tjo och tjim sker på annan plats.

Sitter på jobbet, kanon fint väder ute och det lutar mot yttligare en lunch på taket. 20.44 går tåget hem, seg kväll. Hoppas på bättre fläng imorgon!



+++++

A2s bio val igår blev "Thor" nördigt och kanon! Gillar man snygga kroppar och åskgudar så absolut. Det var nog faktiskt påriktigt inte någon som kunde hålla munnen stängd när Thor tog av sig tröjan... ojojoj! A2 och jag kom i alla fall fram till att filmen fick bra betyg, förmodligen för Thors kropp och den halv töntiga handligen.
A2 verkade ovanligt pigg imorse, hon hoppa upp och hux flux var hon klar för att gå. Jag pallra mig upp och släppte ut henne från hålet.. haha. Sen hurtbulle som man är så svida man om och drog sig ut på veckans sista powerwalk! Ikväll blir det hemfärd mot Eskilstuna. Mycket ska hinnas med i helgen, valborgsfirande, pussa på pojkvän samt uppvaktning för min favorit mormor!
Nu snabb dusch sen jobb!



loveyou

late night

Blir nog en helt okej kväll ändå! A2 har stannat i huvudstaden och vi ska mötas upp efter jobbet för middags mys och bio. Jag har gett henne fria händer på filmval så vi får se vad som väntar.. Sen blir det sleepover i hålet, kanon! Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt och sticka ut o gå igen, om inte yojje vill träna ihop emd mig. Det visar sig, men först och främst bio och moff! haha kompencerar det imorgon.


Någon som vet någon bra sida med billiga flygresor föresten? Släng in en kommentar med förslag, vore kanon!

Puss!


pain

på onsdag är det dags igen... bläck


som alla andra,

V.M Satan i gatan, love it.
Om exakt en vecka är det dags för arctic monkeys fruktansvärt bra! Nu måste jag skynda, skynda. Jobbet börjar om 45 min och jag är så himla oklar och har sååååå ont i kroppen. Åhh det blir en klagdag.

magruta

Trött tjej.. Var uppe 8 imorse och var ute på powerwalk fram till halv 10. HURTIG. Nu efter jobbet blev det yttligare 1 timmes träning. Jag blir nästan rädd för mig själv.. träna känns inte riktigt som jag än. Men det kommer.

 

Nu är jag bara irriterad, att tycka olika är okej.. sålänge jag inte tycker annorlunda än dig. BLÄ. bessewisser.


bild från morgonens promenad.


 

 

 


workie

Första dagen efter påsken, mysigt att träffa mina fina jobbarkompisar igen. MEN oj va trött jag blev, huvudvärk efter halva dagen. När man varit ledig ett par dagar och sen ska tokprata i telefon blir det lätt lite mycket för huvudet.


Helgen har varit kanon iallafall, jag har saknat alla mysiga tjejkvällar.
  • påskmys med familj
  • fest med mina fina tjejer
  • blåklockor
  • frukost i solen
  • ny frilla på pojkvän
  • samt kvalitetstid i solen
Idag blev fjärde medlemmen klar för Cali ingen mindre än Lovis! Sökandet efter flygbiljetter startar inom kort. Snart mina fina tjejer påbörjas något tokcoolt! A1, A2, Ems och Lovis. Hello Los Angeles.
Nu ska gaddarna borstas och sen kryper jag ner. Imorgon ska jag upp och träna innan jobbet! PEPP. L.A kroppen? måste skynda.
bild regn från helgen.

lååångfredag.

Är redan dålig på att uppdatera.. haha som vanligt. Igår hade jag en långlunch med mina nya små favorit tjejer, Matilda och Nora :) sen stack fräste mormor och jag iväg och påskhandla. Vidare till stan för grillning med family 2! Myspys, mer än så hände inte. Kan nog vara en faktor till den dåliga uppdateringen, inget intressant att uppdatera om. Idag ser allt ungefär lika dant ut, har varit hos mormor och fixat lite och nu blir det en snabb dusch innan lite grillning hos Jempa. Sleepover hos Jossan och imorgon påskmiddag. jag bara äter......oj.

hoppas på att morgondagen bjuder upp till något mer intressant.
puss


20 april

Idag säger vi grattis till min lillebror Adam!! Lillkillen blir stor och bastar 11år.

Min snok vill fortfarande inte sammarbeta och det ska idag försöka botas med massa kakor och tårta! Smarrigt. Men nu sticker vi in till Laan Tong och låter Amnoy sköta maten. Jag tror att en stark penang kan rädda min dag.

Vi hörs sen!


seger

Sitter just i detta nu och käkar en av alla mina matlådor, måste börja äta ur min frys innan flytten. Samtidigt som den här torra stackars pastan knappt slinker ner sitter jag och lyssnar på Radio1 med Kindmark & Benji. Just nu intervjuar dom Maic som igår verkligen rädda hela min kväll, då han gav oss en Hammarby seger mot Landskrona. Snyggt! Hade mer än allt velat varit med Marcus i klacken, men fick nöja mig med att ha min egna lilla support i källarsoffan.
Sol i Stockholm, present köp, tågresa, bihåleinflammation? Min dag är väl inte den roligaste.. mår som en knöl. Mitt huvud är hur tungt och ömt som helst. Men lillebror fyller imorgon och jag måste minnsan fixa en kanon present.
mindre god mat och mindre frisk tjej..

vi provar på nytt

Jag känner mig själv allt för väl, jag viste att jag inte var någon "bloggerska". Om man ska vara ärlig tror jag faktiskt att det är för att jag inte har speciellt mycket att skriva om.. MEN snart har jag. Jag ska försöka att bli bättre, eller jag måste bli bättre för snart flyttar jag..
Mina kära vänner för den som missat.... i juli tar jag tar mitt pick och pack och flyttar till andra sidan jorden. Närmare bestämt till L.A.
Vi ger bloggen ett nytt försök.
VÄLKOMNA TILLBAKA!



RSS 2.0