HELGEN

Framgångsresan fortsätter, det plinga till i telefonen för en stund sedan och huxflux har Jennan lyckas styra upp friplåtar till Drake! Så nu inleder jag helgen med Avicii tillsammans med familjen och avrundad den med Drake tillsammans med brudarna. Tackaarrrrr! 

RESEÅRET FORTSÄTTER

Nu är även årets vintersemester bokad! Jul och nyår kommer spenderas på Mauritius och i Dubai. Inte speciellt trist, ska bli ganska så underbart faktiskt. 


NEW YORK


I maj sticker jag Jessica, Lisa, Sandra och Sassa till New York! 

Om jag är glad? Ja. Mycket!

SUPERMAN


När jag var liten var superman en hunk, en riktigt trevlig prick att lägga ögonen på. Det var bättre förr.

MYSTOFFLAN


Mini me kom upp till mig igår, hon hade med sig ett par nya tofflor till mig som är sååååå sköna! Plus att dom matchar min morgonrock, nöjd tjej.

-


Idag har jag en morfar dag. Idag hade jag velat sitta hemma hos mormor och morfar och kollat på skidor, käkat rårakor och druckit kaffe. Som jag saknar denna människa.. Älsklings morfar. 

BADOO

I helgen när tjejerna var här, tog jag steg 1 in i dejtingvärlden. Trodde jag. Känns som att jag legat och skrattat tills jag gråtit mer än att få upp intresset för någon. Så boys jag tänkte att jag skulle ge ett par exempel på bilder ni bör undvika. Eller aldrig ta överhuvudtaget. Och om korten redan finns av någon anledning, lägg inte ut dom! 

Nr1. Killar i rustning är hett i film, aldrig någonsin annars.

Nr2. Solnedgång i all ära men kom igen...


Nr3. Lägg inte ut bilderna du tog direkt efter varandra. 


Nr4. Badkarsbilder.. 

Nr5. Blir du inte bra på bild, använd dig inte av närbilder.


Så grabbar, där har ni mina 5 bästa tips. Självklart utesluter jag alltid:
- selfies på tunnelbanan
- spännisbilder
- vimmelbilder från helgen
- vapen
- tribaltatueringar i ansiktet
- jobbarkompisar 

Badoo är det roligaste tidsfördrivet jag har på jobbet, men jag är ytterst tveksam till det som en "hitta kärleken"-sida. Haha!  

VILL NI SE NÅTT SOM ÄR FINT?!


Malin kom hit igår, så på kvällen kom Lollo och Sandra också över och vi tog igen lite missad tid. Underbara vänner! Imorse bänka vi upp oss framför OS med en riktig lyxfrulle. Tänk vad bra man mår i rätt sällskap! 

CISSI & JAG


Jag må då säga att Cissi är en så himla bra människa, allt är så naturligt och vi är lite läskigt lika som personer. Samm tyck och tänk om allt och alla. Efter jobbet käka vi en middag på Bauer och efter en drink gick vi vidare till Ljuggrens. Ibland behöver man dessa kvällar, med prat om precis allt! 

SPÄNNANDE




MYSPYS


Inledde kvällen med en brakmåltid bestående av snabbmakaroner och köttbullar. Helt otroligt gott. Nu avrundar sambon och jag kvällen med en kaffe framför TVn.

JESSICA

Första måndagen i månaden, lugn och skön dag på jobbet. Längtar efter att sluta! Igår somna jag vid typ 22, märkte inte ens att Ems kröp ner i sängen när hon gick o la sig. Däckad tjej. Äkta pensionärsbeteende! Så ikväll tänker jag bara mysa i soffan och inte röra en fena. 

Igår när jag kom hem så klev jag in till en överraskning från min finaste Jessica! 



HURT ME WITH THE TRUTH BUT NEVER COMFORT ME WITH A LIE




RSS 2.0