! Ska väl försöka sova, hur otrött jag än är för imorgon väntar en dag vid poolen. Unnade mig 2 nya bikinis idag när vi var på Beverly, ibland får man. Så imorgon åker någon av dom på illa kvickt och sedan skall jag bättra på brännan. Nu tänker jag natta!

G'night

KUDDKRIG OCH SEXIGA UNDERKLÄDER

Vi byter ut partykvällen mot ett sleepover-party på N. Kings road. Kuddkrig, sexiga underkläder och brunbrända kroppar, mums. Men först, enchilladas!!!

POOLHÄNG OCH SÖMNPROBLEM

Har legat vaken sen kl 8.00, har dragit på mig sköna sömnproblem. Vaknade 07.18 igår var uppe till 4.00 vaknar klarvaken 8 imorse.. nått fel är det ju. Orolig i kroppen på nått sätt. Efter 3 timmars tyst egentid så vaknade äntligen mina damer upp så nu har vi tuggat i oss lite frulle och nu väntas någon timme nere vid poolen. Sen blir det en superduper tjejig dag på Beverly Center, wuuhuu.

NÄR INGEN ANNAN ÄR VAKEN


OMNOMNOMN


EN NAKEN... DINO

Dagen har varit roligare än vanligt men fortfarande seg, vår lärare bjöd upp till dans och lät oss rita dinosaurier och nakna män! tummen upp på ena varelsen! Nu är Lovis och jag nyätna och nu ska vi bli fagra som få inför kvällen. Ikväll ska inte bara klackarna vara i taket utan även på soffor, bord, axlar och väggar!! Superpeppad!

LURE

Hajjar inte hur jag kan vakna 07.15 när jag har sovmorgon.. Senaste tiden har jag det varit så, jag vaknar svintidigt hur sent jag än går och lägger mig. Orolig i kroppen, för ljust i sovrummet, för varmt? jag vet inte vad det är.

Idag är det i alla fall långdag i skolan och sen ikväll ska vi på nyöppningen av klubben Lure! Tydligen en ganska så stor klubb enligt Carro så ska bli superkul med lite nytt. Jossan promotar så självfalletvis går vi dit tillsammans med henne!! Vår duktiga skruttt, snart får hon köpa skor till alla tjejerna....... hehehe.

Vad gör man nu då? Försöker somna om, inväntar mys eller hasar sig ner till soffan och käkar frulle? Vi får se. 

image description

FÄRDIG FÖR DAGEN

Porträtten är klara, phuu. Skönt att få det överstökat. Vi har börjat arbeta med kolkritor så allt man gör blir bara kladdigt och då ska vi inte ens tala om en själv.. Jag blir svart överallt efter att ha ritat med kol, fråga mig inte hur men smutsig blir man i alla fall. Det är kul att prova på lite nytt hur som så det inte bara är vanlig skiss.

Nu ligger jag nerbäddad, pratade precis med mormor och efter det kan jag nu sova gott! Sovmorgon imorgon, sen 5 timmars art lektion.. Håller tummarna för att vår beiga lärare har någon rolig uppgift att bjussa på, förmodligen inte men man kan ju hoppas! 

Godnatt LA, godmorgon Svea.

LANGOS MÄSTAREN


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Idag fyllen ingen annan än min fina lilla carlsson år! Grattis på födelsedagen gubbilubben, hoppas du får en kanon dag.
Jag älskar dig skrutt<3

LANGOS PÅ LOFTET

Ett av porträtten är klart och nu är jag hungrig som vargen själv. Ikväll vankas det langos på loftet, håller mina tummar och tår för att det blir gott! Älskar langos, det är något speciellt med att äta det. Man blir glad på nått sätt, för just langos äter man nästan bara när det är nått kul i samma veva.. Så som festivaler, nöjesparker och en massa skoj!

I övrig har dagen varit toklugn, alldeles perfekt!

GULL


INOM 45!


I MITTEN AV VECKAN SLUTAR MAN RÄKNA DAGARNA

Inledde morgonen med en skype med Rob, babbel babbel babbel om allt mellan himmel och jord. Nu väntas en dag med ritande, har några porträtt som ska va klara tills imorgon.. Känns skönt att alltid vara "fröken sista minuten".

JAG SKULLE ÄLSKA DIG DJUPT OCH OAVBRUTET, ALLA DAGAR I VECKAN.


ALEKS

Aleks kom precis förbi och sa hejdå! På torsdag är det hennes tur att lämna LA.. Jag tror att hennes månad här har gett henne lite försmak, jag tycker hon borde flytta hit så vi kan komma och hälsa på!! Som en hejdå present hade hon med sig cheescake från Cheescake Factory. Så nu kan vi mumsa på det här hemma i någon dag, perfekt! hihi, tack KS!

OLDIE

Grabbarnas besök blev en snabbvisit. Vi käkade och youtubade innan herrarna bestämde sig för att dra vidare då vi avböjde öldrickandet. Massagen sa sitt, allihopa är helt slut och dunder trötta. Imorgon väntar en heldag i skolan, håller tummar och tår för att min lärare på första lektionen är där imorgon så jag slipper fördriva 4 timmar på skolgården. 

Nu ska jag ringa och väcka mormor, vill småbabbla med henne innan det är läggdags! Min söta lilla rara favorit. Tror jag ska börja skriva matlista på allt jag vill att hon ska laga till mig när jag kommer hem!! Stackarn kommer ha att göra hela sommaren då listan förmodligen räcker ner till fötterna på mig.. åhh min mormor lagar världens godaste mat. Någon som vågar säga emot?!



LE LOVE


MASSAGE OCH SKRÄCKIS DAG

Har haft en mysdag med Lovis, babblat i timtal och lättat på hjärtat en sväng. Sånna här dagar behövs. Sen fick min fina herre ta över, även vi babbla på i flera timmar och allt avslutades med en skräckis! Vissa människor har en förmåga att alltid få mig att må bra, är så glad att jag har dessa i min närhet. Tack

För en stund sedan kom jag och tjejerna hem från en välbehövlig massage, möra och helt trötta i kroppen. Så vältajmat blev vi precis våldgästade av Erik och Dennis! Kvällen kommer nu innehålla fint sällskap, öl och lite smarrig mat. Perfekt helt enkelt.

Hi3G

I juli ansluter jag till mina fina vänner på 3 igen, pepp!


SINCE THE FIRST TIME I MET YOU...


40

40 dagar kvar i LA och jag tror faktiskt att första steget efter det här äventyret börjar ordna upp sig. En mysig sommar väntar och ingen längtar mer än jag. Hej Stockholm.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Grattis till min fina papi som fyller år idag!! Älskar dig.


MONDAY NIGHT

Kvällen har bestått av handling, mys, god mat och Gossip Girl. En perfekt kväll efter en heldag i skolan. Nu väntar sängen och en lång sovmorgon. Imorgon är frugan och jag lediga och vi tänker bara ligga och lapa sol hela dagen! Ska bli sååå skönt.

MR GR DES 35

Kom på en till sak som fått mig att le idag!! Jag har konstaterat att min lärare har en punghaka.. från alla vinklar! Så varje gång han tittar på mig kan jag inte sluta le.. Hakan passar liksom inte in på hans ansikte, den ser fejk ut. Men gullig är han, då han pratar som Mr Bean, har hårigare armar än en apa, har en punghaka, svär och trycker ner alla i klassen och är brutalt krigsskadad efter Vietnamkriget... wow, härligt.

FÄRDIG

Skoldagen är avklarad, efter låååång väntan är den slut. Dagens + var en längre konveration med Barre samt Natasjas och min djur-chatt! Fav. Nu ska jag hem, hem och storhandla antar jag. Lagom kul, men ett måste. Så med Hoff i öronen så entrar jag bussen och rör mig mot marinan. Tjing

TAKE A RISK


CLASS CANCELLED

Hur skönt det än kan låta så är det verkligen jätteopeppande när man kommer till skolan redo och faktikst ovanligt sugen på lektion och upptäcker att den är inställd. Inget mail, inget sms utan bara en skrynklig liten lapp på dörren men texten "class cancelled"... Irritation. 4½ timme kvar tills nästa lektion, vad gör man? Jag slog mig ned i skolans caféteria och pumpa upp volymen på spotify.. Så fort dagget försvunnit från gräsmattorna ska jag lägga mig ute i solen och göra ingenting. Hej du otroligt osköna måndagsmorgon, vi möts igen.
image description

SUNNY MONDAY

Har sovit likt en gud, lite varmt men ändå djupt. Längtar lite efter morgondagens sömn för då blir det sovmorgon, sova ut och sova tills man vaknar av sig själv.. mmmm.. härligheter. Fick i alla fall en riktigt supermysigt väckning av Lovis, precis så som min fina mormor alltid väcker mig. Hon bara strök påmig sådär mjukt och snällt och viskade fram godmorgon... åhhhh, myspys. Nu vaknas det frulle och sen skola resten av dagen så, godmorgon allihopa och välkomna till en grym dag!

G'NIGHT


SUMMER DAYS


WORD


SO MUCH WORLD

Jag skippade poolen och stannade inne i soffhörnet under eftermiddagen. Började spåna på nästa äventyr, vill ut och resa och upptäcka! Har lite smarriga planer, ska åka hem och styra upp det! Få med mig lite fint sällskap sen är det bara att försvinna iväg. Efter det slockna jag. För första gången på 1 månad tog jag mig en välförtjänt powernap i soffan.. i 3 timmar. Det var tyst och tomt på loftet och det gick verkligen inte att hålla ögonen öppna. Tror jag behövde den. 

HELGEN I PIC'S


SOMETHING CALLED LOVE


TODAYS


TJUREN OCH RÄKAN

Kvällen igår var urkul! Vi startade inne på walk of fame och käka på en jättemysig italiensk restaurang, ny favvo. Stället hade till och med Birra Moretti så ingen var ju nöjdare än jag. Vidare från fina stället till tjejerna och en ordentlig förpärla med mustascher, goa drinkar och öl. Vi hamnade tillslut på Saddle Ranch och satan va skoj det var!! Tjuren belägrades, komplimangerna flödade över våra mustascher och folk bjöd på öl i utbyte mot att få sin egen mustasch. Blev en kanon avslutning på Elias helg i LA, hem i taxin sjöng vi för fulla muggar och taxichaffisen avskydde oss. Kvällen kan summeras som tipp topp!

Idag däremot har varit en dag fylld med irritationsmoment. Vaknade av något som liknade värmeslag, loftet blir likt en kuvös när det är varmt ute.. plus att vår fina motorcykelbutik tvärsöver gatan idag hade klubbdag, vilket innebär ashög musik från kl 8.00-12.00. Det är verkligen brutalt irriterande när man försöker sova.. Fick pallra mig upp vid 9 sur som ett bi, bakis som en räka och ont i kroppen med blåslagna lår efter gårdagens tjurridning.. Intog min position i soffan och har inte rört mig härifrån än. Elias har lämnat oss och jag har hunnit med att skypa med en hel hög favvisar. Resten av eftermiddagen ska spenderas vid poolen, har planerat att storma poolområdet och göra bomben så jag skvätter ner alla satans skrikande ungar. tjing

MUSTASCH-FEST OCH BUD LIGHT LIME

Dagen har spenderats vid poolen, vi bättrar på brännan och njuter nu när solen väl är framme. Nu är de lunch dags och sen bär det av in mot hollywood. Vi ska visa Elias både Beverly Hills skylten samt Walk of fame. Ikväll vankas det brakparty på Sunset strip, vi ska ha mustasch-fest och rida tjur på Saddle ranch!!!

Ni får ha överseénde med att det inte blir så mycket bilder här på bloggen nu.. Jag har ju som sagt ingen telefon längre och det är med den jag tar typ 90% av alla bilderna som läggs ut. Hoppas det duger ändå.

VENICE

Jag Elias och Lovis har haft en riktigt riktigt riktigt bra dag nere vid stranden. Då vädret var toppen bestämde vi oss fö att ligga några timmar nere på stranden och sola, så när det väl var avverkat visade vi runt Elias i Venice. Tog en promenix på walk of weed och sedan cyklade vi vidare till santa monica pier och tugga i oss smarriga glassar.

Nu 8 timmar senare är vi hemma och hungriga, hamburgare står på menyn så nu ska vi ner till poolen och grilla och ta ett dopp! Massa goa drinkar och öl står på kvällens schema, kommer bli toppen.

FAMILJEN +1!

Nu har vi utökat vår LA familj, Elias kom precis hit så nu är vi familjen +1 resten av helgen! myspys

ROTSYSTEM OCH STOCKHOLM BOOGIE

Dagen inleddes med en skön försovning, en missad buss men endast 5 min sen till lektionen, bra gjort av min och frugan må jag säga. Resten av dagen har bara dragit sig fram i snigelfart, vi ritade av rotsystemet på ett träd.. Var precis som det låter, inte speciellt underhållande. Dock fick vi med oss en smarrig läxa, 2 självporträtt skall ritas tills nästa vecka! Lite mer skoj än rotsystem och koner.

Nu är vi i alla fall hemma, sitter mätta och belåtna i soffan och väntar på att Elias skall komma. Det är dock några timmar kvar, så innan det hinner vi se Stockholm Boogie och käka lite snask. Stockholm Boogie är en av min och Lovis favvo filmer, man längtar lite extra efter svensk sommar och stockholms gator efter att man har sett den. Jag längtar lite extra så ge mig sommar nu.

ALEX SCHULMAN GJORDE MIN KVÄLL. TACK EMS!


LE LOVE

"I know I’ll always love you, but maybe it’s time for me to learn how to love other people as well. I want to be with someone that has the confidence to tell me he loves me. You and I have never been in that place at the same time. "

FAMILY

Kvällen har bestått av mys på hög nivå. Jag, Ems, Lovis och Tarzan hade vår första ensamma kväll på nästan 1 månad. Vi unnade oss att ladda ner en film och dricka te i soffan.. Var riktigt skönt faktiskt, familjemys med LA familjen. Kan inte bli bättre. Nu väntas sömn och imorgon en heldag på Art komplexet, vi hörs till frukost!

image description

LE LOVE


HEART

För en liten stund sedan lämnade tjejerna lägenheten och begav sig av hem mot Svea.. Kan inte ens få in i skallen att det redan gått 3 veckor, känns klyschigt att säga att tiden flög förbi - men det gjorde den verkligen. Det har varit underbara veckor, kan inte beskriva känslan. Jag är så himla glad att mina fina tjejer kom hit, ni har verkligen förgyllt det här äventyret! Tack älskade ni.

ever thine, ever mine, ever ours


MORMOR

Idag är det ingen mindre än min allra finaste älskade mormors födelsedag. Det gör ont i hela mig att jag inte kan vara där och ge henne den varmaste grattiskramen av dom alla.. Jag får nöja mig med ett skypesamtal och lite skönsång. Grattis mitt hjärta, hoppas morfar bjuder på hångel!
jag älskar dig

VYKORT

Det känns bra men inte okej att vara i skolan från 14.30-21.45 på sin lediga dag... + att jag missa avskedsmiddagen med tjejerna. Kom indroppandes 2 timmar efter alla andra, hungrig som en varg och brutalt trött..

Ems hade fått kort idag, tänk vad avundsjuk man blir. JAG VILL OCKSÅ HA KORT MINA NÄRA OCH KÄRA DÄR HEMMA. Se min adress nedan:

Amanda Forsell
3221 Carter Avenue
90292 Marina del Rey, CA, USA

Tack på förhand.

LE LOVE

Every time a love story begins, you automatically expect it to have a bad ending. Why don't we, as a society, believe in happy endings?

ROLF-RICKARD

Ni som känner mig vet att jag inte är så sjukt motiverad till plugg när man måste, jag gillar skolan - absolut. Men såfort det blir ett måste så försvinner motivationen på bums. Trots det så tog jag mig till skolan idag, på min LEDIGA dag, sitter och gör klart en massa grejer till en inlämning imorgon. Wow, stort kliv i min studieutveckling. Rille hade varit stolt.

1 MAJ

Frullen är uppkäkad, dagens skype med med familjerna och mormor är avklarad och nu måste jag försöka få tag på min vän Emi så vi kan göra klart vårat grupparbete. Ser förövrigt på facebook att det är kaos i tuna, kan inte säga att jag är förvånad. Känns som att det är Eskilstuna i ett nötskal.

LITE FÖRSTA MAJ GODIS, FRÅN MIG TILL ER MINA FINA.


SLEEPY

Nu svider mina ögon av sömn, ska snart släcka ner.. Ni ska för övrigt få lite pic's från Vegas imorgon, måste bara finna ork till att ladda upp dom!

MONDAY

Har haft en heldag i skolan, har ritat och pillat i Photoshop hela dagen. Äntligen hemma så serverades det tacos, proppmätt och trött har nu senaste avsnittet av Gossip Girl setts och nu ska jag snart slå igen mina blå. Ska försöka hålla mig vaken en liten stund till annars lär jag väl vakna vid 4 och vara pigg som tuppen.

RSS 2.0