CARL-ADAM: IMORGON KOMMER JAG VAKNA UPP OCH HA SAMMA KÄNSLA SOM JAG BRUKADE HA NÄR JAG VAKNADE UPP PÅ JULAFTON SOM BARN.

VILKEN KVÄLL..... ojojoj, tror allihopa gick på helspänn! Eller i alla fall Lovis som blev jagad av motorsågsmän hela kvällen.. Stackarn vaknade upp med träningsvärk i magen idag efter att ha varit så himla spänd igår, haha! Kvällen igår på Universal Studios och Horror Night var i alla fall riktigt lyckad! Känslan av att gå runt och konstant vara lite smånervös så sjukt jobbig! Dock var jag urcool ända fram tills att jag gick ut från sista grejen, hann lagom klämma ur mig att jag har sjukt svårt för att bli skrämd och då kom det någon äcklig jävel och jag skrek som ett litet barn....... FAIL.

Bilder från gårdagen kommer efter helgen då dom andra brudarna sitter på bilderna från gårdagen. Men idag är dagen D! Vi har redan gått upp och och strax efter 12 ska bilarna rulla mot San Bernardino och festivalen Escape from wonderland! Det ska bli så sjukt kul!!
Dagen kommer spenderas med mina allra bästa här borta i L.A och våra ögon och öron kommer avnjuta Steve Angello, Benny Benassi, AN21, Afrojack osv.... Jag vet att ni alla som ska ut och dansa runt på Le Grand ikväll är en uns avundsjuka! Om inte så borde ni vara. 

Nu ska jag slänga i lite färg i håret och sen tugga i mig ett ägg med kalles kaviar! Sen är det DAGS :D!!!!

ATT MAN MOT ALLA ODDS SKULLE MÖTA SIN KÄRLEK SÅHÄR SENT I LIVET

karin, det är verkligen inte alldeles givet
att man mot alla odds skulle möta sin kärlek såhär sent i livet
och det är inte speciellt ofta som en tjej som du 
inte redan är upptagen som fru.

OH YEAH YO YO YO, OH YEAH YO YO YO! 

så karin jag blev faktiskt nästan helt från vettet 
när just du var ledig och log på det där sättet.
det var på hotellet där du hade konferens
vi möttes i baren och då börja vår romans!

OH YEAH YO YO YO, OH YEAH YO YO YO!


UNIVERSAL STUDIOS

Bra start på dagen! Gick upp lagom sent och skypa med tjocka släkten och sen åkte vi ner till Main Street och köpte godsaker på Delikatessbutiken. Fick med mig kalles dill kaviar, leverpastej, smörgåsgurka, marabou, digistive och laktris!! underbart.

Nu ska vi börjar göra oss i ordning och sen ta bilen upp till Universal studios. Horror Night står schemat och Ems, Lovis och Tarzan är redan super nervösa! hahaha, tror att kvällen kommer bli kanon. Lovar att ta en massa bilder så får ni se imorgon! 

Puss
leverpastej i konservburk.... vi får se hur det smakar.

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller världens bästa mamma år. Känns lite tråkigt att inte kunna vara hemma och fira henne tillsammans med familjen, men det är väl såhär det känns att bli vuxen.. Ringde i alla fall för ett tag sen och sjöng för henne och jag tror faktiskt hon blev riktigt glad! GRATTIS på födelsedagen fina mammsen, jag älskar dig!

hehe kunde inte låta bli..

HORROR NIGHT

Den långa skoldagen är avklarad!! Skönt, nu är det helg och halloween firande för hela slanten! Imorgon ska vi börja med att besöka den nyfunna svenska delikatess butiken nere på Main Street och på kvällen ska vi till Universal Studios på Horror Night! Tror det kan bli hur bra som helst! 



ÄLSKLINGSTUTTEN

Träningen gick bra och just nu sitter jag och skypar med min favorit Lollo! 



GODNATT

Sådär hann med lite skype med mannen, mormor och mamma innan jag kröp ner! Imorgon har jag långdag i skolan så Ems och jag tänkte inleda dagen med ett stenhårt träningspass nere i gymmet så vi piggnar till! Längtar faktiskt lite, är jag konstig om jag säger så? Att längta efter att musklerna svider och ansträngningsastman minimerar mina luftrör.. Hm. Hur som konstigt eller inte, så gillar jag det!

Ska även hinna med en skypedejt med min fina Lollo innan skolan imorgon, känner på mig att hon har en hel del att berätta! Åhhh, våra kvällar nere i Thailand var bäst! Ett par iskalla Chang, hängmattor och värmeljus. Jag längtar tillbaka.

godnatt



LOFTETS ÖGONGODIS

2 av Loftets favorit godisar

VENICEMYS

Efter skolan tog jag ems johan och jacke cyklarna ner till Venice. Vi hade en mysig eftermiddag nere vid stranden där vi småtrosande runt om bland alla stånden och tog en fika i solen.


AMANDADAGEN

GRATTIS TILL DIG OCH MIG ÄLSKLING!

EN DIRTY TEACHER TILL MAMMA

Hann med en skypedejt med mamma innan jag hoppar i säng. Fick reda på att hon fått glajjor? blev lite förvånad när hon svara med dom på.. Hm. Känner mig inte helt uppdaterad här borta! Hon var iaf en riktigt snygging, lite dirty teacher över hela looken. Han dock inte få med det på bild så ni får nöjja er med en där jag förmodligen precis konfronterat henne med att hon glömde att gratta mig på namnsdagen! haha. 


älskar dig mami!

MUSIK OCH MAT MED PAPPA PLURA

Kvällen har varit urmysig! Vi har tuggat i oss massa tacos och kollat igenom nästan hela säsongen av pluraskök. Fy vad vi är bra ihop!



MY L.A CREW

Tror provet gick helt okej, så nu kan jag stressa ner. Har några photoshop läxor att göra men det gör jag på fredag när jag är ledig, orkar inte sätta mig med det just nu! 

Eftermiddagen har spenderats i soffan med huvudvärk, skypedejt med Robban och Wordfeudmatcher. Rätt lagom sådär. Och ikväll kommer vanliga taco-tuesday gänget över hit och som vanligt står tacos på menyn! Så allt är som vanligt, ni behöver inte oroa er.. Just nu längtar jag bara efter helgen, en härjig helg med ett grymt gäng! Jag gillar oss, jag gillar oss riktigt mycket. 



3 FAV

Innan jag gick och la mig igår hann jag skypa med 3 av mina favoriter. 


grattade Nora på 1års dagen! Kusinvitamin och Nora

Och sen väckte jag Grottloffe!

PRINCIPLES OF MARKETING

Morgonen har bestått av plugg och samtal hem. Nu ska vi förhöra varandra och sen fixa iordning oss och dra till skolan. Håll tummarna.

OSTBÅGAR

Ikväll öppnades min ostbågspåse som jag fick med i mitt paket.. Mina smaklökar njöt, jag njöt allt var näst intill perfekt.. Det enda som saknades var den iskalla colan. Införskaffar det tills imorgon, för imorgon ska det firas att sista midtermet är skrivet! Love it.

GRATTIS MITT HJÄRTA

Idag fyller ingen mindre än min lilla favorit Nora 1år. Grattis lilla älsklingen<3
grattis grattis grattis grattis!

SEGMENTATION, MOTIVATION, DECISION PROCESS......

Ikväll serverades tortelini hos oss på loftet, riktigt smarrigt! Eftermiddagen har ägnats åt plugg och det kommer även första delen av kvällen gå åt till. Men precis som igår så har vi sagt att kl 21 stängs böckerna ihop och en film slås på. Ikväll visas Eva och Adam -Fyra födelsedagar och ett fjasko! 


Ska dyka in i marknadsföringsboken igen och sammanfatta klar alltihop. urtråkigt, men vad gör man inte för att få bo i Los Angeles? heehe..

VÄRLDENS GLADASTE TJEJ!!!


TACK VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ FÖR DETTA MAFFIGA PAKET!! Ikväll blir det varm oboy med makrillsmacka.... och lite gods och MASSA ostbågar.

ETT SVARTVITT SMAKPROV PÅ ÄGGRÖRAN


ATT LEKA MED ÄGG

Ems är sjuk så stackarn ligger nerbäddad uppe på loftet, blev nästan avundsjuk när hon fick ligga kvar och jag var tvungen att gå upp.. Men ska iväg en snabbis till skolan i alla fall och lämna in mina fotouppgifter! Sen måste jag hem och råplugga på marknadsföringen, vi får se hur det går.. haha. 

Sugna på att se resultat på ägguppgiften?



NINE

Vi bojkotta Jägarna 2, då kvalitén var urusel! Men vi myste ner oss i soffan ändå och slängde på Crazy stupid love istället. Är det töntigt om jag säger att vi fnissa oss igenom hela filmen och till och med vid vissa tillfällen skratta högt? Kan även nämna att vi vid ett tillfälle var tvugna att hämta andan då en viss t-shirt åkte av.. 4 suga tjejer i en 1a, ah ni hajjar. Underbart. 

Nu ska jag borsta av gaddarna och slänga mig i sängen, sniffa lite på Robbans kvarglömda tröja och somna. Ny skolvecka imorgon, 9onde veckan. Tiden går snabbt när man har roligt.. Midtermvecka, jobbigt. Mycket tankar nu, börjar glida ut på djupt vatten. Blunda och hoppa över Amanda. Tredjepersonssnack, jag går över styr. Godnatt!




crazy stupid love


DU SÖTA LILLA TING

när jag blir stor då ska en sånhär liten fining få flytta hem till mig.

AVOID TO DO THE THINGS U DON'T LIKE

Vilken skön dag! Har varit lågt tempo och deg hela dagen. Inledde den med att träna och sen gjorde jag klart mina fotouppgifter. Så nu är det bara det tråkiga plugget kvar.. marknadsföringen...... uuuuhh. Längtar efter att klockan ska bli 21.00, vi har bestämt att plugget då ska läggas åt sidan och Jägarna 2 ska slås på istället. Lite söndagsmys måste man få ha även fast det är midtermperiod! åhh, låt den här timmen gå fruktansvärt fort - tack.



STUDYTIME

Min kamera sitter i laddning, 2 fotouppgifter ska göras idag men undertiden den laddas sticker jag ner och gymmar. Resten av dagen kommer bestå av plugg, plugg plugg plugg.. 



G'NIGHT

Har kollaT på Jägarna ikväll, hade glömt bort hur rå den filmen faktiskt är. Brutal, men lätt en av Sveriges bästa filmer! Imorgon vankas Jägarna 2, har hört från flera att den ska vara minst lika bra som 1an så ska bli kul o se. 

Nu ska vi duna, vi hörs imorgon!



SPOOKIE NIGHT IN SANTA MONICA

Santa Monica ligger under en tät dimma idag, allt är spöklikt.. Det är kallt och verkligen kusligt ute, riktigt halloween väder! Dagens lektion gick i alla fall bra, fick dock sitta bredvid Scott.. En ruskigt äcklig äldre man som nog gärna skulle sätta tänderna i mig om han bara kunde.. Uuääk. 

Efter skolan tog jag bussen ner till 3th street för att köpa träningskläder. När jag kliver in på en av mina favvo butiker så möts jag av Jussan, Stinas nära vän som också bor här. Kändes lite lustigt, typ som att möta någon på HM hemma i stan.. fast här, haha. Underligt. Fick hur som med mig både ett par träningsbrallor och 2 linnen hem från mina 30 minuter i centrum, så nu har jag ingen bortförklaring till att inte träna! Från och med nu ska jag ta tag i mig själv och besöka gymmet minst 3 gånger i veckan!

Nu ska vi äntligen äta här hemma, maten är efterlängtad! Smarriga biffar och hasselbackspotatis som Lovis har snajdat ihop! mmmm...

FAVVOFRIDA

Skypa precis med favvo frida, bra start såhär innan skolan! Nu ska jag slänga i mig lite nudlar och sen åka till skolan, älskar att ha lördagslektion... 


inte igår.

GRATTIS BAJEN!

Vaknade upp till glädjebeskedet att Bajen gick hem med vinst idag! Fruktansvärt skönt, GRATTIS killar! 



Do something that not everyone has the courage to do, that makes you a strong person.

klockan är skitmycket och jag är pisstrött... ska slänga huvudet på kudden nu och duna iväg. har photoshop klass imorgon och på kvällen ska jag nog dra i mig ett glas vin eller två. har jag tur får jag med mig tjejerna ner i bubbelpoolen! känner jag dom rätt så brukar dom inte vara så svårövertalade ;) haha. 

GODNATT!

JAG VILAR MINA ÖGON PÅ NÅGOT SOM DOM TYCKER OM,


Blue jean baby, L.A. lady, seamstress for the band Pretty eyed, pirate smile, you'll marry a music man


PIZZA

Inte som Grappapizza men oj så gott!


A TOP SECERET COSTUME

Har haft en kanon dag i Hollywood med tjejerna, brudarna har hittat sina dräckter och jag lite småkraffs som kommer göra min dräckt grym! Haha vi kommer vara sjukt snygga nästa vecka!! 

Nu ska vi trolla fram hemmagjord pizza och ha film mys.

GIRLS DAY OUT

Morgonen inleddes med ett träningspass tillsammans med Ems nere på vårat gym. Ska försöka komma igång med träningen nu så jag inte kommer hem som en sån som jag inte vill se på Donken.. Blir nog så att jag får kolla efter träningskläder idag inne i Hollywood, funkar inte att gymma i virkade shorts och vanliga t-shirtar.. haha. Tur att jag har super schysta rumpdojjor som väger upp det andra!

Nu ska duschen besökas sen ska vi brudar in till Hollywood för att leta utklädnader till Halloween och bara mysa. Gillar bruddagar, dom faller mig i smaken! 




CARROS SOVALISTA

Gav skype ett nytt försök ikväll, men det funkar inte. Robbans uppkoppling är väl inget att hurra över..

Nu ska jag lägga mig och somna in till Carros sovalista på Spotify, yes baby den har jag subscribat! Och jag somnar in till den varje kväll, den gör mig glad i hjärtat. Fylld med massa härliga Lars låtar, tjejerna och Lars. Vilken underbar kombo!



SANTA MARIA

Provet gick okej, vår lärare är rätt snäll när det gäller prov och liknande! Fick skjuts hem och när jag klev innanför dörren möttes jag av världens bästa brudar. Tjejerna hade skippat korvstroganoffen och gjort tacos istället, ingen blev gladare än jag :') underbart gott! Fick alla mina favorit grejer tacos, cola och vattenmelon! URGOTT. 

Nu sitter vi och småpratar, kollar serier och masserar vader. Imorgon är vi lediga och vi ska bege oss in på äventyr i Hollywood. 



MR ARMSTRONG AND ME

Sitter i skolan och invantar min grafiska design.. Blev pamind om att vi hade prov idag, grattis mandsan... alltid jag. Illustrator prov dessutom, inte helt hemma i det programmet annu. Vi far se hur det gar. Tror anda att lararen gillar mig, bjussa honom pa tuggummi for nagon lektion sen sa har nog egentligen en upp pa honom! haller tummarna.


ONE LONG DAY MAKES ONE DAY OFF

Har haft en skypemorgon med familjen, nu ska jag snygga till mig och sen bege mig mot skolan! Har långdag och slutar inte fören halv 10 ikväll, oskön dag. Längtar tills imorgon då jag är ledig. hejs



HALLOWEEN

Jag köpte en halloweendräckt i måndags, kommer nog bli riktigt bra! Biljetterna till Wonderland bokades ju här om dagen och nu är även hotellet bokat. Tror starkt på att holloween kommer bli hur kul som helst!

Vad tror ni jag ska vara på halloween?



19.10.11

Försökte precis prata med Robban men det går sådär.. Älskar när vi är ifrån varandra och håller vårat förhållande vid liv via skype och viber, det är alltid så himla bra uppkoppling just när vi ska prata.. eller inte. Har ni frågor om distansförhållande, fråga mig är sjukt rutinerad. Jag är en ofrivillig jävla talang när det gäller just förhållande på distans.

Ska bli skönt att gå och lägga sig när man är såhär lagom små irriterad och med en mullrande jävla vägg. gaaaaaaaaahhh.... får krupp!!!



JOJO

Soppan var god, men inte sådär god som jag trodde. Det var precis som jag och Ems gissade på, en vanlig grönsakssoppa. Men soppan kompenserades upp av min kära vän Jojo som precis gjorde min kväll! Jag klicka mig in på hennes blogg och dog när jag läste ett av hennes inlägg:

"Teoman i all ära, men i morse måste jag varit något annat. Jag gjorde te som vanligt i tekokaren. Var mycket nöjd efter till och med två koppar te nerbäddad i sängen.
När jag kommer hem efter min lektion inser jag att det inte är något te i den jäkla tekokaren. Klockan 7 på morgonen har jag alltså druckit varmt vatten med socker och inte ens haft en tanke på att inte smakade så mycket.."

Hahaha hur fin är hon inte?

THE ERIKSSON BROTHERS

Just nu står den "mustiga höstsoppan" på spisen, ems och jag tror stenhårt på att det blir som en vanlig grönssakssoppa. Men vi får se, blir nog smarrig iaf. Somnade i soffan när jag kom hem från skolan runt halv 3 ungefär och vaknade upp för typ en havltimma sedan.. skön powernap på 3½ timme! Kan inte säga annat än att vår soffa är underbart skön och att bröderna Daniel och Sebastian Eriksson har spökat i mina drömmar under powernapen.. hm.

Tillbaks till spisen, vitlökstekt bacon ska serveras till soppan! onmonmonm


KELLOGS SPECIAL K OCH MORMOR

Har precis avverkat dagens samtal med mormor och morfar! Blir alltid förvånad vad mormor vet mycket trots att hon inte är här, jag undrar vem som ringer om skvallrar om alla mina facebookuppdateringar till henne? haha. Nu ska jag fixa till mig sen åka till skolan, har fotolektion på Santa Monica Pier idag. Vi ska ha med ögonbindel och kamera? Känns som att det kan bli en kul lektion!!

FACEBOOK AND WORDFEUD

Ligger och myser med tända ljus och musik i soffan.. tjejerna har gått o lagt sig, men jag kan inte sova. Istället spelar jag wordfeud mot Robban och glider runt på facebook.

Facebook är verkligen skittråkigt när alla andra sover, inget händer och när man väl har sett allt 1 gång så suger det dom andra 25 gångerna... Lite kul nu när man märker hur Sverige vaknar till liv, några sitter på tåget, andra är påväg till jobbet och vissa är i skolan. Undra om Mark Zuckerberg från början trodde att facebook skulle bli så stort? Ganska häftigt hur något kan bli så stort, hur det kan bli en så stor del av alla användares liv. Människor fungerar inte utan sin facebook, folk pratar inte med varandra på samma sätt längre. Du behöver aldrig fråga vad kompisen gjorde igår, för du vet - du läste det på facebook. Hur läskigt är inte det? Undra hur länge det håller, hur länge överlever facebook? 2,5,10 år? Hm.. läskigt det där med facebook. 



#feel good album



# love my girls

Vi har en brud i vårat hushåll som sjunger för att "få rätta powern" när hon är på toa... Underbart, det ska jag med börja med!

#portrait of a legend

Allihopa sitter och myser framför våra datorer, vi har precis klämmt i oss massa fläskpannkaka med lingonsylt! Ställde mig och rörde ihop den medans brudarna var på gitarrlektion, var lite halv nojjig att det skulle bli sådär platt och tråkig, med tvärtom!! Den blev fluffig som fan och riktigt smarrigt, haha!

Har precis samtalats med min man, han har landat och var under vårat samtal på Statoil-Västerleden och köpte korv och pucko... Lite avis, men ändå inte! Det är tydligen kallt och grått hemma så vi har det bättre, mycket bättre!



#a black little fish

emelie öppnade precis sitt paket..... jag dog, hon dog. 2 påsar ostbågar och massa gott godis!! fick en saltfisk av henne och den ska jag spara på den hela kvällen!! wiihooo

#abstinens

Santa Monica är grått idag, disigt och kallt.. känns lite som hemma. Både Ems och A2 fick paket idag, Ems fick allt gott från sina föräldrar och A2 fick ett par skor som hon beställt.. faaaaaaaaaaaan, jag vill också ha mitt paket. Hoppas mamma har skickat det och att hon inte bara säger så för att få mig att sluta tjata........ jag vill ha OSTBÅGAR och GODIS!!! 

Jag tror inte att det går att förstå hur sugen man kan bli på något som inte går att få tag på.. Samma grej med kebab, jag älskar kebab och jag äter det gärna och ofta! Lika så ostbågar, min svaga länk. Så den här abstinensen tar nästan kål på mig, hade man kunnat skicka kebab hade mamma fått göra det men nu nöjer jag mig bara med ostbågar.. Åhh låt paket helvetet komma bara så jag får mina ostbågar, innan min hjärna skrumpnar ihop och försvinner. 





#free fallin

Vilken satans dag det var igår, en såndär sämst dag.. Och den här dagen inleds med att skriva klart min marknadsföringsuppgift.. att jag aldrig lär mig? läxor=sista sekunden, VARJE GÅNG för mig! haha, avskyr det. Eller i alla fall tråkiga läxor, sånna som inte intresserar mig. Fast så är det väl ioförsig för alla. 

Jag fick ett välbehövligt jag saknar dig/hur mår du- samtal hemifrån nyss, det behövdes. Nu ska jag ringa mormor och sen ska uppgiften skrivas klart!



#Escape from Wonderland

Nu har vi köpt biljetter till Escape from Wonderland en fet festival över Halloween. Är sjukt peppad!! Tänk er- hur mycket folk som helst, alla utklädda och bara en massa skön musik hela kvällen! Lovely.


Afrojack // AN21 // ATB // Benny Benassi // Bobina // Bobby Burns // Borgore // Brookes Brothers // Cassy // Cedric Gervais // Crizzly // Dash Berlin // Dimitri Vegas & Like Mike // Doctor P // Funtcase // Fury // Heidi // Jochen Miller // Le Castle Vania // Marco Carola // Markus Schulz // Martin Buttrich live // Max Vangeli // Moguai // Nervo // Paco Osuna // Pendulum w/ MC Verse // R3hab // Ramon Tapia // Steve Angello // Size Matters // Subfocus w/ MC ID // Sultan & Ned Shepard // Third Party // Thomas Gold // Tritonal // Umek // Wally Lopez // Wilkinson w/ Armanni Reign





#u saved my day

Min kusin lade upp en bild imorse som verkligen räddade min dag! Jag började med att le när jag läste den, men jag kunde faksikt inte hålla mig från att fnissa sådär fånigt högt när jag läste den igen! Hahaha humor.



#kardemummaskorpor och earl grey

Lovis och jag införskaffade inga dräkter idag men vi har hittat en hel del bra grejer, ska tillbaka till en av butikerna imorgon men vi får se om det blir nått! När vi kom hem slängde vi ihop lite pasta och sen somna allihopa, ems i soffan, a2 i sin säng och lovis och jag mitt på vardagsrumsgolvet.. Så nu när vi precis vaknat har vi lite ny energi och denna lilla gnutta energi ska ska spenderas på min kära Mr Sabolics äckel uppgift.. yeeeey. 

Som tur är så köpte jag och lovis kardemumma skorpor när vi var på ikea i fredags så nu myser vi med varsin kopp te med skorpor! Det påminner mig så himla mycket om mormor, hon och jag har alltid temys när jag är där ute.. och om vi inte äter skorpor så är det rån med gräslöksost!! Åhhhh mormor, har min egna lilla husmormor här i form av lovisa. BÄST<3

Nu ska uppgiften skrivas sen ska jag tjata till mig en film eller några avsnitt av topmodel!!




#california english

Lovis och jag ska sticka iväg och prova halloweendräkter om en stund! Frågan är ju bara vad jag ska vara?





#my love

Dagen startade tidigt, klockan ringde 6. Rob och jag pallrade oss upp och jag gjorde honom sällskap till LAX.. Jag ljuger inte när jag skriver att jag hatar, avskyr och lider av att vara utan honom hela tiden. Nu är det 3 månader kvar tills vi ses igen, 85 dagar om jag ska vara exakt. Det känns inte lika bra utan dig.

Men jag vet att jag inte ska klaga, just nu finns det andra som har det mycket värre än mig. Med det sagt sänder jag en tanke till dig fia.




jag älskar dig

#midterm

vaknade precis, 1 timme efter att klockan skulle ringt... ajaj. så nu måste jag slänga i mig frullen och sen hojja till min Photoshop lektion, har midterm idag och jag känner mig en aning förvirrad över vad jag skulle pluggat på. Vi får se vad som händer! 



#how I met your mother

Vilken kväll det blev igår!! Efter en del trassel hamnade vi på en nyöppning bakom Supperclub, kan inte säga annat än att fribar och härliga 70tals dängor gjorde kvällen fulländad! och okej, Marshall var väl också ett plus.. hahaha! 


och idag mår Tarzan som bäst......

#hot day in l.a

Dagen har spenderats tillsammans med Robban, vi har plojjat i poolen och typ degat i soffan.. Skön dag! Imorgon blir dock inte lika skön, då jag har min låångdag i skolan.. Men som planerna ser ut nu så tror jag att vi kommer få en grym avslutning på vår torsdag iaf! men vi får se vad som händer! 

Nu ska Ems och jag sätta på en film och halv sova i soffan, sen skolstart imorgon så vi kan passa på att ha långmys :)
image descriptionimage description
Kan vara värt att nämna att det var 36 grader varmt här idag och vädret ser ut att hålla sig såhär grymt hela veckan!! yes, jag älskar L.A. Blir nog häng vid poolen i helgen.. mohaha..

#vad tycker du?

Det är snart dags för halloween och vi brudar har börjat prata vad vi ska vara. Dag 1 ska vi vara något gemensamt och dag 2 blir det valfritt! Har aldrig varit så peppad inför halloween förut, det är så himla mycket större här borta.. Redan nu har folk börjat spöka ut sina hus och helt nya butiker slås upp som bara har en massa halloween grejer!! Rätt kul när man vet hur litet det är hemma, där familjer knappt har en pumpa framme och ungarna inte får gå ut och gå bus eller godis.. haha, tror det här kan bli hur kul som helst!

Har ni några förslag på grymma utklädnader, ni vet här borta kan man vara hur skruvad som helst så kom med en massa roliga förslag!! 


hehe

#T-T

Vilken kanon start det blev imorse! Vinst till Sverige, mycket bra gjort! Vi gapa likt en värre klack hulliganer här hemma, till och med A2 drog till med sitt dödsvrål när killarna fick in bollen! haha. Efter matchen hojja jag, ems och lovis till skolan, där vår första och enda lektion för dagen avverkades. Marknadsföringen börjar bli segare och segare för varje lektion, läraren är kanon men allt han går igenom är i mina öron typ samma sak varje gång.. Reklam delen intresserar mig, men resten... uuäääk. Nee nästa termin får jag ska jag bara ha en massa kul kurser! Ska nog försöka fixa så jag får en fortsättningskurs i Grafisk design, en till fotokurs, en illustratior kurs och sen en artkurs. Tror min vår kommer bli vrålkul!! 

Kvällen har som varje tisdagskväll spenderats hos killarna i Nyckelpigan, Taco-tuesday!! Tänk att tacos alltid kan vara lika gott?!

#Och Kim testar igen, med vänstern, men låååååångt utanför men det gör ingenting, han får skjuta på allt, ta en öl i paus, röka en limpa röd Prince, fälla en fridlyst varg, starta egen firma och gå på strippklubb

Vi vakna sent idag och nu sitter vi och streamar Sverige-Holland! Det är ju inte det lättaste att få ihop då tv4 är sämst. Om man inte är i Sverige kan man aldrig streama några program från 4an. Så nu har vi plockat ihop vår egna kanal så bilden kommer från en arabiskkanal och ljudet har vi fixat från P3radio. Det enda minuset är att ljudet är 1 minut före bilden... haha. Men vad gör det när P3 kommentatorerna är grymma, älskar hur dom gapar och jublar när Sverige gör mål. 1-0 just nu, efter Källströms grymma frispark!


Sitter även och läser igenom Marcus Leifbys kommentarer på Aftonbladet.se, hahaha han är riktigt kul. 

"Och Kim testar igen, med vänstern, men låååååångt utanför men det gör ingenting, han får skjuta på allt, ta en öl i paus, röka en limpa röd Prince, fälla en vridlyst varg, starta egen firma och gå på strippklubb"

"Nu osar det holländsk våffla i svensk straffområde men bollen rinner igenom detsamma och landar i en svensk inspark."

"Holland kvitterar genom Klaas-Jan Huntelaar och det efter att Martin Olsson klivit in i matchen med blå platsskydd på skorna som han fått med sig från Folktandvården i Halmstad vid ett besök där"


#if you doubt, don't.

Nu är marknadsföringen klar, så nu ska den bara skrivas ut och lämnas in. skööönt. Nu nattar jag, blev inte många timmars sömn igår så den här natten är efterlängtad! Sleep tight


ni är rätt asbra ska ni veta!

#allstar

Dagen har varit speciell.. har varit sådär sjukt trött och legat i dvala hela dagen. Jag tror faktiskt att vi allihopa har haft en rätt tuff känslomässig dag idag. Nu ligger vi och kollar Top Model AllStar och myser i soffan. Efter det här måste jag sätta mig och skriva en uppgift i marknadsföringen som ska in imorgon, skräll att jag är ute i sista stund? haha. 



#sleepy

Nu ska jag gå upp och powernapa nån timme, har varit en virrig och jobbig morgon.. så lite ny energi behövs. Kryper ner bredvid Robban, kan det bli bättre? 

#pic's

3 bilder som får sammanfatta gårdagen, enjoy.

santa monica pier
middag på Bubba Gump
tillsammans med min bästa

#warm/hot/cold

Förlåt för förvirringen i inlägget nedan, jag ska inte åka hem ifrån L.A!

Dock kommer Robban åka hem. Han åker hem fram tills februari och sedan kommer han tillbaka.. Det suger. Det enda som är skönt nu är att hans resa inte blir av fören nästa måndag istället för idag. Så ingen är ju gladare än jag just nu, en extra vecka är alltid mer än inget. Känns konstigt att han åker, han är mitt enda hinder från hemlängtan. Känns som att det kan komma att bli lite tufft nu ett tag. Som tur är har jag världens bästa tjejer här annars skulle jag gå under.



#a love thing

Väskan är packad, planet lyfter om 9 timmar och klumpen i magen växer.. jag vill inte det här.

#gangbang post

Nu har vi tuggat i oss en goare middag! Nu ska vi dra igång partymusiken, börja göra oss iordning och sen röra oss in till Hollywood. 



#BFF

Idag fyller min bästa år, grattis på födelsedagen baby!<3

två favvisar.

#saturday

gårdagen bestod av mys nere på Venice med min man, hemmagjorda hamburgare, topmodel och disneyfilmer! Vi har kommit in i något sjukt softmode här borta.. haha, inga partyprissar direkt. Får bli ändring, idag postas det hemliga kuvertet och efter det blir det ändring!

Nu ska jag hoppa in och duscha sen hojja till skolan för en 3 timmar lång Photoshoplektion. 



#illustrator

Nya uppgiften på min grafiska design, gillar starkt att Mr Armstrong bara ger oss en massa skoj uppgifter!


#kabob

Har nu smakat kaboben vid skolan, inte min grej.. Ska ta gyros nästa gång.


#BFF

Grattis baby!

#funny egg

Idag känns som en riktig bakis-söndag. Det regnar ute och känslan som ligger i luften är väldigt dåsig.. Därför spenderas dagen i soffan tillsammans med plugg! Robban fixar med alla sina grejer och Lovis peppar igång inför sin kvällskurs.. Jag har två Photoshop läxor tills imorgon och tills på lördag är det två till.. Har inte lyckats ta mig i kragen att göra någon av dom hittills, motivation?

Något jag ser fram emot är i alla fall min nya fotoläxa. Kanske för att jag idag kom till lektionen dyngsur och kall och med allmänt taskig inställning till allt. Men hur som så tyckte jag att läxan lät riktigt kul. Vi ska fota ägg. Yesbox, ägg it is! Vi ska köpa oss ett paket ägg och sen får vi göra precis vad vi vill med dom. Haha jag tycker det låter kanon kul, fick massa roliga idéer på vad man kan göra med något så simpelt som ett ägg.

Har ni några förslag? Vad skulle ni göra med ett helt vanligt ägg, om ni fick göra precis vad ni ville?!





#bullar del 3

Dom smakade inte som bullar ska.. IG i bakning.


#bullar del 2

Resultatet.. Inte som hemma. Återkommer med hur det smakade!


#bullar del 1

Bakning


#vad tycker du?

Imorse ringde mammsen, hon hade fått hem sin nya iphone och jag fick agera iphonesupport! Gick som smort så nu kan hon ringa mig när hon vill! Nu är det bara lillebror kvar som ska få hem sin lur sen tror jag familjen är nöjd. 


Idag släppte även Apple infon om nya luren, Iphone 4GS. Bättre kamera, snabbare surf, iOS5 och lite små förändringar men inga drastiska grejer. 
Vad tycker ni, har Apple hajpat upp det för mycket?

#fav


3 favoriter på samma gång. Mormor, morfar och Matilda.

#taco-tuesday

Skoldag nr 1 för veckan. Har haft marknadsföring i 1 timme sen slutade jag, älskar det här. Nu sitter Ems och jag i soffan och små pluggar. Dom andra tjejerna åkte precis iväg på sin gitarrlektion.

Som vanlig på tisdagar är det taco-tuesday så vi ska över till grabbarna senare och äta gott gott! Idag är det ju till och med en super tuesday då det är kanelbullensdag, så det blir taco och bullar tillsammans med Idol! Kan det bli bättre?

#laugh

bilden gjorde en del av min dag, jag kan inte låta bli att le när jag ser den... haha.

Förstå när den här stackars tjejen kom på att hon naken såg ut som Homer Simpson. Det måste gjort ont i själen!

#you wanna be on top?

Blev ju inte bättre för att jag var ledig.. har lite brist på kul grejer att dela med mig av tror jag. vi har börjat komma in i vardagen här borta, känns skönt. Allt känns lite mera hemma då, för lika mycket som allt är super kul och hajpat när det är nytt så är det skönt att inte komma hem och vara helt hispig. 

Dagen har varit jätteslappt, åkte ner och försökte fixa min fotoläxa men det gick sådär.. Knepigt. Och nu är vi nyätna i lägenheten, Robban är över hos grabbarna och vi brudar tänkte kolla några avsnitt av topmodel!



#And baby, the way you move me it's crazy. It's like you see right through me And you make it easier. You please me and you don't even have to try

hej allihopa. Som vanligt när det är helg blir bloggen lidandes med halvkass uppdatering. Men jag lever i alla fall och har helgen varit lugn. Vi hade en riktigt mysig tjejkväll i fredags med god mat och gamla filmer. Lördagen blev också lugn jag, Robban, Bali och Malin var inne i Santa Monica och spela biljard och sen åkte jag och mannen min hem till mig. Och igår hade vi en heldag nere i Venice.

Skön helg och kan inte heller klaga över starten på veckan då min måndagslektion var inställd. Så inledde dagen med ett samtal med morfar, haha älskar att prata i telefon med honom. Han hör nog knappt hälften av det jag säger och ändå kan vi prata på i 20-25 minuter. Man kan få en del underliga svar på vissa frågor men det känns ändå skönt att få prata med honom, haha söta morfar. Men nu efter som jag blev ledig idag så tänkte jag små pyssla lite och göra klart min foto-och photoshopläxa. Så det blir till att ta tag i allt nu, vi hörs senare!


ems klocka fick hjälpa mig som en av dom tio prylarna vid förra fotoläxan..

#Venice

Dagen har spenderats nere på Venice tillsammans med tjejerna och Robban. Det är riktigt mysigt där nere vid vattnet, hur bra som helst!

Nu ska jag, robban och a2 vidare in till Hollywood. Dempa har spelning så vi ska dit och supporta lite!

Lovar bättre uppdatering imorgon, har inte riktigt haft tid i helgen.. Puss


"saturday"

Eftersom jag är ledig och faktiskt kan lägga mig vid poolen så ska jag ta och göra det. Jag längtar redan till nästa termin då jag absolut inte ska ha någon lektion på helgen. Allt blir så omständigt bara för att jag har den här satans lektionen varje lördag, man kan aldrig göra nått spontant utan jag måste alltid planera och det pajjar inte bara för mig utan också för dom andra brudarna.

Tack så mycket Kilroy för att ni pajja mina helger fram tills december, I'm not loving it. 





#tonight

Jag blev precis så glad att jag hoppade högt sittandes!! Fick mail av min lärare om att min photoshop lektion imorgon är inställd! Allt finns på webben så vi behöver inte ens åka dit för att hämta något material. Älskar när lärare är smarta och förstår sig på internet. Underbara lediga lördag.

Ikväll har vi bara myst här hemma, kollat film och ätit god mat! En kväll man behöver när allt är lite knas..



idag regnade det för första gången sen vi kom hit, men vad gjorde det när molen blev så satans tuffa efteråt!

#Daniel Eriksson

Min fina älskade vän Danne ringde tidigare ikväll och delade med sig av att han saknade oss. Du ska veta att vi saknar dig med, sådär super mycket!! Jag blir lika glad varje gång du ringer, det värmer.


#pic's from yesterday

syns det vilka som var mest kamera kåta igår eller? haha.

#R


#hello ..

Fick som sagt gåvor av min man igår söta va?

Nu ska brudarna och jag kolla på Ducktale the movie! Hur länge sen va inte det?! Ur mysigt :)


jag hör hur några pratar: "Jag älskar mitt meningslösa liv Hur är ditt liv" och nån svarar: "Jag är glad att bo i Stockholm"


RSS 2.0