"LA ladie"

Nu släcker vi ned i lägenhet 401 på Carters ave. allihopa är trötta efter en låång dag och imorgon väntar en ännu mera hektisk dag med mycket att göra. Om bara allt kunde fixa sig nu så vore vi så himla glada, håll era tummar och tår så blir vi nöjda! 

Imorgon ska jag crascha två engelska kurser och se om det går att lösa mina kursproblem, så istället för att börja 11.15 imorgon så måste jag vara på skolan redan kl 8.00!! Klockan är ställd på 6 för 7 går bussen. Wish me good luck!



"blablablabla"

Ytterligare lite trassel pga av Kilroy, yeey. Ems och min engelska kurs är till för tards.. Vi letar febrilt efter något bättre, men vad ska vi lyckas få tag på nu??

"rob.

3 år med ringen på fingret.

"macbook"

Ems och jag har skypat med familjerna hela morgonen, nu ska duschen besökas och sen är det dags för skola. Måste förbi AET byggnaden och kolla om jag ens får läsa min nya Photoshop kurs, håller tummarna! Om kursen blir godkänd måste jag under veckan införskaffa mig en ny dator, stackars mig.. hej hej Macbook!

"bubbel, rosé och brudar"

Dagen har varit kanon, vi skutta upp tidigt imorse jättenervösa och med fjärillar i magen. Första skoldagen verkar iallafall gått bra för allihopa, alla verkar nöjda. Efter skolan gjorde Ems och jag sällis hem och la oss vid poolen, där vi njöt och bara hade det bra. Så hela dagen bestod av deg, vi gjorde ingenting efter skolan och det kändes riktigt bra. När alla tjejerna var hemma slängde vi ihop lite smarrig kycklinggryta och när tallrikarna var tomma så smög vi oss ner till bubbelpoolen med varsitt glas rosé. Skönt med lite vardagslyx såhär en måndag.

Imorgon har Ems och jag vår gemensamma engelska lektion, dock får vi njuta av en lååång sovmorgon då skolan inte börjar fören 15.45!! haha. Kan inte säga annat än att det här schemat passar mig som handen i handsken. 

bubbelbilder

"first day at school"

första skoldagen avklarad! Foto kursen kommer bli kanon, måste bara förbi någon fotobutik och köpa mig lite små saker. Nu ska vi brudar slänga oss i poolen och sen bara njuta av resten av dagen i solen. Hur bra som helst! 

"6 par rumpskor från reebok"

Yes rubriken säger sitt, beställningen lades idag. Allihopa har beställt Reeboks rumpdojjor, vilka satans rumpor vi ska fixa här borta!! hoppas vi...

Hur som, gårdagen spenderades i Hollywood. A2 och Lovis köpte varsin gitarr och Robban var med och fixa lite fina priser. När brudarna åkte hem gick Robban och jag hem till honom och laga mat och bara gosa. Det var ett bra tag sen bara han och jag umgicks en hel kväll, typ 3 månader sen sist kanske?  haha, konstig förhållande men hur bra som helst.

Nu kryper vi till sängs och sussar in morgondagen, back to school!! wish me good luck.


"the problems starts, now."

Jag älskar att jag loggar in på min skolmail idag och se att jag fått mail från min lärare i web design kursen. "Hej du måste droppa kursen eftersom du ej är behörig." Paniiiik, hade fått tummen upp från min kilroy kontakt på den här kursen men tydligen inte.. Blev bara till att leta efter ny kurs, kul såhär kvällen innan skolan börjar vid kl 22. Fanns typ inga kurser kvar! Lyckades tillslut hitta en som jag TROR att jag kanske kan få läsa så la till den och tog bort den gamla.. Håller tummarna för att jag får läsa den nu bara, ska dit imorgon och prata med lärarna.

hoppas hoppas hoppas.....



"I love our views"

kan inte säga annat än att vi bor perfekt och har världens bästa utsikt.

"THE ALCHEMIST"

hejhej! hoppas ni mår precis så som jag mår just nu, underbart bra. jag sitter ner gosad i soffan och käkar lösgodis, yes ni läste rätt - lösgodis!! vi har hittat en liten buitk i Santa Monica som säljer godis på lösvikt. Jag är inte den som brukar äta godis annars men när vi hittade den började suget krypa fram, så här sitter jag med en liten påse med laktris, surisar och m&m! smarrigt. 

Idag har vi varit förbi skolan och inhandlat böcker, dyra fina skolböcker.. så nu är vi redo för skolstarten på måndag! efter besöket på skolan åkte vi ner till stan och strosa runt och käka en smarrig lunch. Nu väl hemkomna och trötta så fastnade alla 4 vid sina datorer, bloggning och facebook upptadering. Vid 7 ska vi över till Natasja och Johanna på middag och vin, ska bli mys. 


utsikten utanför dörren duger bra

smarrig lunch

nya skolböcker

"where are you?"

ni är kassa på att kommentera, shape up.

"

Nu beger vi oss mot skolan, puss
fullproppad bil påväg till nya lägenheten

första middagen

en efterlängtad grönsakssoppa

första frullen

taskig bild men iaf en bild på vår nya superhängsoffa

"catch me if you can"

vi snor internet från grannen och sitter nyduschade i vår fina soffa! möblerna är färdigmonterade och vi har ätit vår första middag, samt frukost i lägenheten. känns hur bra som helst! 

Gårdagen blev lugn, vi blev klara så sent att vi inte hann göra annat än att kolla på film och äta middag. Grönsakssoppa och ett bamseglas med möjlk, som jag längtat efter vanlig mat!! Nu ska jag och mammsen skypa sen lovar jag att slänga upp lite bilder från igår.

"wanna go to your or mine hottub?

God morgon! Idag är det äntligen dags, vi håller på och utnyttjar hotellets internet för sista gången sen blir vi internetlösa i flera dagar.. Men sen är det verkligen bara att vänta på att Mike kommer hit så vi kan åka till lägenheten. Vi ska fixa med lite små grejer innan alla större möbler kommer. 

Ikväll ska vi nog möta upp några av grabbarna på Marina Pointe och dricka lite drinkar och njuta av att flytten är över.. frågan är ju vart? I deras eller våran bubbelpool... lyxlirare.

bjuder på några bilder från senaste dagarna.








är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller något ni undrar?


08.23.2011

OJ, vilken dag! Vi har verkligen varit L.A runt.. Vi splitta upp oss och åkte till varsitt ställe för att signa kontrakt på gas och el. Efter det möttes vi upp för en lunch på 4th street och sedan tog vi bussen ut till Marina Del Ray. Väl där mötte vi upp Crystal för att skriva på dom sista papperna och få lägenhetsnycklarna. När det väl var klart ringde vi Mike så han skjuta oss till Burbank och Ikea!! ojojoj... redan i bilen var alla påväg att somna. Men det är precis som att man får lite extra energi när man kliver in på Ikea, man vill ha lite av allt. Vi plocka ihop 2 kundvagnar och 6 st lastvagnar med grejer och rushade sedan till Home Delivery avdelningen.. Sen kom Mike och skjutsa hem oss igen, snäll gubbe.. Nu sitter vi färdigpackade och helt utslagna i sängarna, dags för att sova..

Imorgon checkar vi ut från hotellet vid 10 tiden och Mike kommer och hämtar oss och skjutar oss och alla våra grejer till vårat nya hem.. ÄNTLIGEN! sen är det bara att vänta, för leveransen av alla stora grejer skulle komma mellan 12 och 16 så det är bara att vänta. 


nya hemnyckeln!



utsidan







insidan

Dålig bildkvalité men iaf en liten visning runt i lägenheten! Ni får fler bilder på lägenheten när vi fått iordning lite mer, med möbler och lull-lull! :)

"Horses. I dont trust them - their shoes are permanent. Who makes that kind of commitment to a shoe? "

Idag har vi mycket att göra, gas och el kontrakt ska signas och Ikea ska besökas! Tyler ställer upp och skjutsar oss efter skolan, thanks man! Vi flyttar nämligen in i vår fina lägenhet idag!! Kan inte förstå det än, den är så mycket finare än det vi hade förväntat oss att bo i.. Men ingen är ju nöjdare än vi, vi skuttar runt på små rosa moln och är skit nöjda!! 

Gårdagen bjöd på infomöte i skolan, vi träffade dom andra eleverna som också hade enrollat alla sina kurser iförväg. Rätt bra dag, vi fick lite ny info och är nu en aningen klokare. Nu är det bara några småsaker kvar att fixa sen är det dags för skolstart!



"pic's"

4 brudar på lägenhetesjakt och ett besök på Santa Monica Pier.




Kräftskiva hos killarna på Marina Pointe



poolhäng på hotellet



vi har skrivit på papper för en fruktansvärt fin lägenhet och vi flyttar in IDAG!



vi firade med en middag på Johnny Rocket, sjukt goda hamburgare!!

love you

Sådär nu har ni lite nya bilder, mera bilder kommer men internetet är så sjukt segt här..


"first day"

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, vi har haft kasst internet i några dagar och min dator har ej velat koppla upp sig. Verkar dock bättre idag, så senare ikväll blir det lite bildbomb från dom senaste dagarna. Men först blir det käk, fick precis samtal från min pojkvän som var sugen på sushi! myspys, måste passa på att kramas lite extra innan vi flyttar från Hollywood. För imorgon bär det av, vi fick godkännt idag att flytta in imorgon!! Wow, jag läääängtar. Ni kommer älska lägenheten och jag tror ni kommer önska att ni var här... haha. 



"OMG, we have a home"

BOENDE ÄR FIXAT!! Sjukt jävla skönt. Vi har fixat en så himla fin lägenhet bara 10 min från skolan. Det finns allt man kan tänka sig + lite till! Den är stor fin med loft, 1 sovrum, ballkong, tvättmaskin, diskmaskin och badkar! + pool, jacuzzi, gym och biosalong!! Jag tror vi kommer trivas det här året!!! Vi flyttar in redan i slutet på veckan så kan inte bli bättre.



"give me a comment"

Kan meddela att idag var första dagen på hela trippen som vi alla fick sova ut! Vi har lyckats vakna vid 7 tiden varje dag sen vi kom men imorse sussa vi ända fram till kvart i 11!! förstår ni hur skönt det var? Fram tills nu har vi bara degat vid poolen och ringt lite lägenhetssamtal, så nu klär vi på oss och tar en vända på stan. 

Gårdagen var kanon, vi hittade våran favvo lägenhet så nu blir det till att tjata till sig den!! Vi hyrde varsin cykel och trampa runt på så vi hade det riktigt trevligt! (A2-trevligt, trevligt A2) haha. Kvällen blev lugn, vi kom hem senare än planerat och efter lite tressel med terassvakten så fick vi flytta ner grillningen till Robbans lägenhet istället, så vi smög oss hemåt redan vid 1 tiden och stupa i säng. Men ikväll ska vi försöka styra upp allt lite bättre med dricka, god mat och fint sällskap! love

nått speciellt ni vill att jag ska skriva om?


"now we have to find a home"

Vaknade tidigt imorse, halv 8.. Dock rätt skönt då vi har en fullspäckad dag. Vi börjar med att inviga dagen med hotellfrullen och sedan ska vi vidare till araben nere på gatan som låser upp telefoner. Ems telefon skall jailbreakas. Efter det har vi 2 lägenhetsvisningar på schemat och sen grillfest hos Robban, låter som en bra dag!



"create your own reality"


"baby baby i'm high on loving you"

Det där med en lugn dag var ju bara att glömma! Jag tar tillbaka det jag skrev. Vi brudar fixa lite smått på hotellet innan vi tog bussen ut till Santa Monica. Väl där checkade vi in oss som studenter på skolan och gick och fick lite tips på lägenheter. Men måste bara nämna att vilken jävla skola, jag kommer aldrig hitta.. Den är sjukt stor. Kan bli jobbigt första dagarna när man är sådär vilsen.

Men färdig incheckade och med en bunt lägenhetspapper så satte vi oss och tog en sen lunch på Tacobell och började ringa runt. Vi hamnade på första visningen redan en halvtimma senare, hur bra lägenhet som helst! MEN, vi kan inte tillåta oss att ta den första vi kollar på.. Så vi ska på två nya visningar imorgon och sen får vi se. Vi vill ju gärna flytta så fort som möjligt så vi slipper sitta på den där satans bussen i flera timmar.

Dagens + var iallafall kommentaren som Ems lyckades kläcka ur sig när vi strosade ner för Pearl Street.
läs med victoria silverstedt accent : "det kryper en squirrel on the roof" e.b

Nu är det käk och lite fönstershopping som står på schemat. Puss




it's a bug

It's a bug!!! Egentligen flera och bara i emelies väska! Våra mini-kackelackor på hotellrummet har invaderad emelies väska!! haha.

Gårdagen spenderades med Robban och Tyler, vi styrde upp lite strandhäng i Santa Monica och på kvällen firade vi Robbans födelsedag hemma hos Tyler. Var kul att träffa lite av Robbans vänner här borta, kul folk! Idag blir det en lugnare dag, tanken är att vi ska börja bocka av lite grejer från våran attgöralista. Vi ska skriva in oss som studenter, leta lägenheter, skypa med familjerna och ha en riktig tjejkväll! mys.

"Här i L.A får ni akta er för svarta änkor och skvallerormar!" R.E


"walk of fame"

Nu är vi framme i varma L.A! Hotellet funkar och vi bor utmed Walk och fame, helt okej. Vi landade igår vid 3tiden, dock med 1 väska förlite, A2s väska var kvar i London.. Oflyt. Som tur är bor hon tillsammans med 3 bruttor som har överpackade väskor, så hon klarar sig nog. Går dagen var mysig, vi var trötta som 4 ostbollar när vi kom fram men vi tog och oss i kragen och gick ut och käka sushi med Robban. Men efter det var det långa kliv hemåt och däckning i sängarna.. Som jag längtat efter att somna in brevid Rob, baby baby i love you. 

Min fina fina pojkvän fyller 23 idag! Grattis älskling<3



"hejdå sverige, hej hej los angeles"

Nu går vi och lägger oss, när vi hörs igen så är vi framme i L.A! galet.
"hejdå barrträd"  a.w
PUSS ALLIHOPA!



"till oändligheten och vidare"

Nu har familjerna lämnat Arlanda och vi sitter själva kvar och snyltar wifi på donken.. Känns konstigt att ha kramat sina nära hejdå. Jag säger som Adam, halsen knyter sig och man får tårar i ögonen. Det är tufft men vi är fyra kanon brudar som sticker så vi har ju alltid varann! 

Dagen har varit stressig, var på avskedsfrulle imorse med tjejerna, sen vidare ut till mormor och morfar för lunch och sedan hem för sista packningen. Jobbig dag, många tårar.. Jag kommer sakna er allihopa!

Hann även fixa mina skindiver piercingar, plockade ur min första och satte i en ny högre upp på handleden. Kommer bli kanon fint när det läkt!



"0 day 21 hours 33 minutes"

Idag är det sista dagen i Sverige, ikväll åker vi upp till Stockholm och nattar på Arlanda. Dagen kommer innehålla tårar.. i massor. Ska snart ner till stan för en brunch med tjejerna, sen ut till mormor och morfar och sen upp till Arlanda med familjen.. Tung dag. Vi får se om jag hinner skriva nått mer, i annat fall så blir nästa inlägg när jag är framme. Framme i Los Angeles. Jag har fortfarande inte fattat det.. från och med imorgon, BOR jag i L.A.

puss




"bland mina 15 kuddar"

Nu ska jag för sista gången på väldigt länge, krypa ner i mina sköna säng i mitt flickrum hemma i Skogstorp. Totalt utan kläder och med mitt sköna täcke ska jag gosa ner mig och sova sådär skönt som man bara kan göra här. Jag tror nästan att jag ska lägga mig på bredden bara för att jag kan.. Jag kommer sakna det. 



"forbidden thoughts"

Sådär hemma igen efter en lååång dag, är nu trött och mätt.. Alla har bjussat på nått gott att tugga på under dagen, det är iochförsig aldrig fel. Rätt skönt sådär dagen efter att bara åka runt till massor med folk man känner och bara ha det bra. Ytnyttjar jag folk? njaa..

Nu surrar det non stop i telefonen, alla vill säga hejdå eller hinna ses.. Blir ju sådär knepigt att hinna med allt och alla. Jag vill träffa så många som jag bara kan, men jag kan inte klona mig.. synd. Hann med en hejdådejt tidigare ikväll med Matte, 10 min hej och hejdå. Och nu ett 10 min samtal med Jossan..  Haha ni får inte ta det personligt, om jag ska säga hejdå till er.. Tiden räcker inte till! Mina hejdådejter är få och intensiva och mina hejdåsamtal är kanske något längre men ändå inte tillräckligt långa.

Nu måste jag packa klart och försöka fixa så att ingen väska väger förmycket.. 23kg resväska + mig på vågen, kan bli kul!


"Blixten McQueen, Bärgarn, Sally och jag"

Tvätten är upphängd, så nu ska kläderna på sen sticker familjen på bio! Efter det blir det hejdåmiddag hos familj nr 2. Myspys

"I look at you on the sly and hope no one sees that I smile every time you meet my gaze"

Gårdagen var virrig men trevlig. Kom inte iväg till tjejerna fören sent på grund av allt trix med packningen, men nu har jag i alla fall lyckats få ihop en rågad väska. Måste nog förmodligen packa om lite så jag har två väskor istället så den stora inte blir för tung.. Men kvällen igår var ändå trevlig, åkte hem till Lisa och slänge i mig två snabba drinkar och sen åkte vi ner till Le Grand. Tjejerna sprang därifrån då magarna kurra, upp med telefonen. Nått samtal senare hade jag lite nytt sällskap och vi skutta runt på dansgolvet till stängning, sen blev jag själv igen.. haha. En Subwaymacka senare och en uns omhändertagande av yngre kusin så kom jag hem, med ömma fötter somnade jag med kläderna på, på min bäddade säng.

Det är någonting speciellt med att gå ut på krogen, man lyckas alltid splittras som gäng och det är inte konstigt om man under någon timme går omkring själv. Men går man ut själv, så känner man sig som världens ensammaste bara för att man vet att man inte har någon som är där med en själv.. Haha, tur att jag flyr landet så alla vill säga hejdå på fyllan, då slapp jag känna mig helt utlämnad. 



"det är någonting som inte riktigt stämmer"

Jag tror påriktigt att jag inte lyckas fylla min väska, vad är det jag glömmer?


"lay your love on me"

Farmor är färdigfirad, vi är dundermätta och jag har mjölksyra i benen efter att ha cyklat fram och tillbaka. Nu ska sängen bäddas ihop och sen börjar jag med att packa. Hur fan packar man ner 1 år i en resväska? Vad tar man med? Ångesten börjar krypa fram.. Tur att Robban ringde vinpackad och väckte mig imorse och gjorde mig lite glad.

Ikväll blir det kramkalas med några av tjejerna och sedan utgång för min del, man måste ju offra sig!


2 days 18 hours 21 minutes

Har precis kollat på Toy story 3, fruktansvärt bra film. Jag älskar animerade filmer, därav morgondagens val av biofilm - Bilar 2! Jag har bokat biljetter till hela familjen så imorgon kl 1 är det Bärgarn och Blixten McQueen för hela slanten. 

Igår hade vi kräftskiva hemma hos mor, morbror med familj samt pensionärerna var med. Trevlig tillställning och skönt att få säga hejdå till familjen. Ikväll istället blir det lite mera fart, ska spendera kvällen med fina vänner och vin! Men börjar med att cykla in till farmor för en bit mat, min fina fina farmor fyller nämligen 86 år idag! GRATTIS.

måste börja packa....



"THERE ARE FAR BETTER THINGS AHEAD THAN ANY WE LEAVE BEHIND"


"VÄNNER ÄR DEN FAMILJ MAN SJÄLV VÄLJER"

Dagen kommer spenderas på landet tillsammans med mormor och morfar. Men ska börja med att skölja ur ögonbrynsfärgen och styra upp mig lite, kan ju inte se ut hur som helst.. 

Imorgon väntas avskedsmiddag med brudarna.. Känner att det kan bli tufft. Det som är bra är att det inte är något farväl utan bara ett - vi ses snart igen.


"Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt. Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt"


movie

Bion va kul! Vi hade en bra stund där i mörkret, A2 och jag fick med oss Ems också så det blev riktigt mysigt.

Klockan är jättesent och jag borde verkligen sova, ska ut till mormor och morfar imorgon igen och mysa lite. Mormor och jag ska nog ut i skogen och leta lite kantareller! Det är jobbigt, för jag vet att jag åker om en vecka och sen tar det fruktansvärt lång tid innan jag träffar dom igen.. Jag har den tyngsta stenen inom mig, en riktigt fet jävla klump.. Hur ska man säga hejdå? Om jag till och med blir ledsen och störtbölar av att skriva om det.. Hur ska jag då ta mig igenom det på måndag när det verkligen är dags??

"I love you always"


"Du är helt klart unik och speciell, Universum är vigt åt dig själv"


"Sunset Boulevard, Hollywood, CA 90046"

Sådär, nu är hotellet bokat dom första 5 dagarna i L.A! Känns riktigt skönt att veta vart vi ska när vi kommer dit, så vi inte är helt vilse redan från början. Vi har även kollat igenom våra lån och såklart har vi en hel del samtal att ringa, en del ändringar och fin lir som måste göras. CSN kan ta sig! Nu i efterhand är jag så jävla glad att jag inte åkte själv, jag är riktigt glad att tjejerna bestämde sig för att hänga med. Hade aldrig orkat allt pappersarbete och allt krångel helt själv.. fy.

Ikväll är det bio med A2 som gäller, Bridesmaids skall ses!

"Do you want to go to the seaside? I'm not trying to say that everybody wants to go"

Matchen igår gick som den gick.. vi åkte därifrån med en oskön förlust. Men kul var det, hoppar nog in och hjälper brudarna även på onsdag!

Nu sitter jag i soffan med helt kanon fina tänder efter ett besök hos tandläkaren nu på morgonen. Ska fixa iordning mig och sen åka in till stan för att käka lunch med tjejerna, vi ska boka hotell och fixa inför nästa vecka. Nu är det verkligen bara 1 vecka kvar!! ojojoj, jag blir knäpp av det här. Måste börja packa..





"För vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen"

Hej mina fina! Helgen är typ slut, igen. Hela den här sommaren sprang förbi och helgerna tog slut för fort.. 

Begav mig till Örebro i torsdags för några dagar laddade med fotboll, Adam och laget spelade helt okej! Mammsen och jag gosa ner oss på hotell och hade det mys. Kom hem igår kväll och var bara hemma snabbt och mellanlandade, vidare till Ems för räkfrossa och sedan möttes brudarna upp nere på stan! Onykter blev jag och det ångrar jag idag då det regnar och jag ska ställa mig i målvaktskläder i hällregnet i 90 minuter. 

Nu ska jag packa väskan och krypa ur sängen, samling om 30 min!

"WHY INTELLIGENT PEOPLE HAVE TATTOOING"

kunde inte sagt det bättre själv.

"GOOD THINGS WILL COME MY WAY"

Har haft två sköna dagar hos mormor och morfar. Lagat god mat, bakat och pysslat i trädgården. Har jag blivit en av dom, en pensionär? 

Ikväll har jag varit ute hos Robbans farmor en sväng och sen agerat chaufför åt mormor och morfar. Lagom skön kväll helt enkelt. Imorgon bitti sticker mor och jag till Örebro, forward cup är igång och Adam spelar. Ska bli skönt att bo på hotell och bara mysa nu i början på helgen, bra uppladdning inför sista veckan i Sverige! För det är precis vad det är, nästa vecka är min sista vecka här i landet.. Hjälp mig va snabbt tiden går, vart tog den här sommaren vägen? 

Värt att nämna att jag spelar min första fotbollsmatch på 4-5 år på söndag... målvakt? Bollrädd, otränad och på söndag förmodligen även en uns bakfull, haha. 


"do everything you want and never regret what you did"

Idag har varit en riktig slappdag, vaknade hemma i Jossans nya lägenhet och gick ner på stan och käka sushi. När Jossan gick till jobbet åkte jag hem och ringde hit Ems, vi låg vid poolen hela eftermiddagen och bara gjorde ingenting. Perfekta dagar just nu, bra väder, bra sällskap och lågt tempo. 

Just nu sitter jag och tuggar lite med Jonas, han kom ner till L.A här om dagen och det enda han gör är att lockar med allt bra som finns. Jag vill dit nuuuuuuu! Men som sagt om prick 2 veckor sitter jag på hotellet i L.A och har ett helt nytt liv framför mig. Känns jättekonstigt att säga det, eller att ens tänka på det. 2 veckor är ju ingenting!! Om så kort tid får jag träffa Robban som jag längtat så mycket efter och jag är då bosatt i ett nytt land. Konstigt. 

Jag måste utnyttja den sista tiden som är kvar till att umgås med alla mina fina här hemma, jag mår redan dåligt över att behöva lämna mormor och morfar.. Som tröst ska jag dit imorgon och umgås sådär jättemycket! Bara vara och kramas lite extra. Älskade fina mormor och morfar...




GRATTIS A2!

Idag är det ingen mindre än min fina A2s 20års dag! Grattis igen min sköna.

14 days left

Vill börja med att tacka alla mina fina vänner för helgen! Festen i lördags var toppen och det känns verkligen bra att vi fått säga hejdå till alla!

Idag är det prick 14 dagar kvar innan vårat plan lyfter.. Herregud. I veckan ska vi sätta oss och boka hotell till dom första dagarna i L.A. allt känns så overkligt! Jag har iallafall styrt grillparty och lite skoj första dagarna, kan bli bra! Nu sitter jag ute på solsidan och inväntar Ems och Lovis, vi ska dega en stund vid poolen och bara ha det bra. Det är bäst att vi vänjer oss med värme och poolbad ;)



RSS 2.0