CIMON LUNDBERG





24/12 JULAFTON


Har haft en jättemysig julafton med familjen. Vi startade dagen med en skinkmacka och en liten frukostklapp. När alla lukta gott åkte vi vidare till det årliga doppet! Varje år träffas min mammas alla syskon med respektive samt de gamla och doppar i grytan och käkar den hemmagjorda julkorven. Precis innan Kalle började rullade vi hemåt och packa bilen full i klappar som vi inte skulle köpa och åkte ut till mormor. Julbordet dukades upp och vi åt tills vi knappt orka prata. 

Jag fick flest julklappar. Tack för det. Snart 23 år fyllda och blir lika nöjd varje gång jag får flest paket. 

Tack familjen för en jättefin dag. Och extra mycket kärlek och tankar till morfar som saknades idag. Jag saknar dig... 

MILLINGTON

Lördagsgodis på en måndag.

DAGEN INNAN IMORGON

Dan före doppare dan. Vill vara ledig och slippa jobba, skynda på den här dagen. 

HERR & FRU LANTZ

Kom hem till utslagna blommor som spridit en fräsch doft i lägenheten. Och i brevlådan hade ett jättefint tackkort trillat in. Tack till er mina vänner för att jag fick vara med och fira er stora dag! 




SOV SÅ GOTT MIN BÄSTA VÄN


Igår var min jobbigaste dag hittills. Morfars begravning var verkligen hur fin som helst. Så mycket kärlek på en och samma plats men samtidigt så mycket sorg. 

Sov så gott nu min finaste vän, jag älskar dig! 


TODAYS


Trött och slut i kroppen. Kanske blir bättre imorgon, vi får väl se.

LARS




NÄR DU MINST ANAR

Vissa samtal blir inte som man trott. Ibland får man precis den bekräftelsen man behöver vid exakt det tillfället, av någon du minst anar. Spännande.

INGENTING ÄR GIVET

Just nu räknar jag ned tiden till begravningen och så fort det blir lite för mycket spricker det. Min kusin ska sjunga på bregravningen och alla låtar som ska spelas är klara, kan inte sluta lyssna på dom. Känns som att jag försöker bygga upp en mur och att jag försöker bli stark, men det går inte. Var hos mormor i lördags och vi satt och pratade om sista kvällen när vi satt och pratade med morfar.. Kan inte sluta gråta. Jävla skit alltihop. 

Att spendera mina lediga stunder med mina vänner underlättar. Idag fick jag träffa Ems, frau & Carro så det kunde inte varit bättre. Det var precis vad jag behövde..

TRION

 

NEW YORK

 
 
 
 
 
 

LJUS NR 2

Det är underligt hur jag egentligen mår. Andra advent och jag tänder andra ljuset i adventsljusstaken, men inte känns det bra för det. 



#3JULFEST2013

I fredags var det julfest med jobbet. Ska börja ha tight klänning, klackar och sotade ögon varje dag. Komplimangerna öste in! Hahaha. Måste se ut som ett vrak alla andra dagar. Kom på mig själv att vara värdelös på att ta emot komplimanger, blir obekväm och flinar otroligt fånigt och försöker bortförklara mig. Varför blir man så? Hur som så tack allihopa för en kanon kväll. 

Igår tog tröttheten över och jag låg i soffan hela dagen. När "så mycket bättre" var slut stängde jag av TVn och läste om Mr Grey tills jag somnade. 




LACKEN

1. Essie - a cut above, 2. Nails inc - Westminster bridge 



HIETA

Igår när jag knalla runt på stan hade jag ett långt och välbehövligt samtal med Hieta. Den mannen känner mig, han vet när han behövs som mest. Underbara människa.  


PINK IS THE NEW RED


Rosa tema på julfesten ikväll, går all in!

BRÖLLOP

klänning till bröllopet fixat. 


DET VET DU



Bingo fick mig att dra på smilbanden imorse, han och Katrin alltså.. Haha

TREAN

Jag må då säga att jag har väldigt fina jobbarkompisar. Puss på er.

BACK TO BUSINESS

Sitter på pendeln påväg till jobbet. Första dagen ute bland folk kan man säga.. Känner mig inte helt pepp på att sitta och vara trevlig mot folk, men får göra det bästa av det. Har ett grymt gäng på jobbet så tvekar inte på att dagen kommer rulla på rätt bra. Något som irriterar mig är att jag glömt halva mitt bas-smink hemma i Eskilstuna samt att jag inte har tillgång till något torrschampoo... Jag skulle gärna krypa ner under täcket och glömma den här dagen.  

GENOM ALLT

Jag älskar dig min finaste.

TACK


Tänk va knäpp man kan bli av att mista någon man älskar. Ikväll ska jag träffa upp tjejerna för lite käk och mys för att komma på andra tankar. Tur att jag har så underbara vänner. Tack mina fina. 

Och tack alla som visat sitt stöd. 

DAGEN


Huvudet är inte riktigt med och kroppen är trött. Har varit hos mormor hela dagen och spenderat kvällen i badkaret och i soffan under en filt. Tänker avsluta kvällen med en kopp te.

MYSPYS MED MORMOR


Inatt sov jag hos mormor. Vi har småpysslat nu på morgonen med julgardinerna, så nu börjar pyntet här hemma vara klart. Känns skönt att bara umgås och rå om varandra. Finaste lilla mormor. 

MORFAR


Min kropp är fylld med så mycket kärlek blandat med förtvivlan och sorg. Du och jag morfar, vi var då allt bästa vänner. Det finns inte ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag kommer sakna dig. 

Sov så gott nu mitt hjärta. 

2013-12-01

Idag har jag sett mig själv och alla runt ikring mig från distans. Idag har hela jag förändrats. Idag minns jag knappt vad jag sagt eller gjort. Idag har varit första advent för alla andra. Men inte för mig och min familj. Idag har varit hemsk. 

1A ADVENT

"Så lämnade vi ett november som ställt mycket på sin spets och som ibland gjort ont. Jag önskar mig ett lugnare december där jag kan landa mjukt och ladda om." 

- helt enkelt





RSS 2.0