SAMBO


Ny månad på G! Inleder februari med en smid reunion och att min finaste Ems tillfälligt flyttar in hos mig. Känns som att februari blir en bra månad! 

-




Om du vill ha en idiot lägg din hand i min,




LITE FINLIR


Ett lager hit, ett lager dit. 

FÖDELSEDAGSBARN

Igår fyllde jag 23. Hade en fin dag, mamma pappa Adam mormor och farmor kom upp till Stockholm på födelsedagsfika/lunch. Senare på kvällen kom lite damer över och firade mig. Bra och lagom kväll med massa babbel och skratt. Idag har jag och Linnis legat nedbäddade i soffan under ett stort duntäcke och kollat film. Perfekt helg!

Det enda som saknats den här helgen är min fina morfar. Det här var min första födelsedag som han inte varit med på.. Bästa finaste gamling, det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag saknar dig alltid! 

Tack alla fina för alla gratulationer, det värmer. 



WELCOME TO MY PLACE


Tjuvkik hemma hos mig. 

DUCKNAILS

Ducknails kan va den fulaste jävla nageltrenden jag sett! Vem fan vill ha naglar som ser ur sådär?!

LINDHAGENSGATAN




JESSAN & JAG

Yatzy, kaffe med skummad mjölk, tända ljus och en bästa vän är inte fy skam för att vara en onsdag. 

SNART MIN DAG.

Igår var mina damer över och käka tacos efter jobbet. Bra planer på gång, min födelsedag vankas nästa vecka då ska vi ut och slira runt. 
 
Idag åker jag hem till Eskilstuna, Nicole hämtar mig efter jobbet sen bilar vi ner. Blir firad av släkten imorgon och på kvällen ska jag möta upp alla tjejerna hemma hos Mallan. Braaaaaa häng! 
 
 

-




TJEEENA

Klockan ringde 06.45, snooza fram till 7, hasa mig upp, kladda på mig smink, drog på mig bekväma kläder, kämpa på mig mina Dr M, missade första tunnelbanan, hann med den senare tuben, trängdes med resten av världen, fick sittplats efter halva vägen, gick i iskall motvind till jobbet, fick rött vid varje rödljus jag korsade, kul med en tisdag som känns som en måndag. 
 
Vill utomlands, vill ha semester, vill sova länge, vill hitta på nått kul med mitt liv. Låter jag bitter? 

HERR & FRU FORSELL

Lite blandade mobilbilder från gårdagens bröllop! Tack för en underbar kväll. 


BRÖLLOP

Idag gifter sig min kusin Anderas med sin fina Camilla, ska bli sååååå kul!! Vet bara hur mycket jag grät och hur glad jag var i hjärtat när Hanna och Richie gifte sig i somras, så det här kommer bli perfekt!

NEW NAILS




EN FREDAG SOM KÄNNS SOM MÅNDAG,

Dagen inleddes med kaffe och knäckemacka, inlindad i en filt i soffan. Jag är ruskigt osugen på att jobba, tunnelbanan är sen, det regnar och jag har en sakna-dag. Den där känslan av att alla tankarna i huvudet käkar upp dig ungefär, nått sånt. 



RSS 2.0