ÅHLÉNS KURRE

B och jag är ute efter en ny lampa till vardagsrumsfönstret, men den här alltså... Wow.


SEE YOU IN LA'

Har precis varit på mamadou och käkat gott och babblat med tjejerna. Världens bästa tjejer! Fan vad glad jag är att jag har mina fina bruds som mina. Och nu efter ett jobbigt hejdå med carro så har vi nu skilts åt vid tuben.. Men om 3 månader ses vi igen, i värmen, i LA!! Ingen längtar mer än jag!

Nu ska jag hem och kramas med min boy. Tänk va bra jag har det.


ETT SJÖRÖVARSKEPP SOM BLÅSER RÄTT IN I LOS ANGELES


MAMADOU

Idag ska jag Ems, Carro och Frau ha en mys/hejdå-kväll. På fredag åker min finaste Carro tillbaka till LA och vi kommer inte ses på flera månader.. Sucks. Så ikväll ska vi gå ut och käka och bara ro om varandra. Jag var snabb med matförslag så nu har vi bord bokat på Mamadou, ett av mina favvo ställen på Kungsholmen. Underbart god mat och ett litet litet mysigt ställe. Perfekt för en kväll som denna. 
 

HELGEN

I lördags hade Ems och jag världens tjejdag på stan, supermysigt och precis vad jag behövde. På kvällen drog jag och B hem till Joel och Linn som hade inflyttning/födelsedagsfest, vi vinglade sedan vidare till Marie Laveau! Hade en sjukt trevlig kväll, som sedan avslutades på folkets med massa kebab. B och jag kom aldrig hem utan sov över hos phia och ollie så hela dagen igår kolla vi film och bara dega på golvet/soffan. Vi beta av både Django och Flight båda filmerna va kanon!! Rekommenderas starkt.


ME

Just nu är jag typ världens bästa människa mot mig själv. Jag har precis köpt gymkort och unnat mig en abnorm kaffe. På fredag är det 1 februari och jag har lovat mig själv en vit månad med träning och fokus på min stackars kropp. Kan ni tänka er att jag en gång i tiden faktiskt var riktigt vältränad och tränade 5-7 ggr i veckan + en hel hög matcher på det? knappt så jag själv tror det. 
 
När jag var yngre spelade jag fotboll och har väl egentligen alltid haft fotbollstjejs-stämpeln på mig även fast jag slutade spela redan när jag var 16. Jag slutade iofs inte för att jag hade tröttnat utan för att jag inte fick fortsätta spela. Jag började spela fotboll när jag var 10 och nyinflyttad i Skockan, var med på en träning och blev helt såld. När jag var 13 opererade jag mitt knä för första gången, minisken var pajj och jag var borta från fotbollen i typ 10 månader. Kom tillbaka och allt flöt på sjukt bra, tills att jag var 15 då jag vred sönder mitt knä på nytt. Ny operation, men med snabb rehab (lite för snabb) så var jag tillbaka redan efter 4 månader. Började spela och träna som ett djur på nytt och när jag var nyss fyllda 16 så vred jag sönder knät totalt. Där tog det slut. Idag får jag varken löpa eller göra några ryckiga rörelser med mitt knä. Dvs att träning blir lite knepigare. Ingen ursäkt, men en av anlednignarna till att jag slutade träna helt och hållet. Men största anledningen var nog egentligen att jag blev så psykiskt pajj när jag fick höra "sluta spela eller sitt i rullstol vid 50". Valet är ju inte svårt. Det är inte svårt för någon. Men det sög. 
 
Men nu är det dags, jag måste ta tag i det. Kanske inte för att jag "behöver" det men för att jag vill och för att må bättre. Det är 7 år sedan jag tränade påriktigt, så får börja lite lagom. Men hur som så väntar det nu 6 månader med lite nyttigare liv. Känns hur bra som helst.  

MY OTHER HALF

Tänk vad skulle jag göra utan dig snuppan?


PASSA DIG SOM SATAN

Sitter på tuben med maggio i öronen, ska möta upp Ems för en riktig tjejdag. Fönstershopping, shopping, lite käk och babbel!

Det är en fantastisk gåva som vi brudar blivit tilldelade. Begåvningen att gå runt och titta på allt fint, fantisera, klämma/känna/prova, gå där ifrån för att sedan komma tillbaka och få med det hem. Lite samma sak med allt i brudars liv. Killar. Kläder. Skor. You name it.


LINNIS

Ikväll ska jag hem till min finaste Linnis i Kista. Hon har laddat upp med middag och vin tills att jag kommer dit efter jobbet, kan ju fanimig inte bli bättre! Linnis och jag har alltid en tendens att babbla om ALLT oavbrutet i timmar. Hon är en av mina äldsta vänner och hur länge vi än är ifrån varandra så hittar vi alltid tillbaka lika snabbt. Det känns aldrig konstigt med den damen, underbar känsla. Vad planerna för kvällen egentligen är efter middagen är lite oklara, men med en dunk vin blir kvällen aldrig tråkig. Har hört att hon och Johan har en massa instrument hemma, kanske blir att starta ett band ikväll? hehehehe. Skrål och skrammel kanske kan vara ett bra bandnamn? 

"HELVETE I HAVET!"

Precis som rubriken visar så fick jag årets pensionärs-svordom från frau alldeles nyss. Jag klev ur hissen på jobbet och nöp tag i hennes stjärt, hon vänder sig om och skriker ut "helvete i havet" tänk va söt hon är! Hehehehe.

Dagen har iaf börjat bra, B är ledig från jobbet så vi käkade en mysfrulle framför ett avsnitt av Sex and the city innan jag drog till jobbet. Solen lyser, det är sviiiinkallt ute och det är fredag! Jag är glad.


-

Sitter på tuben påväg hem, lyckan i kroppen! Planerna för kvällen är oklara, bio kanske? Eller bara mys i soffan.. Hehe, man blir för jäkla bekväm. Först vankas det iaf lite indiskt till middag.


TORSDAG

Jobbar tidigt! Så sjuuuukt jävla värt.


-


MR SKELETON


SWE

snööö, iskallt och halt. går inte att beskriva Sveriges landskap på nått annat sätt, iaf inte inne i stan. Skulle jag vara ute på landet eller så skulle jag nog säga vackert, men inte nu. längtar tills helgen, ska ta och unna mig en lugn helg. Förra helgens bravader tog kål på mig, börjar bli vek. lite dags tankar från mig till er. 

TRÄNINGS TRAMS

Sitter med min standard morgonkaffe på min plats, småbabblar i telefon, lyssnar på musik och njuter av att det är sol ute. Känner mig glad idag. Nu kom precis min finaste frau förbi, va glad man kan bli av en människa och ett hej! Försöker snacka med henne på mina träningsplaner i februari..
 
På jobbet ska det nämligen tränas i fitnessfighten, jag dock har nog inte helt den motivationen till att kickstarta med kostschema och hela skiten. Så istället tänkte jag rocka någon egen variant, utan vägning av mat och sånt trams. Jag tänker käka det jag vill, men hålla mig borta från onyttigheter, alkohol och sötsaker. Och sedan träna varje dag under hela februari. Vad tror ni? Klarar jag det? 

YUM

B och jag sov i soffan inatt, vi bädda ut hela bäddsoffan och la oss och kolla på film. Perfekt häng, det kommer bli vårt helg-häng! Sov dock inte helt hundra, lyckades nämligen somna med morgonrocken på! Blev så varmt och knöggligt så jag höll på att smälla av!

Nu är jag iaf uppe, har precis gjort lite egenpressad juice med apelsin, blodapelsin och röd grapefrukt! Fan va gott det blir. Ska slänga på mig lite kläder snart och sen röra mig mot jobbet, lååånga dagar.


SVARTVITT

Lyckades ta 2 bilder i helgen, sämst. Men det blev iaf två bilder med 3 av männen i mitt liv samt min lilla mini Anna-Lo!


SKATTJAKT

Min finaste boy hade massa fuffens för sig i helgen. När jag vaknade i fredags fick jag frukost på sängen och ett litet blomster med ett hemlighetsfullt litet kort. På lördagen vankades det skattjakt när jag vaknade, trött och bakis! Jag klättra runt på stolar, kröp omkring på golvet och rev runt i soffan innan jag fick fram mitt paket! Haha, tänk er själva en skattjakt i en liten 1a... Tänk va bra han är!


BIRTHDAY WEEKEND

Hela helgen har bestått av födelsedags firande! Har haft helt fantastiska dagar med mina finaste vänner och underbara familj. Tack allesammans för alla gratulationer och superfina presenter, ni är bäst!


MINA BÄSTA


18/1

Sitter på jobbet och är helt glad i kroppen, känner mig brutalt taggad på helgen. En helg med mina underbara vänner! Kan inte bli bättre. Men innan jag rör mig från jobbet ska jag sluka ett par öl på vår 3pub nere i repan och springa förbi systemet! Corona vi möts igen...


FRAU


BIRTHDAY


!

Sista avsnittet var amazing. Fulländad.


XOXO

Kollar på Gossip Girl är inne på sista avsnittet... Sitter på nålar! Jag dör vad bra det är!!!!!!


JAG GÖR MIN GREJ

Just nu är jag så fruktansvärt trött, är inne på sista dagen innan en dags ledighet. Känns verkligen i hela kroppen att man jobbat helg och och bara varit ledig 2 dagar dom senaste 2 veckorna. Är helt pajj. Imorgon tänker jag sova ut, bara vara, kolla på Gossip Girl i sängen och dricka te. 
 
 

LA

Har precis kollat igenom min lilla dator, har hittat sååå mycket kul!! Efter att ha kollat igenom LA bilderna svids det lite i hjärtat. Fan va kul vi hade. På fredag möts vi upp hela LA familjen vilket känns helt underbart!


HEHEHEHEHE


BLÄCK

Sitter och funtilerar på lite mer bläck. Mina föräldrar går i taket, men vad gör man inte för att bli ballaste tanten på pensionatet om 60år?


MYSPYS

B och jag har haft en riktig myskväll efter en seg dag på jobbet, vi kom hem, powernapa i soffan i 1.5h, värmde på lite rester och kollade på "Brisby och Nims hemlighet" en av mina favvo filmer sen jag var barn! Blev i extas igår när jag försökte förklara vilken det var och B visste på direkten!! Sjukt. Aldrig någon som vet vilken det är.


-


VIRRPANNA

När jag var liten trodde jag att man var riktigt vuxen när man var typ 20, att man skulle ha barn, Volvo och villa typ. Om några dagar fyller jag 22, jag har fast jobb, egen lägenhet, är sambo, har fruktansvärt bra människor i min omgivning men jag känner mig ändå inte helt vuxen! Haha, när gör man det? Självklart känner jag mig mer mogen och tillfredsställd med mig själv än vad jag gjorde när jag var typ 15 men just den känslan jag trodde man skulle ha finns inte där.

Jag ringer fortfarande mamma och gnäller när jag är arg, jag vill att hon ska ta hand om mig när jag är sjuk, jag ringer mormor varje dag, jag försöker sova över hos mormor och morfar så ofta jag kan... Jag tror inte att man kan räkna mig som vuxen än, eller jag kanske inte riktigt vill bli "vuxen" än. Vilken jävla röra det blev. Jag är vuxen punkt, men väldigt långt ifrån Volvo, villa och kids vuxen.

Vilket sunkigt inlägg det här blev. Har lite tråkigt på jobbet då blir det så..


DISNEY BATTLE


DEN OBEFINTLIGA MYSDAGEN

Söndag morgon, jobb, snö, kallt, törstig.. Typ det jag hunnit fundera över idag. Snooza i 1 timme, skutta sedan upp och hetsfixa mig, slängde ner en apelsin i fickan så jag får nått i magen innan lunchen vid 2. Munnen min är torrare än Sahara, struntade i att fixa håret för att hinna förbi 7eleven och köpa en dricka, men blev ingen dricka då mitt morgonhumör tog över. Alla flaskorna i kylen va varma (över rumstemp) jag morra åt tjejen i kassan och vände på klacken! Vem fan vill dricka en varm cola/fanta/Loka you name it. Bittert.

Så nu sitter jag här, törstig, ful i håret och trött. Bra dag...


HELG

Hade en mysig dag igår, helt ok dag på jobbet sen hem till boysen som hade en förpärla hemma hos oss. Jag slängde ihop matlådor tills helgens jobb och när herrarna gav sig ut på stökeri så anlände Ems. Vi gosa ner oss i soffan och kollade på SATC. Mysig kväll med min bestie.
 
Just nu sitter jag på jobbet, hyffast lugnt, en skön helg helt enkelt. Ikväll har Carro bjudit in till tjejkväll, ska dit direkt efter jobbet för lite käk och massa kackel.

NEW IN


IT'S A HUMAN HEAD


HAPPY HAPPY

Bra dag idag! Minus kön på jobbet, den kan ta sig. Men allt annat har känts toppen!! Har varit på ett spännande möte, fått bingo på vårt samtalsbingo på jobbet, vunnit en tia lott och på den vann jag 20kr, träffat Maria, ätit god mat och ikväll vankas det mys med Ems!


URBAN DELI

Har haft en riktigt välbehövlig tjejdag! Startade dagen med en brunch på Urban deli på söder med Carro, Jennifer och Ida, följt av ett par timmar på stan och sedan mys med Jessica på kvällen. Jess och jag käka på Ramblas och babbla om allt och inget. Nu är jag äntligen påväg hem, konkandes på sviiintunga påsar. Längtar hem.


PURE LOVE

Tänk att en ynka klocka kan vara så älskad.


TODAY'S


DAGENS

Vaknar upp min lediga dag av att 3 byggkillar kliver in i lägenheten. Med lika förvånade blickar kolla vi på varandra. Där låg jag halvnaken under täcket och sov och kika upp med årets morgonfrilla och trötta ögon?? Där satt jag och ursäktade mig för att jag inte var vaken medan dom ursäktade sig för att dom bara knackat och inte plingat på. Wow flummig start på morgonen.

Idag vankas det mys med Carro, Jossan, Jen och Ida! Vi tänkte inleda dagen med en brunch, sen ska jag köpa kraffs på indiska. B kommer få gråta blod när han kommer hem från jobbet...... Hehehehehe!


"Forever Mine, Forever Your's, Forever Our's"


FRÅN 0 TILL 100

Vaknade upp vill världens jobbigaste dag, trötta ögon, snö och noll ork. Tills att jag kom till jobbet, 40 lediga agenter, ingen kö, god mat på lunchmenyn, pau och frida kommer och säger hejdå, bra jobbarkompisar och allt som allt en helt godkänd start på dagen. Ikväll vankas det tacos med Ems, Carro, Lovis, Jen och B. En tjejkväll med pojkvänsmys, bästa kombon! Kommer bli supertrångt med mysigt att få ha alla på ett och samma ställe.

I DO


SOON


ÄLSKLING JAG ÄR HEMMA NU

Sitter på tåget tillbaka mot Stockholm, har haft bra dagar med familjen! Vi har ju väldigt kul ihop när vi hittar på grejer, wow. Min kära morbror med fru blandade friskt i lördags och några för många öl och gin och tonics slank ner. Vi gick inte hem förrän vid 4 i lördags natt, jag stapplade runt i armkrok med pappa, mammsen skratta så hon grät när jag lite luddigt försökte förklara att vi ibland får in texttelefoni samtal på jobbet och att vi då måste avsluta varje mening med "kom". Jag förstår iofs varför hon narrade mig då jag dagen efter fick höra att jag använde exemplet "åhh Lars-Göran slicka mig i örat, kom." Fråga mig inte varför, men kul hade vi i alla fall! Igår mådde jag som förtjänat och jag spenderade dagen med mormor och morfar. Världsbäst!

Nu väntar en låååång jobbvecka. Jag jobbar 11-20 den här veckan + helg... Vore så skönt med normala arbetstider!! Men tills dess så får Snook förgylla min morgon.


BUBBEL

Ligger i soffan hemma hos mor och far i skockan. Vid 18 ska vi befinna oss hemma hos min morbror och moster för middag och bubbel! Blir en myskväll.


"Blev pimp numero uno när jag la handen på rumpan"

Sitter på tåget, E-town väntar. Blir dock mycket lugnt för min del. Familjen och mina gamla ska prioriteras. Blir perfekt efter en jobbig jobbvecka med konstant kö.

Ikväll mötte jag upp Johanna, Kim och Linnis för en bit mat på Ramblas i Hornstull. Ett hett tips till alla som vill käka grym mat i södra delarna av huvudstaden! Efter en toppen middag med massa tapas så drog jag och Linnis vidare in till medis för ett flertal öl och glas med vin, kan även ha slunkit ner en och annan fireball.. Vi mötte upp B och Jesper för ännu mera alkohol och sedan avslutades kvällen på donken för min och grabbarnas del. B och jag satte nyckeln i låset strax efter 4 och klockan ringde vid 10 imorse... Urk.


SKULL


-


SATC


1 JANUARI

Har legat nerbäddad hela dagen, bara myst och kollat film. Nu rullar avsnitt 11 i första säsongen på SATC, jag dööööööör!!! Skrattar så jag gråter.


RSS 2.0