over and out

Sött inlägg tidigare va? Ludde fick också säga hejdå till 3 via bloggen, kändes som han behövde det.. haha. Jag har faktiskt glömt skriva att jag och Ludde bjussa hela teamet på fika i tisdags. Duktiga som vi var så fixa jag en jordgubbstårta och Ludde en ananaspaj! Grymt gott och alla var hur nöjda som helst!

Imorgon är det sista dagen på jobbet. Min sista dag på 3 och där med också min sista dag på tuben ut mot Stadshagen, promenixen ner för långa backen och blippandet av passerkortet vid ingången till hissarna. Fina fina huvudkontoret, Lingonet, Kabyssen, repan, cafeterian, hissarna med billjud, cocherna och så klart Bossa Nova.. Hur många gånger jag än har snubblat på mitt egna namn när jag svarat i telefon på jobbet och hur jobbiga och verkligen irriterande kunderna än kan vara så kommer jag sakna det. Jag kommer sakna mina fina jobbarkompisar, alla ni som blivit mina närmsta om dagarna.. Det är konstigt hur snabbt det kan ta slut. Det känns nästan som att sluta skolan på nytt, att bli tvungen att säga hejdå till dom man umgåtts med varje dag under dom senaste månaderna. Konstiga känslor, lycka och förtvivlan. HEJ och HEJDÅ.
Jag vet att jag kommer skutta hem från jobbet imorgon, lika glad som en unge med en glass. Men jag vet även att jag på måndag kommer sova förlänge, inte äta någon frukost, tjivas med Adam och göra ingenting.


TACK, Bossa Nova för en grym tid och tack 3 för ett galet bra år!






bye bye 3

Yes, nu gästbloggar jag (Ludwig) från 3s soliga huvudkontor

Jobbar med Amanda och CO i Team Bossa Nova, och har gjort det sen oktober i år. Nu är det bara en dag och 2 timmar kvar (slutar samma dag som Amanda)... känns både kul och tråkigt att lämna alla sköna människor jag träffat här. Imorrn kommer det bli en riktig chilldag innan semestern (sommarlovet?) börjar, så kommer nog inte bli så mycket jobb imorrn... 

slutar 20.05 så imorrn efter jobbet  är det dags att fira friheten, dags för semester - sola, bada, golfa, grilla etc etc.. kommer bli underbart! Hoppas även att det regnar imorgon eftersom jag jobbar hela dagen, och sen vore det nice om solen kom fram lagom till lördag då det är grilldags och ledighet! Men det bästa av allt kommer ju bli att slippa höra frasen "Hej, jag har problem med min iPhone..." 50 gånger per dag, 5 dagar i veckan.

Jahapp dags att jobba sista två timmarna idag sedan transformers 3D på bio, blir nog bra.. adios


last night

Jag blir så ledsen när jag ser på väderleksrapporten att det ska bli kasst väder samma dag som jag går på ledighet. Dom senaste dagarna har varit fruktansvärt fina och jag har verkligen inte tagit del av dom ett dugg.. Typiskt mig att pricka in dålig väder.

Igår var det hur som en hygglig dag på jobbet, börjar kännas nu att det inte är mycket kvar. Fick ett kanon bra referensbrev av min chef som jag kan ta med mig i mitt CV. Känns riktigt bra! Efter jobbet tog vi första bästa tub mot centralen för att sedan röra oss ut mot Grönalund. Det är konstigt vad karuseller gör med en, jag iallafall blir som barn på nytt! Hela jag skiner upp och blir verkligen sådär barnsligt glad. Vi köpte oss varsitt åkband och sprang mellan alla karusellerna. Hur kul som helst! Nästa gång jag åker karuseller blir förmodligen på Six flags på andra sidan havet. Har hört att ALLT där är extremt och galet, det kan inte bli fel! Hur som blev gårdagens avslutning riktigt rolig, när grönan stängde rörde vi oss in mot stan. Tjejerna gick hem, vissa av killarna landade på Rose och jag, Chris och Joel satte oss på Zink Grill och tog en öl. Mysig kväll.


Nu ska jag äta upp sista skivan på min vattenmelon, dricka upp mitt juice glas och sedan springa till jobbet. Hanna var här och lämnade en jätteväska med packning, hon flyttar in här under helgen. Min sista natt i hålet blir imorgon.. Hur ska jag klara mig?

Arlanda-Heathrow-Lax

Skrev ut flygbiljetterna idag, 07.10 lyfter vi från Arlanda den 16/8. 47 dagar kvar.

 


in the middle of the week

Ytterligare en hur fin dag som helst och jag sitter instängd på våning 6 på Lindhagensgatan... Jag blir så ledsen. Men kompenserar upp det med en helkväll på Grönan med mina fina vänner! Jag kommer verkligen sakna er allihopa, massor och hur mycket som helst.



you'll marry a music man



save me

Jag vill ut, ut i solen, ut i det varma vädret, ut på en servering nere vid vattnet, ut bland vänner, ut och grilla, jag vill UT.

Efter att ha cyklat och köpt jordgubbar på rasten så insåg jag att det verkligen SÖG att jobba kväll den här veckan. Det är hur bra väder som helst och jag sitter inne heeela dagarna. Imorgon ska vi iofs på grönan efter jobbet, kan bli hur som helst!


snart bor jag i värmen, alltid.




48

Bara en sak kvar, för

-   Biljetterna är betalda
-   Tiden på ambassaden är bokad
-   Alla papper är ifyllda, inskickade och godkännda
-   Det fula visumfotot är taget


Så nu är det bara visumet som fattas, 8/7 har jag tid på ambassaden och efter det är jag klar för att packa ihop mitt pick och pack och fly över Atlanten. Mitt hjärta åkte tidigt imorse, han var som ett barn innan julafton hela natten. Nu är det 48 dagar kvar innan jag och mina brudar lämnar Sverige, innan vi landar i L.A och innan vi börjar våra nya liv. Låter töntigt att säga det, men det är sanningensord. Nya liv.


vi är två maddafakkas du och jag. loveyou


2011.06.27










hejdå älskling


jeans

Blev en sen kväll igår och mycket tidig morgon idag. Jag ville verkligen inte vakna imorse, Robban var uppe tidigt och fixa allt innan han skulle vidare till ambassaden. Jag hade lovat smarrig frukost men orkade verkligen inte gå upp och göra iordning det när jag kände hur skönt jag låg i sängen. Så jag tror varken jag eller Robban fick nått i magen innan jobb och fix. Måste bli ändring, alla snackar ju om att frullen är viktigaste målet på dagen.. Men jag vet inte, jag har aldrig varit någon frukostmänniska. Jag tycker inte om det helt enkelt, om det inte är en hotellbuffé såklart men det är skillnad. Inget smakar bra sådär tidigt på morgonen, eller ioförsig en iskall cola dagen efter en kväll med alkoholförtäring är ju gudomligt. MEN räknas dock inte som frulle. Nej -jag fortsätter bojjkotta frukost tills någon stackare tar tag i det och börjar laga frukost åt mig!


Ikväll ska jag, Robban och Gaba ut och käka. Lite hejdå-middag för robban, nu åker han ju ändå inte fören nästa vecka pga allt krångel med hans visum. Men han kommer iväg i alla fall, skönt det.

A2 och jag snackar hultan även idag, någon erfaren festivalare som har tips på bra brallor att ha med? Om det mot förmodan inte är shortsväder har man jeans och grejer då eller? haha

Konstig dag på jobbet, det är inte riktigt som det ska idag..




am

Sitter hemma och inväntar min man, har är grym på alla sätt men galet dålig på planering. Meeen nu är han i alla fall påväg till mig, han lämnar Eskilstuna för sista gången på över 1 år. Cool grej. Jag och Jossan har degat i soffan hela kvällen, moffat i oss mat, melon, tomater och citronvatten eller lättare sagt allt som fanns kvar i kylen såhär i slutet på månaden. Anton vår kock lagade brakmiddag, åt sig själv. Vi ångrade oss ordentligt att vi moffat i oss allt när vi såg hans stuvade makaroner.. fan.

about me

Kallt eller Varmt

Guld eller Silver

Snygg eller Rolig

Champagne eller Vodka

Oversize eller Liten

Surt eller Salt

Los Angeles eller New York

Duscha eller bada

Ansikte eller kropp

Sushi eller Burgare

Alvedon eller Ipren

Mycket eller lite

Ja eller Nej

Blogg eller Tidning

Internet eller TV

Hund eller Katt

Morgon eller kväll



rob

Jag och A2 sitter och planerar hultan över facebook chatten, det är inte länge kvar innan vi åker nedåt i landet för lite äventyr. Men först är det avsked av pojkvännen och midsommarfirande som står på schemat. Robban kommer upp till mig redan ikväll så vi får två mysiga kvällar tillsammans innan han lämnar landet. Min man åker nämligen över havet och börjar värma upp L.A åt mig och tjejerna. Han börjar plugga på MI den 5 juli och vi brudar kommer ner gör honom sällskap i varma Californien dagen innan hans födelsedag. 2 månader utan dig, kommer göra ont.



surfing

Hur mycket jag än avskyr vatten i näsan och hur mycket det än svider med saltvatten i ögonen, så SKA jag börja surfa.






boring

Sitter och läser igenom det jag skrivit senaste tiden. Värdelös svenska, tråkigt innehåll, tråkiga bilder... Jag längtar efter att få något att skriva om. Ni får ha överseende med detta.


samoa,

I fredags skjutsa mamma och Adam upp mig till Stockholm så vi kunde packa bilen full med grejer som dom sen fick ta med sig hem. Det är ju trots allt bara två veckor kvar i huvudstaden innan jag flyttar hem. Lyckades hitta 22 par skor i mitt lilla hål... Behöll mina 3 favorit klackar, några par vardags dojjor och en väska kläder så jag har något att använda nu sista två veckorna.. Usch jag kommer sakna hålet, mitt lilla krypin. Innan jag packade ihop mitt rum och lyckades hitta alla skor var vi och käka kanon go mat på Mama Dou och köpte hem en massa smarrig frulle! Det är lite mysigt att kunna bjuda hem dom till mig, även fast mitt kryp in typ är världens minsta..







Yoggi orginal Samoa är nog favorit. Min Action yoghurt, jag och Pontus drack alltid stora 1 liters yoghurtar till frulle när vi jobbade ihop. Åhh det är riktigt smarrigt att dricka direkt ur förpackningen, samoa... mmmm.


BFF

Efter en seg morgon på jobbet blippar bilden nedan upp på fejjan. HA, kan inte låta bli att sitta och le när jag ser den. Han ser ju nästan för nöjd ut!


Stoffie!

mini,



12 av 12

Nu är det äntligen klart! Jag har valt alla mina kurser och är riktigt nöjd. Känns så himla bra att bocka av ytterligare en grej på listan, nu ska jag bara fixa fotot sen sätta mig och svara på ds-160 blanketten och sen ska jag boka en tid på ambassaden! Har helt enkelt en del kvar att göra, meeen nu är det nästan klart.

Sitter hemma i Skogstorp, i mammas soffa och väntar på att min lillebror ska vakna. Ska nog fixa i ordning en god frulle till honom och sen fortsätta dega i soffan. Är fortfarade inte bra, hade planerat att jobba idag. Men icke! Jag vill upp till Stockholm nu, vill inte sitta hemma längre.. Vill träffa mina fina jobbarkompisar och tjejerna i hålet, sitter och planerar en heldag på Grönan med Johanna, fina fina Johanna.. Tänk vad jag kommer sakna allihop..
2 veckor kvar.






units

och så smög sig huvudvärken och frossan på igen.. kan det inte bara gå över?!

Jag anmälde mig till min engelska kurs idag, reading and vocabulary. Kan bli kul! Nu är det bara sista kursen kvar och jag har verkligen INGEN aning om vad jag ska välja. Typ alla roliga kurser är slut men det saknas fortfarande 3 units, frågan är ju vad man väljer..

61 dagar kvar.






tidsbokning,

Hela morgonen har bestått av att planera Robbans resa, älskar att US embassy har sidfel på tidsbokningen.. Allt går så bra! Ena stunden finns det inga tider och när det väl finns tider, fungerar inte sidan.. Hur gör man då? Men vi trasslar på här hemma runt köksbordet och hoppas på att allt fixar sig. Jag mår i alla fall bättre idag, ska ta och åka hem till Stockholm ikväll så jag kan gå till jobbet imorgon. Klarar inte av att vara hemma längre, får panik av att inte göra någonting.


jag får liksom ingen ordning

Det är ju lite jobbigt att USA måste vara så krångliga på allt. Sevis avgift, visumavgift, provsvar, ds-160 blankett, ett tokknasigt foto, bugg i systemet... yeey! Och allt det på trasslig engelska. Haha, just nu är jag glad att jag inte åkte själv. Nu kan jag och mina fina tjejer trassla ihop oss tillsammans.


Hemma från jobbet idag också, svängde förbi vårdcentralen igår efter att min stackars armhåla och hals svullnat upp igår natt.. yes, en släng av min fina körtelfeber. DOCK utan någon hög feber? Vila och vitaminer var all medicin jag fick. Hoppas på att kunna vara tillbaka i slutet på veckan, vill inte missa mina sista dagar med BN... taskig tajming.


Idag är det en liten speciell dag, för idag fyller Stinis år. Fina fina Stina! På andra sidan jorden.. Tänk va glad man ska vara att ha tjejerna samlade på en och samma plats. Man saknar varandra lite extra mycket när man är såhär långt ifrån varandra. Men jag tvivlar inte på att hon kommer ha en toppen dag nere i NZ. Grattis hjärtat!!




pic's





excusez-moi

Det är nästan pinsamt att be om ursäkt igen, men förlåt.. Jag får än en gång konstatera att jag är en jävla dålig bloggare, helt enkelt.


Men hur dålig jag än är så har jag haft en toppen vecka nere på Cypern tillsammans med familjerna. Med massa mat, sol och bad! Cypern är en klar favorit, ingen tvekan. Träffade min fina Louise! Känns jobbigt att veta att jag saknade henne massvis efter bara en månad.. När jag vet att vi ska vara ifrån varandra i typ 1 år! hur ska det gå..


Helgen spenderades med tejerna. I fredags stack jag, jossan, ems och marcus ut och drack vin på Le Grand och i lördags var det student. Alltså, väldigt mycket fläng bland olika studenter. Mina två fina Martin kusiner tog studenten så båda uppvaktades flitigt på varsitt håll. Senare bar det av till Mallan för lite vinförtäring och senare vidare till Le Grand, igen. Jag måste ju supporta min man som precis börjat som bartender, yes. Dock splittrades brudarna inne på Le Grand och det slutade med att jag stod själv kvar. Hungrig och onykter, inte bra. Men efter en stund av förvirring slog jag följe med några fina vänner och beställde en helt underbar kebabrulle! Tänk att Eskilstuna kebaben kan vara så satans god! namnamnam.






geek

Nämde jag föresten att vi har rätt kul på jobbet ibland? Det är låg nivå på humorn men det skickas runt en massa fräcka bilder bland Bossa Novas medarbetare.. hehehe.




www.argalappen.se

pic's

Nu vill jag bara hem så jag kan packa ner mina kläder i resväskan.

Robban kommer och hämtar mig från jobbet, jag har varit riktigt vresig och bitter mot honom ett par dagar så ska nog ta och vara lite extra mjuk och gosig idag. Förlåt baby. Jag tror det blir så när jag vet att han ska åka iväg, jag blir alltid lite off och försöker bli lite extra självständig när jag vet att jag inte kommer träffa honom på flera veckor. Min man åker nämligen till L.A nu om 3 veckor, då hans kurser startar i början på juli. Så det blir en sommar med tjejerna och familjen! Trasslet är ju att vi knappt kommer ses nu innan han åker så då blir det lite bittert från min sida. Jag får i alla fall träffa honom idag så ingen är gladare än jag! :)


Jag och marcus hade nostalgitrip x1000 idag då vi båda blev helt lyriska när vi börja prata om dom små djungelyoghurtarna som vi åt när vi var små! åhh dom va så goda...











pic's


när alla andra sover.

Åhh.. jag blir så trött på mig själv. Ställer larmet på halv 7, börjar ju 8 och måste packa ner det sista till resan. Allt ska ju trotsallt med i en jätteväska till jobbet. Jag går upp gör klart allt, går mot jobbet. Tyckte att allt var ovanligt lugnt, gatorna var tomma, tunnelbanan var öde... Ett stilla Stockholm? Då slår det mig... Kristihimmelfärd, röddag, inget jobb för vanliga människor och jag börjar kl 10. FAN. Vände och gick hem, käka upp sista biten melon till frukost och kollade på Asterix och vikingarna på barn 5an.
Ska bli skönt med semester, imorgon bitti lyfter planet mot Cypern. Fina, bästa Cypern och min favorit Lollo!

RSS 2.0