P3 DOKUMENTÄRER

Hela dagen har jag lyssnat igenom olika P3 dokumentärer, just nu är "Södermannen" igång i lurarna. Hemskt. Får sånna obehagliga känslor i hela kroppen, blir så arg.


BEST OF B

B, beer, bag & Berlin.


BERLIN ZOO

Svettigaste dagen jag varit med om!! Igår var jag och B på Berlin zoo, riktigt ballt. Över våra förväntningar, dock fick jag attacksvettningar inne på ormdelen..... Kunde inte ens hålla i min telefon, då hela jag blev plaskblöt av panik. Haha. Men helt klart en kul grej att gå på om man besöker Berlin!


HEJ HEJ BERLIN

lookin' goooood!


DAGEN

Och nu publicerades mitt inlägg från imorse?? Underligt.

Sitter på tåget påväg tillbaka till Sthlm nu, på station blir det bara byte av tåg då jag och B hoppar på Arlanda express och skyndar iväg till incheckningen. Hoppas det går fort så vi hinner stanna vid Victoria Secret!! Hehehe.

Hann iaf med det jag skulle idag, umgås med mormor och morfar, hänga lite vid poolen med mor och far och säga hej till Adam. Nya brillorna invigdes samt min nya bikini, lööööv it.


ESKILSTUNA MED CORNELIS I LURARNA

Sitter på tåget påväg hem, blir en blixt visit då jag och B åker till Berlin ikväll. Men ska hem och kramas lite med familjen.

Mitt emot mig på tåget sitter en tvättäkta scout - spännande har aldrig sett en sån i verkliga livet förut... Hehehe.


ILOVEU


KYLSKÅPSTÖMNING

Kikar man in kylskåpet hemma hos Barrientos/Forsell dagen innan löning är hyllorna tomma... Men igår fick vi ändå till det. En het glasnudelsallad med chili och lime och tunnt strimlat kött med ostronsås, soya, vitlök och sesamfrön. Det här kan jag lätt äta även dagen efter löning. Vår fattigrätt blev en paradrätt! Omnomnomn.


(Lägg märke till fördelningen av melonen, en bit till mig en bit till B)


HEJ FRU NU KOMMER JAG TILL DIG!!!

 
 
Lönen trilla in idag och första köpet blev en resa till Cypern den 15-22 september. Peeeeepp!!

HELGEN I GBG

Magisk konsert. Robbie Williams gjorde en så brutalt bra spelning med en publik på 65000 pers, alla sjöng för fullt och jag tror inte någon gick därifrån besviken. Magi, magi, magi!

Tiden runt om konserten spenderades med min fina familj och morbror per och Lena hur mysigt som helst att bara få ha lite kvalitetstid. Vi sov hos Natasja och var ute och pimpla öl både fredag och lördag! På söndagen sen käka vi en långfrulle med Natasjas goa familj och sen tog vi + Angela bilen upp till Sthlm och överraskade Carro.

En peeeeerfekt helg.


GBG

Ikväll tågar jag och B ner till Gbg! Vi ska sova hos Tarzan hela helgen så hon hämtar oss vid station ikväll, blir suuuupermys! Min lilla tarzii<3


NYA GLAJJS


EN SÅ KALLAD #NOFILTER

Går inte att inte älska denna stad. Stockholm är i en klass för sig.


SKINNARVIKSBERGET

Bra kväll med världens bästa tjej.


LITE BLÄCK I BLODET

 
 
 
 
 
 
 
 

HEMMA PÅ MIN GATA I STAN

 
 

LIKA BARN LEKA BÄST

Sitter på tuben påväg hem från Ems. När hon öppna dörren när jag kom dit efter jobbet brast båda ut i skratt. Där stod vi, båda med svart långärmad klänning (exakt samma) vita Converse och håret uppsatt i en stram hög toffs! Umgås vi för mycket eller har vi bara helt fenomenal klädsmak tro?

Vad ska man säga liksom. Wow. Vi käka lite wraps och snacka lite gojja iaf, en snabb catch up så här i slutet på veckan. Perfekt!


BABY J

Glömde ju helt att berätta att min baby kom hit i helgen. John drog en spontanare och kom upp hit för lite umgänge. Vi käka lite hos mig och B och mötte sedan upp Bossa för några öl inne på söder. Mera sånt!


BLACKAN

När jag kom från jobbet satte jag mig med en kokosvatten på torget och bara njöt av kvällssolen, ibland får man!


ME AND MY MONKEY

Dagen har rullat på i vanlig form, har börjat kolla runt på lite grejer inför framtiden och jag tror jag börjar hitta rätt! Jag tror nästan jag vet vad jag vill bli när jag blir stor, nu gäller det bara att styra upp det rätt! Men det ska nog gå vägen, vi får helt enkelt se vad som händer.

Ikväll vankas lite käk och mys med B. Vi håller hårt i slantarna då vi i helgen åker ner till Göteborg. Vi ska träffa Natasja, göra götets gator osäkra och jag och min fina familj ska äntligen gå på Robbie Williams! Blir tredje gången för mig och mammsen och debut för de andra! Kommer bli en magisk helg - garanterat!


SAKNAR FRUGAN


FAMILY CELEBRATION

Igår hade jag och B en heldag med namngivelse-cermoni och 15 års kalas. Supermysig dag!


HELMUT NEWTON AT FOTOGRAFISKA

Efter jobbet idag mötte jag upp Jessica Carro och Carros mor, vi tog en glas rosé på snaps och satt och babbla en stund innan vi mötte upp Ems. I samlad trupp gick vi till fotografiska och kollade på Helmut Newtons utställning. Magi. Hela utställningen var fylld med helt magiska bilder!


ASSÅÅÅ YOLO


GRÖNT ÄR SKÖNT

Hoppa in och hjälpte till på 3 service center idag... Har hört att grönt klär mig.......... Not.


TRION I ETT NÖTSKAL

Jaaaaarrååå. Ems jag och lovis - it's spot on!


ALLT JAG BEHÖVER FINNS I VÄSKAN, ELLER?

Igår var jag ute hos mormor och morfar hela dagen och bara umgicks. Går inte att förklara känslan när jag är där ute, det är det bästa jag vet.

På kvällen firades min moster och efter det åkte jag hem till A2. Vi slurpa i oss en flaska rosé, babbla igenom den senaste livsuppdateringen och drog en drinkrunda nere på stan. Vi slutade iaf på kebabhuset och när A2 gick hem till sig, så käka jag och Hieta varsin kebabtallrik på fontäntrappan. Efter en hel del garv och små narr så skildes vi åt och jag åkte hem och tog plats i soffan.


NÄR MAN ÄR LEDIG FÅR MAN

Ibland blir det bara så att alla bilder man tar är på sig själv. Kan nog tänka mig att det hänger ihop med att man mår bra! Eller vad tror ni?


ON MY WAY

som en prick över i:et!


ESKILSTUNA

Äntligen fredag!!! Magiska dag. Ikväll åker jag hem till Eskilstuna, får se vad helgen bjuder på.


M&M

Just nu vill jag bara hem och umgås med mina favoriter.


PUSS

Vill hem, längtar efter att sova.


TRION

Blev ett glas vin och en plockbricka på Vau de ville efter jobbetl. En massa prat om allt mellan himmel och jord och bara mys med Ems. Kvalitétstiden när den är som bäst. Vi saknade dock vår tredje kompanjon Lovis, men med lite sms fick hon ändå vara med på ett hörn.


FRAU


A1 & A2

Till och med cyberspace vet att vi är den perfekta kombon!


AW

Ikväll ska jag och Ems mötas upp för en aw, ett glas rosé och babbel om allt är alltid succé!


BFF

I födelsedagspresent gav jag Ems ett "fuck cancer" armband, passa även på att unna mig ett eget. Och samtidigt som jag gav henne det på hennes födelsedag hade hon också gått och styrt upp armband till oss. Great minds think alike brukar man ju säga, så där stod vi på Hötorget och bytte bästisarmband med varandra! Kändes som att vi var 10 år igen!


BEST OF NAILS

Var och fixade naglarna här om dagen hos Linda på Best of nails på Lästmakargatan. Hon är superduktig och världens skönaste människa! 500 dollars för nya fina naglar, ett tips till alla som styr upp sina naglar i Stockholm.


IKEA

Idag har varit världens tröttaste dag. Mina ögon är så tunga!!! Ikväll blir det dock lite skojskoj, B jag och hans mor ska till Ikea och inhandla lite nytt och fint till lägenheten! Happy Happy!


KYCKLINGKUDDEN


RSS 2.0