08.23.2011

OJ, vilken dag! Vi har verkligen varit L.A runt.. Vi splitta upp oss och åkte till varsitt ställe för att signa kontrakt på gas och el. Efter det möttes vi upp för en lunch på 4th street och sedan tog vi bussen ut till Marina Del Ray. Väl där mötte vi upp Crystal för att skriva på dom sista papperna och få lägenhetsnycklarna. När det väl var klart ringde vi Mike så han skjuta oss till Burbank och Ikea!! ojojoj... redan i bilen var alla påväg att somna. Men det är precis som att man får lite extra energi när man kliver in på Ikea, man vill ha lite av allt. Vi plocka ihop 2 kundvagnar och 6 st lastvagnar med grejer och rushade sedan till Home Delivery avdelningen.. Sen kom Mike och skjutsa hem oss igen, snäll gubbe.. Nu sitter vi färdigpackade och helt utslagna i sängarna, dags för att sova..

Imorgon checkar vi ut från hotellet vid 10 tiden och Mike kommer och hämtar oss och skjutar oss och alla våra grejer till vårat nya hem.. ÄNTLIGEN! sen är det bara att vänta, för leveransen av alla stora grejer skulle komma mellan 12 och 16 så det är bara att vänta. 


nya hemnyckeln!



utsidan







insidan

Dålig bildkvalité men iaf en liten visning runt i lägenheten! Ni får fler bilder på lägenheten när vi fått iordning lite mer, med möbler och lull-lull! :)

Kommentarer
Postat av: Mari

Härligt lägenhet tjejer!

2011-08-24 @ 12:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0