TVÄTT, SUSHI OCH NETFLIX

B och jag traska bort till Fridhemsplan efter jobbet käka sushi och kika i lite butiker. Sen åkte vi hem och nu varvar vi soffan med tvättstugan. Mannen min har precis laddat ned Netflix så vi blir det till att kolla film!


FRAU

 

#TBT


ÄR INNE PÅ RESERVERNA

Godmorgon världen! Har en anings träningsvärk och lite småtrötta ögon, men är sjukt taggad på livet! Ikväll ska jag träna efter jobbet och sen har B och jag tvätt-tid hela kvällen.... Urk. Men ett måste! Är inne på mina reserv, läs (fultrosor) just nu. Längtar efter nytvättade kläder!


YYY

Efter jobbet idag traska jag över till gymmet, körde nästan 2 timmar. Frugan anslöt efter en stund och vi avslutade med en långdusch och bastubad. Still going strong.


-

Nu börjas det.


FML

Efter en morgon på nålar och med världens största klump i magen så har jag nu funnit frid. Kom till jobbet och fick ett mail om att jag blev nekad semester den 3/5 alltså dagen då flyget lyfter till LA....... panik panik panik!!! Som tur är har jag världens bästa hundögon och lyckades fixa till så att även den dagen blev godkänd. Men alltså wow, den känslan jag hade i kroppen var ju allt annat än bekväm. 
 

LOS ANGELES

3-17/5 happiest girl alive. 

SPÄNNANDE

Ikväll händer massa kul, Jessica och Lovis kommer hem till mig och vi ska koka ihop lite minnen. 

CUPCAKE

Gårdagen var bra, jobbade fram till 5 och sen åkte jag och Johanna till hennes skola. Johanna pluggar till make-up artist och jag ställde upp som provdocka. Fick mig en rosa cupcake inspirerad look, riktigt ballt. Kul att se hur dom jobbar och hur många steg det egentligen är. Det kliar i fingrarna när jag ser hur kreativa folk får vara, JAG VILL OCKSÅ! 

-


KILL ME WITH FIRE

Vi fick precis utrymma hela huvudkontoret på 3, denna underbara måndagsmorgon började med att brandlarmet tjöt och nu sitter vi här med en kö från helvetet. Underbara älskade måndag. 

AMERICAN

Jag och B sitter på tåget på g till Tuna. Ikväll blir det häng med Adam och American Pizza till middag. Hela helgen blir lugn, välbehövlig med tanke på att både B och jag varit sjuka i veckan, plus min satans rygg..

Jag lääääängtar redan efter kebab och knock out pizzan ikväll!!! Sjukt gott.


SHOEAHOLIC


-

Unnade mig en kyckling med rödcurry och extra grönsaker till lunch. Pajja ryggen imorse när jag skulle dra på mig dojjorna och sitter nu som om jag hade ett kvastskaft i stjärten. Är sönder. INTE OK. 

TGIF

Äntligen fredag! Bara en dag kvar sen är det helg.. Iofs en lång nedrans dag 11.20-20.05, dödens schema men ändå. All in.


TBT AGAIN


ÄR HELT SÅLD


BLÄCK


THROWBACK THURSDAY


21 FEB

Förlåt för frånvaron, har spenderat dom två senaste dagarna i sängen.. Åkte på magsjuka i förrgår och sov typ hela dagen. Även B åkte hem från jobbet och vi båda låg som två utslagna mähän hemma i lägenheten. Igår kände jag mig bättre men huvudvärk och en öm kropp var ett faktum. Sov och kolla på film hela dagen. Same same för B som mådde lika krassligt igår. Idag är jag på benen igen, bara huvudet som är lite tungt men så kan det va!

Vill till jobbet nu och spendera mina sista dagar i teamet för nästa fredag börjar jag på mitt nya jobb!! Japp och japp lite nytt och fräscht såhär till våren. Eller egentligen är det bara en ny tjänst, fortfarande på 3 men det är nytt och spännande iaf!


-

Jag älskar SATC. Utan det och B hade min dag varit helt kass.. Jag har knappt rört mig ur fläcken, ligger fortfarande på min sida av sängen och har precis ätit min tredje skål med spenatsoppa... Roligare mat kan man ju äta och roligare dag kan man ju ha.


LIKE A PIG

Inledde dagen med att kräkas som en gris.. "hej jag heter Amanda och jag är magsjuk". Hasade mig till köket och styrde upp lite te, idag rör jag mig inte ur fläcken. Snälla låt den här dagen raderas.


KULÖR

Köpmangatan 19, Eskilstuna.


UNDERBARA BÄSTA


LOVE


DAGENS

Sovmorgon, pojkvännens tröja, frukost i sängen och massor med SATC. Kunde inte börjat dagen på ett bättre sätt.


KILL BILL

Ligger nedbäddad i sängen. Är nyduschad, har Kill Bill rullandes på tvn, har en förkyld men underbar boy bredvid mig och allt känns sådär fruktansvärt bra. Ny vecka imorgon, min sista sena vecka. Ni förstår inte känslan jag har i kroppen. Den är så bra!


WTF DID I DO?

Sitter på tåget påväg hem från en snabbvisit i Eskilstuna. Hade tänkt att åka hem imorgon, men fick ett såntdär härligt samtal från B där han bad riktigt snällt att jag skulle komma hem så kunde inte säga nej..

Har iaf haft en toppen helg. I fredags var Linnis hemma hos mig och B, vi drack vin och babbla hela kvällen och det sluta med en övernattning för Linnis del. Trevligt. Igår på dagen så kom min fina familj hem till oss och käka lunch, sen åkte jag med dom hem till Tuna. Var hem och vände och tog sen bilen ut till Jossan där det vankades middag med tjejerna. Sjukt mysigt att träffas och bara få ha dom nära. Kvällen slutade med att jag Sandra och Johanna hamnade på Håpes, blev glada i hatten, åt kebab och tvärdäcka hemma hos Johanna. Idag har varit en lugn dag, en mycket lugn dag. Träffa Piffen en snabbis, åkte hem till Gaba och sov lite i soffan, sen hem till mammsen på söndagsmiddag.

Full fart hela helgen, men ändå lugn på nått sätt. Precis som jag.


BUY ME SOME LOVE, HUN

Glömde visa dom fina blommorna jag fick av B i torsdags, tänk va go han är!


WORD


HERRE GUD


BE NICE

Kent spelas i bossa idag och jag kan inte låta bli att längta till sommaren.. Bruna ben, sol, värme och glada miner. Åhh låt dessa gråa månader gå fort, jag välkomnar våren och sommaren med öppna armar! 

YUM


FRIDAY IT IS

Jag och B hade en mysig kväll igår, jag fick en jättebukett med blommor av B när jag kom hem från jobbet, fining! Sen käka vi gott och gick på bio. Va på premiären av nya Die hard, helt ok rulle! Sen slockna som två klubbade sälar.

Idag började sådär, låg kvar i sängen istället för att gå upp och träna. Är så tjock i nosen så får knappt nån luft så träningen får vänta tills imorgon. Synd. På jobbet vankas det säljdag, så gäller att va pepp och alert! Måste grabba en kaffe hos Nelson innan jag börjar, annars klarar jag inte den här dagen. Vi hörs.


WELCOME TO THE DARK SIDE

Tröjan jag inhandlade till B igår, ibland måste man.


VILL NI VETA NÅTT KUL?

Idag ska jag på bio. Det är ju trots allt alla hjärtans dag. Årets töntigaste dag.


OH U GO COCO

Min nya rutin med att träna innan jobbet är hur skön som helst. Jag är ingen morgonmänniska i grund och botten, utan sover gärna ända fram till lunch. Men ja trots det så passar morgonträningen mig väldigt bra! Känns kanon och jag känner vilken energi jag kick startar dagarna med!


NEW IN

Fick hem min BOY London tröja idag, som jag väntat! Passade även på att köpa mig ett Iphone skal när jag var nere på stan idag och en tisha till B. Nu ska vi vara fina mannen och jag.


KVÄLLENS

Har plockat i ordning i lägenheten och maten står och puttrar på spisen, Oliver och Sophia är på g hit. Det vankas kvalitetstid och monopol ikväll.


TODAY'S


WEDNESDAY

Sitter på tuben på väg in till stan. Ska möta upp min fina moster Lena för en lunch i Gallerian. Har min lediga dag efter helgens jobb, tog mig helt ledigt och skippade träningen imorse. Hade sovmorgon istället, funkar det med. Ingen klagar.


OFFENTLIGA OMKLÄDNINGSRUM

Idag på gymmet hände det som jag hatar. Folk som pratar med mig i omklädningsrummet. När jag är själv på gymmet och framför allt i omklädningsrummet vill jag inte att nakna främlingar tar kontakt. Damen imorse frågade mig vad jag hade tränat samtidigt som hon fäste fast en ny binda i sina newbody trosor.... va fan!!? Inte vill väl jag se sånt och jag bryr mig inte ett skvatt om vilken spinningledare som är bäst. På riktigt, tycker någon om det där beteendet? Eller är det bara jag som är knepig?


FOOD

B är hos kungen ikväll och Ems är på väg hit, passade på att tugga i mig allt gott jag kunde hitta på Hemköp. Plocka precis exakt det jag var sugen på och herre va gott det blev! Yesbox I'm a genius.


Semesteransökan för Amanda Forsell är godkänd!

4-19/5 vi ses igen Los Angeles. 

SATC

Inledde även denna dag på gymmet, 45 min cross och stjärt/mag-styrka. Bra start! Sista dagen på jobbet innan jag äntligen har en dags ledigt, känns så bra. Ikväll kommer Ems till mig, blir babbel och SATC. En helt perfekt kväll, japp japp. 

UNGSSTEKT FALUKORV

Olika uppfattningar på hur man lagar denna rätt.


GANGSTER SQUAD

Igår var jag och babe på bio, vi såg Gangster Squad. Riktigt bra film enligt mig, fick den där känslan om att jag vill resa tillbaka i tiden och leva i det årtiondet. Som tur är så är det inte så länge kvar innan Camillas 30års fest som har just 20-tal/gangster tema! Kommer bli såååå kul!


DAGENS

Jag måste bara få säga att pensionärer är förbaskat underbara! Idag när jag vid halv 8 snåret stod och kriga på crosstrainern på gymmet så hade jag en dam i 60-65 snåret bredvid mig på en av dom andra maskinerna. Vi båda lägger märke till att en äldre man i 70års åldern går förbi oss ett flertal gånger. Efter en stund kliver han fram till damen bredvid mig och droppar "-Jag måste bara få säga att du har en förtjusande bakdel!" Damen blev rödare än en tomat i ansiktet och tacka lite fint med en nervös nick. Jag tappa hakan, blev impad och fnissig på samma gång. Vilken jävla snubbe. Första tanken som slog mig var att trampa på hårdare för om han väljen en 65årings bakdel före min så är det dags för förändring.... Eller så kanske han såg sin chans till en ny romans? 
 
Hur som, sjukt kul och otippat! Världens modigaste gubbe som gjorde min dag genom att ge någon annan en komplimang. Underbart. 

JA TACK.

snart alla hjärtans dag................. 

LONG DAY

Magen kurrar, huvudet dunkar och jag skulle vilja ligga nedbäddad hemma i soffan och kolla på Disneyfilmer.


DJ Nästy Näs

Sista helgjobbardagen för min del idag, känns huuuuur bra som helst! DJ Nästy Näs står för musiken och vi håller tummarna för en lugn och skön dag. 

LÖRDAGSGODIS

H&M's nya reklam med Beckham gör mig så glad i kroppen. Kvällens lördagsgodis.


THAI

Världens bästa lördag, det är lugnt på jobbet och kunderna som ringer in är snälla! Har musik på och kungliga kollegor. Vaknade vid 9 snåret och låg och kika på B i smyg, tänk va fin han är. gosen. Drog mig upp och käka lite frulle och hacka upp en fruktlåda som jag tog med mig till jobbet. Ska käka thai till lunch ihop med johanna och ikväll ska jag träffa Lollo och Sandra, peeeeerfekt! 

BOSSANOVA AB

Världens bästa team.


BALETT

Idag är det Powerday på jobbet, utklädning och sjuk stämning på kontoret med musik och massa kul. Det är sporttema som gäller och mitt team har balett som ledord.. Vilken tur att jag är så himla slim och graciös........ En perfekt balettdansös! Hehehehehe. Har iaf slängt upp håret i en My-boll och dragit på mig en kjol så lite balett är det iaf. Typ.


HI

Nu sniglar sig kvällen fram! Vill hem. Ems och jag ska mysa och käka nått gott hemma hos mig. Blir nog lite SATC om jag känner oss rätt, peeeeerfekt.


YUMMIE


ALL IN

Inledde dagen på gymmet med frau. Sjukt skönt att inleda dagen med träning , man blir ju så nedrans pepp på livet! Haha


!!

En pilgrims död såklart nedrans rättstavning!


AWESOME


DAGENS DAG

Har varit ledig hela dagen, underbart. Har tvättat och hängt med Linnis, frau och Ida! En lugn men skön dag. Min boy var på Sverige matchen medan jag och tjejerna streama den, funka fin fint!

Nu ligger jag nyduschad och väntar på B, käkar lite chilinötter och kollar på "en pilgrims färd". Imorgon ska jag och frau mötas 08.45 på gymmet, hurtigt!


FIT

Jag och frau startade med 30min crosstraining och rocka sedan styrkepasset nedan för. Det ser inte mycket ut för världen, men hjälp va jobbigt det var!


GAAAH

Inledde dagen på gymmet tillsammans med frau, köttigt pass! Kom in till kontoret och möttes av underbart bra papper! Kommer bli lite förändringar vid månadsskiftet, typ skutthoppar av glädje! Typ lika glad som mr bean.


WEEKEND

Har haft en superlugn helg. Myste hos Malin med Carro och Ems i lördags, i söndags träna jag och Ems sen hängde jag med mamma och pappa. Var trött i kroppen så gjorde inte mycket för världen den dagen. Åkte ut och sov hos mormor och morfar och spenderade hela dagen idag där. Morfar väckte mig med kaffe på sängen vid 8 imorse, sen har mormor och jag bläddrat igenom hundratals fotografier hela dagen! Fan va kul det är med kort. Det är ju så mycket roligare med verkliga kort, måste bli bättre på att framkalla alla bilderna jag tar. Nu har jag iaf precis kommit hem till Sthlm efter en hemresa ihop med ida. Nu vankas det mys i soffan med B, perfekt!


GRANDPARENTS

Hittade denna magiska bild på min mormor och morfar idag när mormor och jag kollade på kort. Bilden är tagen någon gång på 40-talet och kan väl knappt utstråla mer kärlek. Jag bara älskar den, den känns äkta.


WEEKDAY

Fick med mig dessa två godbitar hem från Weekday igår. En kritvit stickad tröja och en urball tischa!


HUMOR


YOU ONLY KNOW YOU LOVE HER WHEN YOU LET HER GO

Sitter på tåget påväg till Tuna, har haft en fantastiskt mysig dag. B och jag sov ut, gjorde oss iordning åkte ner och käka frulle med mamma, pappa, per och Lena nere på stan. När dom sen tog tåget hem åkte jag och B till söder fynda lite inne på Weekday innan Ollie och phia mötte upp oss. Vidare från söder till Fotografiska och David Lachapelles utställning. Riktigt bra, sjuka bilder.

Ikväll blir det mys hos Mallan, någon ska få ge mig en ordentlig massage. Måste nämna att min träningsvärk idag inte var så farlig som jag fasa. Är mör men helt ok i kroppen. Men hur som, mys med mina finaste!!


FAM BARRIENTOS/FORSELL


ÖM

Är helt mör i kroppen... Jag är nytränad och det gjorde ont när jag föna håret efter duschen! Bådar inte gott. Kommer ha en träningsvärk från helvetet imorgon, men jag ska på det igen!! Nu sitter jag iaf på tuben på väg in till söder och Ollie och phia. Dom bjussar på häng och käk ikväll, underbart.


SUNE

Sune jobbar på 3, men han är inte lika gullig längre...


SKULL CANDY


1 FEB - dag ett

Idag är det 1 februari och minns ni? Min nyttiga månad börjar idag. Inge alkohol, sötsaker eller onyttigheter. Efter jobbet ska jag och träna, ska köra slut på mig själv har jag bestämt mig för så om ni har några bra träningsövningar släng in en kommentar!! 
 
Har inlett dagen med ett knaprigt äpple och en stor kaffe, vankas kyckling med vitlökssky till lunch. Är hungrigare än den hungrigaste vargen. 

RSS 2.0