#Och Kim testar igen, med vänstern, men låååååångt utanför men det gör ingenting, han får skjuta på allt, ta en öl i paus, röka en limpa röd Prince, fälla en fridlyst varg, starta egen firma och gå på strippklubb

Vi vakna sent idag och nu sitter vi och streamar Sverige-Holland! Det är ju inte det lättaste att få ihop då tv4 är sämst. Om man inte är i Sverige kan man aldrig streama några program från 4an. Så nu har vi plockat ihop vår egna kanal så bilden kommer från en arabiskkanal och ljudet har vi fixat från P3radio. Det enda minuset är att ljudet är 1 minut före bilden... haha. Men vad gör det när P3 kommentatorerna är grymma, älskar hur dom gapar och jublar när Sverige gör mål. 1-0 just nu, efter Källströms grymma frispark!


Sitter även och läser igenom Marcus Leifbys kommentarer på Aftonbladet.se, hahaha han är riktigt kul. 

"Och Kim testar igen, med vänstern, men låååååångt utanför men det gör ingenting, han får skjuta på allt, ta en öl i paus, röka en limpa röd Prince, fälla en vridlyst varg, starta egen firma och gå på strippklubb"

"Nu osar det holländsk våffla i svensk straffområde men bollen rinner igenom detsamma och landar i en svensk inspark."

"Holland kvitterar genom Klaas-Jan Huntelaar och det efter att Martin Olsson klivit in i matchen med blå platsskydd på skorna som han fått med sig från Folktandvården i Halmstad vid ett besök där"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0