goran tar hand om alla kunder.. och fredrik.



snäll lapp samt en skön facerape... http://www.facebook.com/fredde.persson


lördag va?

va kul att så många kommenterade mitt senaste inlägg.. ehm?

Den här helgen jobbar Bossa Nova helg! vi laddar upp inför en grym vecka, på tisdag fyller ingen annan än jag år! Detta ska absolut firas! Alla är lediga en dag mitt i veckan och på fredag är det party i källarn!!

MEN nu är det bara lördag, vi jobbar helg, alla utom jag ska äta sushi & jag har tydligen ring folk mitt i natten...



RÅJTER?!


.....

johanna och jag har en hemlis!!  HAHA tjiii på er.
måndag måndag måndag





adrian lux

Missade jag att säga att jag drog en spontan utgång igår ihop med tjejerna? Stina va i huvudstaden så jag stinis, sandra, lollo & a2 möttes upp och tog tag i kvällen! Veven gick varm på Ambassadeur, Adrian Lux som DJ och en massa svettiga människor. KUL KVÄLL! Efter det vacklade jag och A2 hem till mig och kröp ner under hippietäcket! det sög att gå upp i morse..


*ler*

igår var jag och A2 på bio, the tourist! har ni inte sett den? SE DEN. oj man sitter verkligen och ler hela filmen..

han är sunkigt snygg och rakt av vacker.




snööö

jag gillar inte människor som säger HAJ som hejdå och dom som låter som ett får när dom säger hej.. hm.



A1&A2

Idag blev jag riktigt glad i magen när jag läste lunchmenyn!
[Kabyssen] Färsbiff med oliver,soltorkad tomat och fetaost,serveras med tzatziki
hur smarrig låter det inte!!!?!?!

Jag är faktiskt lite trött idag. Jossan en av tjejerna jag bor ihop med och jag fick halv 1 inatt för oss att vi skulle möblera om hela vardagsrummet! MEN OJ så bra det blev. Vi var klara vid 3 inatt. HAHA. flippmode

Ikväll ska jag och A2 på bio, The Tourist med snygging 1&2 i samma film. namnam.. Sen blir det en öl eller två med kvällens sällskap+Lollo&Stina. Det gillar vi! Stina den galningen som flyttar till Nya Zeeland den 24e.. fan ännu fler som försvinner :/ shit.

MEN nu jobbar vi på och sjunger för fulla muggar här i Bossa Nova!! det är petter och mange som dunkas just nu. Classic. Iphone prov på g... jag och prov. hm.




Saad kör!

Hej bloggen! Det är jag som är Saad. Jag jobbar i Bossa Nova! Vi är ett härligt gäng som älskar att prata i telefon när vi jobbar. Vi är grymma, coola och bäst! Det är så ett team med sammanhållning fungerar. Vi kallas dessutom för Dream Team!

När jag inte är med polarna i Dream Team brukar jag spela fotboll, hänga med privata polarna och bara chilla. Det är grymt glassigt! Jag är (snart) grym på poker också, så har ni några frågor så finns jag på 0735******.

Ha det gött! Här kommer en gammal bild på mig, jag var 19 år då!




emelie leker nyttig

På bilden nedan ser ni min kära vän Emelie. Hon är just nu nere och leker nyttig i Thailand, sitter och tar bilder på ananasklubbor!! MEEEEN jag ser nog hur mycket du har ätit innan den där klubban brevid dig ems... dom andra spetten som är uppätna avslöjar dig!!!! DU HAR DET BRA!!! fyfan jag är inte ett dugg avundsjuk.

Ta och kom hem så vi kan må dåligt i din säng....




delicatoboll

länge sen jag åt en... NOT. Marcus och jag unna oss varsin efter att ha blivit frestade av Danne.. GOTT. smakade så himla mycket skola! jag tänker faktiskt på addi när jag hör order delicato.. hmm :) haha.


årets första inlägg'

Nu börjar saker och ting styras upp inför det nya året. Jag har lite nya mål, nya planer & en hel bunt med roliga saker att göra!

Januari månad ser ut såhär:
Jobb, jobb, jobb, fylla år, jobb, jobb, jobb, Thailand.

DET FUNKAR! tack fan va skönt.

Idag är vi lagom sköna i BN, många är trötta efter helgen och Jimmy är fortfarande ledig. Jag, David och Ludde va precis och käka thai på stråket. GOTT.

Nyårshelgen var kanon mysig. Jag och Robban bara dega och gjorde inget förutom att umgås. Imorgon sticker han på turné och jag blir kvar i kylan. MEN det gööör inget, för jag sitter o räknar ner dagarna nu.. Det är 15 dagar kvar tills min 20års dag och 28 dagar kvar till värmen. I helgen åker jag hem till mina fina, underbara, bästa tjejer! Dags att säga hejdå till Carro :/ oskönt. Jag har knappt träffat fröken nu när hon varit hemma.. kasst. Men de blir så när jag inte bor kvar i stan.. fan. Men helgen först och en duktig ses igen middag med myspys! Sen kan jag få börja sakna dig igen.

nästa vecka ska jag på möte hos kilroy igen och fixa med lite papper :) oh yes!


RSS 2.0