CHRISTMAS AT SMC

Skolan har börjat julpynta! Känns lite skumt när det står julpyntade granar bland palmerna, haha!


DAVID GUETTA

Känns som att inget är konstigt LA. fick ett meddelande tidigare idag där en vän undrade om vi ville med på Alesso ikväll, på en nyöppning av en krog där han skulle spela. Fick strickta order om att man var tvungen att vara het för att få följa med och om vi skulle ta med någon mer tjej var vi tvugna att länka facebook för att personen skulle godkännas.. Haha charmiga stad. Vi tackade dock nej till eventet då vi hade en del plugg och VS showen inplanerad. 

Någon timma senare plingar det till i Ems lur, ett nytt event på gång. Så nu blir det David Guetta på lördag istället, samma sak där - kom snygga. Patetiskt hur allt är uppbyggt här i LA, men hur fejk allt än så kan vi inte klaga. ALLT är gratis, vi går före i köerna, får fina VIP-bord, gratis dricka... allt är fritt. Allt i utbyte mot en sak, dans. Sålänge du dansar och håller igång stämningen kring bordet så får du allt du pekar på. Härliga tider och billiga utgångar. 

Undra hur det kommer kännas att komma hem. Att betala för att gå in på en krog med schlagergolv, köpa sina egna drinkar och ta 2 bussen hem... Det är tur att nattkebaben och vännernas sällskap räddar upp hela grejen. 

image description


JAG VILL ÄTA UPP DIG.


Victoria Secret Fashion Show

Sitter i soffan och inväntar Victoria Secret Fashion Show, det är lite hat/kärlek över att titta på den showen. Brudarna är ju äckligt snygga, tur att jag är så jäklans snygg så jag kan unna mig ostbågar som tilltugg till kvällens program. hehehe. A så då vet ni, VS Fashion Show och ostbågar står på kvällens schema!

Men innan det, ska jag kolla igenom mina fotoanteckningar har prov imorgon. Fick föresten tillbaka mitt bussiness quiz från förra veckan 90% känns bra, då jag verkligen inte la ner någon tid alls på att plugga.

det var det där bananskalet ja.. 







EN FORSELL, PRECIS SOM JAG.

Idag har det varit Stewens dag! Herrn som heter Forsell precis som en själv, fyllde 20 barre och vi förgyllde hans dag genom att få vår businessklass att ställa sig upp och sjunga för honom. Efter det överraskade vi honom hemma i lägenheten, där Peder hade fixat iordning med ballonger, glitter och tårta! Grattis igen!



LOVE OUT OF LUST

Sitter och skriver på mitt Spotify projekt, blir så trött på all ointressant text så jag tror jag äter upp mig själv.. Att sitta och leta artiklar på Google en hel kväll är väl inte direkt drömmen. Lättar i alla fall upp det med lite Snook i lurarna, kommer nog aldrig tröttna på dom.. Haha, snook peppar upp mig lika bra till plugget i USA som dom gjorde i högstadiet på skogstorp.. På den tiden då jag levde mitt blonda okomplicerade liv, känns konstigt att säga att jag nog faktiskt börjar bli vuxen utan att jag känner det. mysko det där med tiden, hur den bara flyger förbi.




image description

-


KÄRA TOMTEN I ÅR ÖNSKAR JAG MIG


J.C- Lita Spikes, size 8

lite dollares

Flygbiljett tillbaka till LA

TACK.

ÅRETS LUSSEKATT - RÅTTAN

Kan inte sluta le när jag ser den här stackars katten.. Han är urful.


http://ekuriren.se/lussekatten/1.1266143-6-rattan

GLÖGG & PEPPARKAKOR

Vi öppnade vår första flaska glögg här hemma ikväll.. Underbart, juldoften spred sig i hela lägenheten! Vi tände upp en massa ljus, slog på Ensam hemma 2, drack glögg och åt pepparkakor.. Lite julkänsla fick man, men bara lite. Känns ju skumt att det är första advent idag, då vädret var likt en varm sommardag! LA bjöd på 27 gradig värme och strålande sol. Jag klagar inte, men julkänslan finns inte.. 

Nu ska jag slänga mig i säng, har fotolektion imorgon och förmodligen prov. Får sätta mig och kolla igenom mina anteckningar imorgon innan jag börjar, för jag orkar verkligen inte nu. godnatt

FEELING BAD

Jag har kommit in i en period där jag är otrevlig mot min pojkvän.. Jag saknar honom så mycket att jag blir irriterad på att han inte är hos mig. Ibland kan man ju undra vad man har för fel. Jag borde vara gladast i världen att han ens står ut med mig och att han faktiskt fortfarande stannar hos mig när jag väljer att studera och leva ett mycket speciellt liv på andra sidan jorden! Jag är för ego för att åka hem härifrån, för ego för att inte göra det jag vill. Så kan ju konstatera att jag vissa gånger är en elak, ego och bitter flickvän som bara tänker på mig själv.. 

Det är knepigt då det är honom jag vill krypa ner bredvid varje kväll, komma hem till efter jobbet, skratta, gråta, upptäcka, göra saker man inte får och skapa minnen med.. Jag hatar att vi inte kan vara tillsammans och ha varandra nära hela tiden. Vi kan inte ens ringa varandra och bara lätta på trycket utan att det måste planeras hur eller när vi kan ringa.. Åhh blev lite väl mycket känslor, det enda jag ville ha ut av det här inlägget var väl egentligen en ursäkt till min pojkvän.. Förlåt Robin, förlåt för att jag är en puck vissa gånger.


jag älskar dig

ROB


1a advent

Vädret har varit underbart idag och jag har inte satt min fot utanför dörren.. Riktigt dåligt av mig men jag har verkligen inte haft någon ork i kroppen. Jag degade ner mig i det högra soffhörnet imorse och har typ inte rört mig härifrån än. Vissa dagar får man vara såhär..

Konstaterade för en stund sedan att vi varit här i 104 dagar. Vi är rätt nöjda med att ha lyckats stå ut med varandra i över 100 dagar!

-


LA KINGS

Gårdagen spenderades i soffan tillsammans med lovis, vi plugga hela dagen och försökte få klart vårat spotifyarbete.. Gick helt okej, har lite kvar att trixa ihop för på torsdag ska allt va klart.

Igår kväll blev dock mycket roligare! Vi blev medbjudna på hockey av en av tarzans vänner. Så iförd mina nya glitterdojjor hamnade vi högst upp i nån flådig vip loge där vi kolla LA Kings-Chicago Blackhawks och käka plockmat! Riktigt häftigt att ha sett en NHL match, tuff stämning! Efter matchen åkte vi vidare till Roxbury där Akon spela, blev en riktigt kul kväll! tack brudar.


EGG

Något jag har lärt mig sedan jag flytta hit är faktiskt tro det eller ej att koka ägg! Jag är uppväxt med äggkokare och har aldrig i hela mitt liv varit tvungen att koka ägg i kastrull.. Men nu har Lovis lärt mig hur man gör. Tummen upp på den!

BLACK FRIDAY

Har haft en hel mysig dag tillsammans med lovis och A2. Vi har lullat runt nere på 3th street och kollat på den stora black friday rean. 2 julklappar klara + min julklapp till mig själv... Hehe. Fanns massa fint så vi lär nog hamna där nere imorgon också.

Under kvällen kom grannbrudarna hit och vi fixa iordning lite käk och kolla film. Känns helt underbart att vara långledig!! Brudarna gick precis hem så nu ska bara gaddarna borstas och sen ska jag krypa ner bredvid Ems!

Godnatt L.A och godmorgon Sverige!


THANKSGIVING DINNER

Här får ni lite smakprov. Bättre bilder får ni imorgon för nu ska jag natta! Puss


HAHAHAHAHA!!


MATLAGNING

Vi är i fullgång med att laga mat och trixa i köket. Snart är maträtt nr1 klar, ost och skinkpaj. Vi inleder kvällens buffé med det och om ungefär 3-4 timmar är kalkonen klar så då blir det fylld kalkon med sötpotatisblandning i ugn med tranbärssås och vitlöksfrästa greenbeans! Längtar.


FOOD

Är nyduschad och klar för dagen, så det är väl egentligen nu dagen börjar påriktigt. Vi ska iväg och inhandla allt till maten ikväll så kalkon, sötpotatis, pajingredienser osv. Ska blir riktigt mysigt att laga mat hela dagen och sen ha moffbord ikväll! Man tackar ju aldrig nej till mat liksom.. Så då vet ni allihopa vad min och tjejernas kväll kommer bestå av.... mat, mat, mat och återigen mat! Underbart. Vi ska nog även passa på att mysa nere i bubbelpoolen, jaa ha en riktig tjej/mat/mys-kväll! 





HAPPY THANKSGIVING!

Underbar morgon! Gick från sängen till soffan och blev serverad lovis sjuktgoda amerikanska pannkakor. Så nu ligger vi som 4 valrossar fyllda med pannkakor och kollar på Sanning eller konsekvens, bra start på dagen.


MY LOVE, LOOK AT THIS

because,


AMERICAN PANCAKES

Har precis pratat en stund med mormor. Alltid lika härligt att få prata av sig lite, ska snart krypa ner under täcket och sussa.. Längtar tills när jag vaknar imorgon för Lovis har lovat att väcka mig och Ems, en riktigt godmorgon mys väckning! Hon ska till och med göra det lite extra mysigt genom att fixa ihop amerikanska pannkakor med nutella och banan till frukost. Hajjar ni nu att jag längtar?! Thanksgivingmys helt enkelt. Underbart med långledigt och mys med mina fina tjejer!



HAHA :')

"ful baddräckt föresten, passar dig perfekt!"

BE THE BETTER YOU

Vi försökte oss på en franslöksoppa här hemma, gick sådär. Har ätit godare soppor helt klart, men den slank ner. Känner mig fortfarande knasig i kroppen, ont i huvudet och trött i kroppen. Ska hoppa in och ta en dusch och sen mysa ner mig i soffan och invänta Top Model.

U CAN CALL IT MY HOME


But you didn't have to cut me off. Make out like it never happened and that we were nothing

Mitt huvud bultar och kroppen är trött.. måste ha nått knas i kroppen, mår inte som vanligt.




FF MED RYSKAPOSTEN

Blev inte mycket bloggande idag. Har trixat och fixat med min nattläxa i fotoklassen. 2 bilder kvar att fota, lite halvjobbigt bara att läxan ska vara inne imorgon kl 11. Haha, typiskt.

Har precis krypigt ner i sängen bredvid Ems, älskar vår säng! Min älskling ligger och kollar gamla Eva och Adam avsnitt, nostalgi på hög nivå.

GODNATT


22.11.11

Helt okej dag! Provet gick skapligt, man går aldrig ut från salen med glädjerus direkt men tror i alla fall att det gick bra. Efter skolan tog vi bussen till Ralphs och fixade veckohandlingen. Ems påminnnde mig precis om att sista skoldagen för veckan är imorgon, LYCKORUS!!! Thanksgiving här borta i stora landet och alla är lediga över helgen, underbart. 

Hann prata med robban, frida och stina nu under tillagningen av kvällens middag. Tänk va skype räddar kontakten, allt blir så mycket lättare när man kan se varandra. Nu ska jag och ems plugga lite, tror vi skulle höras med killarna så inväntar väl ett samtal.

SMID

blir lite extra tankar och kärlek kopplat till er idag, mina fina.

.

1 år har gått, du är saknad Borken.


NÅGON MER ÄN JAG OCH LOVIS SOM ÄR UPPVUXNA MED SVINGELSKOGEN?


ATT GÖRA NÅGOT MAN INTE TYCKER ÄR KUL

Jag måste verkligen sätta igång med plugget, men min motivation ligger på botten. Och jaa, jag vet att man ska tänka positivt och vara aspepp på allt men fan va tråkigt det är med plugg... jag kräks på det. Speciellt när det är tråkigt kursmaterial så ögonen bara klappar ihop så fort man öppnar boken. Döööööööö marknadsföring döö.

NEW

ny profilbild på fejjan. behöver jag nämna att mitt hår inte mår bra av klorvatten? Haha


BACK TO THE FUTURE by Irina Verning

Klicka på länken för att se fler bilder.
http://www.irinawerning.com/bttf2/back-to-the-future-2-2011/

PHOTO

Dagens lektion är avklarad och nu väntas en eftermiddag/kväll fylld med plugg.. Prov imorgon och jag orkade inte ta tag i mig själv igår så får göra allt idag. Fick även en hint idag av vår fotolärare att det förmodligen blir någon typ av prov på fotolektionen på onsdag... yeey, älskar prov som man inte vet om. Varför har man oförberedda prov? Fast iofs det kanske är något helt annat och jättekul vi ska göra på onsdag.. vem vet. 

dagens gilla tumme går till Jossan som rädda min läxa, vi är ett helt okej team du och jag!



ADDICTED


FROM SMALL TO KINGSIZE

Dagen har bara bestått av mys, har varvat mellan soffan och sängen. Älskar att krypa ihop uppe på loftet nu när det blivit så mysigt. Min man saknas dock, skulle vara underbart att ha honom här. Men mina fina tjejer gör dagarna mycket lättare, ni är helt underbara. Vi klämmde ihop oss i soffan och kollade på Mamma Mia ikväll, härlig film det där. Tänker tillbaka på SMID tiden och våra Mamma Mia kvällar tillsammans med grabbarna.. underbart.

Nu ska jag släcka ner, Ems har redan kurat ihop sig här i våran Kingsize så nu ska jag göra det samma. Vi hörs imorgon, tjing! 



JAG LJÖG

jag har fortfarande inte börjat plugga.

PIC'S


ÖPPEN HIMMEL I L.A

Hej hörrni! Skitdålig uppdatering även denna helg, jag vet. Hur som så har helgen varit mysig, Marcus och Philip har varit här och vi har bara umgåtts, lekit lekar och druckit öl. Idag var det planerat en dag på Fairfax Flea Market, men efter 10 minuters väntan på bussen i regnet blåste vi av hela idéen. Mackan och Philip tog bussen hem och brudarna och jag satte oss på ett litet mysigt café på 4th street.

Det spöregnar verkligen här idag, himlen har öppnat sig och ingen går torr. Den korta lilla bit från vår busshållsplats och hem till dörren hann göra oss dyngsura, sminket rann, håret var som nyduschat och kläderna kunde man nästintill vrida ur.. Helt galet va mycket regn det kan komma på en och samma gång?!

Nu ligger Ems och jag iaf uppe på loftet nerbäddade i vår mysiga säng, jag har pysslat lite med mina vinyler och äntligen fått upp dom på väggen. Vi passade även på att möblera om i fredags, fixa runt lite med våra sängar så nu är vi ihop! Yes Ems och jag sover nu officiellt i en sammansatt säng. Allt blev jättemysigt, älskar loftet mer och mer för varje dag. Kan slänga upp lite bilder senare. Nu ska det pluggas.. äckel plugg.

Marknadsföringsprov på tisdag, åhhhh.....

PIC'S FROM YESTERDAY


LÖRDAG

Sitter på min photoshop lektion, har pillat ihop några läxor medan Jack har gått igenom nya uppgiften.. Han pratar så mycket.. Men lite söt är han ändå då han typ kommer hit iklädd sin pyjamas.. 10 min sen, mjukiskläderna är på och hans vita krulliga hår står åt alla håll! Haha sötboll.

Gårdagen föresten var riktigt mysig, vi spenderade dagen nere på 3th street och på kvällen lagades det tacopaj! Marcus och Philip är hos oss över helgen och tjejerna har Märta och Natalie som är här och hälsar på så vi fixa ihop en rätt kul kväll med lekar och smarrig dryck!

Nu ska jag sätta igång med sista läxan och invänta lektionens slut.....


DET KÄNNS SOM ATT TIDEN BARA FLYGER FÖRBI


3 FAVORITER

Snitsig rubrik va ;) haha, hajjar ni? Hur som så saknar jag er som tusan mina små älsklingar!!


LYSTRING

Om exakt 2 månader fyller jag 21.. uuuj, börjar bli gammal som gatan. Dock skönt att bo i ett land där det faktiskt är värt att fira!! Eller jaa när jag kommer tillbaka till USA iaf. Heeeehe, ville bara påminna er så ni vet.  



FRIDAY IS ON MY MIND

Har haft en lång dag i skolan, fick dock veta att min projekt i min Grafiska design kurs kommer vara hyggligt lätt. Ett tidningsomslag ska lämnas in och ett quiz på Indesign ska besvaras, 2 lektioner till sen är kursen klar!!! UNDERBART. Ska bli kul och se vad sista uppgiften i photoshop kursen blir.. tror faktiskt att det blir något liknande även där. Hur som känns det riktigt bra, inte superstressad utan bara sådär semilagom nervös inför alltihopa. Jaa.. för ni vet hur det är med mig och plugg, vi går inte riktigt hand i hand.

Vi släpper plugget och lägger fokus på morgondagen! Tror den kan bli grymt kul, vi inleder dagen nere på 3th street med sushi och fönstershopping. Sen möter vi upp Marcus och Philip och låter kvällen stå för sig själv, det kan inte bli tråkigt med dessa två killar. Underbara människor är vad dom är, två fina favoriter! Någon eller några drinkar skall förtäras och loftet bjuder på kycklingpasta!! 

Ser fram emot morgondagen, skönt att ha lite energi!

NOT THAT LONG AGO

Laddar upp inför en lång skoldag. Börjar kvar över 2 och slutar halv 10 ikväll och jaa, det suger. Ska försöka hinna pilla ihop några av mina Photoshop läxor på min håltimme också och lämna in mitt I-20 så jag får det påskrivet så jag kan lämna landet den 9 januari! 

Känns lite skummt att vi varit här i 4 månader redan, samtidigt som det känns som att vi precis kom hit så känns det som att vi varit här aslänge.. haha, jätteunderlig känsla.




3 bilder från våra 2 första dagar i L.A

THE ODD AND BEAUTIFUL FORMS OF ART

Har precis gjort klart upplägget för mitt final project i min Photo1 kurs. Vi fick instruktionerna att fota vad vi vill, men det måste vara något som intresserar oss eller något vi tycker om. Blev inte ett jättesvårt val för min del, bläck och hud. Mitt projekt kommer handla om tatueringar, hur tatueringar gick från att vara en kriminell stämpel till att bli modern kroppskonst.

From criminal to fashion - by me. 







BOO

Unnar mig vitchoklad och limevatten.. Egentligen skulle jag vilja ha glögg och pepparkakor.

THIS IS JUST THE WAY IT IS

Hade ett långt och mysigt samtal med min man under eftermiddagen.. Jag saknar honom. Försöker snacka hit honom igen, allt är ju ändå lite roligare i L.A! 

Just nu ligger jag och Ems nerbäddade i soffan, vi har precis käkat lite soppa och inväntar Top Model. Min energinivå är nere på minus just nu, så fortsätter fördriva mina dagar i soffan.. Ge mig lite pepp och superenergi någon.

FRÅGA

Får en hel del frågor via min facebook om L.A, är en frågestund något ni är sugna på? 



BREAK U DOWN


HAPPY HAPPY

På fredag kommer Marcus och Philip hit och härjar med oss brudar!! Ska bli såååå kul och träffa dom, 5 månader sen sist.. Galet. Marcus och jag satt typ ihop när vi jobbade tillsammans på 3, konstigt hur det är.. att man ena tiden träffas varje dag till att nästa stund inte ses på månader. Hur som så är jag superglad, jag har saknat er!!



GRANNY AND GRANDPA

Jag längtar lite efter alla där hemma just nu.. Imorse när jag pratade med mormor så konstaterade vi att det var 4 månader sedan jag flyttade. Kan ni tänka er, 4 månader!! Fina älskade lilla mormor.. som jag saknar henne och morfar. Vissa är mammas flicka och andra pappas flicka... jag är nog egentligen inget utav dom. Jag är såld på mina morföräldrar, jag värderar dom högst och älskar dom obegränsat. Hm.. jag och mina pensionärer



SLEEPY

Idag har det varit en seg dag, allihop är lite små krassliga och orklösa.. Ems och jag har supersovigt i soffan, vi hann dock innan powernapen kika lite på vårat projekt i marknadsföringen. Det är tuffa veckor i marknadsföringkursen som väntar med prov nästa vecka, redovisning om 2 veckor och Final Exam om 4 veckor.. usch, värsta kursen jag har. 

Killarna ville att vi skulle komma över på mat men sega och nyätna så blir vi kvar hemma.. Ska unna mig några skivor vattenmelon och klottra lite på Lovis!

HEJ STUDIER

plugg plugg plugg plugg


TRÖTT

Har haft en skön dag med tjejerna, pluggat lite, handlat och bubblat. Nu ligger vi och myser hemma på loftet och har precis tuggat i oss lite frukt. Blev helt mör i kroppen av att sitta i en varm bubbelpool i ett par timmar så ska nog snart gå och lägga mig. 

Jag är för trött för att skriva och har varit det hela dagen. Är äckligt trött på min dator också då den har nått riktigt oskönt virus.. Aldrig tur. Blir ändring till våren. 


HAHAHAHAHA


2 PIC'S FROM YESTERDAY


AMANDAS KILLE

jag saknar dig

IT'S JUST BECAUSE I WANNA MAKE U HAPPY


SUNDAY

Kvällen igår var riktigt kul, vi hamnade på Tru efter en förfest hos Eskilstuna brudarna. Tack för en kul kväll allihopa! 

Nu ligger vi 3 partymonster i soffan och "pluggar" och Lovis är iväg och gör klart nått projekt tillsammans med främmande amerikaner och boaormar.. Kommer bli en lugn dag med lite små pill på projekt, handling och tv tittande.

TRU

Grym kväll! Fick med mig ett lasersvärd hem, nöjd tjej!


BAKPOTATIS OCH ROSÉ

Gårdagen var magisk! EC Twins var grymma och levererade sviiinbra musik. Basen dunkade så hårt i golvet så allihopa kände sig som mänskliga dildos och dollarsedlar sprutades ut som konfetti... haha, behöver jag säga mer? 

Just nu sitter vi och väntar på att våra bakpotatisar ska bli klara sen ska vi röra oss hem till dom andra Eskilstuna tjejerna inne i Beverly Hills. Tror kvällen skulle spenderas på Tru, men inte säker. Vi får se vart vi hamnar! 




EC TWINS AT SUPPERCLUB

Sitter och inväntar grannflickorna, så fort dom kommer så ska en smarrig guacamole trixas ihop och sen bjuder loftet på tacopaj! Bra uppladdning inför kvällen. För ikväll är vi på't igen! Efter maten ska sista parfymsprutet tryckas ut sen får en taxi ta oss till förpärlan och sedan vidare in till Supperclub där EC Twins spelar ikväll, tror det kan bli grymt! 



YESTERDAY

Slog på stort och hade min grymma 70tals inspirerade byxdress igår. Älskar den.


SVAR PÅ FRÅGA

Kul att se att det är ett par stycken som svarar när jag ställer lite frågor, känns kanon med lite respons! Därför tänkte jag göra desamma. Fick frågan:

Kan du inte berätta vilka photo appar du har på din iphone för att få så fina bilder?

Jag använder mig inte av speciellt många appar, men av lite olika lager och effekter. Dom enda apparna jag använder är Camera+ och Instagram. Sen sitter jag och väl typ mest och provar mig fram till bästa resultatet. Trixade ihop lite exempel, rätt så extrema men bara så ni kunde få se. 

orginal bild - tagen med Iphone 4
Orginal bild, redigerad med Camera+ med effekten Toy Camera
Orginal bild, redigerad med Instagram och effekten X-pro II

Jaa ni ser det blir en helt annan bild av bara en effekt. Finns massor med roliga effekter, ramar och lager som man kan använda sig av med dom här två apparna. Instagram är gratis och finns att laddas hem via appstore. Camera+ kostar 7kr och finns också att laddas hem via appstore.

Här nedan får ni några fler bilder som är redigerade med hjälp av dom här två apparna så ni får se lite olika resultat. Tror jag fick med allt nu, så hoppas svaret gör er klokare :) haha. tjing!

image descriptionimage description

GRAYSTONE MANOR SUPPERCLUB

Bra kväll igår! Vi var på nyöppningen av Greystone Manor Supperclub, tuff klubb. Kvällen var fylld med grym musik, goa drinkar, bra sällskap och cheesburgare! Tack för igår alla ni som var med.

Just nu sitter vi i vardagsrummet, dricker lingondryck och streamar Guif-Lugi på Ekuriren. Vi firade det magiska klockslaget 11.11 11/11/11 med att print sceena våra Iphones så en liten tanke lades på den stunden. Slänger upp lite bilder från igår senare, för först måste duschen besökas och gårdagens smink måste väck!

FRÅGOR

Lovis och jag sitter och diskuterar våra bloggar.. Vi är lite nyfikna på er, så varför inte fråga det man vill veta.
  • Varför läser du min blogg?
  • Är du kille eller tjej?
  • Vad tycker du om med den?


HATAR ATT VÄNTA 3 TIMMAR OCH SEDAN KOMMA TILL LEKTION O HITTA DEN HÄR LAPPEN PÅ DÖRREN..


SMILE



FOTO, KYCKLING OCH TOPMODEL

Inledde dagen med fotolektion. Fick mitt nuvarande betyg och kan konstatera att jag ligger på ett A, känns skönt. Fick även pappret med förklaringen om mitt final project, tror att det kan bli kul! Lovar att förklara projektet så fort jag satt mig in i det.

Drog mig hem från skolan och slängde mig i soffan tillsammans med Lovis, vi började kolla på jul i kapernaum. Vad jag minns så var det en gammal favoritkalender.. Nu dock, sög den. Både jag och Lovis somna och allt kändes bara jävligt B. Men vi kanske får ge den en till chans.. någon annan dag. Vaknade i alla fall av att A2 kom hem och pussa mig i pannan, going där! Tillsammans slängde vi ihop en kycklinggryta och nu inväntar vi Top Model. Tror jag ska unna mig ett glas cola och lite ostbågar.. Varför? ehm,.... bara för att jag kan. 





WOULD IT BE EASIER IF YOU COULD BE WITH SOMEONE ELSE WHEN WE ARE APART?


SANTA MONICA BY NIGHT

Jossan och jag var nere vid piren och 3th street och fixade några av delarna i våran nattläxa.

SANTA MONICA PIER WITH J.

Klockan är halv 6 och solen är nästan helt nere. Ska möta upp Jossan nere vid piren om en halvtimma för att fota en del av våran fotoläxa, tror det kan bli riktigt kul! Så det blir på med en hel hög kläder och sen iväg till bussen. Slänger upp lite resultat senare. tjing.

A SATURDAY NIGH

Här har ni några utav alla bilderna från lördagens bravader, titta och njut.













LE OCH VAR GLAD


SLOW MODE DAY

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men hela loftet har legat på slowmode idag. Allihopa har varit trötta och slitna så vi har unnat oss en ordentlig slappar dag. Kollat film, käkat mat, kollat film, käkat mat... typ så. Lovar bättre grejer imorgon! Nu ska jag slänga mig i säng, puss.

ÖMMA SKALLAR OCH TRASIGA KROPPAR

Jag har mått som förtjänat idag, huvudet har tagit kål på mig och min kropp kommer inom kort att ge upp. Vaknade upp hemma hos Bea imorse, med en huvudvärk som pulserade genom mitt synfält. Ems dock, såg oförskämt pigg ut när hon vaknade men den synen visade sig vara helt fel.. Vi mådde båda som förtjänat. När vi kom ut i lägenheten så visade det sig att vi inte var själva, dom andra brudarna mådde minst lika dåligt och gårdagens efterfest och vilken hämtmat som skulle köpas var det stora samtalsämnet! Haha jag älskar brudar dagen efter, så härligt stämning. Jag och Ems fick i alla fall skjuts hem av Bea och vi tugga i oss en lunch på Fatburger tillsammans med grabbarna, rätt lagom sådär. Sen har resten av dagen spenderats i soffan/golvet, med så mycket bättre och love and other drugs. Älskar bakis dagar... dock inte känslan av att vara bakis. Måste komma på någon bättre kombo. 

Tack för igår ialla fall, Roxbury var sjukt kul och sällskapet kanon! Det blev helt enkelt en bra kväll som resulterade i en hel hög bakisbrudar, vrickade fotleder, blåmärken och tranbärskladdiga kroppar. Sitter på en hel del smarriga bilder, dom åker upp imorgon! 


HOLLYWOOD TREASURE

Ikväll erövrar jag Hollywood iförd A2s klänning!


LÖRDAG

Inleder kvällen med skaldjurspasta och några glas vitt!


FAV


PUSH IT

Gårdagen var riktigt mysig med en go lunch på Urth och mys med tjejerna. Även kvällen blev lugn, fylld med filmer och tacos. 

Men idag blir det lite mer liv här på loftet. Solen skiner, jag ska iofs snart till skolan.. Men när jag kommer hem ska vi lära oss dansa, vinet ska drickas upp, skaldjurspastan ska ätas, Hollywood ska erövras och ja ni hajjar, det ska helt enkelt bli lite mera livfylld än igår! 

Nu ska jag slänga i mig lite frulle sen sticka till skolan! Hörs sen.

SVARTA MOLN OCH SOL

Sådär va.


MULEN FIKADAG

Nyvaken sitter jag i min hello titty tröja i soffan och inväntar ett livstecken från Tarzan. Vi brudar ska ner till Main street och ha en riktigt tjejdag, med lååång lunh/fika på Urth. Men som sagt så måste vår vän vakna först, hon har en tendens att sova länge.. vääääldigt länge! haha, i värsta fall går vi över och väcker henne. Men det ska nog inte behövas.

Vädret föresten är sådär, det är regn i luften och vi väntar bara på att himlen ska öppna sig.

JAG SAKNAR ER


I AM


URTH AND A CAPPUCCINO

Den långa skoldagen är över och första delen av helgen är igång. Har precis surplat i mig en smarrig skål med mexarsoppa och nu ligger jag skönt i soffhörnet och kollar på Criminal Minds. Prefekt avslutning efter en lång dag. Imorgon ska vi ner och lulla runt på Main Street och käka en lunch på Urth. Ska bli riktigt mysigt, dock är det lovat regn här imorgon men vi får väl se hur det blir. 




ÅNGEST OCH KRYP I SOFFAN

Something borrowed är i mina ögon en skräckfilm! Vad fan skulle man göra om man hamna i den sittsen? Om ni inte sett filmen se den och tänk till.... filmens handling är i mina ögon skräckscenariet nr1.

SOMETHING BORROWED

nu sätter vi på en film och myser ner oss i soffan tillsammans med en kopp te och några skorpor. Vi hörs imorgon!

BAKNING

Imorgon ska det ätas mexarsoppa på loftet så idag passa vi på att baka lite bröd. Vad tycks?


<3


CONGRATZ

Idag min tid, fyller min blogg 1 år och Marcus följer den fortfarande, mitt mål är fulländat! 



HAN HAR EN LEKKAMRAT I BYN.


U WILL NEVER BE LOVED AGAIN


RED STATE

Sov bort hela eftermiddagen, välbehövligt. Vaknade av att Ems satt och viska mitt namn bredvid min säng... LÄSKIGT. Rättare sagt så panikvaknade jag och i farten påväg upp från kudden hann jag både torka dräggel och ge ifrån mig nått konstigt typ av ljud. hahaha

Imorse hann jag både träna och skypa med familjen och Robban. Skulle vilja vara hemma och kramas med dom, känns som att min man behöver en feting kram just nu. Nu ska vi slå på en film och mysa ner oss i soffan, hörs imorgon! Puss



JAG SÖKTE DIG OCH FANN MITT HJÄRTA

jag/vi är totalt förstörda... efter plugget och tjejhänget så slog vi på The Notebook. Varje satans gång jag ser den filmen gråter jag tills ögonen svullnar igen och näsan rinner. Att jag aldrig lär mig? Men hur som så kan jag inte göra annat än att älska den filmen, den är absolut en av mina favorit filmer.

Sånna här kvällar saknar jag Robban lite extra.. Blir avundsjuk på par som får vara tillsammans och allt bara löser sig och är bra i slutet.. jag blir frustrerad av sånt här. kom hit och var min älskling.




GO WILD OR GO AWAY

Ursäkta bloggtorkan, men helgen tog kål på mig. På fredagen var vi på Universal Studios vilket var riktigt lyckat och på lördagen åkte vi till San Bernardino och festivalen Escape from wonderland. Hela lördagskvällen var GRYM! Sällskapet, utklädnaderna, lekarna, musiken allt var GRYMT! Steve Angello var verkligen hur bra som helst!!
Kvällen var hur som väldigt händelserik, med stulna gossedjur, sklett på vifft och ett blåslaget öga.. haha.

Bjussar på några bilder från lördagen, men i veckan ska ni få en hel hög med bilder från hela helgen. Sitter på en massa goa pic's!

påväg

del 1 i sminkningen

slutresultatet

ems, lovis och tarzan

"caligrabbarna"

"calibrudarna"

Mr Skeleton goes P.I.M.P


Fler bilder kommer ;)

RSS 2.0