FRIDAY

Dagen sniglar sig fram, är det för att det är fredag kanske? Det kommer i alla fall bli en kul kväll med öl, vänner och käk ute på stan. 1h 15 min kvar till helg, skynda dig tiden, skynda!!


I LOVE YOU GIRLS


HOTLINE


HAPPY HAPPY

Vaknade upp bredvid världens bästa kille, gosa ner mig och snooza ett par extra gånger. Självklart fick vi hetsa för att hinna till jobbet. Ute ligger det ett vitt tjockt täcke av kramsnö och det snurrar snöflingor i hela luften. Det vankas aw ikväll med lite finingar från jobbet och imorgon börjar julen. Då ska det bakas pepparkakor, firas födelsedagar och kramas med vänner och familj. Plus att julkalendern börjar!!! Åhh jag är glad i hjärtat.


ROBBIE WILLIAMS


LITEN OCH SÖT


MOR DIKTAR

"hej du den glade, ta dig en spade och gräv ner dig så jag slipper se dig"


-


WEEKND

Jag låg och vred på mig hela natten. Flytten snurrar i huvudet på mig, jag drömmer om möbler och skräckscenarion på Ikea... Nojjig brud? Just nu längtar jag i alla fall sådär jättemycket, kommer bli hur bra som helst.


JESS & JAG

Jess och jag satt och prata om hur mycket som har hänt det senaste året. Hur vi för ett år sedan aldrig kunnat tro att vi skulle vara där vi är idag. Vi är nog rätt bra ändå, ganska så asbra till och med.


TVÄTTNING OCH LINGON

"Hur många lingon finns det i världen" rullar på tvn och andra omgången tvätt är i maskinerna. Har onsdagsmys med Ems och Jess, mina fina tjejer.


DAGENS

DAGENS GLADA


SNÖ

Det snöar lite grann i Stockholm idag, skulle helst se att det blev ett vitt täcke kvar på marken men jag får nog vänta på det. Är i alla fall på jobbet idag, det är juletider och vår julkampanj pryder hela byggnaden. Myspys, inte länge kvar tills första ljuset tänds och julkalender börjar!


EMS

genom allt.


ATT VARA SJUK

- tiden går långsamt
- du är konstant trött i kroppen
- ingen vill träffa dig
- allt du äter smakar konstigt
- du luktar inte speciellt gott
- du ser väldigt sliten ut
- det går bara skit på tv mellan 11-17

Sååååå det finns alltså inte speciellt mycket bra med att inte va frisk. Ogilla. Dagens enda plus med att jag var hemma va att jag hann betala alla räkningar och när det blir ett plus är det faktiskt illa!


-

Ligger nerbäddad under ett varmt täcke och försöker somna om. Men det går inte, får panik. Orkar inte vara sjuk. Mitt immunförsvar lär va bland det sämsta på jorden, känns inte som jag varit helt 100% frisk på år och dagar.. Det är alltid nått vajsing..


DAGENS 3

Bananpannkaka till frukost, en "hej du borde pryda mitt vardagsrumsfönster-lampa" och Robbie till Ullevi!


ONE LAST TOUR

Har sååå många bilder och videos från igår, orkar knappt titta själv. Men fy satan va bra det var!!! Magiskt är ordet.


SHM

Jag rös när jag läste recensionen i Aftonbladet igår, lär bli en ypperligt apbra kväll idag! Wow, vill dit nu!


NOVEMBERKAKTUS

Hade en urmysig fredag hos mormor och morfar. Fina gamlingar! Vaknade upp till Ted Gärdestad på högsta volym och en kopp kaffe iklädd mormors morgonrock. Perfekt. Det är det bästa jag vet, mina två finaste. Mormor och morfar, älskade ni om ändå känslor gick att beskriva bättre med ord.


WITH INK IN MY SKIN

give me some new body art.


FRIDAY

Sitter och väntar på att Gaba ska komma och hämta mig från jobbet. Ikväll ska jag snabbt hem till Tuna, ska sova hos mormor och morfar och kramas med familjen. Imorgon åker jag hem igen, det vankas öl och en galen kväll på friends arena! Kan knappt bärga mig. Men först, mormors mat och en helt perfekt fredagskväll i Hällberga.


KORV MÄ BRÖ

Igår gick jag och hade ett sjukt sug efter korv med bröd. Så efter jobbet drog jag med B till Hemköp och inhandla grillkorv, korvbröd, Johnnys senap, räksallad och mjölk! Resten fanns redan hemma. Asgott!!! Hur kan nått så enkelt va så gott?!


BOSSANOVA


.

Idag är en sån dag då jag bara vill ge alla mina fina vänner en mega-kram och en hint om hur mycket jag älskar er. Ni är helt fantastiska allihop.


MYSKVÄLL

Efter jobbet idag rulla jag och B hem till mig, vi invänta jess innan vi börja koka ihop lite krubb. Och lagom tills att Ems klev innanför dörren så gick strömmen... Det blev kolsvart i hela lägenheten!! Fick smyga ner till grannfrun och be om en propp. Gullan fick en påse med svamp som tack för hjälpen. Vi fick iallafall i oss maten till sist och efter massa kackel så avlägsna sig min fina boy. Stina hitta hit så blev en spontan myskväll med glögg och saffransbullar! Hur mysigt som helst.


JUST ASK,

Ett så kallat fråga vad ni vill inlägg. Undrar ni nått speciellt? Dra iväg en fråga i kommentarsfältet bara så styr jag upp lite plojjiga svar :)


GODMORGON

Sitter på jobbet, på våra nya platser med en ny telefon och känner mig jävligt ball! Har en härligt pirrig känsla i kroppen. Kär och glad! Längtar efter min familj och mina finisar i Eskilstuna. Vill ha jul och massa mys. Vill flytta in i lägenheten och bara få i ordning allt precis så som vi vill ha det. Snart snart snart!


KARMA

Om mitt karmakonto var barskrapat tidigare så är det väl typ heeeeelt tömt nu. Istället för biljetten på Swedish house mafias torsdags spelning så fick jag och B varsin biljett till lördagens spelning av hans kära mor!


TURDAG NR 1

Fick min nya älskling idag plus en biljett till torsdagens spelning med mina män! Så på torsdag joinar jag mina fina tjejer på en vild tillställning! Vilket jävla flyt. Mitt karmakonto lär va barskrapat.


EN SÅ MYCKET BÄTTRE TISDAG

Sitter och streamar "Så mycket bättre" på jobbet och kan inte låta bli att gilla Uggla och hans sköna stil. En ordentlig söder-kis med underbar dialekt. Underbart program! Det känns som en helt okej dag, det vankas lunch med frau och häng med B efter jobbet. Två favoriter i en smäll.
 

ILLA

Jag ska spela, när det funkar igen...


MÅNDAGSMYS

Haft en riktig myskväll med jess och lovis! Jess och jag laga mat och skypa med mormor som visa sin fina novemberkakus, gulle! Vi käka och sen anslöt min kära frau. Mysteriet på greveholm, anastasia och baksmällan hann ses mellan tjatter och telefon-knappande. Och nu är det sovtajm, ska jag krypa ner bredvid min fina sambo. Vi har inte många nätter kvar ihop.. Så man måste ju passa på! G'night.


SPARA

Min kära mor kallar mig för en slösa, men jag ur mitt egna perspektiv ser mig som en unnare och investerare. hehe. Jag behöver en ny vinterjacka och har gått och dragit i två olika. En svart vanlig dunjacka eller en rock med skinnärmar och ullbas. Idag hittade jag rocken på ebay för endast 299kr och jag är sååååå där. Den blev min på mindre än 3min, bättre köp på vinterjacka har jag nog aldrig gjort. Tänk er själva, en vinterjacka under 500 lappen är inte ofta man hittar. Gilla tumme åt mig själv.
 

HELGENS

I lördags var jag dressad i klänning och med en uns färg på läpparna så spela vi beer-pong, käka gott och dansa runt i Fridas hus! Tjejerna hade styrt upp en toppen fest och alla va stiligt uppklädda i kvällens ära! Jag och Elin hängde ihop hela kvällen och hade en riktigt bra kväll ihop!


SKYPE

Sitter och lyssnar igenom mina gamla skypemeddelanden från mormor. Vilken underbar och helt fantastisk människa hon är! Just nu skulle jag behöva en veckas ledighet, hemma hos mormor och morfar med massa mys och den bästa kvalitétstiden som finns! Attans vad jag saknar mina gamla. På fredag ska jag skynda mig hem! Tänker spendera så mycket tid jag bara kan med mormor, morfar och farmor nästa helg. Blir supermys!


!!


MOVING TIME

Idag skrevs kontraktet på och snart vankas det flytt! Nytt, fräscht och ihop med världens bästa kille. Ingen är gladare än jag!


FRITERADE RÄKOR


JAZZSÖNDAG

Världens bästa Eric kom precis med dagens första kaffe till min plats. Vi sitter och lyssnar på jazz på jobbet, tar ett samtal typ var 10onde minut och spelar MF3 (3mannen spelet). Regnet smattrar på fönstret och Stockholm är novembergrått. Ikväll har B bjudit in till middag och soffhäng. Blir ett perfekt avslut på jobb helgen, snart ny vecka och bara några få dagar kvar till ledighet!


HEY LOVERBOY


LÖRDAG

Har haft en jättelugn dag på jobbet, vilket är riktigt skönt. Nu är det 1h kvar sen vankas det mys under en filt i soffan! Kunde inte längtat mer. Ska tugga i mig lite B&J och kolla på nån löjlig film..


FREDAG

Har mys med ems hemma hos mig. Vi kollar film och ligger ihoprullade under filten i soffan. Vi har käkat pastasallad och slurpa cola, perfekt. Något som är mindre perfekt är att mobilen gled ur fickan inne på ica och skärmen sprack när mobilen landa på stengolvet.. Jävla oflyt..


DOG


AM.BLOGG.SE

Har under dagen suttit och skrollat igenom mitt bloggarkiv. Vad glad jag är att jag faktiskt ändå varit hyggligt duktig på att uppdatera här i bloggen. Jag blir varm i hjärtat av att sitta och läsa om LA och allt kul vi har gjort det senaste året. Får en "fy fan va ball jag är"-känsla i kroppen av hela grejen. Jag längtar något så fruktansvärt efter mina tjejer hemma i LA, snart är dom tillbaka i Sverige för lite julledighet och sen i maj är det bestämt att jag åker dit. 2-3 veckors härj i världens bästa stad! jag längtar.

Men innan dess kommer det hända en hel massa skoj. Nästa stora grej är närmare än vad ni tror, men jag suger lite på den karamellen.. Men snart får även ni veta vad som händer och sker.

TODAY'S


SÅ KAN DET VA

vaknade upp med årets huvudvärk, jag kände den smyga sig på igår kväll men trodde nog den skulle ge sig över natten.. men icke. värre än igår och med en ilande smärta mitt i skallen. perfekt.. eller inte. utöver den här riktigt osköna huvudvärken, är skallen fylld med snor, jag hostar och jobbar helg. om jag är pepp, njaa.. sådär va. men som tur är har jag världens bästa team på jobbet, så att jobba helg känns faktiskt inte riktigt lika tungt.

BAUER

Jag och ems käka smarrig sushi, slurpa i oss goa drinkar och hade en riktigt mysig kväll igår på Bauer. Hänget med mina vänner är bland det bästa jag vet, det får mig att må sååå bra.


LOL


LEDIG ONSDAG

Har min lediga dag idag eftersom jag jobbar i helgen. Det är rätt skönt med en fridag mitt i veckan. Har en del kul grejer planerat idag. Just nu sitter jag på tuben påväg till stan för att möta upp B för lite skoj och ikväll ska jag och världens bästa ems käka gott och ha lite kvalitétstid. Där emellan hinner jag nog runt en sväng på stan! En perfekt dag.


ALLT GÅR OM MAN VILL


FML

Mitt huvud väääärker, halsen kittlas och jag är på ordentligt morr-humör.


MR. AND MRS. ADDAMS


WEEKEND

Helgen har bestått av mys med familjen, en grym Michael Jackson konsert, en galet bra halloweenfest och kalas hos Bs mor. Har varit kanon! Dock har jag inte känt mig helt hundra och gör det fortfarande inte men det får gå ändå.


RSS 2.0