DAVID GUETTA

Känns som att inget är konstigt LA. fick ett meddelande tidigare idag där en vän undrade om vi ville med på Alesso ikväll, på en nyöppning av en krog där han skulle spela. Fick strickta order om att man var tvungen att vara het för att få följa med och om vi skulle ta med någon mer tjej var vi tvugna att länka facebook för att personen skulle godkännas.. Haha charmiga stad. Vi tackade dock nej till eventet då vi hade en del plugg och VS showen inplanerad. 

Någon timma senare plingar det till i Ems lur, ett nytt event på gång. Så nu blir det David Guetta på lördag istället, samma sak där - kom snygga. Patetiskt hur allt är uppbyggt här i LA, men hur fejk allt än så kan vi inte klaga. ALLT är gratis, vi går före i köerna, får fina VIP-bord, gratis dricka... allt är fritt. Allt i utbyte mot en sak, dans. Sålänge du dansar och håller igång stämningen kring bordet så får du allt du pekar på. Härliga tider och billiga utgångar. 

Undra hur det kommer kännas att komma hem. Att betala för att gå in på en krog med schlagergolv, köpa sina egna drinkar och ta 2 bussen hem... Det är tur att nattkebaben och vännernas sällskap räddar upp hela grejen. 

image description


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0