VALBORG

Var inte Valborg mycket roligare när man var yngre?? Jag minns så väl när jag och Ems blev hämtade av våra pappor när vi var ute och rumla runt i skogstorp, galet hur pinsamt det var... Och vilket jobbigt samtal vi hade sen när vi väl kom hem... ojojoj. Eller när vi kånka runt på ölplattor runt om i stan och hade panik över vart man skulle vara.. Ikväll tänker jag inte härja runt! Linnis, Johan, Fia och Oliver kommer över på middag och om vädret tillåter så kanske vi letar oss ned till en brasa.. Ska nog gå och styra upp lite vin efter jobbet men annars tänker jag inte röra ett finger, helt perfekt.


HEHE


TERRORES

Städmåndagen är avklarad! Allt är diskat, lägenheten är dammsugen och dammad och det mesta är ihop packat. Känns riktigt bra! Nu sitter B och knåpar på lite plugg-ansökningar och jag kollar på Stockholm Boogie. Världens bästa film! Godnatt måndag. 4 dagar kvar sen lyfter planet.


KULÖR

I lördags var det dags för Nimas grymma dag på Kulör i Eskilstuna. Herrn hade styr upp en tatueringsdag där alla pengar gick till FuckCancer, totalt drog han in nästan 10.000kr. Helt fantastiskt! Självklart var jag där och gav mitt bidrag, lika så Ems. Man känner sig så säker i Nimas händer, han är sjukt duktig!

Han fick i uppgift att försöka snygga till mina urfula fossingar. Och snyggare blev dom! Så efter i lördags pryder Lykke Li texten "watch my back so I make sure you're right behind me as before" mina fossingar. Kunder inte vara nöjdare!


FRIDIS

Igår när vi anlände till Stockholm möttes jag Lovis Ems och Frida upp för en kväll fylld med prat och god mat. Var så länge sen jag träffa Fridis, galningen har ju tagit sitt pick och pack och flyttat till Norge.. Var mysigt att få träffas och kramas lite iallafall.


WEEKEND

Helgens festligheter var en hejdå aw för Henke i fredags och födelsedagsfest/grappa/håpes på lördagen!


BLÄCK


ONE WEEK

Går inte att beskriva känslan jag har i kroppen. Känns så bra att snart komma "hem"! Att ha alla tjejerna samlade igen, glädjen är obeskrivlig.


HJÄLP MIG.

Sitter i valet och kvalet, ny väska skall införskaffas i LA.. Men vilken?!


CANDYCRUSHKOMPIS

Hence skickade smset som gav mig störst smile på läpparna på hela dagen.


LITE KORT OCH GOTT

Summering. Min älskade lillskrutt Adam fyllde tonåring i lördags. Allt går så fort. Den lilla skiten som stod vid barngrinden ner till nedervåningen och ropa efter mig och tjejerna, har gått och blivit med ett par 44or till fötter och är en bra bit längre än både mig och mamma. Han blev i alla fall ordentligt uppvaktad av hela familjen. Mysig snabbvisit i Eskilstuna fredag kväll till lördag eftermiddag!

Vi 4 snåret i lördags tog jag och B tåget hem till Stockholm igen. Blev utgång och dans till benen knappt orkade hålla upp oss!

Och i söndags vankades det middag hos svärmor på Dalarö. Blev en supermysig dag och vi landade inte hemma förrän vid halv 11 snåret på kvällen.

De andra dagarna fram tills nu har bara bestått av jobb och deg hemma i blackan. Ikväll ska vi iofs på bio. Kul att ha något skoj skoj mitt i veckan! Om inte det roligaste av allt..... LÖNEN imorgon! Underbaaaaaaart. Alltihop ska in på shoppingkontot, ska dra kortet hejvilt på all go shopping i LA! Peeeeppppaad tjeeej!!!!


TRUTH ABOUT SWEDES


LOS ANGELES

Idag är det 15 dagar kvar tills jag och tjejerna åker till LA!!! Som jag längtar.. Tittar ut ser regnet öser ned. Känns härligt att kolla väder appen och se att det är varmare i LA vid 5 på morgonen än vad det är i Stockholm mitt på dagen..


SORBON

Myskväll med två favoriter. Middag på Sorbon och fotboll hemma i Blackan! Perfekt kväll.


I'M MISS FANCY FANCY

Igår hade jag och B världens slappaste kväll efter jobbet. Vi streck-kolla nya Spielberg serien "falling skies" och käka lite smarrig mat. Helt perfekt!

Ikväll däremot får vi nattgäst, Gaba kommer och gör oss sällskap efter jobbet. Ska bli supermysigt! Lär bli nått gott att äta, yatzy och babbel i mängder.


CALIENTE

Var och käka på Caliente med Ems och Lovis efter jobbet. Mina finaste älsklingar, vi är en perfekt trio! Kunde inte blivit en bättre måndagskväll. God mat, vänner och massa prat om allt. Vi ventilerade lite om allt som händer just nu och kom nog fram till att vi klarar det mesta med varandra i närheten. För vad som än händer har vi ju alltid varandra trots allt.


#3SA2013


DAGEN EFTER

Gårdagen var superkul! Blev ingen vinst i kategorin Årets medarbetare men en kanon kväll ändå. Vi dansa runt och slurpa öl hela kvällen. Ska se om jag kan ragga åt mig lite bilder och slänga upp när mobilappen funkar igen. Och idag har B och jag inte rört oss ur sängen. Inte förens nu på kvällen pallra vi oss upp och det var väl egentligen mest för att vi har tvätt-tid.. Nu står mannen i köket och jag ligger i sängen... precis som det ska vara!

BLUE AS THE SEA

Bjussar på en kass bild på klänningen som jag hade igår. Vet att mor min var nyfiken så varsågod. 

TODAY'S

Blir en sen uppdatering av dagen, men hur som så får ni dagens clutts och dagens säljvinst! 
 

BACK IN THE DAYS

Morgonen startades med Snook i lurarna och lugna steg till jobbet. Dagen sniglar sig fram i vanlig fredagstakt.. Ikväll kommer frau och Ems hem till mig och B för lite mys och käk! Lugn fredag med andra ord, sköööönt.


THE OTHER STORIES

Efter jobbet idag åkte jag ner på stan och tro det eller ej men jag hittade en klänning tills på lördag då årets Sales Academy går av stapeln. Blev en blåmelerad klänning från H&Ms the other stories märke. Den kändes som jag. Inte för tight, lagom lång, lite halvrolig rygg och dolda fickor. Perfekt. Kul med lite färg.


"MEMOARER ÄR PROSTITUTION"

Dagen är magisk! Vann en bok i säljtävlingen på jobbet.


STOLT SOM TUPPEN

Idag blev det officiellt att jag är en av dom tre nominerade i kategorin "Årets medarbetare" på 3. Verkligen superkul! Går med ryggen rakare än någonsin i korridorerna på kontoret och hälsar glatt på allt som rör sig!

Vilken asbra dag det här blev!


GLÄDJERUSET


SOULMATE

Ems och jag har haft en riktig myskväll. Bestående av en vända på stan, fotboll, sushi, ost, kex, vin, fikonmarmelad, vindruvor, mästerkock finalen, fantasterna och massa babbel. Undra sig vad jag skulle göra utan dig bestie?!


TISDAGSLYX OCH SA

Igår var jag och B hembjudna till Linnis och Johan på middag. Det serverades oxfilé med klyftpotatis och hemma gjord rödvinssås. Lyxmiddag på en tisdag tackar man aldrig nej till. Vi satt och babbla om allt mellan himmel och jord och kom fram till att vi är ganska skeva men nedrans bra! Det vankas en resa till Gbg i början på juni och det gillar vi! 
 
Ikväll blir det mys med Ems, vi ska iväg och leta efter något som jag kan ha på mig på vår Service Academy på lördag. Paniiik. Fransk-bal tema??? Blir garanterat den lilla svarta, om jag inte hittar något helt magiskt som kan pryda min vinterbleka kropp..............  
 
 
 

VÄRLDENS BÄSTA JEN


25


MONDAY

Det är måndag och det känns verkligen i hela kroppen. Inledde dagen på gymmet med kondition samt mage/rygg, bästa starten på dagen! Ikväll ska jag och mannen min storhandla och rensa kylen. Något som vi verkligen skjutit på föööör länge!

Längtar tills att vi är klara och ligger nedbäddade i sängen.


WHEN U FIND SOMETHING U LOVE

Helgen har varit kanon. Bs kusin har firats tillsammans med hela tjocka släkten, min fina familj kom upp på en spontanare som resulterade i lite mys nere på stan och som senaste 24 timmarna har vi konstanthängt med Fia och Ollie.

Imorse vakna vi upp hos våra kompanjoner och Fia bjussa på kaffe på sängen. Vi tog oss sen ut på en lunch och långprommis i fina solen och nu har jag precis vaknat upp från en 2h powernap på soffan. Fia läser och boysen lirar pang pang spel. Det vankas fläskfilégryta till middag och våfflor till efterrätt! Kunde inte blivit en mycket bättre dag!


SHANTI

Efter en snabb vända på söder gick jag och B och mötte upp Bossa gänget för en aw på snaps. När vi inte kunde röra oss av kyla längre gick jag och B vidare till shanti, en indisk liten pärla på söder med helt underbar mat! Så nu mätta och belåtna är vi påväg hem, sängen har aldrig känts så eftertraktad som ikväll!


HÄSTFOT

I helgen hittade jag årets första tussilago! Glädjen som uppstod är unik. Vååååååren är på g!!!


FUNKAR


WEEKEND

Snabb summering av helgen. 
 
Fredagen bestod av häng med mormor och morfar under dagen och en smarrig middag som avslutades med ost och vin på kvällen med mamma. Vidare från soffan och in till Sylvia där vi träffade upp några av våra finaste smid-killar. Vi slurpa i oss en öl eller två och skutta sedan ner till Håpes där vi konstaterade att vi var betydligt nyktrare än alla andra. Men onykter eller inte så är det kul att mingla runt och träffa alla finingar. Vid två snåret fick jag, Ems och Simon skjuts hem av mamma Åsa. Snälla mamma Åsa som till och med ställt klockan för att komma och hämta från krogen, hur snäll får man bli?! 
 
Lördagen bjussade på sovmorgon innan en del av fina släkten kom på påskmiddag. Urmysigt, ännu mysigare då lilla Alex är hemma. Min minsting till kusin, 4 månader och helt bedårande. Han precis som jag är helt såld på morfar och så fort morfar skrattar, kiknar lillen och brister ut i skratt. Han skickades runt middagsbordet som ett gossedjur och alla satt och gulla med honom i knät. På kvällen kom Ems över och vi satt och småförade med mamma och pappa. Vi blandade drinkar, drack vin och käka ost och kex. En lugn förfest helt enkelt. Vid 12 snåret tog Ems och jag en taxi in till stan, vidare in på Håpes självklart och där dansade vi heeela kvällen. Var massa roligt folk ute och jag stötte ihop med en hel hög härliga människor. Vid stängning rulla vi iväg med Hence och grabbarna på efterpärla och jag kröp inte ner i sängen fören stax efter 6.. Uuuhhf. 
 
Ett par timmar senare väcktes jag av ett samtal från Gaba, det vankades brunch och yatzy i solen på deras altan. Var mysigt att få träffa hela familjen igen, känns som det var månader sen sist. När dom sen drog vidare på påskmiddag drog jag mig ner på stan för lite egentid. Passade på att fixa naglarna och fönstershoppa en stund innan Ems mötte upp mig. Vi tillsammans mötte sedan upp gänget från gårdagens efterpärla och garva åt allt knäppt. Sen åkte jag faktiskt bara hem och umgicks med familjen, vi styrde upp årets första grillning och degade i soffan. peeerfekt. 
 
Måndagen inleddes med match, Adams lag spelade mot City. Det resulterade dessvärre i förlust men var ändå kul att se grabbarna lira igen. Skulle sen ha mött upp min b boy john men herrn hann åka och jobba innan jag var klar. Men fick i alla fall in min lunch med tjejerna. Mötte upp Jossan, Sassa, Jessica, Mallan, Carro och Lollo för en snabblunch och babbel. Kändes lite som förut när alla alltid träffades och fika efter skolan, tänk va bra vi hade det.. wow. Hann även med ytterligare en kaffe ihop med Malin, Bali och Rob innan jag tog tåget tillbaka till Stockholm. Malin och Bali är hemma på semster från LA så om en månad blir det tvärt om! Då är det jag som kommer till dom istället, känns ju absolut mer än bra! 
 
Ett kort inlägg blev låååååångt. Men jaa, tack för helgen alla inblandade. Intensiv men jävligt bra. 

“I still love the people I’ve loved, even if I cross the street to avoid them.”

— Uma Thurman


SGOIF-CITY

Uppe med tuppen! Har käkat frulle med familjen och nu sitter vi i bilen påväg till Adams samling. Det vankas fotbollsmatch mot City håller tummarna för vinst!

Men först blir det en prommis.


RSS 2.0