#funny egg

Idag känns som en riktig bakis-söndag. Det regnar ute och känslan som ligger i luften är väldigt dåsig.. Därför spenderas dagen i soffan tillsammans med plugg! Robban fixar med alla sina grejer och Lovis peppar igång inför sin kvällskurs.. Jag har två Photoshop läxor tills imorgon och tills på lördag är det två till.. Har inte lyckats ta mig i kragen att göra någon av dom hittills, motivation?

Något jag ser fram emot är i alla fall min nya fotoläxa. Kanske för att jag idag kom till lektionen dyngsur och kall och med allmänt taskig inställning till allt. Men hur som så tyckte jag att läxan lät riktigt kul. Vi ska fota ägg. Yesbox, ägg it is! Vi ska köpa oss ett paket ägg och sen får vi göra precis vad vi vill med dom. Haha jag tycker det låter kanon kul, fick massa roliga idéer på vad man kan göra med något så simpelt som ett ägg.

Har ni några förslag? Vad skulle ni göra med ett helt vanligt ägg, om ni fick göra precis vad ni ville?!





Kommentarer
Postat av: sanna ek

Hur många bilder behöver du? ;) kanske ett mosat, ett med ett krossat hjärta.. ett par bilder där ägget kan göra "vardagliga sysslor" tillsammans med dig ;) lär ju finnas en del awesome places hos er. Ett med solbrillor vid poolen..? Haha :) åh, vill också ha foto o grafisk design plugg sen i USA!

2011-10-10 @ 10:49:08
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: A1

vi ska lämna in 5 olika bilder :) tack för idéerna! :D Jaa kom hit och läs, du skulle gilla det :)!<3

2011-10-10 @ 19:43:40
URL: http://amforsell.blogg.se/
Postat av: sanna ek

det blir 6 mån i philadelphia (förmodligen distansplugg där från new york med ett par träffar där) sen L.A :) vår bekanta, som också behöver au pair, planerar flytt dit & vill gärna ha med mig o simon till båda ställena. vet du om man får jobba 20 timmar med studentvisum? mer/mindre? läste det nån stans. kram!

2011-10-11 @ 15:23:04
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: A1

va kul!! när planerar ni att åka? Nej med studentvisum får man inte jobba någonting, du får ha praktik men du får inte tjäna några pengar. efter ett år får du ansöka om tillstånd för att jobba och även ansöka om att ha din praktik som en kurs så du får du poäng för dom timmarna du praktiserar. Kram :)

2011-10-11 @ 20:13:21
URL: http://amforsell.blogg.se/
Postat av: sanna ek

efter bröllopssäsongen nästa år, borde bli i slutet av augusti/början av september :) ni ser ut att ha det hur grymt som helst, aviiis!



ah, attans! kanon det med praktiken, ska kika med massa olika fotografer. de låter askalas. tack!

2011-10-11 @ 22:32:55
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: sanna ek

wait.. får man inte söka om praktikgrejen förns efter ett år heller :(

2011-10-11 @ 23:04:28
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: A1

du får ha praktik med du får inte räkna in det som några poäng till skolan. första året får du göra det på din fritid och efter ett år kan du ansöka om OPT och det är praktik på skoltid!

2011-10-12 @ 01:40:45
URL: http://amforsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0