BIRTHDAY

Lovis födelsedag avslutades med en sista överraskning. Vi samlades alla tjejerna hemma hos Tarzan och Jojo och hade gemensam fixning. I varsin svart liten klänning, med lite för mycket smink och i skyhöga klackar trippa vi ner och inväntade våra 2 små fula yellowcabs... Meeeen, eftersom man bara fyller 20 en gång och Lovis nu hade turen att göra det i LA så kunde vi ju inte låta bli att göra det lite extra fansy, så istället för två små fula gula taxibilar tog vi en limmo in till Hollywood. Där vi hamnade på Dinner experience at Supperclub! Riktigt ballt, vi låg och tugga i oss lite krubb i sofforna medan det var liveframträdanden på dansgolvet. Efter det drog klubben igång och vi dansade hela kvällen!!

Så med mörbultade fötter och susande öron vaknade jag upp idag och kände att gårdagen var mycket lyckad. Jag tror Lovis fick en bra födelsedag trots att vi inte kunde ha hela tjejgänget samlat och att hennes familj inte kunde vara med. Jag lovar att vi tog hand om henne och att hon fick en dag att minnas! Snart är hon hemma så ni andra också får krama om henne. Tack tjejer för igår och tack Patrik för ett grymt event på Supper.

Resultat: Ömma fötter, susande öron och en paff Lovisa.

Kommentarer
Postat av: Cina

Åh! Nu har jag läst inläggen och inser ju att ni tog hand om Lollos födelsedag med bravur! Inte behöver mamman undra om hon hade roligt. Så klart hon hade! TACK fina ni!

Kram, Cina

2011-12-03 @ 21:05:58
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: adina

mm låter som ni fixa det bra utan oss , men de får bli en firning till när ni kommer hem :D

2011-12-04 @ 01:51:03
URL: http://adinahammarsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0