NYC LEVERERAR

Har haft en riktigt ball dag idag med!! Vi vaknade sent efter en lyckad utgång igår ihop med Steve. Vi var på ett ställe som hette Veranda i West village, riktigt ball klubb som var tusen och en natt inspirerad! Vid 3 snåret åkte vi hem och lagom som vi slängt oss i soffan kom Peterson hem. Så det blev en massa tjatter fram till halv 5 och sen somna jag som en klubbad säl..

Imorse vaknade vi iallafall sent, klockan var strax efter 12 då jag valde att slå upp mina blå fish-eyes. Upptäckardag nr 2 inleddes och vi började med att besöka Central Park. Wow.... Här skulle mormor och jag kunna springa runt och diskutera blommor i evigheter!!! Haha. Var verkligen en ball park, enorm också för den delen. Vi promenixade fram till Strawberry Fields en minnes plats för John Lennon, vajjert! Vi gick även förbi platsen där han blev skjuten så lite kulturella har vi faktiskt varit!

Efter trippen genom parken grabba vi en lunch på ett italiensk fik innan vi begav oss ner i tunnlarna under staden. Vi tog tunnelbanan in till 34th street och gick sedan och ställde oss i kön till Empire state building. WOW. WOW. WOW! Den byggnaden. Utsikten. Allt! Bland den ballaste platsen jag varit på. Svårt att beskriva med ord, men får du någon gång chansen att besöka det, tveka inte!!! Vi tajma in det så bra så vi var där medan solen gick ner, brutalt vackert.

Med solen nere så tändes NYC. Så vi passa på att gå till Time square för att få uppleva det på nytt. Häftigt! Efter det blev det inte så mycket mer, vi käka en kass middag på TGIF och sen släpade vi oss hem.. Nu ligger alla helt utslagna i soffan med illaluktande fötter och väderbitna ansikten. Längtar efter sömn, snart dags att släcka ner.

(Har försökt ladda upp bilder men det vill sig inte riktigt, ger det nått mer försök men annars får ni vänta tills onsdag! :) just so u know!) puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0